Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
4.10.05 22:19

Varenka: Já ti nevím, ale já rozflákala manželovi o hlavu syrové vajíčko a co ty? Jo a studená sprcha to je moc jednoduché a nebolestivé, co znáš lepšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.10.05 23:55

Holčinky, jak to vidím, tak budu dnes poslední završovat :lol:

NOGGIE:
Holčiny, vy všechny furt přehááníte…Myška taky furt melouny, melouny. Toť otázka - HA :?: :idea: 8O :wink: To já dala jasné měřidlo určující OBJEKTIVNÉ stav věci :lol: :lol: :lol: Čili vyhlašuji žebříček PAMELOANDRSONKY - žel sebe řadím slabě pod průměrem…ALE holčinky, neusínám na vavřínech …POZOOOR na mě :! :twisted: :twisted: :lol:

MINNIE a SASULO:
Holčinky, jste taaaaaak hoooodné, že mě podporujete, ale pravda je taková, že zatím co ty vaše příběhy mohou být tak maximálně na kandidátce dobrého scénáře pro komedii století, u nás je to Válka Roseových hadr … jojo :cry: :cry: :)
P.S. Snad jen na tom lustru jsme se ještě nehoupali … :roll: :cry: :cry: :oops: :oops: :lol: :lol:
BANEEE, nepřesvědčíte mě..... :oops: :oops: 8O :wink: :lol: jasně vedu…achiichiiichhhouvejjjj :cry: :?

P.S. Ale je to pravda, už je zase sluníčkově…jen mě ted napadlo, že musíme vymyslet strategický plán. Vím, kde jsou v tom největším ohni skuliny…No, ale jak na to myslím, dostávám se znovu do varu…Ach jooo, já snad měla být kotelnice (ovšem nééé ta politická, na to bych nervičky neměla, kdepak :roll: :lol:

HOLKYYYY, přeji vám všem skoromaminkám :P i všem těhulinkám nááááááááááádhernou slaďounkou noc…plnou přenádherných snů. :P DOBROUuuuu.......... 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.10.05 06:07

TAk jsem dneska první,
ať vidíte, jak brzy vstává tetka Daria :twisted: :D

Jdu pracovat, dneska určitě napíšu román :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.10.05 07:58

Pořád nikdo :?: :twisted: :?:

Já mám dneska takovou zvláštní náladičku - tralala, venku je mlha, ale já se cítím úplně skvěle, hnedka po ránu mám energie na rozdávání.
měli jsme s miláčkem manžílkem takové romantické ráníčko :lol: :lol: :lol:

Takže pište, pište, jak jste na tom po ránku vy.

Musím končit..

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.10.05 08:43

Dario , ty se máš… :wink: Můj manžílek jezdí hodně brzo ráno do práce, takže spí do poslední milisekundy :) Ranní tělocvik nám tedy hrozí jen o víkendech… :oops: :D :lol:
Varenko , nevím jak je na tom Pamela, ale podle českého číslování zatím stojím na stupínku č. 3 8O :D . Jak jsem někde zaslechla, může se hrudník vzedmout v těhu klidně o 2 čísla, takže pomooooooooooc už předem! 8O :lol: :D :roll:
 Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.10.05 09:47

DARIO:
Ahoooj, naše ptáčátko…To vaše ráníčko - ZÁVISTIĆKA největší. :twisted: :D :wink:
(My ještě nemůžeme 8O :cry: :wink: )
Darjuško, ty zníš tak tajemně :P - a co vytváříš :?: - překládáš, nebo píšeš knihy :?: :idea: 8)
(Promin, jsem zvědavka příšerná :twisted: :oops: - jestli nechceš, tak neodpovídej, ok :?: :wink: )
To je nádhera, že máš takovou skvělou náladičku a energii. Já jela dneska vláčkem a bylo tam tolik lidí a přetopeno, že se mi udělalo fakt šoufl a až po snídani v práci mi bylo lépe… :D

NOGGIE:
Neboj, prsíčka velká jsou IN…co by za to jiné ženy daly :wink: :P
No, já si asi za pár týdnů půjdu pro céčka 8O 8O :lol:
Dnes jsem měla pocit, že i kalhoty jsou mi tesnější kolem pasu (vosí pas jsem mívávala za starých mladých časů :oops: :lol: ), ale nemyslím, že to bude tehu 8O :oops: :lol: :? :lol: .

MYSKO:
Myslím na tebe a držím palečky…napiš, co nejdříve… :P :P :wink:

MINNIE, KELINKO, MARKETO, ALUSO, SASULO, TEHULE a všechny…moc vás holčinky zdravím a přeji vám přenádherný fanfárový sluníčíčkový den. :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.10.05 10:39

Ahoj holcinky,
ja mela noc a rano,SILENE!!!!!Kdyz jsem vcera psala,ze jsem si koupila neco na zub,tak jsem netusila,ze to bude doslovne.Prvne jsem si dala,piticko-Kubika,na to jogurtove mlicko,pak susenku a pak jsem dostala jeste hlad,tak jsem si dala parecek.A kdyz jsem si tak s chuti kousla,tak se mi zatmelo pred ocima,hvezdicky a andelicci byli nade mnou.Vypadla mi plomba a ja si kousla primo do te diry :( Holky moje zlaty to byla tak silena bolest,ze jsem mela co delat,abych si neucvrnkla.Musela jsem si vzit panadol a pak v noci jeste ibalgin,abych aspon na chvilku usla.Rano jsem bezela hned k zubari,rikal,ze jsem mela zanet zubni drene,vyvrtal,samozrejme s injekci!!! a jdu 18.10.znovu.Tak to byla noc :( VARENKO- ty testy,jsou to vysledky krve v 10tt,to by ti mel Dr.delat taky,pak jsou jeste v 16tt.Dnes jdu na UTZ,tak doufam,ze bude fotecka :lol: Jdu az na 17h.do Hloubetina.Tak ty jsi bydlela u Vlachovky,tama jsem casto jezdivala :D ja jsem z 9-z Proseka.Dostala jsem chut na omacku z fazolovych lusku,on ji u nas nikdo neji :? teda ty lusky,ale ja si posmaknu :lol: Uvidime jak mi to pujde az se mi odmrtvi pusa :? :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.05 11:15

Ahoj holky,
tak už jsem si našla konečně čas se sem juknout. U nás je dneska krásný podzimní den. Musím ,říct, že už jsem se trochu uklidnila a začínám věřit, že jsem opravdu těhotná a že si to můžu užívat… Samozřejmě ten klídek ještě není stoprocentní, ale to přijde :D .

Co se týče Pameloandersonek, tak mám asi 1/6 :D Ne, já už si nepamatuju na Pobřežní hlídku :D

Holky, berete nějaké jiné vitamíny, než kys.listovou? Já se totiž živím převážně šátečkama s marmeládou a rohlíky se šunkou, takže výživa fakt špatná 8O :D

No nic, valím zase pracovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.10.05 11:40

Marketko-já beru jen kyselinu listivou a vitamíny cpu do sebe přírodní.ovoce,zeleninu.Myslim si,že je to zdravější.Jinak moje výživa za začátku těhu byla taky rohlíková,vadily mi výpary z jídla,takže jsem to,co jsem uvařila ani nejedla.Ted už to jde,jen mi vadí brambory,jinak je miluju,ale ted opravdu ne.

Varenko-tak co ty tetko-mamko?Jak je?Nedělá se ti špatně?Já včera splachovala synovo hovínka(pardon) :oops: a při tom se mi udělalo tak šoufl,že jsem taky něco přihodila :( :lol:

Dario-téda,tak brzy na počítači!to my máme ještě půlnoc.Ale když jsem pracovala,tak jsem byla taky tak brzy v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.10.05 11:59

MYSKO:
Ahoooj. Teeeedy, no to je něco…vy jste dvojka s dcerkou - chudinky naše. Pro mě zubař je jediná a zřejmě doživotní noční můra 8O :evil: :oops: Co žijeme v Praze, tak jsme nebyli schopní si nějakého najít :oops: :! (no, víš, jak to tady chodí :? )…ale vím, že musím.
No, mooooooooc ti přeju, aby se ti ulevilo a ty jsi si pěkně pošmákla. :D
Aha, aha, můj Dr. říkal něco o dalších kr.testech. To víš, já v knížce postupuju týden po týdnu a nejukám dopředu, co mě čeká (z preventivních důvodů :P 8) :lol: ).
Prosek znám hoooooooodně dobře - kdysi jsem tam chodila s jedním hošanem - HOHOHO (za mých mladých let :! :twisted: :lol: :lol: ).

MARKETO:
Já neberu žádné vitamíny a už 3 roky vlastně ani žádné léky - snažím se řídit heslem: VONA SI TA PŘÍRODA ŇÁÁK PORADÍ (no neříkám, že je to vždy to nej…ale cítím se docela fit a jsme s organismem docela kamarádi :wink: ).
Takže uvidíš, co řeknou holčinky :wink: :D
Venku je nááádherně, máš pravdičku :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.10.05 12:06

KELINKO:
Hooolka, ty letíš…jéééžíííš, mně přijde, že se tak po tom měřítečku kodrcám a ty letíš jak namydlenej blesk :P :wink: :lol: Špatně mi vůůůůbec není a skutečně se stále cítím báječně (dokonce i to špinění ŤUKIŤUUUUUUUUUK…ustalo - tak si skutečně začínám vše HOOOOODĚ a plnými doušky užívat. To víš, měla jsem opravdu strach. 8O ). Často na tebe myslím, když jdu proházkou do práce, že jsi říkala, že taky ráda chodíš ven…Já bych občas ráda zašla s nějakou kamarádkou na prochajdu, protože ne vždy má manžílek čas a bohužel všechny mé známé a přítelkyně buď žijou mimo Prahu a nebo mají taky minimálně času (kdo ho má dnes hodně, viď 8O :wink: ). No, ale jsem šťastná, že můžu ven alespoň ráno a večer a taky o víkendíčku :P :wink: Je to teď zatím můůj jediný sportík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.10.05 12:09

VARENKO-ja bydlela kdyz jsem chodila do skoly na Strizkove na intru-jooo to byly casy :lol: Taky jsem tam mela frajera,ale kdo vi kde je mu ted konec :lol: Ted bydlim vlastne kousek od tamtud.Pomalu mi zacina prichazet k sobe pusa,tak se snad i najim :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.10.05 12:16

MYSKO:
Nejprve, abych zase nezapomněla - držím palečky na tu pátou a napiš po tom, jakýže velikán k nám v DUBNU na ten svět zavítá (jak se má v tom bříšku, co je u něj/ní nového a taakk… ok :?: :twisted: :wink: :lol: )
Jojo, u nás to byla suprbupr romantika: chodila jsem s tím hošanem a manžel o mě bóójoval … a vybojoval :wink: :D 8) :lol:
To byly časy… ohohohooooo…gloooriaaa :wink: :D
P.S. Nevíš, kdy se vytváří u prďousků pohlaví - v jakém týdnu :?: A kdy to lékař rozezná :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.10.05 12:23

Zdravím vás všechny při odpolední kávičce :)

VARENKO
Dělám na projekci, jsme OSVČ - na živnostňák, je to supr, být placená od zakázky a ne od hodiny, navíc svého času pánem..ale převážně pracujeme i o víkendu. Což je nevýhoda asi největší. Ale makáme, poněvadž chceme stavět baráček. Teda hlavně manžílek maká, já mu spíš jen pomáhám :)

Holky, vy jste skoro všechny z Prahy, co? Tam já to mám daleko, jsem z východu Moravy. A když jsem byla před týdnem na výletíku, jak jsem vás informovala (původně jsme šli na hřiby, ale už nerostou :( ), tak jsem byla na trojmezí - hranice PL/SL/ČR, nejvýchodnější bod naší republiky. Je tam tak nááádherně. Ta vesnička se jmenuje Hrčava. Fáákt tam je moooc hezky, takový klid, ticho.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.10.05 12:28

Pokračuji (po včerejšku, kdy se mi smazala tak dlouuuuuuuhááááááá zpráva pro vás, když jsem udělala smajlíka, že jsem si řekla - budu to radši odesílat po částech. A na smajlíky už si dávám bacha :D :) :) :) :)

Já jsem dneska asi přibližně 20.DC (už se mi to ani nechce počítat) a OVU zatím nebyla, ani ji nečekám, nějak mi to začíná být jedno, zítra jdu za svým Dr, a asi už načneme něco dělat..už se docela těším na nové zážitky a zkušenosti, navrhoval mi lázně :! (prý po operaci mám nárok, že by ta kyretáž .. něco..snad ne :! ) a pak IVF nebo jak byla ta zkratka.

No nic budu vás zase informovat, jestli vás to zajímá 8)

U nás začlo svítit sluníčkooooo :) Hurá :D :D :D

Užijte si krásné podzimní odpoledníčko a večer ahojky!

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová