Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
8.9.05 13:01

NOGGIE-je mi to moc moc líto.Příští měsíc to určitě vyjde!!!

Myško-taky koukam že nikdo nepíše.asi naše největší spisovatelka-Varenka-šla do sebe a začala pracovat :lol: :lol: :lol:

VLADILINKU- tak co výsledky :?: Nezapomeň na nás a dej nám vědět :!

Dneska je zase sluníčkově,krásně jsme se prošli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.9.05 13:57

AHOOOOJ HOLČINKY:

KELINKO: :twisted: :twisted: Myslíš, že jsem jako ten Hanzlík v Postřižinách :twisted: :lol: :lol: :?: :oops: :lol: :lol:
NO, to mám tedy pověst :! :twisted: 8O :lol: :lol: ŽEL, nemyslím, že bych dneska byla v práci výkonnější - spíše obecně lenivější - přesněji řečeno ala zpomalený film. :oops:
Krásňoučký den tobě i dětičkám :P a vůbec celé rodince Kelinkových :twisted: :lol: :D :wink:

MYSKO:
AHOOJKY.
Večer juknu a kouknu na fotečku :P
(No nééé, že by z tebe nakonec byla náš tehu-IT expert :?: :twisted: :wink: )
NOGGIE
Ufff … :cry: to je mi líto. ALE nesmíme smutnit. Koukni na tu lepší stránku - myslím, že už si tu svou emiminovskou image stejně nevylepším, takže ti klidně doporučím.....glogloglo glogloglo, co říkáš :?:
Pěkně večer otevřete láhvinku něčeho hoodně jemňounkého - já myslím, že i na takové dny se musí připít. :wink: :)
Navíc, ČERVŇÁTKA 2006 tedy rooozhodně nejsou k zahození :P :D :D
(já jakožto Blíženec to přece musím vědět nejlépe, no nééé :?: :wink: :D )

Holčinky, dnes se těším domůůůůůůů jako nikdy a co VY :?: :?:

P.S. Holkyy, mám na vás další z mých neználkovských dotazů :oops: .
Dnes, když si máčkám levou bradavku ( :oops: :oops: :lol: 8O :lol: NEE, ŽE SE MI TEĎ BUDETE ŘECHTAT , co to vlastně v tý práci dělám :! :twisted: ), tak mi vyleze půůůl milimetrová bílá vodička 8O (jako, když máte na tváři pupínek). ČOO je tooo :?: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.9.05 14:25

Noggie: taky mě to velmi mrzí :( ale nesmíme ztrácet hlavinku. Pár dní se přehoupne a příští měsíc to určitě klapně. Já si říkám, že to když mi to neklaplo mě vždycky dovedlo o krůček blíž k důl. informacím, aby to už jednou konečně VYŚLO! :) Tak se modlím, jak mi to dopadne tento měsíc. 8)

Varenko: Tak jak jde tuleníčko :lol: :twisted: :wink: Věřím, že při tomhle krásném počasí není co řešit, že? :wink: My se také poctivě snažíme. Jen je čas vždy až tak večer po 22 hod, takže je to kapinku náročné… :oops: :lol: Dnes v supermarketu jsem si na tebe vzpomněla. Jak jsi tu vychvalovala růžové vínko. Také jsem nám jedno na dnešek koupila-ještě jsem to nepila. Tak věřím, podle tvého vyprávění, že je to báájo. (Vínečko,to já můžu) :wink:
S tím tvým dotázkem ti já bohužel neporadím, ale snad někdo ze zkušených :) Ale vypadá to nadějně :! :wink: :!

Zatim papa a přeji hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.9.05 14:39

MINNIE:
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE- ty máš OVU metřík :P :D 8O :lol: :D
Ten je báááječný. Jsi šikula, že jsi ho objevila (a čumáček máš taky srandovní).
Holka, já nevím, ale na nás to slunko, co se manželské erotomáááánie týče, moc veliký efekt nemá. :oops: :cry: :oops: Jééžíš, třeba už jsou z nás jenom takový debužírkoví lenivci. :! :twisted: Ufff…no musíme s tím něco udělat.
Já jsem líná i pátrat po termínu OVU :! :oops: :oops: a tak na to suprbupr měřidlo můžu zapomenout :cry: :wink:
No, ale jak tak pozoruji tvoje OVU skóóre, tak jste práve v nejlepším, mám pravdičku :?: :twisted: :D
Stráášně moooc držím palečky a jestli je to tím sluníčkem, tak ať vám svítí a hřeje o sto šest .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
9.9.05 07:27

Hoj holky,
moc vám všem děkuju za povzbuzující slova. Jsem ráda, že můžu napsat lidem, kteří jsou třeba ve stejné situaci nebo si tím vším už prošli.
Určitě se budeme pokoušet dál a jednou to URČITĚ vyjde… :lol: :D
Přeju vám všem kráááásný víkend, žádné nerváčky a nastávajícím maminkám vzorně rozstoucí miminečka :! :wink: :D

Varenko , dneska to vidím na růžovou Frankovku… - objevila jsem ji nedávno v Tescu a je fakt suuupr! :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.9.05 08:17

Dobre ranko holkyyy, NOGGIE- nebud smutna,ver ze to priste urcite vyjde :! :D :! :D
Holky,tak na me vcera vlezla nejaka teplotka a nejak jsem cela slaba,pro jistotu jsem si zasla k obvodni Dr. a jsem doma.Budu pekne odpocivat a povidat si s vama. :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.9.05 10:08

Dobré ránko všem

VARENKO: Děěěěkuju, to je milý, že se ti to líbí :) já jsem pátrala všude, kde se dalo a sháněla kdejaké informace ohledně OVU (asi jsem blázen), ale už mě štval ten každoměsíční neúspěch :evil: :wink: a tak doufám, že jsem se konečně dopídila správným směrem a OVU vystihneme tak jak je potřeba :oops: :P Máš pravdu, s tím tuleníčkem. Upřímně řečeno sem tam je to takové, že by človíček chtěl spinkat, ale říká si, co když je ten správný den 8) a tak se tedy poctivě snažíme tak nějak obden. Manžílek je zatím také v pohodě a nevysílen. Uvidíme za týden :wink:
Jinak s tím sportíkem. Protože jsem nedostala žádnou odpověď a nechci to pokoušet, tak jsem místo běhání zvolila kolo :wink:
Zatím půjdu, teď ke mně přivede švagrová půlročního synovce budu jí ho hlídat (asi si umíš představit, jak mi je, když na mě kouká těma kukadlama 8) :oops: :) ) Je hrozně prima
To jsi manik, že nemusíš hlídat OVU. Ale ty už to máš určitě zmáklý, že asi tak víš, kdy je, nebo ne??
Zatím papa a zase nakouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.9.05 10:33

**VARENKO ty nas pekne zanedbavas!!!!

MYSKA**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.9.05 12:19

Varenko-zase ta lenora,že nepíšeš? :lol: :lol: :lol:
Holčiny,neni mi dobře,tak se mějte krásně,já si jdu hajnout.
Ještě že jsem na mateřský,nevim,jak bych to zvládala v práci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.9.05 12:21

Myško-teď koukam na metr,my jsme stejnou dobu těhotný,viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.9.05 12:30

Kelinko,
jen hezky odpocivej,ja pujdu za chvilku taky,ikdyz nevim,od toho netu je tak tezke se odtrhout :lol: Vidis,ja si taky nevsimla metriku,kdy mas termin,byla jsi u Dr.?
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.9.05 12:39

MYŠKO-u doktora jsem byla,termín mam 13.4.Když jsem byla na ultrazvuku,tak jsem byla přesně v 8tt a mimčo mělo míry na 7+6,takže to zas takovej velkej rozdíl neni.Teď jsem si vzpoměla!Já ten metřík mam o den napřed,protože jsem si ho dělala podle výpočtů na interenetu,ale můj doktor má asi jiný tabulky protože podle něj jsem dneska 9+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.9.05 13:16

Kelinko-ja v tom mam taky hokej,uvidim,co mi reknou toho 19.9.Hlavne at to ve zdravi prezijem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.05 13:58

HOLČINKY - AHOOOOJ

MYSKO a KELINKO:
je to hrůůůza se mnou - co mám nového kolegu - ne a ne se odtrhnout a jít vedle věnovat se VÁM :oops: :wink: :lol: :lol:
Holkyy, jak já se těším na víkendík. :P
Zítra jedeme s manžílkem na stříhání - mám vyníkajícího kadeřníka, který je mimojiné náš kamarád. :P Tak už to potřebujeme - jsme jak dvě máničky :! :twisted:
O víkendu se chci k vám po:,–(it a podrbat - stejně má pršet.
Už to vidím:
ráno s kafíčkem a večer s vínečkem. JOJOJO…co na to říkáte :?: :twisted: :D :?: 8)
MARKETKO a TEHULKO:
Holkyy, jak se máte :?: :?:
Moc vás pozdravuji - máte plány na víkend? :twisted: :D
My kromě zkrášlování sebe sama :twisted: , plánujeme RELAX, protože příští víkend vypukne v naší společnosti akce a potáhne se až do úterý a to budou fofry i nervíky :roll: 8O
Půjdeme za pivečkem, telka, úklideček :roll: :evil: a tak podobně :D Lehárko 8)

MINNIE:
Ahojky. S tím kolem jsi to zvolila podle mého perfektně. Já to běhání obecně nesnáším a myslím, že není ani nijak ženskému tělu prospěšné (ale možná jsem moc velká „konzerva“ :oops: :wink: :wink: ).
Minnie, co tě nemá…tím, že nezjištuji OVU jsem myslela, že jsem lenivka zjišťovat, kdy a jak a kde… :oops: :roll: 8O :oops: - prostě jsem doposud tomu vůbec nevěnovala pozornost :oops: , což možná hooodně rychle začnu dělat, jestli se dlouho nezadaří. :evil: :lol:
Potom tě budu hoodně potřebovat jako OVU experta, abych vůbec věděla, co zjišťovat a jak, neva :?: :idea: :D :D :P
A jak tvůj víkendík (kromě TULENÍČKA :P :wink: :lol: :D :wink::?:

NOGGIE:
Ahoooojky a mnoho pozdravů i tobě :D
S vínečkem děláš dobře - myslím, že si pošmáknete :P :D
Má být počasíčko…no, tak akorát na tuleníčko :D :P :wink: :D Držím palečky - mooooooooooc :P

MARKÉTKO:
Musíme si vzít příklad z MINNIE :wink: :D A trošku se do toho obout, mám pravdu :?: :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.9.05 13:59

P.S. MYSKO A KELINKO:
AT JE VAM CO NEJRYCHLEJI HOOODNE DOBRE - MYSLIM NA VAS. :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová