Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Varenko,
a můžu se zeptat, který den cyklu jsi dělala test? Až po vynechání? Nebo přišla MS, ale slabší?
Já jsem holčiny tak nervozní, MS čekám už zítra nebo v pátek, mám takový strach že zase přijde, a že budeme zklamaní, hlavně manžílek, ten pořád po té dovči, ať se šetřím, ležím, že jsem určitě těhulka
![]()
Ale pravda je, že mám hodně citlivá prsa už asi týden, a jsem hrooozně unavená
ale to může být i tím počasím ![]()
Jinak mi nic není, břicho nebolí. Ty bradavky jsou takové citlivé, jakoby pořád vztyčené (už si toho všiml i miláček
).
Varenko, zkus pít čaj z kontryhele, mě to pomáhá při MS, zeslabuje krvácení (ale opravdu, moc jsem tomu nevěřila, ale zkusila ho a teď už věřím
)
Děkuji za přivítání, jsem doma už víc jak týden, ale ten minulý týden jsem se teprve vzpamatovávala a teďka nestíhám dočítat diskuze ale ta vaše/naše je nejlepší!!!
Dario,
manzilek ma pravdu,jen se setri,odpocivej a hlavne bez nerviku
![]()
S tema cajickama z bylinek jsem opatrna v lekarne mi rekli,ze v tehu zadne bylinne caje.Tak nevim.
MYSKA
Myško,
ale ten kontryhel je jedna z mála bylinek právě na podporu těhu je to i na posílení dělohy, takže já už ho piju celý měsíc a v těhu budu taky, je to i proti potratům.
Vezmu si radu s odpočíváním k srdci a jdu se hezky napapat a pak se asi natáhnu, sice mám práci, ale ta počká.
Mějte se, zatím.
![]()
DARIO-vítam z dovči!Jo,Chorvatsko,tam je krásně,my se odtamtud vrátili před 14 dny.Hned bych tam jela znovu
VARENKO-koukej se opatrovat!!!Jestli krvácíš,zajdi radši k doktorovi,nevim,jestli jen trošililinku špiníš,to prý až tak nevadí,ale jestli je to víc,je jistější se nechat zkontrolovat.Ale jasně,že je to na tvym uvážení,do ničeho tě nenutim.Dáš se do nějaký diskuse?Myslim ke květňátkům?
VARENKO- ty nase udernice,koukej spocnout a pojd poklabosit
![]()
MYSKA
HOLKYY, vy jste se tedy rozjely
![]()
Holčinky, děkuju za vaše příspěvky a rady. Musím přiznat, že jsem o něco víc znepokojená
. Nechci na nějakou svou „chybu“ doplatit.
MYSKO:
Cítím se psych.i fyzicky super. Jedine trápeníčko je větší špinění ráno. Teď už odeznělo a jen mě pobolívá podbříšek, ale ten mě bolí už od neděle. Kdybych měla to špinění popsat, tak to 1× bylo jako když vytéká černá krev (trošku ml).
Mysko, jako na potvoru je OPĚT
můj dr.na dovolence. Nevím, jestli se skutečně nerozjet někam k dr. Můžeš mi prosím poradit - ty jsi z Prahy - co nebo koho doporučuješ? Mám vůbec někam jezdit a nebo raději vyčkat, co bude dnes a zítra.
![]()
Mysko, je dobře, že jsi doma v klídečku. Zítra dej prosím vědět, co řekl dr., ok
Tak už budeš mít průkazečku
TOOO je nádhera ![]()
Moc ti děkuju za rady a pomoc ![]()
P.S.Mysko, máme doma ale andílky, viď
Úplně tě chápu - někdy se ptám sama sebe, jak to ten můj manžílek mohl/může vůbec občas se mnou vydržet
![]()
Ale jak sám říká: koho jiného by mohl mít pravý bůh (
), když ne POHÁDKOVOU ŽENU
![]()
LENKO:
Také ti z celého srdíčka děkuju za přáníčko
Snažili jsme se 2.měsíc. No, ale jak už jsem psala, nechali jsme to spíše na osudu a čápech
![]()
ALUSO:
MOOOC a MOOOC ti děkuju za přáníčko. Určitě nakukuj a napiš, co ty? Nějaké už mimísečko v bříšku nebo doma
![]()
DARIO:
STRÁŠNĚ moooooooooooooooc ti děkujiiiiiiiiiiiiiii
Jsi zlatíčko.
No, tedy - tak to musel být u nás opravdu nějaký suprbupr slitujicí se čápík.
Při vašem každodenním tuleníčku se u vás určitě usedlo celé hejno - to bude dětí jako smetí, počkej, počkej
![]()
Stráááááááášně mooooc ti držím palečky a hlavně dej prosííím hned vědět. Jsem moc ráda, že jste měli tak náádhernou dovolenčičku - to je moooc dobře
![]()
Já jsem testovala 32DC, ale cítíla jsem už od 30DC (přesně, kdy měla přijit MS), že jsem tehulinka.
![]()
Neměla jsem a nemám žádné viditelné příznaky - jen hrozná únava od odpoledních hodin a vlastně podle toho jsem mimojiné pochopila, že ASI miminečičko přišlo
![]()
VĚŘ a hodně mooooc věř, protože cítím, že tak nádherná dovolenčička musela být jako požehnání k miminečku - opravdu.
![]()
A propos - JSME URČITĚ NEJLEPŠÍí , že holčinky
![]()
JANINO:
MOOOC tě zdravím a mooooc ti děkuji za přáníčko i radu. Máš pravdu, neměla bych nic podcenit a tak uvažuji, že musím někam zajít. Dám ti/vám vědět, jak jsem se nakonec rozhodla ![]()
I tobě přeji nááááááááádherňoučké těhulililinkovské období a sluníčkové dny - at tě provází každý den…a občas k nám nakoukni, ju
![]()
KELINKO:
Ahojkyyy. Děkuju ti takééé moooc za radu. Já nevím, nevím. Nechci sejčit. Nahoře u MYSKY jsem popsala, jak to moje špinění vypadá. Není to vyloženě krev, ale je to „černá špinavá tekutina“ (
). Byla včera a ráno - zhruba od neděle a to pobolívání v podbříšku. Tak nevím.
Strašně mě mrzí, že můj dr. tu zase není
![]()
Dám vám určitě vědět. Zatím to vše ustalo, jen to pobolívání. Nechci,aby se nám přihodilo to co minule -
![]()
HOLČINKY, přeji všem nádherný den. BUDU URČITĚ nakukovat a dám vám vědět. Vám přeji přenááádherný sluníčkový den - protože alespoň tady v Praze krásně svítí a u vás uuuurčitě taky, mám pravdičku
- zatím papapa
![]()
MYSKO - už jsem to napravila.
![]()
Propáníčka…dneska musím jít nakoupit podzimky: suprbupr botky-samochodky.
![]()
Ráno mi pod sukní pěkně fučelo - tak musím na:,–(it sněhule a miminečko jak se patří zahřát
![]()
VARENKO-
napisu ti tel.cis.na Bulovku,nech se spojit na gynekologii ambulanci,jsou tam porad a zeptej se.Urcite ti tam poradi a budes mit klid.Ono je tezko odhadnout,jak to zrovna vypada.Kazdopadne kdyz ti reknou at prijdes,udelaji UTZ a nebudes se muset nervovat.TEL.266081111-spojovatelka
Urcite se ozvi
A drzim ti pesticky ![]()
MYSKA
Ahojky všichni,
pár dní jsem se tu neukázala a koukám koukám, nestíhám to pobírat
![]()
VARENKO: MOOOOOOOC GRATULUJU
Ty jsi teda šikulka šikovná. Hrozně moc ti to přeju a jen tiše závidím
![]()
Tak se koukej opatrovat a ať jsi v pohodičce ![]()
P.S. Já ti říkala, že ty rady ohledně OVU nebudeš potřebovat
Já už jsem v tom skoro odborník a mimčo pořád nikde.
MYSKO - volala jsem na Bulovku (muj Dr. tam cely leta pracoval) - jedeme tam.
Mysko, moc ti dekuju.
HOLČINKY - určitě dám vědět. Jen mi prosíííííím držte palečky.¨HLavně, at je to dobré
![]()
Pane bože, prosím. Sestřička říkala, že to není v pořádku, když tak špiním.
![]()
Ahoj holčinky,
v Praze svítí sluníčko? Tak to tady u nás na severní Moravě je už druhý den „jako ve skleníku“, taková jakoby mlha a zataženo - no fuj. Pořád mě to bere na spaní
a můj prac. výkon je blížící se k nule
Zato zde na toto diskuzní téma přispívám o106
![]()
Jsem ráda, že jste mě tak pěkně přivítaly zpátky tady a nezapoměly ![]()
Ještě k otázce - deníček nebo diskuze, tak já se přikláním spíše k diskuzi, nemám s deníčkem moc dobré zkušenosti, jsem v Nových snažilkách, a tam holky spíše kecají spolu, pořádají srazíky a tak, prostě se lépe znají, navíc já jsem vždycky přispívala spíše přes víkend a tam bylo o víkendu mrtvo
a taky v deníčku nejdou dělat tak krásné smajlíky jako tady
![]()
Tady se mi to moooc líbí, jak to tady žije
a když teď budu mít už i svůj vlastní PC s internetem, tak budu on-line celý den
![]()
Jinak ještě o mé osůbce: je mi 27, ale vypadám a cítím se na míň
o miminku sníme s manželem od mých 24let, to jsme ještě byli studenti, jsme spolu od 20, takže už 7.rok a 2 měsíce jsme manželé a snad už příští týden budeme taky potenciální rodičové
jak moc bychom si to přáli
![]()
Zatím se loučím, ale určitě sem ještě kouknu a písnu ![]()
Daria
Varenko,
držím ti palce,ať to dobře dopadne
![]()
Ty jsi ale bojovnice
tak se drž, myslím na tebe.
Daria
VARENKO myslim na tebe a urcite se ozvi!!!!!!Drzim ti moc pesticky,neboj vsechno dobre dopadne!!!!! MYSKA
Zdravím všechny,
od pondělka mám v práci hrozné fofry, kolegyně si pořád dovoluje! ![]()
Nestačím se divit, co se tady děje!!!
Varenko ,
moooc mooooc gratuluju a hlavně přeju, ať je všechno v pořádku. My se tulili taky jenom dvakrát a vyšlo to. Ti čápy asi neví, kam by lítali. Moc na tebe myslím, ať vám nic není.
Dario ,
vítej z dovolené!
Víš, že jsme na tom skoro stejně.
My jsme s mým drahým nastávajícím taky 7 let.
Jenom tu svatbu s mimískem máme opačně. Mimíska čekáme od července a svatbu máme teď v sobotu. Ale není to svatba narychlo, jak by se mnohým mohlo zdát, ale vše je podle plánu - až se divím, že to tak vyšlo, hlavně mimísek!
![]()