Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DARJUŠKO:
AHOOOJKYYY.
Jéééžíííš, ani nevíš, jak jsi mě povzbudila - opravdu
Sexíček, vínečko i sportíček ráááda oželím - hlavně, aby bylo vše OK. Já jsem přesvědčená, že je
Ta injekce je možná hloupost, já jen přemýšlela, kdyby mimís váhal…Zítra promluvím s Dr.a uvidíme - dáme hlavy dohromady
Myslím, že si nechám znovu udělat krev a objednám se na UTZ. Už abych mohla být trošku v klidu - přestala špinit i občas slabě krvácet a bude to taková parádička. Hlavně, abych už nemusela ležet…
- to mě hroozně neba
Ale dneska je mi fajn a půjdeme se večer projít - huráááá.. ![]()
Máš pravdu - cestováníčko, klídeček a trochu relaxace bude balzám na sperimjky a tuleníčko vůbec.
Takže vám ordinuju každý den pěkně nožky nahoru a nicneděláníčko - min.1× denně v pravidelných dávkách
![]()
Venku je nááádherně. Moc tě zdravím a určitě JUKNI ![]()
VARENKO Jedině ty jsi věrná e-miminu i v neděli odpoledne, stejně jako já
já už mám práci jak takž dodělanou, teda vlastně dodělám jí zítra ráno, protože jsem si k ní dala trošku (více) burčáku a potřebuji „čistou“ hlavu, tudíž dneska už budu jen „meducínkovat“ vínečko, půjdu brzy lehnout a zítra si přivstanu
a dodělám to
Takže vínečku a burčáku zdar
![]()
whou - GLO GLO
![]()
dneska tak krááásně svítilo sluníčko za oknem ![]()
Jinak já si myslím, že i když třeba trošku špiníš, tak nemusíš jenom ležet, ale taková pomalá procházka určitě neublíží, když se „nezadýcháš“..tzn. pěkně pomaloučku, polehoučku se procházet je zcela jistě O.k.
![]()
Toho tvého Dr čisťounkého určitě navštiv, hlavně pro klid duše
a určitě budou jen zcela pozitivní zprávičky ![]()
Přeji pohodový nedělní večéééér
![]()
Daria
![]()
Ahoj holky, clovek si odjede na vikend a tady je takove vzruso. Teda…
Varenko - ty taky cloveka nenudis. No ale urcite budes v poradku. Kazdopadne na tebe zase myslim.
No vlastne na vas na vsechny holky usaty:-)
Synovi Vitkovi je 10m a ROZHODNE ZADNE CERVENCATKO NEPLANUJU. Ale pravda, ze by me to zase netrapilo. Ty blaho. 3×-7× za noc kojim, jsem nevyspala, babicky a pomoc daleko. Jen vy me nahlodavate svym elanem:-)
Rekla bych to asi tak: U me se nastesti MS take jeste neukazala:-) A proto to nemusim resit.
Minnie - hodne sili a drzim pesti.
No ja uz ani prvni nesla na mimino nebo batole, ale rovnou na tuhle diskusi:-)
Dobrou holky.
DARJUŠKO:
Ty si včelka-rebelka pilná, jedna radost
![]()
Ještě, že mají vinaři tak skvělé konzumenty
![]()
My jsme se vrátili právě z procházky, která byla moooc příjemná. Máš pravdu, já jsem si uvědomila, že kdybych se měla celé tehu strachovat a říkat si = AAŽ budu mít tyhle výsledky, začnu se naplno radovat ..... tak taky může uplynout 9 měs. a já na konci tehu zjistím, že to žádná radost nebyla.
Tak jsem šťastná, že jsem na to přišla (no, ono mně většinou déle trvá, než mi něco doklapne, ale…co nadělám
) a rezolutně jsem se rozhodla, že si užívám a užívám.
Budu opatrná, ale budu žít normálka a prostě se radovat.
/Ona mě přece jen taky vyděsila ta doktorka z Bulovky, když řekla: „já bych se ještě neradovala“… a to se asi ve mně nějak u:,–(ilo … ![]()
Ufff, to jsem si pofilozovovala.....
![]()
Darjuško, tobě momentálně ordinuju - nožky nahoooru, relaxíček, můžeš si se mnou střihnout Jakuba skláře
a pak šupky dupky do hajan (případné další fantazii se meze rooozhodně nekladou
)
Krásnou dobrou noc.
MYSKO:
Ty snad čekáš Šípkovou Růženku
, co stále spí (až na ty rána
).
Kde jsi byla celou neděličku
![]()
Holčinkyyy, krásný nedělní večer a hlavně hooodně hvězdiček po celou noc (a jednu padající k tomu).
papa vaše moudřenka-Varenka
ALČO:
Ahoooojkyy…jéé, tak ty máš takové mimenečko doma
- no, on už to je vlastně kluk-buk, mám pravdu
![]()
Hihi, no jak jsi to popisovala, tak si ještě asi ráda nějaký ten páteček na druhé mimi počkáš, viď
![]()
Se mnou-námi je určitě vše OK - to víš, to jenom my tehu-prvňačky občas vyšilujeme a vymýšlíme, aby se mamči nenudily
![]()
Přeji ti nááááááááramnou slaďounku noc a hlavně krásné probuzeníčko plné fanfárové energie a náladičky
.
Dobre rano holcinky,
tak dnes jsem si pospala,az do 5.20h,hec
Uz me presla zloba na sousedy,ale stejne mi to neda,az ho potkam,tak si s nim jeste promluvim ![]()
Jak jste se vsechny mely o vikendu?Ja jsem vcera uvarila i dokonce snedla obed!A nebylo mi vubec spatne JU JU
,dokonce jsem byla tak sikovna,ze jsem tem mym zlatickam udelala i bebeckovou roladu,no ja se teda chvalim,co
![]()
MYSKA
Dobré ránko všem
VARENKO: takže dneska k doktůrkovi?? Přeji ti jen samé dobré zprávičky. Neboj, vše bude fajn. (A ono už je
) Dej pak vědět, jo?
Já budu dneska volat na kliniku ohledně toho našeho vyšetření. Tak napíšu. Včera večer na mě zase nějak lezla špatná nálada a úplně koukám jako blázen, jak ten můj brouček manžílek se mě snažil rozveselit a on se přímo těší na to vyšetření a tak. Prý tak budeme o krůček blíž a má pravdu. Jsem ráda, že mu to není nepříjemné a že chce to mimi stejně jako já
Cítím, že nás to sbližuje. ![]()
DARIO: ten burčáček ti závidím
já ho pila ve svém životě 2×
je to u nás nedostatkové zboží. S tím cestováním to je prima. To si určitě z některé cesty to mimčo přivezete
já tomu také věřím, že dovolená je na to nejlepší. My budeme s dovčou však muset vydržet do zimy
![]()
Tak zatím ahoj
DOBRÉ RÁNÍČKO HOLČINKYYY
To je krásně venku, co
Přeju vám náááramný pondělíček a ještě lepší celý týden = hlavně to sluníčko ať svítí jedna radost - hnedle se při pondělku lépe vstává i pracuje
![]()
MYSKO:
No ty jsi si dneska oddáchla ti řeknu
- půl šestá…hmm, no nevím nevím, to aby sis už pomalu připravovala na noční stolek budika
![]()
Mamino, já si snad od tebe začnu sbírat recepty na ty tvé delikatesky
Už teď se mi sbíhají sliny - jen ještě šikovný ručky, který by to připravily
![]()
Myško, to jsem ráááda, že už můžeš papat - fakt parádička. Tak se koukej neodbývat, ať rostete jedna radost
![]()
A jsi doma nebo v práci
Vzpomínám na tebe.
P.S. Na souseda se vykašli - nepředěláš ho a jenom vynaložíš zbytečnou energii, kterou si dědek ani nezaslouží
![]()
MINNIE:
Jéééžííš, tak to jsem zvědavá s jakýma zpravičkama přijdeš ![]()
Manžílek je zlatíčko a je vidět, jak je pro tebe obrovskou oporou, mám pravdu
A máš pravdu, právě tyhle životní trápeníčka dokažou lidi co nejvíce sblížit a připoutat k sobě navždy
![]()
Ránko jsem byla na krvi - odpoledne budou výsledky. V pátek jsem objednaná na UTZ, tak snad už tam něco orlím zrakem uvidí
.
Můj Dr. je má krevní skupinka - oba jsme se shodli, že žádný prášky, injekce dávat nebudeme, protože jsme toho názoru, že jestli se to má udržet, tak se to udrží a BASTA
(chacha…na mně by všechny farmaceutický instituty musely nutně krachnout
) Řekl, zatím žádný sexíček
(jojo) a opatrovat se. ![]()
Moooc ti děkuju za tvou víru - moooooc moooooc děkujuuu
- jsi zlatíčko ![]()
HOLČINKKYYY, krásňoučký den vám přeji a budu JUKAT-KUKAT
![]()
Vaše bláznivka-Vára
MARTINO:
MOOOOOOOOOOOC děkujuuuu.
![]()
A jak se máš
A co Patrísek
Musíš k nám JUKAT
častěji - pokud nejsi jeden z propadlíků VyVolených
![]()
Přeji ti krásný sluníčkový den a celý týden.
![]()
papa
Venku je tak krasne a me se nic nechce…
VARENKO- jsem rada,ze je ti lepe a vse beres v poho.
Kdy jdes na UTZ?
MYSKA
MYSKO:
na UTZ jdu v pátek - na Bulovku
. (Jestli mě budou chtít strašit, tak jim tam pěkně zvednu mandle
)
Mysko, takže jsi dom
![]()
A co budeš vařiti
Ty mi vždycky vyrobíš takovou příjemnou chuť k jídlu
![]()
Napiš mi, jak se cítíš
Holka, vždyť ty už pomalu končíš první trimestr
Parááádička-zááávistička
![]()
DARJUŠKO, KELINKO, NOGGIE, TEHULKO, ALUSKO, NAPOLY a všechny
koukejte přispět nebo si tetka-Vára uděla tehu-TOUR
Alespoň se pěkně pokochám tou nádherou krajů českých i moravských
![]()
VARENKO- zatim jsem doma,zitra jdu na kontrolu,bud na Bulovku nebo do Hloubetina,nevim kde zrovna toho sveho Dr.chytnu
Zatim se citim dobre,ale at to zase nezakriknu
Odpadl ten sileny stres z prace,tak si myslim i ze i to mi dost pomohlo.Zrovna dnes mi volali,uz to vedi,tak mi prali,at jsme zdravi ![]()
Co budu varit,no nad tim jsem premyslela uz rano,ale asi bramborovy gulas,tatulda uz o nej skemra tyden
Ja ho teda moc nemusim,tak si vezmu neco jineho.Ale zatim me nenapada co…Chtelo by to nejakou inspiraci ![]()
MYSKA
MYSKO:
jsem si jistá, že odchod z práce je pro tebe nad zlato
Takovou mám radost, že se cítíš dobře a nemáš hlavně žádné nervíky
ržím ti na kontrolu palečky - hlavně napiš, co je nového a kolik má mimísek cm
![]()
S tím vařením je to fakt zajimavé - já nejvíc peču ve fóliii, kdy masíčko je za 40min jedna báseň, plné šťavy a vlastně tam vždy prdnu i brambory zeleninku. To si nemůžu vynachválit. Dělám tam nejraději krůtí masíčko, protože je díky tomu šťavňaťoučké.
Vůbec nevařím omáčky
, což bych se měla naučit a hlavně polívčičky. Strašně jsem se je naučila baštit, ale doma je neumím
To jsem mamina
No, musím na sobě jaksepatří zapracovat
![]()
Jůůů, tak mně tak napadlo, že bysme si s manžílkem dnes dali rande a zajeli do Olympie na polívčičku
(Dávno jsme nikde nebyli
)
Dobré poledne a dobrou chuť k obídku
Dneska jsem vstávala v 5h
abych dodělala tu práci, tak nějak jsem se rozjela a skončila po obídku absolutně K.O. a vidím to na pořádnou SIESTU
![]()
Holčinky, ten burčák je táááák skvělý..navíc mě dneska krásně a nádherně pročistil, přesně to jsem potřebovala. Dneska mám večer cvíčko a pak už se mi v ledničce chladí a směje se na mě
ta moje meducínka ![]()
Venku nám svítí sluníčko ![]()
VARENKO
DRŽÍM MOC PALEČKY ať ti roste HCG jako o závod a nahlaš výsledek
![]()
MYSKO
to je moc fajn, že už hezky papkáš..a vaříš, to si z tebe budu muset vzít příklad, mě totiž vaření hrozně nebaví. Nejradši jím, když mi někdo jiný uvaří, občas chodím ke své babičce na nudle s mákem, já mám asi nejradši sladká jídla a pak taky ryby na všelijaké způsoby
bohužel můj muž je nesnáší
![]()
OSTATNÍ
je fajn, že nás taky navštívíte a povzbudíte, že jo
jen tak dááááál
![]()
Hezoučký den všem přeje
ranní ptáčátko Daria ![]()