Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
25.9.05 13:55

DARJUŠKO:
AHOOOJKYYY.
Jéééžíííš, ani nevíš, jak jsi mě povzbudila - opravdu :P Sexíček, vínečko i sportíček ráááda oželím - hlavně, aby bylo vše OK. Já jsem přesvědčená, že je :wink: Ta injekce je možná hloupost, já jen přemýšlela, kdyby mimís váhal…Zítra promluvím s Dr.a uvidíme - dáme hlavy dohromady :D Myslím, že si nechám znovu udělat krev a objednám se na UTZ. Už abych mohla být trošku v klidu - přestala špinit i občas slabě krvácet a bude to taková parádička. Hlavně, abych už nemusela ležet… 8O :roll: - to mě hroozně neba :? Ale dneska je mi fajn a půjdeme se večer projít - huráááá.. :P

Máš pravdu - cestováníčko, klídeček a trochu relaxace bude balzám na sperimjky a tuleníčko vůbec. :wink: :D Takže vám ordinuju každý den pěkně nožky nahoru a nicneděláníčko - min.1× denně v pravidelných dávkách :P :wink:

Venku je nááádherně. Moc tě zdravím a určitě JUKNI :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.9.05 19:45

VARENKO Jedině ty jsi věrná e-miminu i v neděli odpoledne, stejně jako já :) :D já už mám práci jak takž dodělanou, teda vlastně dodělám jí zítra ráno, protože jsem si k ní dala trošku (více) burčáku a potřebuji „čistou“ hlavu, tudíž dneska už budu jen „meducínkovat“ vínečko, půjdu brzy lehnout a zítra si přivstanu :twisted: :evil: a dodělám to :) :D Takže vínečku a burčáku zdar :lol: :lol: :lol:
whou - GLO GLO :lol: :lol: :lol:

dneska tak krááásně svítilo sluníčko za oknem :(

Jinak já si myslím, že i když třeba trošku špiníš, tak nemusíš jenom ležet, ale taková pomalá procházka určitě neublíží, když se „nezadýcháš“..tzn. pěkně pomaloučku, polehoučku se procházet je zcela jistě O.k. :) 8) 8)

Toho tvého Dr čisťounkého určitě navštiv, hlavně pro klid duše :) a určitě budou jen zcela pozitivní zprávičky :D

Přeji pohodový nedělní večéééér :) :D :D

Daria :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.9.05 20:22

Ahoj holky, clovek si odjede na vikend a tady je takove vzruso. Teda…

Varenko - ty taky cloveka nenudis. No ale urcite budes v poradku. Kazdopadne na tebe zase myslim.
No vlastne na vas na vsechny holky usaty:-)
Synovi Vitkovi je 10m a ROZHODNE ZADNE CERVENCATKO NEPLANUJU. Ale pravda, ze by me to zase netrapilo. Ty blaho. 3×-7× za noc kojim, jsem nevyspala, babicky a pomoc daleko. Jen vy me nahlodavate svym elanem:-)
Rekla bych to asi tak: U me se nastesti MS take jeste neukazala:-) A proto to nemusim resit.

Minnie - hodne sili a drzim pesti.

No ja uz ani prvni nesla na mimino nebo batole, ale rovnou na tuhle diskusi:-)

Dobrou holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.9.05 20:24

DARJUŠKO:
Ty si včelka-rebelka pilná, jedna radost :twisted: :wink: :wink: :lol:
Ještě, že mají vinaři tak skvělé konzumenty :P :lol: :wink:
My jsme se vrátili právě z procházky, která byla moooc příjemná. Máš pravdu, já jsem si uvědomila, že kdybych se měla celé tehu strachovat a říkat si = AAŽ budu mít tyhle výsledky, začnu se naplno radovat ..... tak taky může uplynout 9 měs. a já na konci tehu zjistím, že to žádná radost nebyla.
Tak jsem šťastná, že jsem na to přišla (no, ono mně většinou déle trvá, než mi něco doklapne, ale…co nadělám :oops: :lol: ) a rezolutně jsem se rozhodla, že si užívám a užívám. :twisted: :lol: Budu opatrná, ale budu žít normálka a prostě se radovat.
/Ona mě přece jen taky vyděsila ta doktorka z Bulovky, když řekla: „já bych se ještě neradovala“… a to se asi ve mně nějak u:,–(ilo … :roll:

Ufff, to jsem si pofilozovovala..... :oops: :wink:

Darjuško, tobě momentálně ordinuju - nožky nahoooru, relaxíček, můžeš si se mnou střihnout Jakuba skláře :wink: :lol: a pak šupky dupky do hajan (případné další fantazii se meze rooozhodně nekladou :wink: :P )

Krásnou dobrou noc.

MYSKO:
Ty snad čekáš Šípkovou Růženku :?: :twisted: , co stále spí (až na ty rána :twisted: :lol: ).
Kde jsi byla celou neděličku :?: :wink: :cry:

Holčinkyyy, krásný nedělní večer a hlavně hooodně hvězdiček po celou noc (a jednu padající k tomu).

papa vaše moudřenka-Varenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.9.05 20:33

ALČO:
Ahoooojkyy…jéé, tak ty máš takové mimenečko doma :twisted: - no, on už to je vlastně kluk-buk, mám pravdu :?: :D
Hihi, no jak jsi to popisovala, tak si ještě asi ráda nějaký ten páteček na druhé mimi počkáš, viď :?: :twisted: :D
Se mnou-námi je určitě vše OK - to víš, to jenom my tehu-prvňačky občas vyšilujeme a vymýšlíme, aby se mamči nenudily :wink: :twisted: :lol:

Přeji ti nááááááááramnou slaďounku noc a hlavně krásné probuzeníčko plné fanfárové energie a náladičky :P :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.9.05 08:28

Dobre rano holcinky,
tak dnes jsem si pospala,az do 5.20h,hec :lol: :lol: Uz me presla zloba na sousedy,ale stejne mi to neda,az ho potkam,tak si s nim jeste promluvim :evil:
Jak jste se vsechny mely o vikendu?Ja jsem vcera uvarila i dokonce snedla obed!A nebylo mi vubec spatne JU JU :lol: ,dokonce jsem byla tak sikovna,ze jsem tem mym zlatickam udelala i bebeckovou roladu,no ja se teda chvalim,co :?: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.9.05 09:24

Dobré ránko všem

VARENKO: takže dneska k doktůrkovi?? Přeji ti jen samé dobré zprávičky. Neboj, vše bude fajn. (A ono už je :wink: ) Dej pak vědět, jo?
Já budu dneska volat na kliniku ohledně toho našeho vyšetření. Tak napíšu. Včera večer na mě zase nějak lezla špatná nálada a úplně koukám jako blázen, jak ten můj brouček manžílek se mě snažil rozveselit a on se přímo těší na to vyšetření a tak. Prý tak budeme o krůček blíž a má pravdu. Jsem ráda, že mu to není nepříjemné a že chce to mimi stejně jako já :D 8) Cítím, že nás to sbližuje. :wink:

DARIO: ten burčáček ti závidím 8) :wink: já ho pila ve svém životě 2× :) je to u nás nedostatkové zboží. S tím cestováním to je prima. To si určitě z některé cesty to mimčo přivezete :wink: já tomu také věřím, že dovolená je na to nejlepší. My budeme s dovčou však muset vydržet do zimy 8) :cry:

Tak zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.9.05 10:45

DOBRÉ RÁNÍČKO HOLČINKYYY

To je krásně venku, co :?: :P Přeju vám náááramný pondělíček a ještě lepší celý týden = hlavně to sluníčko ať svítí jedna radost - hnedle se při pondělku lépe vstává i pracuje :wink: :twisted:

MYSKO:
No ty jsi si dneska oddáchla ti řeknu :! - půl šestá…hmm, no nevím nevím, to aby sis už pomalu připravovala na noční stolek budika :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:
Mamino, já si snad od tebe začnu sbírat recepty na ty tvé delikatesky :P Už teď se mi sbíhají sliny - jen ještě šikovný ručky, který by to připravily :! :) :lol:
Myško, to jsem ráááda, že už můžeš papat - fakt parádička. Tak se koukej neodbývat, ať rostete jedna radost :P :wink:
A jsi doma nebo v práci :?: Vzpomínám na tebe.
P.S. Na souseda se vykašli - nepředěláš ho a jenom vynaložíš zbytečnou energii, kterou si dědek ani nezaslouží :! :evil: :wink:

MINNIE:
Jéééžííš, tak to jsem zvědavá s jakýma zpravičkama přijdeš :P
Manžílek je zlatíčko a je vidět, jak je pro tebe obrovskou oporou, mám pravdu :?: 8) :wink: A máš pravdu, právě tyhle životní trápeníčka dokažou lidi co nejvíce sblížit a připoutat k sobě navždy :D :wink:
Ránko jsem byla na krvi - odpoledne budou výsledky. V pátek jsem objednaná na UTZ, tak snad už tam něco orlím zrakem uvidí 8O :wink: .
Můj Dr. je má krevní skupinka - oba jsme se shodli, že žádný prášky, injekce dávat nebudeme, protože jsme toho názoru, že jestli se to má udržet, tak se to udrží a BASTA :twisted: (chacha…na mně by všechny farmaceutický instituty musely nutně krachnout :twisted: :lol: ) Řekl, zatím žádný sexíček 8O (jojo) a opatrovat se. :wink:
Moooc ti děkuju za tvou víru - moooooc moooooc děkujuuu :P - jsi zlatíčko :wink:

HOLČINKKYYY, krásňoučký den vám přeji a budu JUKAT-KUKAT 8O :lol: :wink:

Vaše bláznivka-Vára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.9.05 11:05

MARTINO:
MOOOOOOOOOOOC děkujuuuu. :P :D
A jak se máš :?: A co Patrísek :P :?: Musíš k nám JUKAT 8O :wink: častěji - pokud nejsi jeden z propadlíků VyVolených :twisted: :wink: :lol:
Přeji ti krásný sluníčkový den a celý týden. :P 8)
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.9.05 11:12

Venku je tak krasne a me se nic nechce… :? VARENKO- jsem rada,ze je ti lepe a vse beres v poho. :D Kdy jdes na UTZ?
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.9.05 11:16

MYSKO:
na UTZ jdu v pátek - na Bulovku 8O :wink: . (Jestli mě budou chtít strašit, tak jim tam pěkně zvednu mandle :! :twisted: :lol: )
Mysko, takže jsi dom :?: :P
A co budeš vařiti :?: Ty mi vždycky vyrobíš takovou příjemnou chuť k jídlu :P :lol:
Napiš mi, jak se cítíš :P Holka, vždyť ty už pomalu končíš první trimestr :P :D :D Parááádička-zááávistička :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.9.05 11:21

DARJUŠKO, KELINKO, NOGGIE, TEHULKO, ALUSKO, NAPOLY a všechny

koukejte přispět nebo si tetka-Vára uděla tehu-TOUR :! :lol: :twisted: Alespoň se pěkně pokochám tou nádherou krajů českých i moravských :P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.9.05 11:29

VARENKO- zatim jsem doma,zitra jdu na kontrolu,bud na Bulovku nebo do Hloubetina,nevim kde zrovna toho sveho Dr.chytnu :? :lol: Zatim se citim dobre,ale at to zase nezakriknu :! :! Odpadl ten sileny stres z prace,tak si myslim i ze i to mi dost pomohlo.Zrovna dnes mi volali,uz to vedi,tak mi prali,at jsme zdravi :D
Co budu varit,no nad tim jsem premyslela uz rano,ale asi bramborovy gulas,tatulda uz o nej skemra tyden :lol: Ja ho teda moc nemusim,tak si vezmu neco jineho.Ale zatim me nenapada co…Chtelo by to nejakou inspiraci :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.9.05 11:45

MYSKO:
jsem si jistá, že odchod z práce je pro tebe nad zlato :wink: Takovou mám radost, že se cítíš dobře a nemáš hlavně žádné nervíky :wink: :Držím ti na kontrolu palečky - hlavně napiš, co je nového a kolik má mimísek cm :P :D :D
S tím vařením je to fakt zajimavé - já nejvíc peču ve fóliii, kdy masíčko je za 40min jedna báseň, plné šťavy a vlastně tam vždy prdnu i brambory zeleninku. To si nemůžu vynachválit. Dělám tam nejraději krůtí masíčko, protože je díky tomu šťavňaťoučké.
Vůbec nevařím omáčky 8O , což bych se měla naučit a hlavně polívčičky. Strašně jsem se je naučila baštit, ale doma je neumím :! :oops: :oops: :roll: To jsem mamina :! No, musím na sobě jaksepatří zapracovat :twisted: :lol:
Jůůů, tak mně tak napadlo, že bysme si s manžílkem dnes dali rande a zajeli do Olympie na polívčičku :?: :?: :P :P :P (Dávno jsme nikde nebyli :oops: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.9.05 13:00

Dobré poledne a dobrou chuť k obídku :)

Dneska jsem vstávala v 5h :evil: :twisted: :twisted: :twisted: abych dodělala tu práci, tak nějak jsem se rozjela a skončila po obídku absolutně K.O. a vidím to na pořádnou SIESTU :D :lol: :lol:

Holčinky, ten burčák je táááák skvělý..navíc mě dneska krásně a nádherně pročistil, přesně to jsem potřebovala. Dneska mám večer cvíčko a pak už se mi v ledničce chladí a směje se na mě :lol: :lol: ta moje meducínka :lol:

Venku nám svítí sluníčko :lol:

VARENKO
DRŽÍM MOC PALEČKY ať ti roste HCG jako o závod a nahlaš výsledek :! 8) :P

MYSKO
to je moc fajn, že už hezky papkáš..a vaříš, to si z tebe budu muset vzít příklad, mě totiž vaření hrozně nebaví. Nejradši jím, když mi někdo jiný uvaří, občas chodím ke své babičce na nudle s mákem, já mám asi nejradši sladká jídla a pak taky ryby na všelijaké způsoby :) bohužel můj muž je nesnáší :oops: :cry: :cry:

OSTATNÍ
je fajn, že nás taky navštívíte a povzbudíte, že jo :P jen tak dááááál :lol: :lol: :lol:

Hezoučký den všem přeje

ranní ptáčátko Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová