Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KELINKO:
Vidím, že nehajáš
Já tu jako vodnice lákám dušičky, aby to tady se mnou pěkně po těhulkovsku rozjely a furt ne a ne se chytnout
![]()
Kelinko, jak jsi se dnes měla celý den? A jak ty se cítíš
![]()
Ptala jsi se mě na to, jestli přejdu do KVETNATEK - občas tam juknu, ale víš, jaká jsem příšerná lenivka
a tak musí příjít den, abych vše důkladně pročetla a seznámila se se vším a všemi. Uvidíme, uvidíme.
To víš, já jsem stará konzerva a neee moc často něco měním - to vyžaduje hooodně námahy (a co teprve ten mozeček, jak se z něj nakonec valí dým
)
Varenko-ze srdce ti přeji at je vše v pohodě,hlavně se nenervuj,je dobře,že to bereš tak parádně.Ale ono to vyjde,máš přece v sobě silnýho potomka,ne
![]()
Těhulko-
moc moc štěstíčka v tom manželskym životě a pořádně si užij svatbu!!!
Myško-koukám,že jsi celý den napojená na emimi,viď.To je paráda marodit,jak dlouho se ještě budeš takhle flákat? ![]()
Ahoj Varenko,ty jsi tu?To je paráda.Ještě nehajam,čekam na noční Vyvolený
,nějak jsem se do toho zažrala.Mě už je konečně líp,můžu vařit a žaludek se umoudřil
.Jinak přes den hodně chodime ven,musíme využít to počasí,dokud je hezky.V kolik ráno vstáváš,že ještě nechrníš?
KELINKO:
Ahojky
tak tě vítam u tehu-báárečku
![]()
Co tě nemá, vstávám před šestou, ale nějak jsem stráášně ožila a nevím, čím to je. Manžílek už mi přijel z šichty, tak je veselo
Přivezl mi ty nové botky (jela jsem vláčkem), tak se jdu kochat
![]()
To super, že může být hoodně venku. Je to paráční babí léto, viď ![]()
Jsem mooc ráda, že už je ti líp - to je fajn.
![]()
Tak koukej JUKAT častěji, ať se konečně od tebe dozvímě nějaké ty novinky
![]()
Jo,jukat častěji,to nejde,ten malej ďáblík mě jen tak nenechá v klidu.Mám na vás čas když spí v poledne a pak když usne večer,ale to už je problém se dostat na počítač,protože manžel na něm dělá věci do práce,nebo hraje hru.A teď poslední dobou jsem i hrozná lenivka,a ani se k počítači nehrnu.Lebedim si v křesílku,chroupu zeleninku a jsem nejšťastnější člověk ![]()
To tě obdivuju,že ještě vydržíš být vzhůru,já jsem furt ospalá a nejradši bych jen spala.Minulý týden jsem chodila spát se slepicema,teď už mě to trochu přešlo a jsem živější.A to vstávam až po 8 hodině.
Tak dobrou noc,jdu se vykoupat a asi zalehnu,Vyvolený si nahraju
DOBROU NOC, KELINKO.
Dobrou noc, holčinky - ještě jdu mrknout na hvězdičky. Pěkně je holky zkontrolovat
![]()
Vy se pěkně tulte a zítra ráníčko se na vás bude těšit vaše
tehu Varenka
(s diblíkem v bříšku
)
Ahoj Varenko,
tak jak? Dělala sis testík?
![]()
Doufám, že máš dobré zprávy.
Holčiny, já si dneska dělala test, protože se cítím tak nějak divně, prsa bolí..a zcela jasně pouze jedna čárečka, takže NEGATIVNÍ až hrůza
![]()
Sice jsem tu první ranní moč „nestihla“, byla jsem příliš rozespalá, ale jak jsem před chvílí vstala, takže z druhé ranní moče, dnes jsem 28.DC a zřejmě přesně 14 dní od ovulace a možného oplodnění. A na testu nic.
Jsem z toho zmatená a zklamaná, MS asi dorazí dnes nebo zítra. Ach jo ![]()
Jo a dělala jsem si test Best2.
Toť vše. Budu vás informovat, jak se situace vyvíjí ![]()
ještě stále snažilka Daria ![]()
Holky, kde jste? ![]()
Já zase chytám depku
tento měsíc to vypadalo tak nadějně, i ty příznaky, které jsem si asi vsugerovala
ten test je pořád tak jasně negativní, ani po hodině nevykoukla ta vytoužená druhá /. Píšou, že se může dělat ten test v den vynechání, tak by tam už byl alespoň nějaký náznak.. ![]()
No nic, vše nasvědčuje tomu, že MS dorazí…
Tak jsem se hezky „vyplakala“, postěžovala si a hned je mi líp. Sorry.
![]()
Venku je tak nějak všelijak, v práci se pomaličku rozjíždím ![]()
Přeji všem úspěšný den
Daria
ahoj daria,
nezufaj. neviem ako dlho sa snazis, ale mam pocit ze dlho (uz som ta tu niekde zahliadla). ja som minuly ccyklus taktiez mala vsetky priznaky a ms dorazila o den skor ako bol plan
. a tento nemam ziadne priznaky, tak ma zas stve to ze neviem ci bola ovu (potom mam citlive prsia)… vecne nespokojne zeny ![]()
Dario , neboj, ještě není nic ztraceno… Budu ti moc držet palce, aby to vyšlo! ![]()
Taky jsem minulý týden spotřebovala asi milión BEST testů, ale bohužel se mi i 8 den po vynechání MS ukázala okamžitě jen /
Dnes mám za sebou vyšetření, nový Dr. mi tvrdil, že na první pohled jsem v pořádku jen nenašel ani jeden folikul… ![]()
Mám přijít ještě na ultrazvuk v úterý, prý je možná moc brzo na to, aby něco viděl (jsem 8 DC). Pak na konci září vyšetření krve a pak teprve může začít dělat závěry a případně na:,–(it podpůrné léky… ![]()
Budu na tebe myslet, určitě dej vědět. Přeju ať MS NEDORAZÍ!!!!!!!!
![]()
Ahoj holky,
venku mame slunicko,parada
Ja jsem vcera nejak brzy usla,a vubec se mi nechtelo ani vstavat ![]()
KELINKO-mas pravdu,jsem pripojena cely den,emimino mam porad otevrene v jednom z panelu
![]()
VARENKO-tak jak ses vyspinkala,jo a co kruticka?Jak to tak ctu,dostala jsem hlad
K Dr.jdu na 14h.je to na Vaclavaku,tak vyrazim uz ve 13h.,uvidime,co mi rekne ![]()
MYSKA
AHoj holky,
já jsem tady už stráášně dlouho nebyla. To víte, práce nad hlavu, sezóna začíná… Tak doufám, že jste na mě nezapomněly
![]()
Nemám moc času si tu všechno pročíst, ale zaregistrovala jsem jednu věc - Varenko tak přece ses dočkala //
Tak to je super! Snad se ty dvě čárky budou tentokrát řídit heslem vydržať a vydrží ti dalších devět měsíců
![]()
Já se svým dlouhým cyklem jsem lehce za polovinou…na nějaké testování mám tak tři týdny čas
Ale už to nějak kašlu. Jsem tak zavalená prací, že na to ani nemám čas myslet.
Tak se mějte hezky.
Holčinky - ahoojky. ![]()
Jenom taková rychlovka - v půl druhé budu mít více času ![]()
Rychle jsem pročetla dnešní úrodičku, tak se těším, až k vám přijdu.
![]()
Ráno jsem testovala ClearBlue: a vyšlo nádherné + . Špinění také pomalu odeznělo (jen ráníčko - něco nahnědlého po čůřáníčku
). Tak věřím, že vše bude dobré. MOOOC věřím a přeji si.
Hneeed se vrátím.
Zatím papapapa. Vaše Vááárenka. Doufám, že tady dneska večer nebudu
křepčit sama
![]()
Tak já už mám po obídku - špagety, mňam
![]()
Teď si popíjím kávičku, dopoledne mi bylo nějak šoufl,ale ten oběd mi teda pomohl a mé chuťové buňky potěšil ![]()
MS zatím nikde, takže naděje tu je, ale minulý cyklus MS nikde 40 dní, a testy vycházely pořád jen s jednou /, tak jsem šla na vyvolávací injekci a MS pak přišla. Doufám, že teď přijde sama, jestli teda přijde, 100×raději bych byla, kdyby vůbec nepřišla
![]()
Večer jsem měla ten burčák a pěkně mě teda pročištil
Měly jsme s kamarádkou takové posezeníčko, skvěle jsme pokecaly, takže jsem se už na net nedostala a stejně jsem byla trošku v náladičce
![]()
Dneska když mi vyšel tak zcela jasně negativní test, tak to vidím opět na burčák ![]()
Holky, je doba obědová, takže přeji dobrou chuť ![]()
Daria, snažilka snažící se konečně povýšit
(do kategorie těhulek samozřejmě
)
DARIO:
Ahojkyyy. Chci ti říct, že vůbec nic / neznamená. Já jsem testovala 30DC a výsledek byl negativní a druhý den, 31DC byl TT pozitivní.
Opravdu je to strašně relativní. Rozhodně věř a nebuď nijak smutná, protože rozhodně není ještě nic prohráno, fakt
Budu moc držet palečky a doporučuju vyzkoušet testík ještě zítra ráno a nebo v sobotu. MOOC držím palečky.¨
P.S. A ohledně příznaků - já nemám vůbec žádné.
![]()
No, až tedy na supr vyjímku: stejně jako při minulém (nezdařeném) tehu jsem od oplodnění (
) cítíla šílený smrádek (vyloženě hovínka
), ale všude. Před více jak týdnem jsem se v noci probudila a ze spaní jsem manžílkovi-andílkovi řekla, že strašně smrdíííí
Chudáček, no ale díky tomu jsem oba tušili, že jsem nejspíš tehu. Tak to je jediný můj dosavadní příznak. Žádná prsa mě nebolí, nejsou zvětšená, nemám chutě ani mdloby, ale možná je prostě ještě brzy a vše dorazí
![]()
DANCULO:
MOOOC vítej mezi námi. Teda holka, tvůj metřík je něco
.......holky, vy jste šikuly, kde to hledáte
Budu ti také mooooooooooooooooooooooc držet palečky, aby jsi nám co nevidět nahlásila //. jak dálnice.
![]()
NOGGIE:
Ahoooj. NO, to se Hugh Grant moc nevyznamenal
![]()
ALE: když k tomuto měsíci přidáš něco dobrého (nějaký ten vonný doušek libé tekutinky) a nadesteleš pěkně komín na baráčku - jsem si jistá, že se zadaří
![]()
Moc a moc z celého srdíčka ti přeji to vytoužené CERVNATKO.
![]()
MYSKO:
Vyhajala jsem se do růžova a hned na mě kouklo + . Tak zítra uvidíme. Vím, že ještě nemáme vyhráno, ale nezbývá nám nic jiného než pevně věřit a modlit se
.
Napiš, co Dr. - držím palečky a myslím na tebe. Jsem kousek od Václaváku - to je sranda. ![]()
Napiš, jak jsi spokojená doma - chybí ti práce
Možná to zalomíš a zůstaneš v pohodlíčku, co ty na to
![]()
P.S. Krůtička byla znamenitá - právě před chvilkou jsem si na ní nááramně pošušňala. Jéé, já se těším domů. Sice mě čeká žehlení, ale docela se těším
![]()
MARKETO:
AHoooj. Někdy se v tom letu u nás zastav, ok
A žádný výmluvy - myslíme na tebe. papa ![]()
Holčinky, večer JUKNU
- zatím se mějte SLUNÍČKOVĚ ![]()