Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MARKETO- to je ale zpravicek
Pises o svatbe,tak jsem si vzpomela na tu nasi ted v cervnu,rozhodli jsme se ve stredu a dalsi patek jsme se brali,byl to ficak,ale bylo to super
![]()
MYSKA
Teeeda ženské! Člověk tady chvíli není a vy si tady zatím předáváte takové úúúúžasné zprávy…
![]()
Markétko , tak MOOOOC GRATULUJUUUU!!!! (a děsně závidím…
) Já taky dodržuju Varenčinu medicínu, tak doufám, že příští týden na mě taky vykouknou //
Varenko , ulož pak foto tvého juniora do galerie ať se můžem taky kouknout..
Včera jsem byla na krevní odběry na zjištění progesteronu, doufám, že mi v pondělí můj Dr. Hugh sdělí, že jsem OK a ovuluju na výbornou
![]()
Zatím se mějte, zdravím všechny věrné…
Papa. Noggie
Já toho dneska v práci asi moc nenapracuju, mám myšlenky úplně jinde
Ještě, že tu není šéf ![]()
Noggie - díky za gratulaci. Doporučuji užívat Varenčinu medicínku, určitě funguje
![]()
Varenko a Mysko - co se týče té svatby, tak u nás je hlavně problém, jak na ni tak rychle připravit moje rodiče (myslím psychicky
) a na vnoučka taky. Mamka mého přítele je v klidu a ta se na vnuka těší a ví o našem snaženíčku. S mými rodiči je to trochu kříž. Můj otec se cítí pořád ještě příliš mladý na to, aby měl vnuka (sám má teď půlročního syna) a moje mamka mi pořád tvrdí, že na děti máme času dost a moc nadšená z myšlenky brzkých vnuků a svatby taky není. Až budeme o tom říkat tchýni, tak to bude radosti, na to se už těším. Ale na reakce svých rodičů moc ne, mám z toho trochu strach, což je dosti smutné, ale věřím, že to nějak překousnou a nakonec se budou těšit. Jen nevím, kdy jim to teda řeknem…
Jejky,holky,vy jste se zase rozepsaly!!!Nestíham číst.
Markétko-Jasně,že si na tebe pamatujeme.Moc gratuluji k //.Je to krásný!!!Dej pak vědět,co na to říkal tvuj přítel.A jak jste to oslavilii
S tou svatbou to nebudeš mít lehký,vid.
Varenko-myslim na tebe,až přijdeš,hned podej info
Myško-paráááda,mimi je v pořádku,moc ti to přeji.
Holky snažilky-doufam,že jste zahájily Varenky kůru na otěhotnění.asi to opravdu zabírá ![]()
Market, řekni jim to co nejdřív, ať mají dost času na „trávení“. Však to s nima nepraští, neboj… ![]()
Mám kamarádku, která udělala svého otce v 50-ti dědečkem a on si pak s novou ženou za rok pořídil ještě jednu dceru a za další rok další…
Teď má vnuky starší než své děti a má na hlídání pěknou hromádku mrňat…
![]()
Noggie
HOLČIIIIIIIINKYYYYYYYYYYY, tak se přidám k těm dnešním SKVĚLÝM ZPRÁVIČKÁM a přidám tu svou pěkně do mlýna
![]()
Náš drobeček:
17mm , srdíčko jako ZVON a jsme zdraví jako BUK
![]()
Hned jsem zajela za svým milovaným doktůrkem - ten byl štěstím bez sebe a hned mi udělal TEHU průkazku.
Sice jsme do ní neměli ještě moc co napsat, ale mám ji.
Manžílka jsem nechala zavolat, tak je také tak nadšený a jasně, že máme zvěčněného našeho prďouska JUNIORKA
![]()
P.S: Holčinky, ted letím a hned zase JUKNU
![]()
JA JSEM TAAAAAAAAAAK STASTNA.
![]()
Napisu..ještě.
Varenko, tak to už je teda pořádný chlapák! (nebo slečna…). A už máš fotečku? Tak to se máš
, doufám, že se teda taky brzo dočkám
.
Já dneska ani nemůžu přemýšlet, za celý den jsem v práci udělala to, co mám jindy za dvě hodiny. No nic, nechám to na pondělí, to už budu uklidněná ![]()
Holky, teda vy mě zlobíte!!! Ráno jsem tady byla a už to vůbec nemůžu najít, je to dávná minulost, koukám kolik novinek tady zase je, tak musím postupně:
Varenko - Tobě velikánská gratulace k minimimískovi, ať dál roste a dělá vám jen radost!!!!!
Mysko - na učitelku si někdo z rodičů stěžoval a co z ní vylezlo bylo, že mají mít děti preventivně s sebou teplákovou soupravu. To ale nechápu, když viděla, že jí nikdo nebo většina nemá, proč je hnala ven. No ale to už si musí v hlavě srovnat sama. Je dobře, že jsi učitelce zavolala a nenechala to jen tak, aspoň jí to snad trklo. A o tom učiteli jak jsi psala, že dětem nadává, no to nemám slov…
Markéto - velikánská gratulace ke //!!! To je super. Jak dlouho jste se snažili?? Neboj se reakce rodičů, oni možná teď budou vypadat nemastně neslaně, ale počkej až budou mít mimíska v náručí, to Ti ho nebudou chtít vrátit
. Hlavně ať je všechno v pořádku, držím palce.
Sasulo - díky za povzbuzení, jsme na tom tak nějak podobně, jak to tak čtu, tak si říkám, že už bych na to taky vlítla, že se možná rozhoupem ještě letos na podzim nebo v zimě. Asi nemá cenu čekat. Tak budem bojovat spolu. Tak se na 2. IUI hezky připrav, ať to vyjde!!!!! Máš už vůbec tu tetku? Nějak mi to uteklo…
Tak děvčátka, přeju krásnej víkend, já se můžu přihlásit zase až v pondělí, to zase celý pondělní dopoledne strávím na emiminu, jestli to tady poletí dnešním tempem
ale už se těším!!!
VARENKO- opravdu mam velkou radost,dala jsem si na tebe,teda na vas sklenicku mlicka
Ale to uz neni zadny drobek 17mm
Ajeste jedna gratulace a to k prukazce
![]()
Ja jsem ted u Dubnatek nasla odkaz na stranku,babske predpovedi pohlavi a vysel mi kluk,tak se nechame prekvapit.Stejne si myslim,ze budu zvedava a nevydrzim se nezeptat
http://www.volny.cz/…/miminko.htm to je ta stranka,tak mrknete.
Teda ja si ted pochutnala,dala jsem si tu bram.kasi a sekanou,mnam mnam
Kdyz delam bram,kasi tak do tech brambor pridam varit 1-2 strouzky cesneku a to je pak basta.No priznam se musela jsem si pridat
![]()
MYSKA
To by bylo, aby na tehle diskusi nepribyvala miminka. Dneska to jde pekne poporade. Take tobe tedy Varenko gratuluju.
Ja byla na UZ poprve v 6t3d. No ale mam malou fotku a tu velikost nemuzu precist.
My jsme dneska byli na veletrhu hracek v Letnanech a meli tam i docela hezke kocarky a nepripadaly nam drahe. No na to mate jeste cas, ja vim.
Vitkovi se v listopadu blizi prvni narozky. Tak jsme mu tam take neco koupili:-)
Hooollčiiinkyyy. MOOOOOOOOOOOOOOOOC vám děkujuuuuuuuuuu - jste strašně hoooodnéééééé
![]()
Mně se ulevilo a jsme taaak šťastní ![]()
MYSKO:
Děkuju moooc, že jsi si na nás ťukla
a děkuju i za gratulacičku k průkazce. Jen není tak krásná jako ta tvoje. Já mám na ni místo miminek, kytiček a sluníček nějakou dealerskou reklamu
No, ale možná si na ni něco paráádního vylepím a tím ji náramně vylepším - chudáček můj Dr.Čisťounký bude nejspíše pěkně v šoku, no, ale co nadělám
![]()
P.S: Hmmm, ta sekaná musela být. To já jsem se moc nevyšvihla…cestou jsme koupili různé věci (čínu, sushi, bramb.knedlíček) a tak jsem udělala takový mišmaš talíř, ale docela jsem se přetláskala a ted úúúpííím
No, musím to rozdýchat
Mysko, a taky jsi taková vodní nádrž
To naše mimi je snad úplný Rákosníček - myslím, že ta mám pořádný rybník, jak pořád piju
![]()
ALČO:
Ahoooojkyyyy. A také ti moc děkujuuuu.
![]()
Jéé … takže Vítek bude mít 1 rok
To je krása. Tak jste šťastňounký, viď
A kdy plánujete druhé miminko ? Já znám víc a víc žen, které už by po roce nejraději měly další.
![]()
LENKO:
Děkujuuuu, jsi zlatíčko
Jaký jsi dnes měla den
Já hooodně šťastný, ale přiznám se, že jsem byla nějak na trní, tak snad už budu teď v klídečku - byl to nějaký moooc dlouhý týden! No, ale zítra začíná víkendíček a to je vždycky paráda. Máš nějaké plány
![]()
MARKETO:
Děkujuuuuuuuu moooooooooc za krásné gratulace - uvidíš, jak ten tvů pidi-mimíseček poroste…to bude fičák
![]()
Fotečku máme - zítra ji zkusíme ofotit a dát do fotogalééérky
- Bude to má/naše premiéra.
KELINKO:
Ahoooj, to jsem ráda, že jsi se ozvala. Holka, musíme ti sehnat nějakou paní na výpomoc, abys měla více času na emimino
![]()
NOGGIE:
Určitě toho našeho fešáčka (krasavici) zítra zvěčníme, ať se taky pokocháte
![]()
Jůůůůůů, tak to ti budu na pondělí držet palečky - všech (skoro) 8
![]()
Holčinky, mám na vás takový - ala Varenka - dotázek:
Myslíte, že orgazmík (bez styku
) může mimískovi v takto ranném týdnu nějak uškodit nebo ho nedejbožínku „vypudit“
![]()
MARTINO:
Moooc ti děkujuuuu.
Máš úplnou pravdičku. ![]()
Začínám trošku pídit po emiminu, tak snad se někdy prolouskám k vám do Brusinčat
![]()
Přeji ti krásný večer a ještě lepší víkendíček. papa
Varenka: připojuji se i já ke gratulantům, to už je pěkný macek!!!! ![]()
Tak mnoho úspěchů a pořádné přibírání na váze u mimíksa
Jééé, strašně moooc děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ![]()
P.S. A kdo je ten tajemný nespáč
![]()