Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
3.10.05 10:45

VARENKO-mamulko,

nejdrive te zdravim,pri tom sedivem pondelku :? :D Psala jsi o Italii,vubec se namas za co stydet,nebo si myslet,ze se takove veci nerikaji.Ja si myslim,ze je to vsude a nikdo nejsme dokonaly.Proste ty hadky musi byt,i v nich je obrovsky kus lasky,jinak bychom se prece nehadali.Nemam pravdu? :D Neverim nikomu,kdo rekne,ze se ve vztahu nepohadal,podle me takovy vztah neexistuje a jestli prece,tak si myslim,ze tam chybi laska.U nas byva taky obcas pekne veselo :lol: ,ja jsem LEV a manzel BYK,tak si to dovedes predstavit :evil: oba dominantni,alespon se o to snazi :lol: Oba chceme mit to hlavni slovo,obcas me nase hadky dozenou k zachvatu smichu :lol: A z toho bych ho roztrhla,jak zabu. :P Manzel to dlouho nevydrzi byt urazeny,chodi pak jak mlsny kocour a nevi,jak se udobrit,tak dela psi kusy,a to se pak valime smichy oba :lol: Jednou jsem rekla,ze ho miluju v dobrem i zlem!!!
A ty hormony ted taky delaji sve :) Zrovna vcera sel se znamym na pivko a slibil,ze prijde do hodky.Prisel za 2a pul s usmevem na rtu :evil: Mohla jsem vyskocit z kuze,jak jsem byla zla. :evil: :twisted: :evil: Nemluvila jsem s nim a sla spat.Ve 24h jsem se vzbudila,tatulda me hladil a ja mu jeste vynadala :lol: Rano jsme se objali,dali si velkeho hubaka a bylo.Jen ma zakazanou hospudku :lol: :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.10.05 10:57

MYSKO:
Jééžííš, ani nevíš, jak jsi pomohla :! :! :! :!
Já tady od rána chodím ode zdi ke zdi a koušu si nehty z toho, jak jsem hrozná, obzvlášť teď mě hlodá svědomí, když vím, že bych si podle všech „pravidel“ musela jen užívat tehu. :oops: :oops: :oops: Víš, jen se obávám, že způsob, jakým my se hádáme - že bysme se ani sand nevešli do žádné psychopatologické kategorie :! :oops: :lol: Jediný optimismus v tom vidím, když si vzpomenu na film: Hodíme se k sobě, miláčku? Jak tam Janžurka řádila s Peterkou - tak asi tak to u nás vypadá (někdy i 3× hůř - podrobnosti nemůžu popsat, protože bych se hanbou a výčitkama musela propadnout na druhou polokouli :oops: :cry: :? :cry: ).
Ale obdivuju tě, že se umíš začít smát - to se asi nikdy nenaučím. :! :oops: 100× jsem si říkala, že musím být v klidu…sice už jsme se polepšili, ale já jsem ve výsledku stejný hysterouš - hrůůza :! A kvůli prkotinám. :?: :evil: 8O
Ale dodala jsi mi opravdu optimismus do srdíčka. … jen ty výčitky mě trápí. Vždycky si říkám, že jsme snad jediní - tahkle zvláštní - co se tak moooc milují a cítí a na druhou stranu dokážou válčit jak dva samurajové :! :?: :oops: :lol:
P.S.: S tou hospůdkou tě úúplně chápu - ale manžílek je dobrej :lol: - připomněli jste mi fil Druhá šance s Michele Pffeifer a Brucem Willisem - viděla jsem ho asi 50× :P :lol: :lol:
Jste skvělí, fakt :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
3.10.05 11:03

Jejda holky, my taky míváme doma Itálii jak má být. zvlášť teď mě rozhodí každá maličkost a přítel ten si nic nenechá líbit. je strašně tvrdohlavý a neoblomný. válčíme spolu a většino uto skončí slzami a to ho ještě naštve víc. ale vždycky přijde tak do 20-ti minut a začne se udobřovat. pak jen pronese, zas ty tvoje hormony viď miláčku a je po hádce. včera mě například hrozně naštvala že mi vlezl do koupelny. ale hlavu si z toho nelámu. vím, že se máme rádi a hádky aspoň pročistí vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.10.05 11:08

Holkyyyy, na mě ale určitě nemáte :! :oops: :cry: - přiznám se:
těch nehezkých slov :oops: :oops:, urážek a bitek :! :oops: :oops: :oops: …Někdy si říkám, že bych měla osídlit nějakou samostatnou planetu, že nejsem tak úplně „pozemská“ :?: :idea: :oops: :oops: :twisted: Fakt obdivuju všechny ženy, které se umějí NORMÁLNĚ hádat, ach joo… :cry: :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.10.05 11:09

VARENKO- nic si z toho nedelej a opravdu se usmej,nestoji to za to,se trapit.Ja si ted vzpomela na jednu nasi hodne pikantni hadku..Uz ani nevim kvuli cemu byla,urcite zase nejaka blbost,jako vzdy :lol: .Tak jsme si vymenovali nazory,ja jsem dost hlucna-to aby me dobre slysel :lol: a kdyz uz mi dochazely slova,sebrala jsem postrikovac na kytky…pak to bylo malo tak kyblik s vodou,manzel posbiral kde co nasel a lili jsme co se dalo,ja pak potkala jar :lol: :oops: :lol: :oops: ,no dovedes si to predstavit,vsude plno vody,bublinek :roll: :lol: :oops: Oba mokri a mastni od jaru,sirupu..... :oops: :oops: :lol: Manzel mi pak utekl do vany se sprchovat,a jak byl v nejlepsim,se tam rochnil,tak jsem mu vypla teplou vodu :lol: :oops: :lol: Co my se pak u toho uklidu nasmali :lol: :lol:
MYSKA :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.10.05 11:13

Varenko - občas se vyskytne nějaká hádka v každém vztahu, bez toho by to snad ani nešlo :twisted: , krásně to pročistí vzduch :lol: . Za to se vůbec nestyď, u nás je to to samé, taky jde vždycky o prkotinu, jak jinak. Když to nejsou důležité a závažné problémy, tak o nic nejde :wink: .
Snaženíčko, snažení, u nás to vypadá na čtvrtek, pátek + víkend… Takže udivíme..

Holky to máte pravdu s tím počasím, u nás je to taky tak, mlha, zamračeno, ráno taková tma, to je děs. Ale už jsem se rozhodla beru si ve středu dovču a příští pondělí a úterý taky. Tohle léto jsem měla všehovšudy dva dny, takže už to fakt potřebuju… a budu spát a spát a spát… Doufám, že bude tohle počasí, při tom se nejlíp lenoší, když je hezky, tak mě to láká spíš ven.

Dobrou chuď k obědu!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
3.10.05 11:13

No, tak já budu trhat partu. My se totiž skoro vůbec nehádáme. Za ty čtyři roky, co jsme spolu, jsme po sobě ještě nikdy nekřičeli. Jen občas si trochu ostřeji vyměníme názor, jenže můj muž je splachovací a za pět minut ani neví, že jsme měli nějakou rozepři, tak už jsem se naučila, že nemá smysl něco hrotit. Většinou si všechno vyříkáme, až když už máme chladnou hlavu a můžeme se tomu i zasmát. I když slzy jsou taky občas na skladě, ale to spíš, když mě něco mrzí, ale většinou se to nijak netýká vztahu, ale spíš jiných věcí, které ze sebe potřebuju dostat. Minulý týdne jsem brečela asi třikrát! Tak už jsem si říkala, že jsem nějaká divná, no a asi to byly nakonec ty těhu hormony :D

Jé, vlastně jsem si vzpomněla, že jesnou jsme se dosti pohádali. Celý druhý den jsem z toho byla strašně rozhozená, protože to byla moje vina, tak jsem večer uvařila svíčkovou a pěkně jsme se udobřili :D

Ale jak tak znám většinu svých známých, hádky nejsou nic špatného, jen si lidi nesmí nic vyčítat a házet na sebe špínu nebo se urážet. To mi přijde blbé, urážet někoho, koho člověk nejvíc miluje, ale když je problém, tak je třeba ho vyřešit, i za cenu hádky a nedusit to v sobě a pak jednoho dne vybuchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.10.05 11:17

MYSKO: CHACHAAAAAAAAAAAAAAAAA. .....no, musela bys mě vidět, jak se tu válím smíchy :lol: :lol: :lol: :lol:
Jsi tak hodná…víš, mě na sobě štve, že jsem fakt jak malá :! :oops: :evil: . Vždy něco provedu a pak aby toho nebylo málo, chodím a týrám se výčitkama. :oops: :evil:
Obdivuju vás, holky, že si tím nelámete hlavu. Já se ve všem tak příšerně babrám… :oops: jéééžíš, tak dlouho se snažím na sobě zapracovat, ale pak přijde MÁ chvilka a jako v Chobotničkách se u nás řeže nábytek vejpůl :! :oops: :? :? (Prohlašování o žádosti o rozvod je nedílnou součástí mých vyřvávacích monologů :! :oops: :twisted: :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.10.05 11:24

MARKETO:
Opravdu vás obdivuju a závidím :wink: Hlavně tvůj klid, protože v našem vztahu jsem ten papiňák hlavně já. :! :oops: Budu si muset dát o několik otčenáškuů víc :! :oops: :cry: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.10.05 11:30

VARENKO- musis to vzit sportovne,co se skadliva,to se rado miva :D Ja vim,tohle at mi nekdo rekne v tom mem amoku,tak asi dostane taky :lol: :lol: Ja si myslim,ze my dva s manzelem jsme oba trochu vic blaznivi,nekdy mam pocit,ze je nam 15.Ale proc brat vsechno tak vazne?Vim,ze jsou i vazne veci a snazime se k nim taky tak pristupovat,ale jak my rikame hlavne zdravi :! :lol: A jelikoz pochazime z Valaska,tak Slivovicka u nas nikdy nechybi,soupnem do kazde nozky jednu a je hned veseleji.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.05 12:54

Ahoj kolegyňky,
píšu z notebooku, proto jsem nepřihlášená.
Ty vaše hádečky jsou docela sranda :D aspoň to oživí vztah. Já jsem bohužel taková splachovací, nic mě nerozhodí, a když mám problém, nosím ho v sobě, trápím se a představuji si tu nejhorší variantu co se může přihodit :twisted: :( :(
JAK RÁDA bych si s chutí zařvala, případně i někoho seřvala když si to zaslouží!!! Je to stokrát lepší než ten vztek dusit v sobě :! :twisted: :twisted:

Ale občas, občas taky řeknu své a dupnu si, manžel se nestačí divit, vlastně se mi to stalo poprvé před týdnem, jsem si pěkně vylila dušičku (ale že tam toho bylo nastřádané :) :! ) a pak jsem ho pěkně s patra seřvala. Ale žádné výčitky pak, prostě jsem v dané chvíli udělala to nejlepší, co jsem mohla tak proč si to pak vyčítat, i když jsem neměla 100% pravdu. Pak jsme to vklidu probrali :lol:

U nás prší takže mám lenivou náladu, pěkně jsem se nadlábla a teď to vidím na siestu :)

Pohodovičkový den při pondělku :!
Daria :P

• Citovat
  • Upravit
1160
3.10.05 13:10

MYSKO:
Tak už je po obídku: udělala jsem si procházku po místní vesničce a koupila pár věcí do ledničky. Dala jsem si kýblíček polívčičky s chlebíkem - to bylo pošušnání. Na večer asi připravím manžílkovi francouzské zapékané brambory :wink:
Mysko, asi máš pravdu, že nejdůležitější je nebrat vše tak vážně - já jsem asi typický příklad - vždy jsem brala vše smrtelně vážně…Jenže pak člověk pochopí, že to by se asi moc let nedožil (a lidé kolem něj taky ne :oops: :! ).
No, budu mít tu vaší „vodovou scénku“ na paměti a snad už se doopravdy polepším. Jééé, jak bych si to přála…Je to jedna z věcí, se kterou bojuju. Nevím, nikdy jsem to neměla - možná, že jsem vše v sobě dusila a teď když jsem opravdu šťastná a spokojená a mám toho nej nej manžílka, vše jde najednou postupně ven…kdo ví :?: :idea: :wink:
P.S. A co jste měli vy k obídku :?: Mě teď čeká úklid, žehlení, praní a vaření…CHACHA :wink: :twisted: To je zábavička :twisted: :lol: DARIO:
Ahoojky. Buď opravdu hooodně ráda za tvou mírnou povahu - co já bych za to dala (alespoň tě nemusejí trápit žádné výčitky za špatná slova a kravál :oops: :oops: ). No, nevím, jestli někdy dosáhnu vytouženého stoického klidu ve chvílích, kdy mě normálně bere 100 čertů…ale budu na tom hooodně pracovat. Bude a je to můj veeeliiiký cíl. 8O :idea: :wink:
Přeji ti krásný podzimně lenivý den. U nás je stejně, ale neprší. Ale ten nááádherný podzimní vzduch, to je oáza :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.05 15:21

Varenko , docela ti závidím, že když se ti něco nelíbí, tak to dokážeš dát najevo. Já jsem skrytá fňukna, když mě něco mrzí, většinou to nedám najevo a až je toho hodně, tak bulím jak malá holka. Manžílek občas ječí, že by rád věděl DOPŘEDU co mě štve a nemusel se pak koukat na uřvané stvoření, které se málem roztéká v slzách… :D :oops:

Jinak dneska jsem volala na zjištění toho progesteronu, doktor tam sice není, ale vševědoucí sestra mi tvrdila, že jí připadají ty hladiny hormonů moc nízké. :cry: Tak jsem zase s náladou na bodu mrazu (jako správná skorotěhulka mám samozřejmě asi tisíc příznaků těhu…)

Zdravím všechny.
Nepřihlášená Noggie

• Citovat
  • Upravit
1160
3.10.05 15:50

NOGGIE:
Ahoooojky… :P A co je s Hughem :?: 8O Počkej a sestřička mluvila o folikulkach na OVU a nebo už jsi před MS :?: Napiš podrobnůstky, já jsem hlava děravá :oops: :)
No, vidíš, Noggie, a já jsem vždycky toužila být taková tichá myška, nad kterou se každý ustrne a která nevyčnívá a není všude vidět a všude slyšet - ach jooo. Hlavně to, jak dokážete, holkyy, zachovat klid … je to něco, co opravdu nedokážu. Jo, kdybych byla puma a brala to, ale já pak dny a noci přemýšlím, co se sebou udělat, abych taková nebyla…a to je peklo peklíčko :evil: :twisted: :wink: Achiichiich, ale hooodně si kladu na srdce, co psala Myska: umět se zasmát (bohužel, dnes mi to přijde jako vzdááálený nedosažitelný sen, ale třeba se jednou zadaří a pak už bude vše dobré). Zajímavý je, že když nám bylo/by mělo být s manžílkem nejhůř, držíme při sobě vůlí, vírou a děláme vše pro to, aby jsme to zvládli. To pak jsme jak jedna velká skála, kterou nic a nikdo nezlomí… Manžílek je LEV a já BLÍŽENEC 8O :lol: .

Holčinkyyy, snad se opravdu na mě nebudete zlobit, že jsem na dnešek nastartovala takové usejčkané téma - „tajfun-Varenka“…ale chci vám moooc poděkovat - moc moc moc. :wink: :D LENKO:
Moooc držím palečky na to vaše tuleníčko. A nezapomeň:
poležet a navrch rundu dobrého víííínečka :twisted: :lol: :wink:

Já už mám holčinkyyy poklizeno a teď už se mi kouří z žehličky…tak jdu na to. UFFFFF. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
3.10.05 16:20

Varenko - já jsem kdysi taky byla trochu cholerická, ale když já mám toho svého muže tak ráda, že by mě mrzelo, kdybych na něj byla zlá. A kromě toho už ho znám tak dobře, že mě nějaké blbosti typu kalhoty hozené v rohu místo skříně, nebo nezavřená zubní pasta, nemůžou rozházet. Ale jiní lidi, s těmi jsem jak ras. To umím být i hezky sprostá. Ale je pravda, že my jsme oba spíš takové veselé znamení (střelci), no a teď budeme mít blížence, takže soudě podle tvé výbušné povahy se máme an co těšit? :twisted: :twisted: :D Ne, já mám blížence ráda, skoro všechny ženy v naší rodině jsou blíženci, takže s nimi umím dobře vycházet :D

Jinak musím přidat svou trošku do mlýna, co se týče příznaků. Normálně mám pocit, že mám nějaké velké prsa :D Na to, že jindy můj hrudník připomíná letištní dráhu, to teď vypadá, že asi brzy začnu nosit i podprsenku :twisted: :D Ovšem můj muž si toho nějak nevšiml :? tak nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová