Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holčinky,
prchám na cvíčko. O víkendíčku budu určitě hooodně nakukovat.
Mějte se prostě fanfááárově a krásný páteční večer - BABOLETNÍ
![]()
Dobré ráno kočky,
manžílek vstával do práce a já nemohla už usnout, tak se jdu na vás podívat
![]()
VARENKO: to víš že ti poradím ohledně OVU
myslím, že tu teorii už mám zmáknutou
Ale neboj, určitě to nebudeš potřebovat
My máme o zábavičku postaráno. Stavíme domeček, takže když nejsme v práci, tak na domečku. Takže tenhle víkend na to také využijem. Chtěli bychom do zimy bydlet
'A co pak budete dělat vy? Můžu se zeptat, kolik ti je? Mně 25.
Tak zatím čusky
AHOOOJ HOLKYYY - KRÁSNÝ VEČER VÁM VŠEM ![]()
No tedy - já myslela, jaké ROMÁNY tady nenajdu, že nebudu vůbec stíhat číst a vypadá to, že jste si všechny užívaly krásného počasíčka
a na emimino jste úplně zapomněly
(ale já to taky dnes flákala, jen co je pravdička
).
MINNIE:
Děkuji, že mě vezmeš do učení
![]()
Too je dobře, že si stavíte hnízdečko
Tak vám přeji, abyste už co nejrychleji byli pěkně v doupátku a šťastně si žili jako v pohádce
![]()
Mně je 29.
Dnes jsme strávili krásný den. Ráno jsme byli na zkrášlení (máme suprbupr nové kštice), poseděli s přáteli, potom jsme jeli na veliký nákup mé garderóby, kterou jsme celou zvládli do putníku a ještě jsem si vybrala nové hodinky. Večer jsme si dali krásnou večeřičku s VÍNEĆKEM
(už hezky doma) a teď jsme se akorát vrátili od pivečka a čučinkujeme na telku. No, prostě moooc pohodový den.
Jen strááášně utekl a bojím se, že se zítřkem to bude podobné
![]()
HOLČINKY: napište, jak se máte, cítíte, co děláte a tak vůbec…
![]()
Krasne dobre ranko,
uz si pripadam,jak duchodce,takhle brzy vstavat…
Ale porad se budim,chodim na zachod a pravidelne v tech 6 vstavam,uz nemuzu spat.Ja to ale po obede dozenu
Vcera jsem delala na prani nasi princezny ten bramborovy salat a rizek,jo povedl se
a pak jeste ovocny dortik,davali jsme si do nosu ![]()
Uz je mi lip,ale jsem porad strasne unavena,jak jsem uz psala rano v poho a kolem 11 uz to jde se mnou z kopce…Vcera jsme si rikali s manzilkem,ze se budem vecer tulinkovat
,ale asi jsem to s tim jidlem prepiskla.Bylo mi tezko,nafoukla,tak tulenicko nechame na dnesek ![]()
VARENKO- no z tebe bude koca,cela nova
Taky bych neco uz potrebovala,zacinam mit problemy se zapnutim kalhot…
![]()
MYSKA
DOBRÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
MYSKO:
Dobré ráníčko. Tedy ty jsi taky hospodyňka - jen co je pravda. Řizeček, salátek, dortíček…hmmmm. to jsou ale chutě
![]()
Mysko, představ si, že jsem se dnes probudila v 6hod a včera v 7hod.
Chápeš to - já takový spáč
A už mám druhou kávu, abych přežila
Uvidíme, možná si půjdu také po obídku dáchnout
![]()
Mooooc ti přeju, aby už ti nebylo tak šoufl
Ale za chvilinku se to přehoupne a bude tu 2.trimestr, že
![]()
A co tě dnes čeká Mysko ![]()
P.S. No, s tuleníčkem bych si dala taky říct
![]()
Asi „hodíme s manžílkem řeč“
![]()
Krásnou neděli vám všem, holkyyy. A dnes jsem STÁLE ON-LINE děvče
![]()
Varenko- ja to dnes vidim na tezke lenoseni,nechce se mi vubec nic
Udelala jsem snidani a mycku a myslim,ze se odeberu k tv.
To ses taky holka ciperna,ja si stim vstavanim rikam,ze jsem uz jak duchodce
Pripojena budu porad,tak budu nakukovat. ![]()
MYSKA
MYSKO:
Tak už jsme poo..
Do teď jsem lítala jak najatá úklidová četa
, ale stihli jsme i suprbupr obídek (krůtí a vepřové masíčko, rejžička, salátek, no,…a nemůže chybět VÍNEĆIĆIČKO
). Manžílek-andílek ted luxuje a vytírá dům
- tak to je do výčtu našich hospodyňko-SUPER kvalit
![]()
Dnes ráno mi div neukápla slzička u Pana Tau.
![]()
Teď čučím na srandovní pohádku, těším se na Létajícího Čestmíra, Večerníček i Jakuba Skláře
![]()
Venku se ale udělalo krásně, viď. ![]()
Už je ti lépe, Mysko
Já jsem nějaká zmlácená - vůbec nechápu prečo
![]()
Tak se natáhnu ..... uhhh…to se těším ![]()
A JUKNU za chvililililnku ![]()
A SPALI A SPALI..........KRÁSNĚ SE JIM TO SPALO
![]()
Varenko,
ja jsem se na chvilku natahla a usla jsem,jak mimino..
ted jsem se vzbudila a tatulda s malou uz si obed pripravili sami.No vicemene,meli vse pripraveno
Myslim,ze dnes opravdu budu jen v posteli…
![]()
MYSKA
MYSKO:
Zavidím ti
- já ne a ne zabrat
Nějak furt chci využít každou minutku neděle a tak mi mozek stále šrotuje a kochá se vším kolem sebe … jojo ťululum hadr
.
Jen pěkně lež a užívej si pohodičky. Myslím na tebe
![]()
Ahoj cholki,
jak po víkendu? Počasí ještě pořád OK, tak doufám, že jste si to užily. My byli na chatě v horách a dali si menší procházku - asi 10 km. Ušel to s námi i náš pidi pes, dostal velkou pochvalu, že nefňukal a nechtěl se nést. Je to prozatím naše náhražka za mimi, takže je to pěkně rozmazlený dacan…
![]()
Ve čtvrtek jdu k novému panu doktorovi, pěkně vám potom popíšu, jak probíhá to měření folikulu atd.
Zatím se mějte, ať máte úspěšný týden.
Papa. Noggie
![]()
Ahoj děvčátka,
nejdřív se moc omlouvám, že jsem vám „vlezla“ do pokojíku. Ale tak jsem to nějak pročítala a dozvěděla jsem se, že jste tu vesměs snažilky nebo už těhulky. Já jsem taky snažilka a potřebovala bych se s Vámi poradit. Hledám na internetu všechno možný i nemožný o otěhotnění. Jaké máte zkušenosti s ležením po tulení? Je to nutné? Když si přeberu kolikrát máme po tulení hodinu času na ležení, tak se dostanu na maličké číslíčko… Jsme dost zaneprázdnění
. Někde jsem četla, že pokud se mimi pokouší zdravý muž i zdravá žena, tak by si měly spermijky cestu najít i bez ležení… Ale kdoví. Nechci něco zbytečně zanedbat, abych si to pak nevyčítala. Můžete mi prosím napsat Vaše názory a zkušenosti, případně znalosti? Děkuji moooooc
Ahoj Leni, přijď kdykoliv budeš chtít…
![]()
Já osobně na nějaké polohování moc nevěřím, jak sama píšeš, pokud jste oba zdraví, můžeš otěhotnět při „rychlovce na stojáka“
, pokud je problém, speciální polohy asi moc nepomůžou.
Každopádně pro klid duše můžeš skusit po tulení ležet 30 min. na břichu nebo si pod zadeček dát polštář - možná, že se ty lenivější „kousky“ posunou blíže k cíli…
Čauky. Noggie
Díky Noggie, už jsem z toho všeho zblblá
Snažím se všelijak zvyšovat šanci, ale to asi znáš
.
Dá se spolehnout na to, že spermijky vydrží v těle dva, tři dny v pořádku a akceschopné? Nemá tady s tím některá z holek vlastní zkušenost? Že by otěhotněla nějaký ten den před ovu?
Holky,
Ja nejak nestiham v praci,
tak nemam cas ani na emimino.
Uz se tesim, az budu mit zpatky kolegyni.

meste se vsechny o vikendu moc hezky a hlavne odpocivejte.
Mejte se fanfárově!!!