Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
27.9.05 11:55

Holky, dneska ráno jak přišla tetka, tak jsem měla náladu pod psa. Ale teď, už jsem v pohodičce a to jenom díky vám a emiminu.
Děkuůůůůůůů :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.9.05 12:02

Ahojky

To je krááásný, jak to v této diskusi žije. Človíček když to čte, tak se vámi cítí skoro obklopen :wink: :) což je skvělé. Hodně to dodává sílu a energii pro další dny. Říkám si, že je škoda, nepokecat takhle naživo :cry: :?
Chtěla bych vám všem poděkovat za ty prima příspěvky. Ještě včera večer jsem si to v hlavičce přebírala, jestli je to správná cesta, ale teď vím stopro, že je. To bychom se asi načekali 8)
Tak se svým způsobem i těším, ale zároveň mě v bříšku trochu lechtá, když na to pomyslím, protože je tam i trošičku strach, aby vše bylo v pořádku. Já se totiž pak moc těším a jsem hooooodně rozhozená, když to nevyjde.
Navíc jsem asi včera večer udělala hloupost a ze zvědavosti si pročítala diskusi o inseminaci. Ta mě totiž moc nepotěšila, protože ty holčiny na ní byly i několikrát a nevyšlo to :( 8)
V úterý jdu na ultrazvuk a dovím se, jestli IUI bude a kdy. Tak jsem natěšená
VARENKO: jak se cítíš, už máš nějaké příznaky? S tím sexíkem ti to nezávidím, ale za pár dní to určitě přejde a pak hupkydupky do postýlky :wink:
SASULO: moc mě to mrzí, že se u vás nezadařilo. A vím, že to čekání je nejhorší. Ale oni ti doktůrci snad vědí, co dělají a určitě se snaží. A ono to přijde, věř tomu :! :) Důležité je vydržet a těšit se z každého dne. Ještě před pár dny jsem byla na dně a třeba zas na konci měsíce budu, ale zkusím tomu dát maximum. Za chvíli si půjdu zašlapat na steperu, abych si pročistila mozeček :)
DARIO: jak říkám, to rychlé jednání u nich nás hrozně překvapilo. Úplně mi to dalo novou naději. Samozřejmě si říkám, že se nesmím radovat moc, aby mě to pak nepřešlo :) Takže ty teď bereš nějaké léky na OVU? A na IUI půjdeš?

Zase jsem se kapku rozepsala.....pardón
Těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 12:07

DARJUŠKO:
U nás taky náádherně svítí slunko :P :D :D

Je tak fantastický číst a cítít tvou nádhernou pozitivní energii :P - parádička a balzám na spermijky, tuleníčko i tvé tělíčko, mám pravdu :?: :P 8) :wink:

Já si taky myslím, že to každodenní milováníčko musí holky-spermijky minimálně pěěěkně unavit. :! :twisted: Opravdu bych viděla cestičku: po fanfárovém tuleníčku: lehárko, srandizna, povídáníčko, mazleníčko a po 30 minutkách vstát a přiťuknout si na oslavu tak skvělého počinu :P :D :lol: :wink:
P.S: A pak juknout 8O v noci na oblohu a přemýšlet, která že je ta moje hvězďule-hvězďulička :D :lol: .

PAJINKOO:
Vííííííítej mezi náma :P :D :D
Tak mám takové podezření, že pozítří skládáš státní zkoušku z meducíny :! :twisted: :wink: Tedy už jenom ty znalosti si zasluhují mimi a tehulinkovství pro ČERVŇÁTKA 2006 :P .
MOOOC ti držím palečky a určitě zůstaň - budeme moooc rády :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.9.05 12:09

LENKO25: to mě mrzí, že ta mrcha přišla. A je super, že jsi v poho. To je základ pro radostné snaženíčko :wink: :)
NOGGIE: a jak je to u tebe, jak koukám, co píšeš, tak snaženíčko neflákáte. To by bylo, aby červenčátko nebylo :) :D
ALUSO: také děkuji za přáníčko. Bylo by to super, kdyby to vyšlo. Teď promiň, nejsem moc v obraze. Ty jsi těhulka? Nebo se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 12:27

MINNIE:
Ani nevíš, jak mě hřeje u srdíčka, že jsi tak statečná a ještě navíc naplněná tak dobrou náladičkou, sluníčkem a teď se ještě můžeš radovat z toho, že takto neuvěřitelně brzy se vše vyřeší - moc tomu věřím spolu s tebou :P :D Mám takovou radost :! :D :D :P :wink:
Já příznaky vůbec žádné nemám :twisted: :lol: Mně je snad furt líp a líp (tukytuk - hlavně, aby vše bylo OK :! :P ).
Mám trošku zvětšená prsa, ale Pamele Anderson konkurovat rozhodně nemůžu :! :oops: (no, tu nedoženu ani v 9. měsíci :! 8O :roll: :lol: ).
S tím sexíčkem - moc ti děkujuuu za podporu :P . Zrovna včera jsem jela vláčkem domů a říkala si, že se snad dobrovolně přihlásím do místního kláštera - že bych snad hodila přednášku na téma „Zdrženlivost - půl zdraví“ :! :twisted: :roll: :lol: :lol: :lol:
P.S. Opravdu vám gratuluju k tomu, jak jste oba stateční a skvělí :wink: :P - ODMĚNA vás nemine :twisted: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.9.05 12:43

Minnie,
já se taky na tu inseminaci těším, protože i když je relativně malá pravděpodobnost, tak je pořád větší než když to zkoušíme přirozeně, protože holt ty spermijky potřebujou postrčit. A když jim takhle usnadníme cestu, tak to už se tam musí doplazit každá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
27.9.05 12:49

Nazdarek, pristi tyden mam ovu a chtela bych otehotnet. Jsem ale nachlazena /kasel, ryma/ a mam strach, aby to nemelo nasledky na „relativnim“ plodu. Bastim babyplan a kys.listovou. Jinak - jsem tim docela posedla, obcas se musim „krotit“, ctu same publikace, clanky a diskuse jak nejlip otehotnet apod. Bohuzel je na netu hodne negaci, coz mne - tricatnici moc neprida…Snad se mi podari od toho oprostit :) Vsem hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
27.9.05 13:04

VARENKO
ano ano, máš pravdu pravdoucí, budem muset trošku „přibrzdit“, ale to víš, dovolená a navíc svatební cesta, teď už není tolik času ani energie :cry: - práce a tak, ale právě proto zítra plánujeme VOOOOLNOOO :o :lol: :lol: a vyrazíme do lesa na houby. Však ona mimika jsou napřed na houbách a pak se nastěhujou do bříška, že? :?: :) :D

Jééé, holky, to je fígl. už jsem na to přišla.
jestli chcete otěhotnět, jděte do lesa na houby a sbírejte miminka :lol: :lol: :lol: (a to jsem ještě dneska nic nepila, žádné alko :lol: :lol: :lol: )

Snad jsem vás všechny nakazila dobrou náladou :)
Já plodné dny čekám-nečekám někdy přes víkend, ale jak už jsem psala, jsem momentálně bez jakýhkoli hormonů, manžílek se na mě trošku zlobí, už je nedočkavý, možná ještě zavolám svému milému Dr a poprosím ho o ultrazvuk a třeba nějakou tu injekci Pregnyl na podporu ovulace.

Holky - snažilečky, HLAVU VZHŮRU :! a budeme bojovat s negativníma zprávama :twisted: . Já vím, mě se to mluví, chci vidět samu sebe za necelé 3 týdny, kdy budu očekávat mrchu prozměnu já :)

Užijte si ten hezoučký den, těhulinky pěkně se šetřete a polehávejte a snažilky - my si dneska večer připijem nějakou meducínkou, myslím že Varenka radila značku SAVIGNON jakožto oplodňovací meducínku, tááákže jdu odpoledne do vinárny nakupovat.. :oops: :) :D :lol:

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.9.05 13:07

Ahoj holcinky,
tak jsme se vratili z Bulovky,mala ma tu rucku jeste spatne pohyblivou,tak nem doporucili cvicit a plavat,za mes.zase na kontrolu.Cestou jsme se stavily jeste nakoupit,ale asi jsem to prehnala,bylo to docela tezke a ted me pekne boli v zadech.Chtela jsem varit,ale radeji si na chvilku odpocinu. Varenko- ja se proste do toho gulase neprinutim :? :P Koupila jsem levne papriky,tak udelam plnene s rajskou,to muzu :lol: :lol: :lol: Jo a s tim klubem MYSVAR,jsi me opravdu pobavila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vitam nove tvare a omlouvam se,ze nereaguju na vsechny,ale nestihla jsem vse procist a zorientovat se :oops: 8O :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.9.05 13:14

Varenko, díky za uvítání. To já ráda čtu…:-)) Nečetla jsem ještě celou vaši diskuzi, ale předpokládám, že ty jsi z těch šťastnějších a těhulka!!!! Takže taky mooc velká gratulace!! Když jsem totiž četla tvůj první příspěvek, tak jsi ještě nevěděla…
Víš, přesně v tutéž dobu jsem se cítila podobně. Myslela jsem, že jsem těhu.. Tři TT se slabými druhými čárkami, vyšší teplota a žádná ms. Prostě jsme už začínali doufat. 43 DC (zrovna jsme byli v Řecku), najednou bolesti a ms přirazila silnější než kdy předtím… Moje pocityzklamání si asi umíte představit. Takže zase nic. Obrečela jsem to - vypadalo to tak nadějně - copak tři testy (každý jiný) můžou lhát? Bohužel - i kdyby ne, mohl to být to, že se mimi neudrželo… Takže jedu zase odznova… Snad už se to brzo podaří naplno!!
Pajinkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
27.9.05 13:17

Darjo , to je nápad s těma houbama… :! :! :! :! Že nás to nenapadlo dřív :lol: :D :wink: A neteř mi pořád říká : " to bylo tenklat jak sem este byla na houbach?" :D
Holky, co kdybychom si jednou daly sraz na chatu? Myslím, že bychom asi zavařily emimino… 8) :lol: :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
27.9.05 13:23

.. teda jako ne na chatě, ale na „četu“… I když s takovýma príma ženskýma bych jela na chatu hned… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 13:59

HOLKYYY, vy jste jak závodní dráha :twisted: :lol: - vždyť já nestíhám ani číst … :twisted: :lol: :lol: :lol:

MYSKO:
Moooooc přeju dcerce i tobě, ať je rehabilitace v cukuletu úspěšně za váma a hlavně at nic nic nebolí a ručka je brzy fit jako dříve 8) :wink: .
Příště si zavolej taxíka :twisted: nebo lapni nosiče 8) :lol:
Papričky.....hmmmmmmm…ty mě mučíš :! 8O :lol: Myško, kdy a kde jsi se naučila tak božsky po maminkovsku vařit :?: :?: :idea: :wink:
Pěkně odpočívej, pusť si telku a nějaké to vyhříváníčko na sluníčku by se taky šiklo, viď :?: :P
Venku je fakt náramně :D

PAJINKOO:
děkujuuu za nááádherné gratulace :P .
Abych nezapomněla: místečko na seznamu ČERVŇÁTKOVÝCH maminek máš už dávno jasnočka podškrábnuté :P :lol: :wink:
Držím moooc palečky a neboj - přírodička je mocná čarodějka a v mnoha případech vše zařídí sama i to krásňoučké TEHU :wink: :D
DARIO:
No jooo, holka -ty jsi to trefila :P :lol: :lol: :!
Jéééžíííš, já tak rááda chodím na houby a co teprve ta smááža :twisted: :D

Holčiny, já jsem strááášně dobrý houbař, faakt :! 8O :P :lol:

NOGGIE:
ty mě děsíš - to chceš říct, že bych se musela na svá maminkovská kolena naučit ČETOVAT :twisted: :?: :lol:
P.S. Noooo, ale s tou chatičkou…to joo, to se mi líííbííí, chichi :P :wink: :lol:

LEMONI:
Vííííteeej. :wink:
No, nejsem odborník, ale já mám teorii, že jestli to má vyjít a udržet se a ve finále se narodit zdravé mimi - rýma nerýma, vše bude dobré od počátku. 8)
Moc držím palečky. :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.9.05 14:03

Holky,
pošlete nám sem do Hradce taky trošku sluníčka!!! Tady celé dopoledne lilo a i teď je zakaboněno… Ale aspoň že je zítra volno.
Taky nestíhám číst, jak se to tady rozjelo. Respektive čtu a nestíhám pracovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.9.05 14:12

Lenka 25+Varenka+Minnie: Holčičky já vám tak moc děkuji za slova povzbuzení! Děkuji vám fakt moc a moooooc :lol:

Leni, přesně jako ty, jsem v klídku, ale jen co se začne blížit konec měsíce, už mám nervy a nejde to zastavit to myšlení jestli se to povedlo a nebo ne. Jinak zkoušíme také přestávky v tuleníčku, ale zatím nic, to ostatně zkoušíme celé roky, to samé volné prádlo, ne horké sprchy, vitamíny také, podkládání, nemočit před tulením /moč zabíjí spermijky/ a tak podobně, to vše nám už na začátku řekli doktůrkové, ale pořád nic. Manžílek má pomalé spermijky, ale i přesto, že vše shora dodržujeme, tak se ani po roce nic nezměnilo :cry:

Varenko, díky ti také ještě jednou moc za podporu, musela jsem se zasmát tvému příspěvku, co jsi mi napsala, no uvidíme.

Já mám totiž ještě ten problém, že už cca 4 měsíce nemám pravidelnou návštěvu, takže možná i proto toto oddálení co mám teď. No nevím, za chvíli budu mluvit s dr., až se kolegyně vykecá :wink:

Holčičky přeji vám všem moc úspěchů, ať se vše daří tak jak má a konečně už jsme všechny v klídku s bříškama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová