Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.9.05 14:43

Holky,
meste se vsechny o vikendu moc hezky a hlavne odpocivejte. :lol: 8) Ja nejak nestiham v praci, :cry: tak nemam cas ani na emimino. :roll: :wink: Uz se tesim, az budu mit zpatky kolegyni.
Mejte se fanfárově!!! :P :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.9.05 16:09

Holčinky,
prchám na cvíčko. O víkendíčku budu určitě hooodně nakukovat.

Mějte se prostě fanfááárově a krásný páteční večer - BABOLETNÍ :P :D :wink: :D

• Citovat
  • Upravit
1160
9.9.05 16:11

TO JSEM BYLA JÁ - tetka VARENKA 8O :wink: :lol: :D papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.9.05 08:24

Dobré ráno kočky,

manžílek vstával do práce a já nemohla už usnout, tak se jdu na vás podívat 8) :)
VARENKO: to víš že ti poradím ohledně OVU :lol: myslím, že tu teorii už mám zmáknutou :wink: Ale neboj, určitě to nebudeš potřebovat :! :wink: My máme o zábavičku postaráno. Stavíme domeček, takže když nejsme v práci, tak na domečku. Takže tenhle víkend na to také využijem. Chtěli bychom do zimy bydlet :wink: 'A co pak budete dělat vy? Můžu se zeptat, kolik ti je? Mně 25.
Tak zatím čusky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.9.05 22:25

AHOOOJ HOLKYYY - KRÁSNÝ VEČER VÁM VŠEM :P

No tedy - já myslela, jaké ROMÁNY tady nenajdu, že nebudu vůbec stíhat číst a vypadá to, že jste si všechny užívaly krásného počasíčka :wink: :P a na emimino jste úplně zapomněly :twisted: :lol: (ale já to taky dnes flákala, jen co je pravdička :! :oops: :wink: ).

MINNIE:
Děkuji, že mě vezmeš do učení :wink: :lol: :P
Too je dobře, že si stavíte hnízdečko :D :P Tak vám přeji, abyste už co nejrychleji byli pěkně v doupátku a šťastně si žili jako v pohádce :P :D

Mně je 29.
Dnes jsme strávili krásný den. Ráno jsme byli na zkrášlení (máme suprbupr nové kštice), poseděli s přáteli, potom jsme jeli na veliký nákup mé garderóby, kterou jsme celou zvládli do putníku a ještě jsem si vybrala nové hodinky. Večer jsme si dali krásnou večeřičku s VÍNEĆKEM :P :twisted: (už hezky doma) a teď jsme se akorát vrátili od pivečka a čučinkujeme na telku. No, prostě moooc pohodový den. :P Jen strááášně utekl a bojím se, že se zítřkem to bude podobné :wink: 8)

HOLČINKY: napište, jak se máte, cítíte, co děláte a tak vůbec… :P :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.9.05 07:36

Krasne dobre ranko,
uz si pripadam,jak duchodce,takhle brzy vstavat… :D Ale porad se budim,chodim na zachod a pravidelne v tech 6 vstavam,uz nemuzu spat.Ja to ale po obede dozenu :lol: Vcera jsem delala na prani nasi princezny ten bramborovy salat a rizek,jo povedl se :D a pak jeste ovocny dortik,davali jsme si do nosu :wink:
Uz je mi lip,ale jsem porad strasne unavena,jak jsem uz psala rano v poho a kolem 11 uz to jde se mnou z kopce…Vcera jsme si rikali s manzilkem,ze se budem vecer tulinkovat :lol: ,ale asi jsem to s tim jidlem prepiskla.Bylo mi tezko,nafoukla,tak tulenicko nechame na dnesek :wink:
VARENKO- no z tebe bude koca,cela nova :D Taky bych neco uz potrebovala,zacinam mit problemy se zapnutim kalhot… :? :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.9.05 09:26

DOBRÉ RÁNÍČKO HOLČINKY

MYSKO:
Dobré ráníčko. Tedy ty jsi taky hospodyňka - jen co je pravda. Řizeček, salátek, dortíček…hmmmm. to jsou ale chutě :P 8) :D
Mysko, představ si, že jsem se dnes probudila v 6hod a včera v 7hod. 8O :! :idea: Chápeš to - já takový spáč :! :twisted: :) A už mám druhou kávu, abych přežila :roll: :lol: Uvidíme, možná si půjdu také po obídku dáchnout :P :D

Mooooc ti přeju, aby už ti nebylo tak šoufl :wink: Ale za chvilinku se to přehoupne a bude tu 2.trimestr, že :?: :idea: :P :D

A co tě dnes čeká Mysko :?:
P.S. No, s tuleníčkem bych si dala taky říct :! :twisted: :wink:
Asi „hodíme s manžílkem řeč“ :wink: :lol: :lol: :P

Krásnou neděli vám všem, holkyyy. A dnes jsem STÁLE ON-LINE děvče :twisted: :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.9.05 10:10

Varenko- ja to dnes vidim na tezke lenoseni,nechce se mi vubec nic :? Udelala jsem snidani a mycku a myslim,ze se odeberu k tv.
To ses taky holka ciperna,ja si stim vstavanim rikam,ze jsem uz jak duchodce :lol: Pripojena budu porad,tak budu nakukovat. :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.9.05 13:41

MYSKO:
Tak už jsme poo.. :P 8) Do teď jsem lítala jak najatá úklidová četa 8O :roll: :? :wink: , ale stihli jsme i suprbupr obídek (krůtí a vepřové masíčko, rejžička, salátek, no,…a nemůže chybět VÍNEĆIĆIČKO :P ). Manžílek-andílek ted luxuje a vytírá dům :P - tak to je do výčtu našich hospodyňko-SUPER kvalit :twisted: :twisted:
Dnes ráno mi div neukápla slzička u Pana Tau. :P :D
Teď čučím na srandovní pohádku, těším se na Létajícího Čestmíra, Večerníček i Jakuba Skláře :P :D :D
Venku se ale udělalo krásně, viď. :P
Už je ti lépe, Mysko :?: Já jsem nějaká zmlácená - vůbec nechápu prečo :! :idea: :roll: :wink:

Tak se natáhnu ..... uhhh…to se těším :P
A JUKNU za chvililililnku :D

A SPALI A SPALI..........KRÁSNĚ SE JIM TO SPALO :lol: :D :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.9.05 13:55

Varenko,
ja jsem se na chvilku natahla a usla jsem,jak mimino.. :D ted jsem se vzbudila a tatulda s malou uz si obed pripravili sami.No vicemene,meli vse pripraveno :lol: Myslim,ze dnes opravdu budu jen v posteli… :oops: :D :oops: :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.9.05 14:07

MYSKO:
Zavidím ti :twisted: - já ne a ne zabrat 8O :! Nějak furt chci využít každou minutku neděle a tak mi mozek stále šrotuje a kochá se vším kolem sebe … jojo ťululum hadr :oops: :lol: .
Jen pěkně lež a užívej si pohodičky. Myslím na tebe :P :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.9.05 08:25

Ahoj cholki,
jak po víkendu? Počasí ještě pořád OK, tak doufám, že jste si to užily. My byli na chatě v horách a dali si menší procházku - asi 10 km. Ušel to s námi i náš pidi pes, dostal velkou pochvalu, že nefňukal a nechtěl se nést. Je to prozatím naše náhražka za mimi, takže je to pěkně rozmazlený dacan… :lol: :) :wink:
Ve čtvrtek jdu k novému panu doktorovi, pěkně vám potom popíšu, jak probíhá to měření folikulu atd.
Zatím se mějte, ať máte úspěšný týden.
Papa. Noggie 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 12:21

Ahoj děvčátka,
nejdřív se moc omlouvám, že jsem vám „vlezla“ do pokojíku. Ale tak jsem to nějak pročítala a dozvěděla jsem se, že jste tu vesměs snažilky nebo už těhulky. Já jsem taky snažilka a potřebovala bych se s Vámi poradit. Hledám na internetu všechno možný i nemožný o otěhotnění. Jaké máte zkušenosti s ležením po tulení? Je to nutné? Když si přeberu kolikrát máme po tulení hodinu času na ležení, tak se dostanu na maličké číslíčko… Jsme dost zaneprázdnění :( . Někde jsem četla, že pokud se mimi pokouší zdravý muž i zdravá žena, tak by si měly spermijky cestu najít i bez ležení… Ale kdoví. Nechci něco zbytečně zanedbat, abych si to pak nevyčítala. Můžete mi prosím napsat Vaše názory a zkušenosti, případně znalosti? Děkuji moooooc

• Citovat
  • Upravit
1667
12.9.05 12:37

Ahoj Leni, přijď kdykoliv budeš chtít… :wink: :lol:
Já osobně na nějaké polohování moc nevěřím, jak sama píšeš, pokud jste oba zdraví, můžeš otěhotnět při „rychlovce na stojáka“ :oops: :oops: :oops: , pokud je problém, speciální polohy asi moc nepomůžou.
Každopádně pro klid duše můžeš skusit po tulení ležet 30 min. na břichu nebo si pod zadeček dát polštář - možná, že se ty lenivější „kousky“ posunou blíže k cíli… :P :P :P :wink: Čauky. Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 13:13

Díky Noggie, už jsem z toho všeho zblblá :lol: Snažím se všelijak zvyšovat šanci, ale to asi znáš :wink: .
Dá se spolehnout na to, že spermijky vydrží v těle dva, tři dny v pořádku a akceschopné? Nemá tady s tím některá z holek vlastní zkušenost? Že by otěhotněla nějaký ten den před ovu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová