Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
12.9.05 13:35

Lenko25,
otěhotnět mimo OVU je asi blbost:-). Ale den či dva před OVU to není na škodu, spermijky by měly vydržet v těle ženy až 72 hodin! Ale záleží na kvalitě, každý chlap je jiný:-), ten můj má dost schopné spermie a přesto se pořád nezadařilo:-(((.

Holky, nechcete si založit deníček? Vaše diskuze už začíná být dost nepřehledná, nehledě na to, že je skutečně lepší deníček na jen tak klábosení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667

Jojo, to znám… :lol: Kdyby mi Dr. řekl, že mám po tulení dělat výmyky na hrazdě, tak budu točit přímo veletoče…!!! :wink: :P 8)
Někde jsem četla, že životnost spermií je 48 hod., ale nevím, jak je to s akceschopností. Prý je dobré tuleníčko obden, abys měla zaručeně pokryty všechny kritické dny. Já si tento týden skáknu na vyšetření, doufám, že Dr. bude ochoten přijmout mě vícekrát a mrknout se přes ultrazvuk, jak rostou (jestli vůbec) nějaké folikuly. Docela se na to těším, zas budu mít lepší pocit, že se něco děje.
Papa. Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160

AHOOOJKYYY HOLKYY

Co možná NEJ NEJ pondělí vám všem :D

MARKETKO, TEHULKO, KELINKO, MYSKO:
Jak se vůbec máte :?: :idea: :wink:
My jsme prožili neuvěřitelně fajn víkend a jako praví páprdkové jsme zůstali doma a bylo to děěěsně fajn. :P
Tento týden nám v práci vychrolí fofry a příští týden vypuknou akce. 8O :roll: Jak já se těším, až to bude za mnou. :)
Vzpomínám na vás a napiště, co nového s mimísky a Markétko, co ty a vaše tuli-tuli :wink: :oops: :D :D
LENKO:
Vítej moooc mezi námi :D
No, já sice tehu chvilililililnku byla, nejsem (no nevím ještě, ale spíše nee), ale leženíčko po tuleníčku praktikuju. Nejenomže si myslím, že to případné lenivky může prima motivovat :lol: :wink: , ale navíc je mi to mooc příjemné a většinou si potom s manžílkem i rovnou dáchneme. :lol: :oops: :D :lol:
Ale jinak souhlasím s Noggie, že pokud tělíčko je zdravé nějaké extra šachrování s polohama a ležením nehraje zřejmě příliš velkou roli.
Přeji hooodně štěstíčka. :P Snažíte se o první mimi :?:

P.S. Nedávno jsem si po tuleníčku dala nožky nahóru a usnula. Po půl hodině jsem se probudila s nohama jak rak a mravenců bylo milion dvěstě tisíc. 8O :lol: :lol: To bylo něco :! :twisted:

NOGGIE:
Ahoojky. Moc ti přeji, aby nový dr.byl suprbupr a určitě nám dej vědět, jak probíhá vyšetření a co vůbec řekne a poradí.

Holčinky, přeji vám nádherný den plný sluníčka. 8) A snad se mi podaří během dne ještě JUKNOUT 8O :P .
Dnes po práci chi letět hneeed domů - to se těším :D :P :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 14:51

Varenko - to znám, taky jsem už párkrát usnula dost nepohodlně podložená obrovským polštářem s nohama div ne za krkem. To probuzení bylo brutální :lol: .
Jinak děkuji za přivítání. Ano, snažíme se o první mimi.
Já mám teď zrovna po ovu, takže nastává fáze čekání… Tak pořád počítám a počítám, jestli jsme se trefili nebo ne…no blázen :wink:

• Citovat
  • Upravit
1160
12.9.05 19:09

Ahoj holkyy,
tak stále ještě vysedávám v práci :roll: 8O :cry: ale za chvililililnku už se mi snad podaří uniknout. :twisted:

Vy jste ale dneska musely dostat koláčů, co :?: :twisted: :lol:
MONOLISO:
možná máš pravdu, tak necháme holky, ať rozhodnou, jestli přejit do různých -ŇÁTEK :P a nebo že by ten deníček :?: :idea:
No, přiznám se, že jsem se po téhle alternativě ještě nestíhla popídit.

Holčinky - je to na vás. :wink: :)

Přeji vám krásňoučký večer a hooodně suprbupr tulituli. :oops: :P :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.9.05 09:28

ahojky holky, jsem mezi váma také poprvé.Zaujal mě dotaz Lenky.
Já jsem už těhotná,ale trvalo nám otěhotnět celých 9 měaíců :? Ze začátku jsem byla klidná,ale jak plynul čas nervozita přibývala.Známí nás začali hecovat,jstli prý otěhotníme do konce roku že nám koupí kočárek.V říjnu už na mě dopadali deprese,tak jsem si začla pravidelně měřit teplotu.O Vánocích jsem se rozhodla, že si zajdu k doktorce a nechala jsem to plavat,snažila jsem se zaněstnat jinýma věcma.Ke konci ledna jsem šla k doktorce a ta mi řekla,že mám hodně krátkou ovulaci a dala mi nějaké prášky na její prodloužení.Dlouhé čekání na měsíčky (mohla jsem je užít až po dalších měsíčkách),které pořát nepřicházeli.udělala jsem si těh. test,byl negativní.po asi třech týdnech jsem si ho udělala znova a konečně se tam oběvily dvě čárky.Doktorka mi pak zdělila že už jsem v 7tt.takže těhotná už jsem byla při přdcházející prohlídce.

Takže jem pro otěhotnění potřebovala hlvně klid v duši,přestat na to myslet a ono to vyšlo.vím že je to těžký, ale za pokus to stojí. :)

Nyní jsem už ve 36tt, přeju vám všem aby vám to také co nejdřív vyšlo a těhulkám hodně zdravíčka :D :D

posílám sluníčka do bříška vám všem :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
13.9.05 12:43

HOLČINKY

HUUUURAAAAAAAAAAAAAAA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

13.9.2005 přesně ve 12hod, když odbíjela Jindřišská věž pravé poledne mi sestřička oznámila, že jsem:

TEHULKA

HOLČINKY, jsem tak šťastná, že se to ani nedá popsat. Jsem 32DC a ráno byly //, tak jsme hned jeli s manžílkem-andílkem na kr.testy a JE TO TAK. ¨ BUDEME MÍT MIMINEČKO

Cítím od rána, že miminko se na nás usmívá. Nevím, je to strašně zvláštní a nádherný pocit.

HOLCINKY, ozvu se vám ještě. Zatím papa a vyberte mi, co vlastně budeme mít - KVETNATKO nebo CERVNATKO?

Jo, sestricka rikala, ze mam 109 jednotek - holcinky, co to vlastně znamená? Předpokládám, že jsem tehu od 28.srpna.

Modlím se modlím a děkuji dědulkovi nahooore.

OZVU SE VAM HOLCINKY. Zatim papa a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.9.05 13:09

Ahojky Varenko

mooooooooooooooooc mooooooooooooooooooooooooc velká gratulace!!!!!Mam velikááááááááánskou radost!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Konečně se zadařilo!!!Je mi z tebe krásně,úplně se mi chce brečet!!! :P

Varenko,ani nevíš,jak moc ti to přeju.Ty určitě taky skáčeš radostí,vid.Já skáču s tebou!!! :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.9.05 13:14

Jo,teď jsem zjistila,že jsi tam měla i otázky:Budeš mí květňátko,nevim přesně kolikátýho jsi měla poslední MS,ale termín budeš mít asi koncem května.

Ty jednotky,to je myslim,kolik těhotenskýho hormonu máš v krvi.Každý den to roste.No,moc jsem to nevysvětlila,ale někdo ti to určitě vysvětlí líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.9.05 13:57

KELINKO:
Děkuji moooc za přánííííčíííčko.
Jsi mooooooooooooooooc hodná :P
Snažím se zjistit termín, ale nemůžu najít odkaz na server, kde se to dá spočítat. 8O

JSEM TAAAAK ÓHROOOOMITANÁNÁNKSY ŠŤASTNÁ :D :D :P

Nedá se to prostě slovy popsat.

Kelinko, poslední měsíčky přišly 13.8., otěhotněla jsem nejspíše 28.8. Tak nevím.
Můj dr.je na dovolené a sestřička na odběrech byla tak skvělá, že řekla: NO, když to zaplatíte, tak vám vezmu krev a pak si zavoláte do žižkovské nemocnice. 8) Příští týden ve středu se chci domluvit a zajdu za mým milounkým dr.Čisťounkým :wink: :lol:

Holčinky, dnes budeme slavit - NOOOOOOOO, představte si to VAŠE tetka Varenka bude pít Kofolu :! :twisted: :twisted: :lol:

MOOOOOOOOOC a MOOOOOOOOOOOC štěstíčka nám přinesl dnešní den.
Jen co je pravda, ale já to prostě dnes od rána tušila a cítíla. :D Miminečko se samo přihlásilo a usmívá se na mě od ráníčka :D :D :D

VER:
Srdečně tě vítám mezi námy. Nevím, jak holčinky to bude ještě bavit jen tak klábosit - možná, že se co nevidět setkáme všechny v KVETNATKACH nebo CERVNATKACH a NEBOOOO, jestli vás/nás to bude stále těšit, zůstaneme pěkně tady :P :D :wink:
Gratuluji ti mooooooc k miminečku a přeji hodně mooooc zdravíčka tobě i mrňouskovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.9.05 14:09

VARENKO-klikni na to,tam ti spočítají termín

http://www.miminko.com/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.9.05 14:16

Ahojky Varenko!!
Strašně strašně strašně mooooooooc ti gratuluju!!!!! Prosím opatruj se ať jde všechno tak jak má. Trošilililinku ti závidím, ale v dobrém. DOUFÁM, že tě budu rychle následovat.
Oslavte to s manžílkem a ještě jednou oooooobrovská gratulace :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.9.05 14:23

NOGGIE:
Děkujuuuuuuuuuuu mooooooooooooooooooc.

HOLČINKY, jste stráášně hodné. :D Slibuji, že se budu hooodně opatrovat. 8) :wink:

Dneska to opravdu oslavíme. :P :twisted:

Manžílek mi už věnoval přenáááádherný dáreček. Odběhl z práce a dal mi ho. Je to vážně Andílek. :P :D

HOLČINKY.......je to jako v pohádce

Noggie, moc a moc ti přeji, aby i TY jsi byla brzy k uvytržení jako JÁ :lol: :wink: :lol: :P
MOOOC ti to přeji z celého srdíčka i toho pidimini miminkovského :P :cry: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.9.05 14:41

Verenko,
moc gratuluji. Já si píšu s holkama v testíku, v tématu „čekatelky na //“. Do těhulek nakukuji jen občas.
Já jsem také (doufám, že ano) čerstvá těhulka, v pátek jsem byla 31 dc a šla jsem k dotorce na krev a uz. Měla jsem 34,7 jednotek hormonu HCG. Včera jsem tam byla znova, hodmon stoupl na 99 jednotek. Na UZ dr viděla něco malinkého, a říkala, že je to snad jisté. Poslední ms jsem měla 9.8., tak to máme hodně podobné. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.9.05 16:07

KELINKO:
jee moc dekuju za ten odkaz. Kraasne to tam vse ukazuji a rozepisuji.
Vyslo mi 22.5.06. Tak jsem zvědavá :P :twisted: :D :D

AJUSKO:
MOOOC tě vítám a také strašně moc děkuuuju za přáníčko. Držím palečky - už ted to vypadá hooodně nadějně :wink: :P :D Určitě nezapomeň dát nám vědět. :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová