Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYSKO: Že je to kuááásný, viď - já tady juchám štěstím a nemůžu se vynadívat.
P.S. To víš - já beznadějný IT zoufalec
- co tě nemá, to můj manžílek-andílek
.
My za chvilku razíme na pivečko/čaj. A co ty Mysko - co děláš
¨
HOLČINKY, tedy tedy…nevím nevím
To je docházka
- to vy nevíte, že vaše tetka Várenka byla účitelnica
- tak nejpíš začneme s bodíkama za účast
![]()
Varenko,
ty jsi fakt byla učítelnica
To já taky vždycky chtěla, ale nakonec to dopadlo jinak ![]()
Mysko,
odpočívej a šetři se, těhulinko ![]()
Jinak na burčák se klidně stav, bydlím na Moravě, kousek od Českého Těšína. Vinice tady sice nemáme, ale hodně vinárniček, kde vozí vínko z Jižní Moravy, sudové vínko mám ráda a úplně nejradší burčááák, protože je vzááácnýýý - jednou do roka ![]()
Jediná věc je super na tom, že ještě nejsem těhu- můžu si užíííívááát
a jdu si dneska poprvé nalít trošku burčáku a zalehnu k televizce
![]()
Tak dobrou chuť snažilkám a dobrou noc těhulkám
![]()
Daria ![]()
Varenko- me ho taky delal manzilek
Ja budu kukat na Vyvolene,tatulda sel na pivko,tak doufam,ze prijde brzy
Rano jdu na 8 na tu Bulovku na odbery a pro prukazku ![]()
MYSKA
Tedaaa holky, vy jste úplné spisovatelky…
![]()
Manžílek koupil nový komp, celý víkend ho přeinstalovával a nastavoval, takže jsem se dostala na net teprve teď a nestíhám číst…
![]()
Hezký nedělní večer…
Papa
MYSKO tak ať ti vyjdou ty nejsuprovější výsledky zítra
a dej vědět, jak vypadá ta těhu-průkazka ![]()
TAky tady končím a jdu se dívat na Vyvolené ![]()
Daria ![]()
VARENKO **pěkný metřík
mooooc hezký, já chci taky
![]()
Měj se, a kdy jdeš na kontrolu
Budu držet pěsti.
Daria**
whou, já to psala tučně,to jsem nechtěla, sorry
jen jsem to zkoušela na oslovení
![]()
DARIO:
Jůůůůů.....a můžu se přidat k Myšce
Nazvaly bychom to Pražský tehu-exodus: směr Moravička Morava
Burčáček (slza
) by byla moje premiérka
![]()
Jéééé…děkujeme
(to tučné mi naopak udělalo náááramnou radost, aspoň to dalo řádně vyniknout té pochvale
) ![]()
Dario, a co takhle OVU metřík
![]()
No, študentíci je moc prima práce, opravdu. Ale já jsem vždycky byla takový přelétavý ptáče a furt zkoušela něco nového a neznámého…huuuuu
![]()
MYSKO:
Cheche…taky pivečko - no jooo, to my už jsme se vrátili. ![]()
Zítra na tebe budu mooooc myslet a připojuju se k zvěďulkám - napiš, jak vypadá tehu průkazka, ok
![]()
NOGGIE:
Holka, no to je dost…tak jsem udělala hloubkovou kontrolu a zjistila, kde všude jsi nám běhala
(Docela jsem se nasmála nad příspěvkem o ženě s 17 potomky
)
To je suprrr, že budeš mít nový PC …tak to už ti píšu do sešitku hvjééézdičku
![]()
Holkyyy, já jsem pěkná konzerva - VyVolení mě unikly a už nějak nestíhám.
Vůbec nevím o co tam běží
![]()
Ahoj holky!
Víte na co jsem se chtěla zeptat? Má některá z vás doma dítko a psa? Jak reaguje pes, který byl až do příchodu dítěte mazel a měl pocit, že je vaším středem vesmíru? ![]()
Ptám se proto, že jsme si před dvěma lety, kdy se u mě objevily mateřské touhy pořídili minipsa, takového sladkého uličníka, který nám narostl do „obřích“ rozměrů 1,6 kg.
![]()
Je hodný i když děsně rozmazlený ve smyslu, že s náma spí v posteli, jezdí na dovolené a chodí na návštěvy. Docela by mě zajímalo, jak potom takové zvíře reaguje na příchod nového tvorečka, kterému dávají všichni přednost. Teď mám pocit, že to bude v pohodě, protože je fakt moc hodný, nic neničí, moc neštěká a s cizí lidi vítá výskokem na hlavu a zuřivým oblizováním.
Ale člověk nikdy neví, že…
Papa. Noggie
Ahoj holky,
vsechny vas zdravim,nechali si me v nemocnici na infuzich.Manzilek mi prinesl notbook,tak vam rychle pisu.Nevim jestli mi ho tady necha,kdyz jo tak se ozvu.
MYSKA
Jéje,Myško,na infuzích,jo?!Doufám,že budeš brzy doma.Jestli budeš moct,určitě ještě písni
My včera měli celkem náročnej den,dopoledne jsem myla okna,pak nám přišla návštěva s 3měsíčnim mimi,to mimčo se furt smálo,takej krásnej smíšek to byl
,potom jsme vyrazili my ven,no přišli jsme nevečer,umejt,nakrmit to naše přerostlý miminko a pak šel spát a já ještě se dala do žehlení,ale už jsem byla tak strááááááááááášně líná,no-zvládla jsem to.
Zítra má přijet kámoška na celý den,neviděla jsem jí od dubna,tak to nám ty pusy zase pojedou
![]()
Ahoj holky,
tak co, jak je při pondělku?
![]()
Včera jsem se koukla po delší době na Vyvolené a zjistila, že některé jsem ještě ani nezaregistrovala, že tam jsou.
Znám vlastně jen Reginu, Emila, Petra co už vypadl, protože o nich píšou na internetu, a pak vím, že tam je nějaká Katka, Monika..ale zbytek? No nic, nemůžu stíhat všechno. Mě ty reality show moc neberou. Na Novu nekoukám vůbec. To aby se mě ty lidi pak ještě více nepletli, to bych v tom měla opravdu guláš.
![]()
MS končí, včera jsem se naštvala a vypila přes litr čaje z kontryhele, on je proti menstruačním křečím a hodně zeslabuje menstruaci, napřed jsem tomu nevěřila, ale teď podle vlastních zkušeností můžu potvrdit - je vážně super!
Funguje to!
![]()
Tak a jdu si přečíst vaše příspěvky ![]()
Mějte se,
Daria ![]()
Jejda, Myško, co se děje? Začala jsi krvácet??? Nebo je ti špatně a dodávají ti živiny??? ![]()
Všechny na tebe myslíme… VYDRŽAŤ…!!!
MYSKO moc držím palečky ať jsi co nejdříve doma. Infuze nejsou špatné, aspoň dooobře vyživí toho tvorečka, co v tobě roste a bude silný a zdravý ![]()
NOGGIE pejsek a dítko - tuto kombinaci neznám, nemohu posoudit, nemám ani psíčka ani dítko - bohužel
![]()
VARENKO a můžu se zeptat jaké študentíky jsi učila?
Myslím jakou věkovou skupinu
Já bych moc chtěla učit na střední nebo ještě lépe na VŠ, když jsem končila VŠ tak jsem v posledním ročníku vedla jako externistka tělocvik - aerobik a bylo to moooc supppeeeerrrr
Jedna kolegyňka totiž byla těhotná a tak mi to jako kamarádka nabídla, mě to moooc bavilo, ale další rok se vrátila ![]()
OVU metřík si pořizovat nebudu, připadá mi to takové trošku depresivní mít každý měsíc zase nový metřík - ten samý, akorád bych viděla, jak ten čas letí a mimčo furt nikde
Nepropadám depresi, ale my se snažíme už dlouho, vážně začínám uvažovat o asistované reprodukci, i když jsem ještě mladá a manžílek dokonce ještě o rok mladší (26 let) ![]()
Já to pořád beru v pohodě, prý to někdy trvá i 2 roky než žena otěhotní, je to podle mého Dr v pohodě, já jsem zdravotně naprosto O.K. takže asi nezbývá než čekat a VYDRŽAŤ
![]()
Už se těším večer na vaše zprávy, tak pilně pište
![]()
Vaše tetka snažilka Daria
![]()
Ahoj holky,
davaji mi ziviny,bylo mi spatne.Jsem tady na pokoji s jednou moc prijemnou tehulkou,tak nam to doufam bude utikat
![]()
Manzilek mi tady notbook nechal,tak aspon budu na prijmu.Copak je s VARENKOU?????
MYSKA