Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
14.9.05 15:04

Jejda, Varenko, nestraš nás!!! 8O 8O 8O
Doufám, že je to jen planý poplach a všechno bude OK!!!!!!!!! :)

Dario , taky jsem ze severní Moravy a taky je mi 27 :wink:
Doufám, že budu co nejdřív mamina - zítra jdu k novému Dr. tak se nechám vyšetřit od hlavy až k patě a dokud mi nezkoukne folikuly, tak se z ordinace nehnu… :lol: :!

Tehulko , ať je v sobotu krásně a všechno vám vyjde :! :lol: 8)

Papa. Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
14.9.05 16:01

Ještě jednou děkuji za přivítání :D

Před chvílí se mi manžílek vrátil z cest a dovezl mi burčák - jo jo jo :D :D to si dám večer do nosu :D Já totiž burčák miluji, škoda, že je jenom jednou za rok. A prý je moooc zdravý, někde sem to četla :P :D

U nás už taky vykouklo sluníčko :)

Varenko, dej vědět, jak jsi dopadla u Dr, všichni ti tady moc fandíme, tak to doufám dobře dopadne.

Daria :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.9.05 16:08

HOLČINKY - tak jsem zpátky. Ráda bych odpověděla všem zvlášť, ale to až večer. TeĎ jsem se flákala ještě ve městě a už je po mně v práci pěkná sháňka 8O :!

Takže: paní doktorka na Bulovce mě vyšetřila a řekla, že sliznice je zvýšená, což je na dobré cestě. Řekla na rovinu: jestli to má být dobré tehu, vydrží to, jestli ne odumře 8O :roll: . V pátek ráno mám přijet na krev. Jestli je to suprbupr tehu, tak bych měla mít jednotky HCG aspon 450 nebo tak. Ještě jsem si teď koupila TT RapiPreg a zkusím ho teď odpoledne (dám vám vědět :wink: ) a taky zítra ráno. Myslím, že to rozhodne. Jsem ráda, že jsme tam jeli. Nakonec mi řekla, ať se ještě moc neraduju :roll: 8O 8O :cry: 8O .
Holčinky, jestli to nevyjde a já udělala čoromoro planý poplach, slibuju vám, že se schlíplíma ušima založim kategorii samopřispěvovatelky pod názvem : „plašanda serveru“ :! :cry: :roll: 8O

Večer vám každé odepíšu - moooc se na to těším.

TEHULKO: to jsem ráda, že jsi se ozvala - napíšu ti určitě :wink: a mooooc ráda.

MYSKO:
Veliiiiikannáááánské díky tobě za radu. OPRAVDU :wink:

zatím papa holčinky. :D JUKNU 8O za chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.9.05 16:57

VARENKO- myslim si,ze je dobre,ze jsi tam sla.Byla to Dr.Jaresova?Aspon myslim,ze se tak jmenuje,tmavovlasa,silnejsi a mila.Neboj,ono se to vybarvi a ja pevne verim a z celeho srce ti preju aby se mimisek udrzel :! :! :! :! :! a hlavne byl zdravy :! :! :! :! :! Kdyz budes mit chvilicku,urcite se ozvi!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.05 17:07

Tak moje milé holčičky,
ještě jako svobodná se s váma loučím. Zítra už mám dovolenou a celý příští týden trávím líbánky na chatičce v Beskydech. 8) :lol: Už se tak strašně těším, až se vyspím, že bych nemusela mít ani svatbu a zrovna bych tam jela! :roll: :lol:
Varenko,
ty se moc opatruj, odpočívej a hlavně se nestresuj. Já jsem si na záčátku těhu pořád říkala, nic neřeš, jenom se ti dělí buňky… :oops: :o
Dario,
neboj se, určitě jste si něco přivezli a za chvilku budeš mít //! :P :D
A jinak všem těhulinkám přeju krásný týden a hlavně si hlaďte bříška!!! :lol: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1337
14.9.05 17:10

TEHULE- tak hooodneee stesticka v manzelskem zivote :! :! :! :! :! A krasne si uzijte libanky :D :lol: :D :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.9.05 17:14

MYSKO:
jojo, máš pravdu - byla to přesně ona.

Já za chvilinku pojechám domů a určitě hneed přijdu k vám - jak se těšíííím.
Myško, tak ti děkuji za podporu a vám všem ---- mooooooc to pomáhá. Já jsem nějak podezřele v pohodě, prostě věřím, že to bude OK. :) :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.9.05 17:17

TEHULKO:
Než mi utečeš ----- HOOOOOOOOOOOOOOODNĚ ŠTĚSTÍČKA v manželství. NEJ A NEJ A NEJ LÍBÁNKY a hoooodně tuleníčka, ať je mimísečkovi veselo :wink: :lol: :lol: :lol:
papa a děkuju - máš pravdu - hlavně žááááádné nervíky a VYDRŽAŤ :P :twisted: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.9.05 17:44

Holčinky, teď jsem si dělala TT a jsou tam // :! :twisted:
Sice ta nejdůležitější není vyloženě obézka, ale je tam :! :idea: 8) :D :D

Já prostě si myslím, že špinění je proto, že je to takto na počátku. Normálně se 31-33DC na TT ani // nemusí ukázat a může jít přesto o tehu. Ale protože se mi ukázaly hned 31DC a krev to potvrdila ............SÁÁKRIŠ ........to by v tom bylo tisíc čertů :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , aby to vše nedopadlo co nejlépe, no nemám pravdu, holčinkyyyyy :?: :?: :?:

Teď jdu vybrat ty šlapky na podzim a pak hurááá domů a k vám na emimino - to si budu lebedit :twisted: :P :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
14.9.05 17:49

Ahoj Varenko,
já jsem teda „zatím“ snažilka, takže nemůžu radit ze svý zkušenosti. Ale má dobrá kamarádka na tom byla stejně jako ty, taky testovala hned den po vynechané MS a // tam byly :D A začala špinit, i trochu s krví. Ale nic to nebylo. Dokonce špinila i za další měsíc, jakoby v „druhém cyklu“, kdy by měla mít MS. Vyšetření dopadala dobře a teď už má pupík jako melounek :lol: :lol:
A ty ho budeš mít taky, neboj!!

Pá pá a hezky si užij těhu.

Nuny ze snažilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.9.05 17:53

VARENKO- je super,ze si nedelas hlavu,ono to ostatne nijak neovlivnis,ty jsi udelala maximum a zbytek je v rukou osudu.Je fajn,ze na te koukly // :lol: ,verim,ze se mimiskovi u tebe libi a zustane :lol: :lol:
Vyber si hezky mekoulinke boticky,at drobeckovi nepusobis otresy :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.9.05 21:17

HOLKYYYYYYY - doufám, že už nechruchňáte v pelíšku :! :twisted: :!

Já už jsem konečně uvelebená v křesílku v manžílkově pracovně (zůstal v práci - je toho teď požehnaně 8O ) a ze zdola ke mně doléhá vůně krůůůtího masíčka .....hmmmmmmmmmmm - to bych vám přála cítít /a co teprve ochutnáníčko :! :twisted: :P :D /.

MYSKO:
Holka, jsi tu ještě :?: Tolik jsi mi dnes pomohla s tou Bulovkou. Paní Dr. se mi fakt líbíla - rázná, na rovinu a supr baba - to se mi líbí :! :wink:
Jsem ráda, že tam bude i v pátek - pojedeme už na půl osmou.

A jak je tobě :?: Zítra jdeš na kontrolu, viď :?: Dej prosím hned vědět, jak to dopadlo. Nechceš už být doma :?: :twisted: :wink:
Alespoň bys mohla být stále ONLINE :! :twisted: :P

Přeji ti krásný večer a sladkou suprbupr noc - tobě, celé rodince a hlavně tomu bříškovému mimískovi :wink: :P :D

NUNY:
Vítej snažilenko. Musím ti opravdu poděkovat, protože tvá zprávička mě hooodně povzbudila. Věřím a cítím, že vše bude v pořádku a jak říká MYSKA, že se (doufám :! :twisted: 8O :lol: )malinkému kuliferdovi u mně líbí.

Holčinky - musí se mu líbít. Vždyť jsem si dneska šla eeextra kvůli němu pořídit botky-samochodky, co hřejou a netřesou :! :lol: :lol: :twisted:

Nuny a kolikátý DC máš teď :?: MOOOOC ti držím palečky a určitě k nám zavítej ČASTOOO, ať je tu fanfárově veselo :P
P.S. A můžeš donést nějaké suprbupr drbíky ze Snažilek. Musím k vám stejně někdy juknout 8O :wink: :lol:
MINNIE:
Kde jsi se nám toulala taaak dlouho :?:
Děkuju moc za přáníčko. :P MOC MOC :P :wink:
Mně se taaaaaaaaaaaaaak strášně líbí ten tvůj OVU metřík :P :D Je prostě supr :! :twisted: :P
To mi neříkej, že ty takový OVU znalec by se netrefil - to bude mimčo jako kulihrach, uvidíš :twisted: :D :D
Jééé, dnes jsme jeli s manžílkem v autě a před námi přecházela paní s kočárkem na dvojčátka - tak jsme se začali smát. Jeli jsme právě na tu Bulovku a oba jsme se shodli, že i kdybychom měli mít čtverčata 8O 8O :wink: tak budeme neskonale ŠŤASTNÍ. 8)
Jak tak koukám, tak už se ti to stráášně rychle blíží. Týden se přehoupne a už abychom si začaly kousat nehtíky, mám pravdu :?: :twisted: :lol:
Krásnou dobrou noc a hvězdičkové tuleníčko vám oběma :D :wink: :D

DARIO:
Jsem opravdu ráda, že se ti u nás líbí :P :D - a to víc mě to těší, když jsem si zrovna nedávno řekla, kam kupříkladu moje příspěvky spějí, jestliže jdu i přes tehu-prohibici a „propaguju“ tady vesele všechny možné dobré uhhhh láhvinky.....Booože, co teď s mým sklípkem.
No, holčinky, jen se nebojte.....já jsem VINO-LABUZNIK teoretik jak vyšitý, takže neusínám rozhodně na vavřínech a budu vás dále zásobovat mými nádhernými doušky skvělých ročníků :! :twisted: :lol: :lol: :P

Dario, napiš mi prosím, jaký jsi DC :?: Já už si snad budu kvůli vám, holčiny, muset založit nějaký OVU a TEHU diář, kde si to budu mapovat, abych se vás pořád tak pomateně nemusela vyptávat :oops: 8O :oops: :lol: :lol:
Tak krásně se čte, jak jste s manžílkem šťastní a holčinky mi dají určitě za pravdu, že to každý mimísek vycítí a šupky dupky se přihlásí, uvidíš :wink: :D :lol:

JÉÉŽÍŠ, holčinky musím juknout na krůtu 8O 8O :! :twisted:

UFF, přežila to, holka - no, sem tam trošku přiopálená, ale jinak fanfárováá :twisted:

P.S. Dario, věříš, že jsem echt moravský burčák v životě nepila :?: :twisted: :oops: :lol: :lol:
Posílám ti na zítřek hooodně sluníčka :P :D

HOLČINKY - tak mám takový pocit, že jsem právě trhla rekord o nejdelší příspěvek emimina. No, to zasluhuje odměnu :! :twisted:
Jdu se občerstvit Mattoniho minerální vodou :! :cry: :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.9.05 21:39

A propos:
NOGGIE:
CHACHAAA…ty jsi mě pobavila. Máš moji plnou podporu :! :twisted: :lol: :lol: Jen ať se folikulky třesou a lítají jak divé a množí a množí :P :! :twisted: :D :lol: :lol:
V kolik hodin jdeš k Dr. :?: :?:
Moc ti držím palečky a myslím na tebe. Dej UUUURČITĚ vědět - nejlíp HNEED. :wink: :P :D :! :twisted:

NO, holčiny, tak já furt čekám čekám, jak to tu roztočíme a vy už si snad lebedíte s manžílkama v lóži nebeském, no nééé :?: :P :lol: :lol: :lol: :wink:
Tééda a já nějak podezřele ožívám. 8O 8)
To bude asi tou krůůůtičkou :P :D :twisted: - tak to nejspíš spolu, s holkou jednou vypečenou, pěkně roztočíme :twisted: :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
14.9.05 21:52

Varenko, k Dr. Dokonalému (prý vypadá jak herec H.Grant a šikovný je jak inspektor Colombo) jdu hned ráno v 7:15. Kolem půl deváté bych už měla zařezávat v práci u PC, tak poreferuju, co vyzkoumal. A JESTLI TAM NEDOZRÁVÁ FOLIKUL JAK KOPAČÁK tak ať si mě moje tělo nepřeje… 8O :wink:

Dobrou noc holčiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.9.05 21:57

NOGGIE:
HUHUUUUUUUUUUUUUUUUU........HUUUUUGHHHHHHHH Grant je moje tajnáá láska :! 8) :twisted: :lol:
No k němu bych si na folikulky došla taky :oops: :oops: :lol: :wink:
Tedyyy, no to je bomba. To musíš hnneeeed poreferovat. Já budu u PC skoro ve stejnou dobu, tak to budu mít z první ruky :twisted: :idea: :D :lol:

Přeju ti dobrou noc a ať se ti zdá něco moooc krásného - a ať v tom snu běhají milionky folikulek. pa :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová