Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda, Varenko, nestraš nás!!!
![]()
Doufám, že je to jen planý poplach a všechno bude OK!!!!!!!!! ![]()
Dario , taky jsem ze severní Moravy a taky je mi 27 ![]()
Doufám, že budu co nejdřív mamina - zítra jdu k novému Dr. tak se nechám vyšetřit od hlavy až k patě a dokud mi nezkoukne folikuly, tak se z ordinace nehnu…
![]()
Tehulko , ať je v sobotu krásně a všechno vám vyjde
![]()
Papa. Noggie
Ještě jednou děkuji za přivítání ![]()
Před chvílí se mi manžílek vrátil z cest a dovezl mi burčák - jo jo jo
to si dám večer do nosu
Já totiž burčák miluji, škoda, že je jenom jednou za rok. A prý je moooc zdravý, někde sem to četla
![]()
U nás už taky vykouklo sluníčko ![]()
Varenko, dej vědět, jak jsi dopadla u Dr, všichni ti tady moc fandíme, tak to doufám dobře dopadne.
Daria ![]()
HOLČINKY - tak jsem zpátky. Ráda bych odpověděla všem zvlášť, ale to až večer. TeĎ jsem se flákala ještě ve městě a už je po mně v práci pěkná sháňka
![]()
Takže: paní doktorka na Bulovce mě vyšetřila a řekla, že sliznice je zvýšená, což je na dobré cestě. Řekla na rovinu: jestli to má být dobré tehu, vydrží to, jestli ne odumře
. V pátek ráno mám přijet na krev. Jestli je to suprbupr tehu, tak bych měla mít jednotky HCG aspon 450 nebo tak. Ještě jsem si teď koupila TT RapiPreg a zkusím ho teď odpoledne (dám vám vědět
) a taky zítra ráno. Myslím, že to rozhodne. Jsem ráda, že jsme tam jeli. Nakonec mi řekla, ať se ještě moc neraduju
.
Holčinky, jestli to nevyjde a já udělala čoromoro planý poplach, slibuju vám, že se schlíplíma ušima založim kategorii samopřispěvovatelky pod názvem : „plašanda serveru“
![]()
Večer vám každé odepíšu - moooc se na to těším.
TEHULKO: to jsem ráda, že jsi se ozvala - napíšu ti určitě
a mooooc ráda.
MYSKO:
Veliiiiikannáááánské díky tobě za radu. OPRAVDU ![]()
zatím papa holčinky.
JUKNU
za chvíli
VARENKO- myslim si,ze je dobre,ze jsi tam sla.Byla to Dr.Jaresova?Aspon myslim,ze se tak jmenuje,tmavovlasa,silnejsi a mila.Neboj,ono se to vybarvi a ja pevne verim a z celeho srce ti preju aby se mimisek udrzel
a hlavne byl zdravy
Kdyz budes mit chvilicku,urcite se ozvi!
MYSKA
Tak moje milé holčičky,
ještě jako svobodná se s váma loučím. Zítra už mám dovolenou a celý příští týden trávím líbánky na chatičce v Beskydech.
Už se tak strašně těším, až se vyspím, že bych nemusela mít ani svatbu a zrovna bych tam jela!
![]()
Varenko,
ty se moc opatruj, odpočívej a hlavně se nestresuj. Já jsem si na záčátku těhu pořád říkala, nic neřeš, jenom se ti dělí buňky…
![]()
Dario,
neboj se, určitě jste si něco přivezli a za chvilku budeš mít //!
![]()
A jinak všem těhulinkám přeju krásný týden a hlavně si hlaďte bříška!!!
![]()
TEHULE- tak hooodneee stesticka v manzelskem zivote
A krasne si uzijte libanky
![]()
MYSKA
MYSKO:
jojo, máš pravdu - byla to přesně ona.
Já za chvilinku pojechám domů a určitě hneed přijdu k vám - jak se těšíííím.
Myško, tak ti děkuji za podporu a vám všem ---- mooooooc to pomáhá. Já jsem nějak podezřele v pohodě, prostě věřím, že to bude OK.
![]()
TEHULKO:
Než mi utečeš ----- HOOOOOOOOOOOOOOODNĚ ŠTĚSTÍČKA v manželství. NEJ A NEJ A NEJ LÍBÁNKY a hoooodně tuleníčka, ať je mimísečkovi veselo
![]()
papa a děkuju - máš pravdu - hlavně žááááádné nervíky a VYDRŽAŤ
![]()
Holčinky, teď jsem si dělala TT a jsou tam //
![]()
Sice ta nejdůležitější není vyloženě obézka, ale je tam
![]()
Já prostě si myslím, že špinění je proto, že je to takto na počátku. Normálně se 31-33DC na TT ani // nemusí ukázat a může jít přesto o tehu. Ale protože se mi ukázaly hned 31DC a krev to potvrdila ............SÁÁKRIŠ ........to by v tom bylo tisíc čertů
, aby to vše nedopadlo co nejlépe, no nemám pravdu, holčinkyyyyy
![]()
Teď jdu vybrat ty šlapky na podzim a pak hurááá domů a k vám na emimino - to si budu lebedit
![]()
Ahoj Varenko,
já jsem teda „zatím“ snažilka, takže nemůžu radit ze svý zkušenosti. Ale má dobrá kamarádka na tom byla stejně jako ty, taky testovala hned den po vynechané MS a // tam byly
A začala špinit, i trochu s krví. Ale nic to nebylo. Dokonce špinila i za další měsíc, jakoby v „druhém cyklu“, kdy by měla mít MS. Vyšetření dopadala dobře a teď už má pupík jako melounek
![]()
A ty ho budeš mít taky, neboj!!
Pá pá a hezky si užij těhu.
Nuny ze snažilek.
VARENKO- je super,ze si nedelas hlavu,ono to ostatne nijak neovlivnis,ty jsi udelala maximum a zbytek je v rukou osudu.Je fajn,ze na te koukly //
,verim,ze se mimiskovi u tebe libi a zustane
![]()
Vyber si hezky mekoulinke boticky,at drobeckovi nepusobis otresy
![]()
MYSKA
HOLKYYYYYYY - doufám, že už nechruchňáte v pelíšku
![]()
Já už jsem konečně uvelebená v křesílku v manžílkově pracovně (zůstal v práci - je toho teď požehnaně
) a ze zdola ke mně doléhá vůně krůůůtího masíčka .....hmmmmmmmmmmm - to bych vám přála cítít /a co teprve ochutnáníčko
/.
MYSKO:
Holka, jsi tu ještě
Tolik jsi mi dnes pomohla s tou Bulovkou. Paní Dr. se mi fakt líbíla - rázná, na rovinu a supr baba - to se mi líbí
![]()
Jsem ráda, že tam bude i v pátek - pojedeme už na půl osmou.
A jak je tobě
Zítra jdeš na kontrolu, viď
Dej prosím hned vědět, jak to dopadlo. Nechceš už být doma
![]()
Alespoň bys mohla být stále ONLINE
![]()
Přeji ti krásný večer a sladkou suprbupr noc - tobě, celé rodince a hlavně tomu bříškovému mimískovi
![]()
NUNY:
Vítej snažilenko. Musím ti opravdu poděkovat, protože tvá zprávička mě hooodně povzbudila. Věřím a cítím, že vše bude v pořádku a jak říká MYSKA, že se (doufám
)malinkému kuliferdovi u mně líbí.
Holčinky - musí se mu líbít. Vždyť jsem si dneska šla eeextra kvůli němu pořídit botky-samochodky, co hřejou a netřesou
![]()
Nuny a kolikátý DC máš teď
MOOOOC ti držím palečky a určitě k nám zavítej ČASTOOO, ať je tu fanfárově veselo ![]()
P.S. A můžeš donést nějaké suprbupr drbíky ze Snažilek. Musím k vám stejně někdy juknout
![]()
MINNIE:
Kde jsi se nám toulala taaak dlouho ![]()
Děkuju moc za přáníčko.
MOC MOC
![]()
Mně se taaaaaaaaaaaaaak strášně líbí ten tvůj OVU metřík
Je prostě supr
![]()
To mi neříkej, že ty takový OVU znalec by se netrefil - to bude mimčo jako kulihrach, uvidíš
![]()
Jééé, dnes jsme jeli s manžílkem v autě a před námi přecházela paní s kočárkem na dvojčátka - tak jsme se začali smát. Jeli jsme právě na tu Bulovku a oba jsme se shodli, že i kdybychom měli mít čtverčata
tak budeme neskonale ŠŤASTNÍ. ![]()
Jak tak koukám, tak už se ti to stráášně rychle blíží. Týden se přehoupne a už abychom si začaly kousat nehtíky, mám pravdu
![]()
Krásnou dobrou noc a hvězdičkové tuleníčko vám oběma
![]()
DARIO:
Jsem opravdu ráda, že se ti u nás líbí
- a to víc mě to těší, když jsem si zrovna nedávno řekla, kam kupříkladu moje příspěvky spějí, jestliže jdu i přes tehu-prohibici a „propaguju“ tady vesele všechny možné dobré uhhhh láhvinky.....Booože, co teď s mým sklípkem.
No, holčinky, jen se nebojte.....já jsem VINO-LABUZNIK teoretik jak vyšitý, takže neusínám rozhodně na vavřínech a budu vás dále zásobovat mými nádhernými doušky skvělých ročníků
![]()
Dario, napiš mi prosím, jaký jsi DC
Já už si snad budu kvůli vám, holčiny, muset založit nějaký OVU a TEHU diář, kde si to budu mapovat, abych se vás pořád tak pomateně nemusela vyptávat
![]()
Tak krásně se čte, jak jste s manžílkem šťastní a holčinky mi dají určitě za pravdu, že to každý mimísek vycítí a šupky dupky se přihlásí, uvidíš
![]()
JÉÉŽÍŠ, holčinky musím juknout na krůtu
![]()
UFF, přežila to, holka - no, sem tam trošku přiopálená, ale jinak fanfárováá ![]()
P.S. Dario, věříš, že jsem echt moravský burčák v životě nepila
![]()
Posílám ti na zítřek hooodně sluníčka
![]()
HOLČINKY - tak mám takový pocit, že jsem právě trhla rekord o nejdelší příspěvek emimina. No, to zasluhuje odměnu
![]()
Jdu se občerstvit Mattoniho minerální vodou
![]()
A propos:
NOGGIE:
CHACHAAA…ty jsi mě pobavila. Máš moji plnou podporu
Jen ať se folikulky třesou a lítají jak divé a množí a množí
![]()
V kolik hodin jdeš k Dr.
![]()
Moc ti držím palečky a myslím na tebe. Dej UUUURČITĚ vědět - nejlíp HNEED.
![]()
NO, holčiny, tak já furt čekám čekám, jak to tu roztočíme a vy už si snad lebedíte s manžílkama v lóži nebeském, no nééé
![]()
Tééda a já nějak podezřele ožívám.
![]()
To bude asi tou krůůůtičkou
- tak to nejspíš spolu, s holkou jednou vypečenou, pěkně roztočíme
![]()
Varenko, k Dr. Dokonalému (prý vypadá jak herec H.Grant a šikovný je jak inspektor Colombo) jdu hned ráno v 7:15. Kolem půl deváté bych už měla zařezávat v práci u PC, tak poreferuju, co vyzkoumal. A JESTLI TAM NEDOZRÁVÁ FOLIKUL JAK KOPAČÁK tak ať si mě moje tělo nepřeje…
![]()
Dobrou noc holčiny…
NOGGIE:
HUHUUUUUUUUUUUUUUUUU........HUUUUUGHHHHHHHH Grant je moje tajnáá láska
![]()
No k němu bych si na folikulky došla taky
![]()
Tedyyy, no to je bomba. To musíš hnneeeed poreferovat. Já budu u PC skoro ve stejnou dobu, tak to budu mít z první ruky
![]()
Přeju ti dobrou noc a ať se ti zdá něco moooc krásného - a ať v tom snu běhají milionky folikulek. pa
![]()