Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MARKETO:
No vidíš, tak já to dělám asi úplně obráceně - ale věř mi, že je to podvědomé, a proto se pak tak trápím. Doma se vyřádím a na lidi jsem pak jak milius - hrůza děs ostuda
.
Ale to, co jsi psala je opravdu veliký důvod - mám ho tolik ráda… ![]()
Holčinky, musím se polepšit, jinak to nejde…
Jen nevím, co v tu chvíli dělat. Už jsem přečetla tolik článků, které doporučovaly běh, smích, vanu, apod. No, říkám si, že alespoň že si to uvědomuji a snažím se s tím něco dělat…jen ta manžílkova trpělivost - ta už dostala hooodně zabrat.
Musím VYDRŽAŤ a polepšit se
-mé HESLO, dnešního a všech dnů příštích - achichich
![]()
Přeji ti, ať máš ňadýrka dmoucí a manželovi ať vypadávají očka obdivem
![]()
chichi
ňadra dmoucí
to je hezký výraz, no tak to jsem zvědavá, jaké budou ![]()
Jinak mám pro tebe Varenko radu, která zabírá - když tě naštve, prostě odejdi. Jdi třeba na záchod, nebo do kuchyně, za deset minut budeš sice pořad naštvaná, ale už nebudeš mít před očima rudo a třeba už nebudeš říkat věci, které ti jsou potom líto.
MARKETO:
Máš pravdu… určitě se to musím naučit. Beru si tvou radu k srdci. Jen vím, že to musím udělat před mým výbuchem a ne po bouři: včera jsem totiž na závěr odešla do ložnice, aby byl už klid a zamkla se a nechtěla otevřít…no, dveře to silně odnesly, chudinky
.
No, opravdu hotová Itálie!
![]()
No nic, já už to v práci balím. tak ahoj
Varenko - já jsem teď 26 DC, minulý čtvrtek jsem byla na odběry krve, zda je příííítomen - progesteróóón a tím pádem ovulace proběhla. Sestřička (mimochodem moooooc „sympatická“ paní) na mě do telefonu houkla, že Hugh Grant je dneska mimo, ale ty výsledky už přišly a vůbec se jí nezdají… ![]()
Mám si prej ještě cinknout ve čtvrtek dopoledne, to už bude doktůrek premávať. Na můj dotaz jak nízké jsou ty hladiny hormonů mě sjela, že ona tomu prd rozumí, jen ví, že jsou nízké… ![]()
Ach jo, do čtvrtka to nepřežiju…
![]()
Jinak samozřejmě : bolí prsa, mám pocit, že jsou zvětšená, pobolívá břicho, je mi občas šoufl… ![]()
Mám pocit, že kdybych se někde dočetla, že příznakem těhu je zlomená noha, tak začnu od zítřka kulhat
![]()
Ahooooj všem! (těhulky, jak já vám zááááávidííííím…) ![]()
Noggie
NOGGIE:
No, onu sestřičku bych brala zatím s rezervou
- připomíná mi to moudra starého pana školníka, který vždycky maloval čerty na zeď a ve skutečnosti to byla nějaká srandizna ![]()
Já myslím, myslím…no necháme se překvapit.
Strááášně moooc ti to přeji…moc moc moc.
![]()
P.S. Neboj, za chvilinku tě vtáhnem k nám do tehu-klubu
Já být tebou, tak už chladím mlíčko v lednici
![]()
P.S. Heléé, nezdá se ti, že Hughík to nějáák fláká při pondělku
![]()
P.S. ChACHA…no, jooo, to bysme z tebe měly úplného fešáka DEPEJRAKA
![]()
P.S. Já bych zas potřebovala nějakou injekci na doživotní zklidnění hormooonů (nebo čichnout ke kouzelné kytičce jako v Čestmírovi - jen přemýšlím, jak by se musela jmenovat … možná „Beránková“
)
Hughík je fakt dobrej, ale pendluje mezi třemi ordinacemi v Ostravě, Orlové a Karviné, takže návštěva u něj jen na osobní pozvání…
![]()
Dnes mi poslal jen SMS, že cytologická vyšetření jsou OK.
Holky, kdybyste věděly jaké já mám sny…
Věčně rodím, nebo se někam šinu s oooobrovským břichem ![]()
Manžílek se mi směje, že si za chvíli vsugeruju i porodní bolesti ![]()
JSEM DĚSNÁ… ![]()
Nezdravě natěšená Noggie
Ahoj holky,
vy dneska stávkujete, nebo co?
žádný příspěvek, to se divím
![]()
Já už jsem to nevydržela a zavolala k Dr., kdy mám teda přijít. Tak mě sestra objednala na příští úterý, tak jsem z toho celá rozklepaná. Držte mi palce, ať to všechno vyjde
Po tom, jak mi to v lednu nějak nevyšlo, tak mám teď strach. Jenže tenkrát ta druhá čárka byla sotva viditelná, v šeru vůbec. Teď je tam jasná druhá. Kromě toho moje prsa mluví za vše (zvětšily se tak o číslo
už si toho všiml i přítel), takže si snad to těhu nijak nevymýšlím a je to pravda a už žádná mrcha červená minimálně do června nepřijde!
Máte taky takové pocity? Nebo jste v klidu? Já nevím, jak to do toho 12t vydržím, ale snad se nějak uklidním a budu věřit, že s námi mimís zůstat chce a že ten dědula nahoře to tentokrát myslel vážně a miminko nám už opravdu poslal, a že mi to Dr. taky potvrdí a půjde všechno v klídku, tak jak má ![]()
Přece jen je to těhotenství celé nápor na trpělivost, že? Nejdřív to snažení a čekání, jestli bude druhá čárka nebo ne, pak čekání, až to řekne doktor, pak čekání na 12t… Nemáte některé trpělivosti na rozdávání? Koupila bych aspoň jeden pytel
![]()
Holky,
psala jsem vámtakový super příspěvek a nakonec když jsem dala smajlíka, tak se to celé smazalo ![]()
Už se mi to nechce znovu psát, nemám tolik času ![]()
Daria
AHOJ HOLKYYY -přeji vám všem nejfanfárovitější den
![]()
NOGGIE:
Budu ti moooc držet palečky. Uvidíš, s čím nakonec přijde Hughík.
A jak máš dlouhou periodu? Že by už za chvilku padl testík
![]()
Myslím na tebe děsně mooooooooooooooooooooooc
![]()
MARKETO:
Ahojky. To je dobře, že jsi se objednala - ničeho se neboj. Mimčo si tam kutá pelíšek a do června se tam pěěěkně ubydlí ![]()
Já jsem s těma strachama na tom stejně. Manžílek říká, že už si musím říct, že vše bude OK, protože kdyby jsme měli kvůli všemu hned jezdit na UTZ a kontrolovat, tak se do nemocnice můžu rovnou nastěhovat - a má pravdičku
.
Musím se hold zklidnit a věřit, že vše je v poho, abych se celé tehu neustrachovala, ale naopak si ho co nejvíce užila.
Takže tě úplně chápu. Já si furt říkala,´: ještě tyhle výsledky, ještě tyhle…a pak budu klidná…Ale pochopila jsem, že bych si to říkala stále. Takže už klídeček. ![]()
Držím palečky.
P.S. Jooo, holky po včerejším mazleníčku - HOHOHO
, kdy manžílek konstatoval, že takové obryně (myslel tím má prsíčka) jsem ještě neměla, zvyšuju své osobní bodování na ČTVRTKY PAMELOANDERSONKY
![]()
Ještě juknu…mám tu už kolegu…honem honem.....
Ahoj holky,
zalozila jsem denicek Kvetnatek a Cervenatek - najdete ho v Tehulkovskych deniccich. Kdo chce, pridejte se! Tesime se na vas…
Anina
Ahoj kočky
moc vás všechny zdravím
Chci se omluvit, že jsem se dlouho neukázala, ale fakt nějak nestíhám
Myslím na vás denně, ale když se dostanu večer konečně k počítači, tak mi padají oči únavou. Už abych byla těhu a trochu si odfrkla
![]()
Vy jste pěkné spisovatelky
nestíhám ![]()
No nic, přejdu k tomu, proč píšu. Tak jsem dnes byla na ultrazvuku. Všechny výsledky z předešlých vyšetření jsou OK. I dnešní folikulík byl, tak jak má být a v pátek jdu na svou první IUI.
![]()
Teď jsem zatím ještě nadšenáa hrozně se těším a doufám, že to vyjde. Ale jak se v pátek probudím, tak budu hrozně nervózní. to jsem byla totiž i dnes a přitom to bylo jen vyšetření
![]()
Tak hned jak to bude v pátek možné, tak se určitě ozvu. Stejně budu doma odpočívat po IUI.
Těhulinky, přeji co nejméně nevolnosti a pěkně se zvětšující bříška a nám snažilkám hodně úspěchů
![]()
ANINO:
Jůůůů, děkujeme za pozváníčko a určitě se přijdeme podívat a možná se i usídlíme, co vy na to holčiny
![]()
MINNIE:
Ty jsi „odborářka“ - jsi skvělá s jakou vervou a nádhernou energií do toho jdeš
- klobouk dolů a hlavně desítky zaťatých pěstiček ta tvůj/váš úspěch. V pátek budu na tebe celé dopoledne myslet, tak se prosím určitě ozvi. Šetři se. ![]()
papa a krásný zbytek dne.
HOLČINKY, kde je vám koneeec
![]()
DARIO:
AHOOOOJ…chudinko, vím jak je to děsný, když se vše vymaže, viď
![]()
No, jestli najdeš ještě dneska chuť a energii, tak uuuurčitě napiš, budeme tak mooooooooooc rády. papa