Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
2.10.05 19:57

Mysko
s tou naší fotogalerií je to prima nápad, souhlasím! Já mám nějaké fotečky v Nových snažilkách , posílala jsem je o prázdninách.

Dobrou noc, jdu koukat na Vyvolené :D

Daria :P (dnes MERLOT :lol: :lol: :lol: )

• Citovat
  • Upravit
1337
3.10.05 07:28

Dobre ranko,
zadne ranni ptace?? :lol: :lol: :lol: Ja jsem si to spani o vikendu asi moc prechvalila,dnes jsem vzhuru od 5h.Aspon jsem v klidu vyzehlila manzilkovi veci a ted si pujdu dat dobrou bilou kavu :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.10.05 08:23

Ahoj holky,
tak už jsem při pondělku zase tady, to je hrůza jak doma nemáme počítač, už jsem včera byla zvědavá, co je asi na emimi nového :lol: , no blázen :lol: .

Dario - já jsem pořád ještě taky snažilka, takže já Tě neopustím!!! :wink: Takže jsi potenciální další adeptka na IUI?? Tak to už tady budeme snad čtyři. Sasula psala, že to nic není… Samozřejmě Ti přeju aby ještě folíky dorostly, ale i když se jim nebude chtít máš ještě aspoň další šanci v podobě IUI, no ne?? :) Budeš stimulovaná Clostibetem, pak dostaneš Pregnyl a bude aspoň jistota, že folíky jsou OK a načasování taky

Míšo - já jsem si s oparama taky užila svoje, ale teď už se jim vyhýbám obloukem. Na opary je dobrý vitamín B, prodávají takový malinký tabletičky na platíčku, tak jsem půl platíčka snědla a bylo po oparu. Nemělo by to nic udělat, je tam malá koncentrace. Ale dcerce by asi stačilo třeba jedna tabletka 3× denně, to se pak ty opary hojí mnohem rychleji. Tak zkus v lékárně koupit a případně se na to zeptat. Pak je ještě silnější vit. B a to se jmenuje B komplex. Jinak ty mastičky jsou prý hodně silné a pro organismus ne zrovna dobré, jedině co mi doktorka napsala byl Herpesin, ten je prý šetrnější.

Varenko - zrovna dneska při cestě do práce jsem si na Tebe vzpomněla, jak byly kolem silnice stromy s barevným listím… Jak jsi říkala, že máš moc ráda podzim. Já ho teda taky můžu… :wink: Určitě až budeš mít fotečku mimíska, tak zveřejni, už se nemůžu dočkat!!! Jinak o víkendu, my jsme v sobotu předělávali jeden pokoj a v neděli dopočívali, stejně celý den u nás pršelo, takže to byl takovej pravej podzimní den.

Sasulo - kdepak Tě mám? Jak probíhají přípravy a těšení na 2. IUI??

Zatím přeju všem hezké pondělí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.10.05 08:30

Ahoj Lenko,
dekuju za rady.Ty opary je priserna vec :evil: Prvni 2 dny jsem ji to matlala Zoviraxem,ale stejne se ji to rozsirilo po cele puse,mozna jen prestalo tak bolet.A s tim vitaminem mas pravdu,od soboty ji davam B kompex forte.Popisuju si leky a narazila jsem na nej,vzpominam si,ze mi ho doporucili v lekarne.Jeste jsem zjistila,ze je dobre potirat odvarem z salveje.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.10.05 09:31

HALOOOO,KDE JSTE KDO????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
3.10.05 09:47

Ahoj Mysko,
já tady jsem :D Akorát mám dneska v práci trochu fofr, tak nevím, jak budu mít čas sem nakukovat.

Asi si budu muset pořídit nějakou náhradní paměť :D Vždycky si pročtu poslední příspěvky, chci na ně odpovědět, ale než dojdu do konce, tak už zapomenu, co jsem vlastně chtěla komu napsat.

Každopádně přeju všem snažilkám pěkné snaženíčko v nadcházejícím týdnu :twisted: :twisted: . Všem těuhlkám pohodové užívání těhotenství a nám začínajícím těhulkám hlavně klídek, ať to do toho 12tt vydržíme, a pak už to bude pohodička :D

Já jsem teď teda 5tt, příznaky téměř žádné, jen mi občas zabyde špatně, občas mě bolí prsa a lítám pořád na záchod. Taky mám pořád chuť na jídlo. Ale nic z toho není nějak extrémní, takže po fyzické stránce mám pocit, jako bych ani těhu nebyla. Docela bych nějaké ty ranní nevolnosti uvítala :D 8O :D

Holky, myslíte, že když bych se za týden (na začátku 6tt) objednala k Dr., tak že už toho našeho prcka na UTZ uvidí? Mám strach tam jít dřiv, abych zase neslyšela tu obvyklou větu „No, podle ultrazvuku to na těhotenství nevypadá, tak vezmeme krev“. Chci, aby to už šlo poznat i podle toho UTZ, tak nevím, kdy tam teda jít???

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.10.05 09:57

Mysko - rádo se stalo :lol: . Já jsem měla opary každý měsíc asi do dvaceti let. Nejhorší to bylo, když se mi udělala pořádná bakule na horním rtu, to jsem fakt byla jak havajský domovník, jak jsi psala, taky to pěkně bolelo. Pak jsem měla jít s takovou tlamiznou do školy…
Tak přeju dcerce, ať se jí to co nejdřív zahojí a může se smát!!
PS: o té šalvěji jsem nevěděla, tak kdyby mě to náhodou zase potkalo, tak si to taky máznu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.10.05 10:06

AHOJ MARKETO,
zdravim po vikendu :D Bud rada,ze te zatim nevolnosti obchazeji…S tim UTZ je to individualni,kdyz jsem cekala malou,tak v 6tt ji uz videli,ale pisou holky v jinych diskuzich,ze Dr.videl jen zloutkovy vacek.Coz ale tehu znaci.Ja byla ted poprve na UTZ v 6+2tt a bylo videt uz i srdicko.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.10.05 10:08

AHOOOJ HOLČINKYYY

Moooc vás zdravím při pondělíčku pondělí :D

MYSKO:
Ty opary musejí být šílené…já na to moc nikdy netrpěla, ale moje sestra je má furt. Bohužel se bojím, že když už se udělají, chce to čas a nějaké to mazáníčko. Spíše by pomohla nějaká prevence díky vitamínkům, ale opravdu nejsem žádný znalec. Moc moc přeju dcerunce, aby ji už nic nebolelo :P
Mysko, s tou naší fotogalerií je to skvělý nápad. Jen tě musíme pověřit, aby jsi nás do toho zasvětila (myslím tím tu méně chápavou část :twisted: :oops: :lol: - takže mi prosím napiš, co musím provést :wink: :lol: ).
Já jsem dnes doma. Nějak mi nebylo dnes ráno dobře - snad se ubráním našim rodinným bacilkám. 8O :wink:
LENKO25 :
Jééé, to mě těší, že máš taky ráda podzim. Viď, že je to nádhera takhle jít a zasnít se :P :D Já za chvíli taky vyrazím na nějaký nákup - doma nic nemáme, tak to vidím na něco dobrého a hlavně medík - když je tu ten podzim. :wink:
Jůů, vy jste teda pracanti :P 8) A co vaše snaženíčko :?: (Omlouvám se, jsem hrozná zvědavka a seznámek na ČERVŇÁTKA je stááále z půlky volný, takže honem honem .. :wink: :D )

DARIO:
Jééé, ty si umíš náááramně vychutnat večer…já to taky miluju. :P
My co teď máme takovou tu větší vanu, tak jsem koupel zatím neměla :cry: , nevím, vždycky mě nějak trvá, než si zvyknu na novinky 8O .

Holčinky, včera jsme měli s manžílkem Itálii :evil: - ted už je to ale vše zase dobré. :wink: My jsme hold stejný nátury - tvrdý a ješitný hlavy a mě stačí málo a řádím jako tajfun. :oops: :oops: Občas u nás takhle lítají hrnce. :oops: Píšu vám to, protože nechci mít žádnou masku, protože o těch neveselých věcech nikomu neříkám ani nepíšu. Ale chci alespoň tady být otevřená. Tak se na mě prosíím nezlobte, že o tom píšu. Vím, že o hádkách se obecně nikdě raději moc nemluví…je to dost ostuda psát, že jsme v hádkách na sebe jak psi. :oops: (Snad nám to ten náš mimísek tentokrát odpustí - určitě se polepšíme - moc moc ).
Už je to dobré, vždycky je to dobré. My věříme, že se to časem umírní. Vždy jde o nějakou prkotinu. Hrají v tom roli hodně moje hormony (které občas blbnou 8O ) a taky můj temperament :evil: :oops: . (moje matka byla úúúplně stejná :roll: :roll: ).
Jojo, tak jsem se otevřela a prosím nezlobte se na mě za to :) . Já bych hrozně nerada hrála tady na emiminu nějakou slečnu dokonalou… :oops: :oops: Tak se prosííím na mě nezlobte, že nejsem vždy optimísek :( :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.10.05 10:15

MARKETO:
Ahooj po víkendíčku. :P S tou pamětí jsem na tom podobně. 8O :lol: :oops:
Já byla minulý týden 6tt+4 a viděli srdíčko, které bilo jako zvon. :P
Přeji ti pohodové pondělíčko - ať vše krásně v práci zvládneš.
Já taky nemám žadné příznaky - jen prsíčka se zvětšují - HOHOHO. :lol: Myslím, že můžeme být rády, že se nám zatím nevolnosti vyhýbají. :D Ohledně papání - u mě se nic nezměnilo - nějaký týden jím víc, nějaký nemám na jídlo ani pomyšlení, ale to bylo u mě vždycky. :wink: Je to ale krásný pocit, vid - nikdo neví a ty víš, že máš v bříšku prďouska :wink: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.10.05 10:19

MisoN:
Ahoojky. To mám radost, že je ti dobře a netrápí tě žádné blee stavy :D Jak říkáš, o to víc si to určitě vychutnáváš :wink: :P . Při 2.trimestru se snad zlepší i ta chuť na jídlo a uvidíš, že nějaké to kilíčko přibude :wink:
Tak ti přeji, ať si i nadále vše tak krásně užíváš a určitě k nám jukni 8O :wink: :P papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
3.10.05 10:25

Já sem na vás koukám, akorát dneska mám depkový stav, nechtělo se mi do práce a nebaví mě to tady. nejradši bych byla až do porodu doma. je to děs takhle vstávat.za to že jsem nezvracela jsem ráda, ale špatně mi někdy bylo hodně moc. teď už je to týden ok, tak snad něco přibude. měla bych mít už podle knížek 2 kg navíc a já mám ještě míň. no, snad se to srovná brzy, ať vím, že mimísek roste. ještě 4 měsíce v práci, to je hrozná představa, to každodenní vstávání. nevím jak dlouho to vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
3.10.05 10:38

MíšoN - tak jak si tak čtu o tvých nevolnostech, tak už je ani tak nechci 8O No, ale stejně se těším, až se mimís začne nějak ozývat a nebudu už o něm vědět jenom díky těm dvěma čárkám :D

Varenko - a ty máš nějaké příznaky? Na kdy máš vypočítané datum porodu? Já jsem si to vypočetla na 5.6. :D

Myško - a ty budeš mít mimíska asi někdy v dubnu, viď?

Dario, Lenko25 a Sasulo - vy mě snad s těmi červňátky podpoříte :D :twisted:

Jé, já už se v té diskuzi nějak ztrácím. Možná by to chtělo nějaký seznámek :D ať máme přehled. A co se týče te fotogalerie, tak to by bylo super, akorát já tam zatím můžu tak akorát dát svůj test s dvěma čárkama :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.10.05 10:43

MisoN:
No, hlavně, že už tě ty nevolnosti pomalinku pouštějí a teď už bude jenoom dobře. S tou prací tě chápu. Obzvlášť když venku přší, je mlha, to se chce člověku tak akorát zůstat v pelíšku a lenošit, mám pravdu :?: :wink: Držím palečky, ať to dnes hravě zvládneš :wink: :P
MARKETO:
Mně lékář řekl TP 20.5., tak uvidíme :wink: :lol: Příznaky žádné - jen ty osminkové „pameloandrsonky“ :wink: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
3.10.05 10:44

No, nebylo to moc příjemné ale teď když to shrnu zpátky tak je to tak jak píšeš, aspoň jsem věděla že jsem těhu. taky jsem si pořád říkala že snad ani těhu nejsem když nemám žádné příznaky a že by mohlo něco přijít. tak přišlo a zase už odešlo, takže si to teď už užívám. jen kdyby nebyla tapráce a já mohla chrupkat aspoň do 10.ale všude říkají že v druhém trimestru by únava měla odejít, tak snad to tak bude. protože bych celý ten druhý trimestr chtěla být ještě pracující a třetí pak už lenoškovat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová