Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
22.9.05 11:05

Holky, sledujete ten trend? Samé suuuuuupr zprávy!… :wink: :lol: 8) :D
Dario, až ti ten šikovný léčitel poradí nějakou fintu, jak se může manžílek zbavit stresu, tak mi dej prosím vědět :wink: . Pokud je na to nějaká bylinka, tak bych tomu mému „nerváčkovi“ nasbírala plný koš… 8O :wink: :D
Strašně se nad vším stará a pracovní problémy ho někdy vytočí do červenýho ještě i doma :twisted: . Jinak taky moc moc moc moc moc doufám, že budu mít červňátko, zrovna se dostávám do plodného období, tak se mnou šijou všichni čerti… :wink: :oops: :D

Papa těhulinky a sestry snažilky :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.9.05 11:10

Holkyyy, ten sexíček vám zavidím :! :twisted:
Já už z abstinence šilhám 8O :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
22.9.05 11:49

Holky, chtěla jsem se na něco zeptat - ale hrozně se stydím.. :oops:
Když jsem zjistila, že se mi právě objevil bílkový hlen - je to začátek ovu nebo už je na tulení pozdě???
Manžílek byl včera a předevčírem na služební cestě, takže nebyla žádná akce… :oops: :oops:
Mám strach, abych to neprošvihla…
 Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.9.05 12:12

Ahoj holky,
zdraví vás vaše nepravidelná přispivatelka Markéta :D

Teda tady jsou samé dobré zprávy, snad se brzy taky s nějakou přidám :twisted:

Varenko - tak už nešilhej :D . Já myslím, že tulení nemůže mimísovi ublížit, pokud teda u toho nebudete vyvádět nějak šíleně :twisted: :D Přece nebudeš celých devět měsíců sexuálně abstinovat? Co ti na to řekl doktor?

Noggie - bílkový hlen se objevuje 2-3 dny před ovulací a v den ovulace by už neměl být, a to až do konce cyklu. já to mám tak, že mám bílkový hlen tak 2 dny před ovu, i v den ovu. Je to hezky popsané na www.rodina.cz. Já už se vlastně řídím jenom tím hlenem, nějaké teploty a podobné věci jsem už hodila za hlavu, ale je to pro mě aspoň trochu vodítko, kdy přijde MS. Mám to totiž hodně nepravidleně :?

Mysko - to je dobře, že už tě pustí. Když si vzpomenu na svůj poslední pobyt v nemocnici (před 7 lety), ještě teď mi běhá mráz po zádech, brrr, to bylo nepříjemné :?

Dneska to mám v práci trochu volnější, tak jsem si aspoň stihla přečíst, co jste dělaly, když jsem neměla čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.9.05 12:17

Ahoj holky
to je krasny slunickovy den :D :D :D :D
Tak uz jsem konecne doma :! :! :! :! To je parada.. :D :D :D Varenko- OOOOBROOOVSKAAA GRATULACE MAMCO :D :D :D :D
jdu se napapat a v klidku si prectu,co jste vsechno napsaly,at muzu reagovat :lol: :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.9.05 12:24

Ahojda

VARENKO: Blahopřeji, že je všechno OK. Aspoň už můžeš být v klídku a užívat si toho krásného těhulkovství, nemám pravdu? Já jsem ráno vstala z postele a ty prsa bolí zas o něco víc než včera (jakoby mě mi do nich přes noc někdo boxoval :D 8) :wink: ) Tak opravdu nevím a jsem hrozně napjaťoučká. Musím ještě týden VYDRŽAŤ :! :evil: 8)

NOGGIE: Jelikož jsem minulý měsíc hoooodně studovala, jak poznat OVU a ty nejlepší dny na tuleníčko, tak se ti pokusím poradit. Bílkový hlen je nejlepší, protože umožňuje spermijkám dostat se tam, kam mají :wink: a v době, kdy se tento hlen objeví, jsi nejvíc plodná.Takže se snažte tulit co nejdřív a po všechny dny s tímto hlenem. Mně hodně pomohlo také měření bazální teploty. Podle teplot z minulého cyklu mi poradila Dr.,kdy jsem měla OVU a také jsem tyto hodnoty zadala na www.fertilityfriend.com a také mi to OVU vypočítalo na ty samé dny a v těchto dnech jsem také měla bílkový hlen. Myslím si, že měření teploty také hodně spolehlivé a hlavně tak poznáš svůj cyklus. Já neměla nejdřív o svém cyklu vůbec šajnu. Tento měsíc jsme s manžílkem OVU krásně vystihli, tak už jen čekáme, jak se zadařilo 8)
Nějak jsem se rozepsala, chi chi
No nic, doufám, že ti to trošičku pomůže a držím palečky, ať se zadaří a ať už brzy objevíme na testíku ty dvě dálnice // :wink: :D

Přeji kráásný den vám všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.9.05 13:25

těhotná?

Ahojte,
jsem tu nová, no tak to ještě moc neumím, ale mám dotaz, prosím o radu. 3. 9. jsme s manželem podstoupili IUI a v sobotu jsem měla dostat MS. Zatím tedy nic, byla jsem u doktorky, ta mi řekla, že je ještě brzy a tak mám počkat do pondělí a pokud to do té doby nedostanu, tak zajít na krev, výsledky by byly v úterý odpo. TT jsem děla v úterý i dnes a je negativní. Již od ovulace mě bolí na pravém vaječníku, ale hodně, jsou to takové tlaky. Když jsem byla před IUI na ultrazvuku, zda dochází k ovu, tak mi doktorka řekla, že je všechno OK, sliznice 9mm a folikul 23mm, druhý den jsme jeli na výkon. Žádné léky jsme však nebrali a to ani injekce, tak nevím, když každá píšete, že vy jste brali. Jinak prsa mě nebolí, jen se mi občas motá hlava a mám stavy, kdy mám strašný hlad, ale jinak vše ok, už si spíš myslím, že si ty příznaky vymýšlím, ale to tlačení na pravém vaječníku jsem nikdy neměla, je to opravdu dost bolestivé. Doktorka mi řekla, při ultrazvuku při ovu, že je ta bolest dobře, protože se ta folikula zvětšuje, tak je to správně, ale od ovu mě ta bolest nepřestala, spíše naopak. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
22.9.05 13:33

Minnie , děkuji za rady, jsem hrozné tele… :wink: :D . Teď už v tom začínám mít jasno. Taky jsem se nikdy moc nepozorovala, takže zjišťuju, že ve svých 27 letech jsem docela zaostalá :wink: :P :D

Sasulko , nevím, jak ti poradit. Pokud ještě MS nedorazila, tak je vždycky nějaká naděje. Jestli jsi měla zjištěnou ovu a i folikul se vyskytoval - měla by být velká pravděpodobnost, že to klaplo. S negativníma testama se netrap, někdy potvory stávkujou a ukážou // až později. DRŽÍM PALCE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.9.05 14:00

Noggie: díky ti moc za radu, jsem ráda, za každý názor a radu, takže ještě jednou díky, díky, díky…no přeci jen, snažíme se už přes 3 roky, doktorka pořád tvrdila, že je plno času, ale už jsem se nedala a řekla si, kurňa, to by bylo, aby nebylo. Tak jsme to trochu rozjeli. Manželovi zjistili, že má pomalé spermie a na klinice mi zjistili 29. 8., že podle horm. profilu jsem neplodná, že mi nefungují vejcovody, nemám tedy ovulaci a ani vajíčka. Doporučili nám tedy dárkyni. Naštěstí se znám a tak jsem 3 dny poté zjistila, že mám ovulaci podle hlenu. Tak jsem hned zaběhla na gyndu, kde mi to dr. potvrdila a zjistila mi tyto hodnoty, druhý den jsme jeli na IUI. Už je to ale 20. den od IUI a MS nikde. Já už si snad ty všechny příznaky vymýšlím, ale to tlačení v podbřišku je pravé, to jsem nikdy neměla a opravdu to dost bolí, no tak doufám, že to snad vyjde. Kéž by to už konečně po té době vyšlo, strašně se těšíme na mimi, ale jsme obezřetní a raději si neděláme žádné naděje. Díky všem za pomoc a radu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.9.05 14:13

Ahojky holčiny,
tak mimís má 4cm,zítra jdu na krev a dostanu těhu průkazku.
Koukám,že jste se pěkně rozepsaly

Dario,doufám,že už tento měsíc je plodný!!!Moc moc ti to přeju,a nejen tobě,ale i všem snažilkám

Myško-vítej doma!!!Je to lepší,co,ve svym prostředí.A co v práci,jak to vzali,že jsi těhu?

Varenko-parááááááááááááááááááááááááda,mam velikááááááááááááánskou radost!!!!!!!!!!!!!!!!S tim sexíkem bych asi radši chvíli počkala,nemá cenu riskovat,zvlášť,když jsi špinila.Zabavte se s manžou jinak než sexem :) ,třeba si dejte karty.Hlavně přečkat to nejzranitelnější období.Se ti divim,že máš na to chuť,mě se chuť na sex za začátku těhu obloukem vyhýbala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
22.9.05 14:23

Kelinko , 4 cm - tak to už je kus chlapa!!! :wink: :D :D

Sasulko - tři roky snažení! Tak to už by mělo být zařízeno tak, že ti to mimi matka příroda nadělí za tu vytrvalost… :! :! :! :wink:

Mějte se všechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.9.05 16:02

VARENKO STRÁÁÁŠNĚĚĚ MOOOOC GRATULUJIIIII :! :! :! :! :! hodně jsem na tebe myslela, a obdivovala tě, jak to zvládáš. Bylo to hodně napínavé, naštěstí s tím nejlepším výsledkem. Přes 1000HCg to už jsi za vodou :P :P :P MYSKO vítej doma :D pěkně to oslav nějakou dobrou večeří :)
Můžu se zeptat, jestli jsi v tom cyklu, cos otěhotněla, užívala něco „podpůrného“ - myslím třeba Clostilbegyt? Nebo něco přírodního?
Já minulý cyklus měla právě od Dr ten Clost. na podporu ovulace, a stejně nepomohl. A brala jsem kys. listovou, nějaké vitamínky sk. B a ještě piju čaj z kontryhele, ale tento měsíc to nechávám koňovi a neberu vůbec nic - kromě večerní doporučené dávky vínka (Varenko díky za doporučení :P :D :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.9.05 16:03

KELINKO tak z tebe už je těhule jako řemen! Ty se máš, takového krásného prďolku už chci taky!!! A těhu průkazku jakbysmet :! :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.9.05 16:07

SASULKO A jaké testy jsi zkoušela? Nejlepší jsou ty s 25 jednotkami, ty reagují dříve, 50 jednotek až tak po týdnu. Ale je to individuální, jestli dosud není MS, tak jsi těhu. U mě je to tak, že MS dorazí vždy přesně 14 dní od ovulace, chodila jsem na pozorování na ultrazvuk, takže to vím přesně, kdy mám ovu. Přesto se nedaří už rok a půl otěhotnět. Mohla bys mi popsat, jak probíhá to IUI? Já ještě nechci plašit, podle Dr jsem úplně v pořádku a plodná jsem, už jsem jednou byla těhu (ale nedopadlo to). Akorád manžílek má trochu stres v práci, hodně pracuje, takže problém bude asi tady :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.9.05 16:11

Holčinky,
dneska je taaaak krásně, svítí sluníčko, byla jsem na chvíli venku a vyhřívala se na sluníčku, ten podzimek taky dokáže být krásný.

Včera jsem šla k tomu léčiteli pěšky přes celé město a užívala si ten krásný den, a představovala si, jaké to bude, až jednou budu tlačit kočárek :! Já už se tak těším :! :! :! Tento podzim to jsou přesně 3 roky, co mě začal honit mateřský pud :) :D :lol: :lol:

Takže: užijte si sluníčko a večer pište, těším se na počteníčko při vínečku, dneska to vidím opět na svůj oblíbený Moravský Muškát :lol: hohoho :lol: :lol: :lol: :P

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová