Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, dneska ráno jak přišla tetka, tak jsem měla náladu pod psa. Ale teď, už jsem v pohodičce a to jenom díky vám a emiminu.
Děkuůůůůůůů ![]()
Ahojky
To je krááásný, jak to v této diskusi žije. Človíček když to čte, tak se vámi cítí skoro obklopen
což je skvělé. Hodně to dodává sílu a energii pro další dny. Říkám si, že je škoda, nepokecat takhle naživo
![]()
Chtěla bych vám všem poděkovat za ty prima příspěvky. Ještě včera večer jsem si to v hlavičce přebírala, jestli je to správná cesta, ale teď vím stopro, že je. To bychom se asi načekali ![]()
Tak se svým způsobem i těším, ale zároveň mě v bříšku trochu lechtá, když na to pomyslím, protože je tam i trošičku strach, aby vše bylo v pořádku. Já se totiž pak moc těším a jsem hooooodně rozhozená, když to nevyjde.
Navíc jsem asi včera večer udělala hloupost a ze zvědavosti si pročítala diskusi o inseminaci. Ta mě totiž moc nepotěšila, protože ty holčiny na ní byly i několikrát a nevyšlo to
![]()
V úterý jdu na ultrazvuk a dovím se, jestli IUI bude a kdy. Tak jsem natěšená
VARENKO: jak se cítíš, už máš nějaké příznaky? S tím sexíkem ti to nezávidím, ale za pár dní to určitě přejde a pak hupkydupky do postýlky ![]()
SASULO: moc mě to mrzí, že se u vás nezadařilo. A vím, že to čekání je nejhorší. Ale oni ti doktůrci snad vědí, co dělají a určitě se snaží. A ono to přijde, věř tomu
Důležité je vydržet a těšit se z každého dne. Ještě před pár dny jsem byla na dně a třeba zas na konci měsíce budu, ale zkusím tomu dát maximum. Za chvíli si půjdu zašlapat na steperu, abych si pročistila mozeček ![]()
DARIO: jak říkám, to rychlé jednání u nich nás hrozně překvapilo. Úplně mi to dalo novou naději. Samozřejmě si říkám, že se nesmím radovat moc, aby mě to pak nepřešlo
Takže ty teď bereš nějaké léky na OVU? A na IUI půjdeš?
Zase jsem se kapku rozepsala.....pardón
Těším se
DARJUŠKO:
U nás taky náádherně svítí slunko
![]()
Je tak fantastický číst a cítít tvou nádhernou pozitivní energii
- parádička a balzám na spermijky, tuleníčko i tvé tělíčko, mám pravdu
![]()
Já si taky myslím, že to každodenní milováníčko musí holky-spermijky minimálně pěěěkně unavit.
Opravdu bych viděla cestičku: po fanfárovém tuleníčku: lehárko, srandizna, povídáníčko, mazleníčko a po 30 minutkách vstát a přiťuknout si na oslavu tak skvělého počinu
![]()
P.S: A pak juknout
v noci na oblohu a přemýšlet, která že je ta moje hvězďule-hvězďulička
.
PAJINKOO:
Vííííííítej mezi náma
![]()
Tak mám takové podezření, že pozítří skládáš státní zkoušku z meducíny
Tedy už jenom ty znalosti si zasluhují mimi a tehulinkovství pro ČERVŇÁTKA 2006
.
MOOOC ti držím palečky a určitě zůstaň - budeme moooc rády
![]()
LENKO25: to mě mrzí, že ta mrcha přišla. A je super, že jsi v poho. To je základ pro radostné snaženíčko
![]()
NOGGIE: a jak je to u tebe, jak koukám, co píšeš, tak snaženíčko neflákáte. To by bylo, aby červenčátko nebylo
![]()
ALUSO: také děkuji za přáníčko. Bylo by to super, kdyby to vyšlo. Teď promiň, nejsem moc v obraze. Ty jsi těhulka? Nebo se snažíte?
MINNIE:
Ani nevíš, jak mě hřeje u srdíčka, že jsi tak statečná a ještě navíc naplněná tak dobrou náladičkou, sluníčkem a teď se ještě můžeš radovat z toho, že takto neuvěřitelně brzy se vše vyřeší - moc tomu věřím spolu s tebou
Mám takovou radost
![]()
Já příznaky vůbec žádné nemám
Mně je snad furt líp a líp (tukytuk - hlavně, aby vše bylo OK
).
Mám trošku zvětšená prsa, ale Pamele Anderson konkurovat rozhodně nemůžu
(no, tu nedoženu ani v 9. měsíci
).
S tím sexíčkem - moc ti děkujuuu za podporu
. Zrovna včera jsem jela vláčkem domů a říkala si, že se snad dobrovolně přihlásím do místního kláštera - že bych snad hodila přednášku na téma „Zdrženlivost - půl zdraví“
![]()
P.S. Opravdu vám gratuluju k tomu, jak jste oba stateční a skvělí
- ODMĚNA vás nemine
![]()
Minnie,
já se taky na tu inseminaci těším, protože i když je relativně malá pravděpodobnost, tak je pořád větší než když to zkoušíme přirozeně, protože holt ty spermijky potřebujou postrčit. A když jim takhle usnadníme cestu, tak to už se tam musí doplazit každá ![]()
Nazdarek, pristi tyden mam ovu a chtela bych otehotnet. Jsem ale nachlazena /kasel, ryma/ a mam strach, aby to nemelo nasledky na „relativnim“ plodu. Bastim babyplan a kys.listovou. Jinak - jsem tim docela posedla, obcas se musim „krotit“, ctu same publikace, clanky a diskuse jak nejlip otehotnet apod. Bohuzel je na netu hodne negaci, coz mne - tricatnici moc neprida…Snad se mi podari od toho oprostit
Vsem hodne stesti!!!
VARENKO
ano ano, máš pravdu pravdoucí, budem muset trošku „přibrzdit“, ale to víš, dovolená a navíc svatební cesta, teď už není tolik času ani energie
- práce a tak, ale právě proto zítra plánujeme VOOOOLNOOO
a vyrazíme do lesa na houby. Však ona mimika jsou napřed na houbách a pak se nastěhujou do bříška, že?
![]()
Jééé, holky, to je fígl. už jsem na to přišla.
jestli chcete otěhotnět, jděte do lesa na houby a sbírejte miminka
(a to jsem ještě dneska nic nepila, žádné alko
)
Snad jsem vás všechny nakazila dobrou náladou ![]()
Já plodné dny čekám-nečekám někdy přes víkend, ale jak už jsem psala, jsem momentálně bez jakýhkoli hormonů, manžílek se na mě trošku zlobí, už je nedočkavý, možná ještě zavolám svému milému Dr a poprosím ho o ultrazvuk a třeba nějakou tu injekci Pregnyl na podporu ovulace.
Holky - snažilečky, HLAVU VZHŮRU
a budeme bojovat s negativníma zprávama
. Já vím, mě se to mluví, chci vidět samu sebe za necelé 3 týdny, kdy budu očekávat mrchu prozměnu já ![]()
Užijte si ten hezoučký den, těhulinky pěkně se šetřete a polehávejte a snažilky - my si dneska večer připijem nějakou meducínkou, myslím že Varenka radila značku SAVIGNON jakožto oplodňovací meducínku, tááákže jdu odpoledne do vinárny nakupovat..
![]()
Daria ![]()
Ahoj holcinky,
tak jsme se vratili z Bulovky,mala ma tu rucku jeste spatne pohyblivou,tak nem doporucili cvicit a plavat,za mes.zase na kontrolu.Cestou jsme se stavily jeste nakoupit,ale asi jsem to prehnala,bylo to docela tezke a ted me pekne boli v zadech.Chtela jsem varit,ale radeji si na chvilku odpocinu. Varenko- ja se proste do toho gulase neprinutim
Koupila jsem levne papriky,tak udelam plnene s rajskou,to muzu
Jo a s tim klubem MYSVAR,jsi me opravdu pobavila
![]()
Vitam nove tvare a omlouvam se,ze nereaguju na vsechny,ale nestihla jsem vse procist a zorientovat se
![]()
MYSKA
Varenko, díky za uvítání. To já ráda čtu…:-)) Nečetla jsem ještě celou vaši diskuzi, ale předpokládám, že ty jsi z těch šťastnějších a těhulka!!!! Takže taky mooc velká gratulace!! Když jsem totiž četla tvůj první příspěvek, tak jsi ještě nevěděla…
Víš, přesně v tutéž dobu jsem se cítila podobně. Myslela jsem, že jsem těhu.. Tři TT se slabými druhými čárkami, vyšší teplota a žádná ms. Prostě jsme už začínali doufat. 43 DC (zrovna jsme byli v Řecku), najednou bolesti a ms přirazila silnější než kdy předtím… Moje pocityzklamání si asi umíte představit. Takže zase nic. Obrečela jsem to - vypadalo to tak nadějně - copak tři testy (každý jiný) můžou lhát? Bohužel - i kdyby ne, mohl to být to, že se mimi neudrželo… Takže jedu zase odznova… Snad už se to brzo podaří naplno!!
Pajinkaa
Darjo , to je nápad s těma houbama…
Že nás to nenapadlo dřív
A neteř mi pořád říká : " to bylo tenklat jak sem este byla na houbach?" ![]()
Holky, co kdybychom si jednou daly sraz na chatu? Myslím, že bychom asi zavařily emimino…
![]()
.. teda jako ne na chatě, ale na „četu“… I když s takovýma príma ženskýma bych jela na chatu hned…
![]()
HOLKYYY, vy jste jak závodní dráha
- vždyť já nestíhám ani číst …
![]()
MYSKO:
Moooooc přeju dcerce i tobě, ať je rehabilitace v cukuletu úspěšně za váma a hlavně at nic nic nebolí a ručka je brzy fit jako dříve
.
Příště si zavolej taxíka
nebo lapni nosiče
![]()
Papričky.....hmmmmmmm…ty mě mučíš
Myško, kdy a kde jsi se naučila tak božsky po maminkovsku vařit
![]()
Pěkně odpočívej, pusť si telku a nějaké to vyhříváníčko na sluníčku by se taky šiklo, viď
![]()
Venku je fakt náramně ![]()
PAJINKOO:
děkujuuu za nááádherné gratulace
.
Abych nezapomněla: místečko na seznamu ČERVŇÁTKOVÝCH maminek máš už dávno jasnočka podškrábnuté
![]()
Držím moooc palečky a neboj - přírodička je mocná čarodějka a v mnoha případech vše zařídí sama i to krásňoučké TEHU
![]()
DARIO:
No jooo, holka -ty jsi to trefila
![]()
Jéééžíííš, já tak rááda chodím na houby a co teprve ta smááža
![]()
Holčiny, já jsem strááášně dobrý houbař, faakt
![]()
NOGGIE:
ty mě děsíš - to chceš říct, že bych se musela na svá maminkovská kolena naučit ČETOVAT
![]()
P.S. Noooo, ale s tou chatičkou…to joo, to se mi líííbííí, chichi
![]()
LEMONI:
Vííííteeej. ![]()
No, nejsem odborník, ale já mám teorii, že jestli to má vyjít a udržet se a ve finále se narodit zdravé mimi - rýma nerýma, vše bude dobré od počátku. ![]()
Moc držím palečky.
![]()
Holky,
pošlete nám sem do Hradce taky trošku sluníčka!!! Tady celé dopoledne lilo a i teď je zakaboněno… Ale aspoň že je zítra volno.
Taky nestíhám číst, jak se to tady rozjelo. Respektive čtu a nestíhám pracovat
![]()
Lenka 25+Varenka+Minnie: Holčičky já vám tak moc děkuji za slova povzbuzení! Děkuji vám fakt moc a moooooc ![]()
Leni, přesně jako ty, jsem v klídku, ale jen co se začne blížit konec měsíce, už mám nervy a nejde to zastavit to myšlení jestli se to povedlo a nebo ne. Jinak zkoušíme také přestávky v tuleníčku, ale zatím nic, to ostatně zkoušíme celé roky, to samé volné prádlo, ne horké sprchy, vitamíny také, podkládání, nemočit před tulením /moč zabíjí spermijky/ a tak podobně, to vše nám už na začátku řekli doktůrkové, ale pořád nic. Manžílek má pomalé spermijky, ale i přesto, že vše shora dodržujeme, tak se ani po roce nic nezměnilo ![]()
Varenko, díky ti také ještě jednou moc za podporu, musela jsem se zasmát tvému příspěvku, co jsi mi napsala, no uvidíme.
Já mám totiž ještě ten problém, že už cca 4 měsíce nemám pravidelnou návštěvu, takže možná i proto toto oddálení co mám teď. No nevím, za chvíli budu mluvit s dr., až se kolegyně vykecá ![]()
Holčičky přeji vám všem moc úspěchů, ať se vše daří tak jak má a konečně už jsme všechny v klídku s bříškama ![]()