Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
29.9.05 13:41

Ahoj Sasul,
to je fajn, že už máš dneska lepší náladu :wink: . Teď ani nevím, už se mi to plete, vy taky chodíte na IUI kvůli pomalým spermijkám?? Možná jsi to už někde psala, ale já jsem hlava děravá. Pak, když čtu příspěvky, tak pátrám v paměti, kam mám každou holčinu zařadit. Jsem asi blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
29.9.05 13:42

Ahojky holky,
dlouho jsem se neozvala,ale nebojte,žiju.Mam jen ted přes den pořád nabitý program a večer už jsem tak líná odepisovat :( .Ale nebojte,pravidelně čtu.
U mě je vše v pořádku a jsem za to strašně ráda.Ani na zvracení už mi moc nebývá :P
Jdu si ohřát obídek,těhulinky hezky se kulaťte a snažilky žádný flákání a pořádný tuleníčko :wink:
Varenko-už nespiníš?Kdy jdeš k doktorovi?Já jdu v úterý a budu mít konečně fotečku miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.9.05 14:32

Lenka 25: Leni, já ti nevím, ale u mě je to úplně stejné!!!!! Takže se za nic neomlouvej, já také pořád pátrám, co ta holka prodělala a tak, často si nemůžu vzpomenout a tak si radši ani nepíšu s moc holkama, protože to by pak byl opravdu guláš s velkým G :lol: Ano, já také chodím na IUI (tedy jezdím, máme to daleko). Prodělali jsme právě /před 3 týdny/ první a teď čekám na mrchu, pak 3.DC půjdu zase na testy na hormony a budu čekat na OVU, pokud dorazí a stihnu to (mám nepravidelný cyklus), tak si zajdu ke své gyndr. a pak rovnou do Plzně na kliniku na další IUI, už se moc těším, ani nevíš jak!!! I když…určitě to znáš! Ano, máme také pomalé spermijky, lenošky líné :P Ale my na ně obě vyzrajeme a nachytáme a bude to, ani se nebudou stačit divit a budou z nich mimískové :wink: Tak psssst, neříkej jim to a držím vám všem palečky!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.9.05 15:33

Ahááááá, tak už v tom mám zase jasno :lol: .
Je dobře, že se něco děje, že půjdete hned do dalšího pokusu, hlavně ať to vyjde. Říkat jim to nebudu, co Tě nemá, aby byly pořádně překvapené a tím překvapením pelášily, co jim budou ocásky stačit :lol: :lol: .
My je máme rychlé normálně,ale máme jich zase moc málo, jen 2,2mil/ml to je jak nic…Takže pořád čekám, jestli se třeba neumoudří. S doktorem už jsem mluvila, ale zatím jsme se ještě neodhodlali k činům. ALe je jasné, že k IUI bude muset dojít, leda by se stal zázrak, čemuž moc nevěřím. Snažíme se půl roku.
Takže za měsíc ať hlásíš pořádné //!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
29.9.05 16:00

Ahojda holky, dlouho jsem tady u vás nebyla a jsem plná údivu. Varenko gratuluju k těhu.to je skvělé. já teď vůbec nějak nestíhám ještě vaší diskusi.píšu do dvou a mám toho dost. Nebudeš ale patřit ještě do květňátek? neřekla bych když jsi teď v 7tt že by se ti mělo mimi narodit v červnu. nebo k nám nechceš? je tam už docela hodně holek a diskuse je taky pěkně rozjetá, tak jestli chceš přidej se. Je to diskuse Narození v květnu 2006.
Jina kvám tady všem držím palečky ať // objevíte co nejdříve a narodí se vám krásné letní miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.9.05 16:02

I kdyz doktori tvrdi, ze i ty nejlevnejsi tehotenske testy jsou velmi citlive a tehotenstvi hned rozpoznaji, tak bych na to nespolehala. Kamaradka si delala tri testy a vsechny byly negativni. Nakonec sla na gynekologii a okamzite sla na rizikove tehotenstvi.
Ja jsem treba tehotenstvi nepoznala. Bolelo me bricho, jako pri MS. Nebylo to nic vyjimecneho. V krecich jsem se svijela kazdy mesic a cykly jsem mela maximalne nepravidelne. O tehotenstvi jsem se dozvedela asi v sestem tydnu. Sice jsem si delala test a vysel pozitivni, ale na zaklade zkusenosti kamosky a toho, ze na mne se nic nezmenilo, jsem sla k doktorovi s tim, ze urcite tehotna nejsem. Bylo to moc a moc krasne prekvapeni. Maminkovani je nadherne. Preju to vsem zenam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.9.05 17:07

Ahoj holcinky,
tak jsem doma,ustvana ale jsme v poradku!!!!!! Mimisek ma 50.2mm,pekne sebou mrskal :D a asi se nerad foti(po tatkovi :D )nemohli jsme ho dostat do nejake pekne polohy na fotecku :D Nakonec jsme foto udelali,ale je na obyc papiru a kvalita nic moc :? Musim rict,ze jsem byla s vysetrenim a s pristupem maximalne spokojena,krasne prostredi,pristup profesionalni,zadny bezici pas.Mam posunuty termin porodu na 14.4.,ale metrik menit nebudu,uvidime jeste jak potoste :D
Napisu vam ty godnoty,co mi namerili,v tom stresu jsem zachytila pouze velikost a zaver,ze je vse v poradku,tak nevim co znamenaji ty dalsi hodnoty..
CRL:50.2mm
NT:1.7mm
NB:1.9mm
BPD:17.69mm

Kombinovane riziko T21 z vysledku v 1.trimestru 1/2100

Kdyby nektera z vas vedela co jsou ty ostatni hodnoty,budu rada.Ja jsem vysla a byla jsem jak v oblacich… :D :lol: :D :lol: :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.9.05 19:16

Ahoj Mysko, moc moc gratuluju. Ted uz to poleti. ty jo, 12 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.9.05 19:36

Alco- dekuju :! :! :! :D :lol: :D Zatim mam pocit,ze to neutika :D ale to je asi tim,ze na to moc myslim… :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
30.9.05 07:08

Dobre ranko holcinky,
tak uz jsem zase jak rybicka :D Mala dostala vcera teploty,tak jsem ji dnes nechala doma,budeme se kuryrovat :D Ale jsem nastvana na pristup jeji ucitelky :evil: ,mala sla za ni hned rano,ze ji je hrozna zima a boli ji hlava,ucitelka ji na to rekla " a co s tim mam jako delat?" a nechala ji tak.Pak mi odpoledne volali z druziny,ze tam mala lezi na gauci a ma 38.9teplotu.No nevim,zda je tohle ten spravny pristup ucitelky,staci prece aby ji zmerila teplotu a ne ze ji necha tak.Mala rikala,ze cele vyucovani prolezela na lavici,ze s ni trepala zima.Pujdu zavolat do skoly a omluvit ji,ale zeptam se ucitelky,jestli by pro priste byla tak laskava a zmerila ji aspon teplotu.Chapu,ze si deti obcas i vymysli,ale ta ucitelka neni prece hloupa a vidi,ze je neco v neporadku. :evil:
Tak jsem se vykecala hned po ranu a jdu volat do skoly :x
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.9.05 07:59

Ahoj Mysko,
to s Tebou souhlasím, pěkně se učitelky zeptej, já už mám letos taky špatnou zkušenost. Mám od dost mladší sestru, chodí do osmé třídy a jak byly teď ty přízemní mrazíky, tak oni mají od osmi hodin tělocvik. Všechny děti měli s sebou jen kraťasy a trička, protože si mysleli, že budou v tělocvičně. Kdepak učitelka je v těch oblečkách vyhnala ven, kde byla skoro nula, polovina děcek je nemocných a nachlazených, včetně sestry, která si pár dnů poležela. Občas mi ty učitelky připadají jak z jiného světa, samozřejmě ne všechny (!!!), ale některé už mají náladu pod psa v září, to nevím jak budou vypadat v červnu :lol:
Jinak gratuluju k zdravému mimískovi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
30.9.05 08:15

Lenko25- volala jsem ji a rekla jsem ji to,nijak se k tomu nevyjadrila,jeji slova byla jen opravdu? ,ze ji mala rikala,ze ji je jen zima…Bez komentare :! S tou tvoji sestrou je to opravdu sila :! :! Stezoval si nani nekdo??
Mala jeste uzasneho ucitele na telocvik,chyta deti do kravaty a nadavajim do hajzlu a do cur… :! Kdyz deti zlobi,tak je takhle kara.Sama jsem se ucastnila jeho projevu,kdy mamince nadal do krav..K male se zatim chova v poho,ale pokud by se neco takoveho stalo nam,(ze by ji nadaval)tak nerucim,za manzela :x
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
30.9.05 08:16

Lenko-dekuji za gratulaci :! :! :! :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.9.05 08:45

Ahoj holky,
doufám, že si mě ještě pamatujete ze začátku této diskuze.

Musím Vám něco říct. Jste první. //!!! :D :D :D :twisted: Hurá.

Doufám, že tentokrát to už vyjde a začátkem června už budeme tři. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
30.9.05 08:49

MARKETO 182- OBROOOOVSKA GRATULACE!!!!!!!!!!!! 

To vis ze si te pamatuju,psaly jsme si spolu.Drzim ti moc vsechny pesticky,at je vse dobre!!!!a urcite pojd mezi nas :D :D :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová