Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TEHULKO:
Vííííííííííííítej zpátky
Tak ty už jsi mladá paní… jééééje
A jaké byly líbánky
Napiš napiš novinky - jsme babky zvědavé
![]()
CHACHA......no, chválíme tě - UUUUŽ (
) 1kg - no, to jsi se opravdu činila, holka naše
![]()
Tedy ty máš už cvalííííčkaaaa ..... jupííííí…to opravdu gratulujuuuu - je vidět, že se má u tebe v bříšku k světu ![]()
Já mám zatím z UTZ smíšené pocity, neb jdu na bojiště jménem Bulovka
, ale můj milovaný Dr.už si pořizuje nový UTZ, tak to budeme mít sakumprásk vždy při jednom. ![]()
HOLČINKY - tak jsem volala svému drahoučkému doktůrkovi a vykřikl:
přes 15 000hCG
.
Pak zvolal: GRATULUJU
A na závěr dodal: ŠETŘIT SE, ŠETŘIT SE.
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
No, musíme to s manžílkem dneska oslavit - to je jasná věc
![]()
/Minule se mi smál, že bych furt něco slavila a přitom jediný, kdo může popíjeti je on
/
Zatím papa vaše notorické slavidlo-strašidlo tetka-Vára
DARIO:
CHACHA…no, tedy ty jsi včelka - od pěti pracovat
- klobouk dolů - tak to musejí být koláče 1m x 1m
![]()
Mám radost, že si tak hezky dopřáváš sportíku i burčáčku.
Jednou si to také naordinuji.
![]()
Já dostala strašnou chuť na bramborovou polívčičku - tak to budu muset tento týden zrealizovat.
![]()
Tak to vypadá, že si opravdu začnu hoooooodně moooooc užívat
své tehu.
A snad i to špinění už brzy odezní a bude vše jen a jen v suprbupr pohodičce.
![]()
Darjuško, přeji ti krásný zbytek dne a doufám, že budeš večer online
![]()
Jaká tetka - teď už přece maminka!!!!
![]()
Pan doktor má pravdu, hlavně se šetři a moc odpočívej, ať jste zdraví!!!!
![]()
Svatba byla super, z obřadu si jenom pamatuju, že manžílek, když se ho ptali, jestli si mě bere, řekl: ANO A RÁD!!!
Tak snad je to pravda. Svatební cesta byla úžasná. Byli jsme u nás na chatičce, já jsem vařila pro bandu chlapů a Daník dělat dřevo na zimu.
Ale odpočinula jsem si od lidí a nadýchala se čerstvého vzduchu!
Zvětšilo se mi břicho, zatím to řeším bederkama, ale za chvilku budu muset koupit něco těhotenského… ![]()
TEHULKO:
CHACHACHAAAAAAAAAAAAAA… no tak to je originální
Musela to být taková švanda, ale je vidět, že je upřímný
Přeji ti v manželství mooooooooc štěstíčka a nekonečně moooc sluníčkových dnů s fanfárovými prďousky kolem
![]()
Nechceš zvolit nějaký metřík
- ty jsi byla tak dlooouho pryč, že už úplně ztrácím přehled
![]()
Vím, vím, slibuju, že se budu šetřiti - a to platí i pro tebe, pravda
![]()
vaše mamča Varenka
VÁÁÁÁRENKOOO
VELIKÁNSKÁ GRATULACE, to jsem nevěděla, že HCG může být až tak moc vysoké, že dosahuje takových nebeských výšin
![]()
teda teda jsem já to ještě začátečník
![]()
já jsem tento měsíc bez hormonků, bez jakékoli hormonální podpory, ale další měsíc mi dneska Dr po telefonu slíbil dvojnásobnou dávku, takže to jistí listopad a do té doby si ještě budu UŽÍVAT a burčák už se na mě směje z ledničky, hnedka po cvíčku „zasyčí“
![]()
Pro neznalce burčáku on má takové bublinky nebo co to je a pokaždé, když se lahvinka otevře, tak to zasyčí, proto když se jede autem, tak se musí upíjet aby láhev nebouchla
![]()
ale to fakt nekecám ![]()
Zatím papapa
Daria ![]()
těhulko
vítej po takové době, ten čas taaak letí a ty už jsi v 15tt
![]()
my jsme taky napřed chtěli mimíska a pak svatbu, aby si malý/malá užila s náma
bohužel pořád k nám nechce
takže jsme udělali v červenci svatbu a snad už brzy přivoláme i toho mimíska ![]()
P.S. Dědulko nahooooře, slyšíš naše volání a toužebné přání
![]()
**holky testovatelky (Sasulko, a spol.) kde jste ![]()
Daria
**
ahojky maminy čekatelky, tak jsem byla dnes ráno na krevním testu, protože jsem byla zvědavá a moje dr. mi řekne výsledek až zítra, zašla jsem si do nemocnice ještě odpoledne pro výsledek. Tak prý negativní. Ach jo…přitom jsem si myslela, že už je to tu, o víkendu jsem tu ani nebyla, nechtěla jsem na to moc myslet, tak jsem se vrhla do úklidu celého bytu. Pořád mě bolí na pravém podbřišku, tedy tlačí, hlava se mi dnes hodně motala a celý den mě pálila žáha…to jsou příznaky, které jsem nikdy neměla a to jsem teď myšlenky úplně vypustila z hlavy…no uvidíme co mi zítra moje dr. řekne…snažím si to nepřipouštět, ale když jsem šla z výsledků, tak mi bylo do breku, no ale co, život jde dál. Jen manžílek to vzal dost špatně, už se těšil a to je u něj co říct, on se zrovna moc neprojevuje…A jak se máte vy holčiny? Držím všem palečky a ať už se konečně všechny přesuneme do těhulek! Zasloužíme si to!!!!!
Varenka + Tehule : maminy všechno nejlepší, rychlý růst a hlavně to zdravíčko!!!!! Všechno nejjjjjjjjjjjjj ![]()
Sasulko,
ještě není nic ztraceno, věř že zítřejší výsledky budou pozitivní, ono je to někdy tak na hranici, než ta hladinka HCG poskočí výš.
A když to náááhodou nevyjde, tak hlavu vzhůru a další měsíc snaženíčko a tuleníčko, vždyť ono je to docela příjemné
![]()
Já jsem tento měsíc bez jakékoli hormonální léčby, tudíž nemám ani jistotu, že bude ňáká ovulace, minulý měsíc jsme „bojovali“ na dovči u moře s podporou Clostilbegytu
a stejně nic
![]()
Holčinky,
ten burčák po cvíčku táááák chutnááá
![]()
Dnes končím, jdu mrknout na VyVolené
a na manžílka samozřejmě
![]()
Daria ![]()
DARJUŠKO:
Jéééé…děkujuůůůů moooc.
Viď, to jsou cifry
- já se pro jistotu zeptala 2× a skutečně: mám takovou radooost
![]()
Ten sportíček - znám ten líbezný pocit, když tělo příjemně bolí a ty si večer pěkně hovíš s něčím echtovňoučkým
![]()
Já už lebedím v gááuči a za chvilku půjdu posedět na schůdky a čučinkovat na hvězdy - to si ordinuji vždycky, když nestíhám večerňajs
![]()
Já myslím, že je mooc dobře, že tělíčko teď na chvíli očistíš od chemikáliek a vložíš do něj ty správné látky kapalné
![]()
MARTINO:
Jééžíš, já vůbec nevím, co to ty deníčky jsou
Víš, já jsem vážně veliký IT analfabík a tak jsem hooodně spokojená tady „doma“ na našem téémátku.😉
ALE: Určitě musím popídit a jednoho dne zatnu zuby a udělám krok vpřed
.
A kde tě na emiminu ještě najdu ![]()
Tak za mě pohlaď Patríska a ať krásně rostete ![]()
A uvažovala jsi o dalším případném mimísku
I když chápu, že tyhle roční a dvouleté dětičky dají hoodně zabrat, mám pravdu
![]()
SASULO:
Tak to jsme opravdu napjaté
Prosím prosím dědulku nahoře a všechny čápy, ať se pěkně zabydlí u vás doma a přinesou štěstíčko. Držím palečky a budu na tebe moooc myslet.
Dej určitě vědět ![]()
Teď jsi jdi ale pěkně dáchnout a ať máš ty nej nej sny.
Holčinky, začínají se mi zavírat očka
Přeju vám co možná pohodičkovou dobrou noc a slaďoučké sny.
Ahoj holky
VARENKO,DARIO,MYŠKO
tak jsem se dneska dostala k počítači až teď. Byl to náročný den, ale plný novinek
tak vám je musím napsat, abych mohla v klidu spát
![]()
Jak jsem ráno psala, tak jsem hned po ránu volala na kliniku, abych domluvila pro mě a manžílka to vyšetření. Nabídli nám, že můžem přijít hned, tak jsem mého broučka vytrhla z práce, já měla volno a jeli jsme na pohovor. Pan doktor byl moc příjemný. No a během chvilky se z pohovoru stalo i vyšetření nás obou
![]()
A za hodinku už jsme věděli výsledky. A naše podezřeníčko bylo oprávněné. Spermijky jsou pomalé
manžel má časově i fyzicky náročné zaměstnání. Jsem objednaná na příští týden na UTZ. A pokud bude vše O.K. tak Dr. nabídl,že by se provedla inseminace - už tenhle cyklus ![]()
Tak do toho půjdem, protože nám nic jiného nezbývá. ![]()
Teď popíjíme vínečko a relaxujem. Je to sice škoda, že to nebude přirozeným postupem, ale co se dá dělat. Mám radost, že nějaká možnost je. Nechci se předem moc těšit, protože to také nemusí vyjít na stopro, ale stejně se raduju JUPÍÍÍÍÍÍ ![]()
Jen se trochu obávám, jak se budu vymlouvat v práci, že potřebuju volno.....chi chi.
Varenko: k tolika HCG, pšli mi trochu
![]()
přeji hezký večer všem
vaše teď už spokojenější Minnie
DOBRÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
sice uplakané, ale o to více podzimovější ![]()
Heslo dnešního dne: VÁCLAVEČKU, VÁCLAVE - zítr SVÁTEEEEEEEEEEK a tudíž VOLŇÁSEEEEEK. … tralala…hejhejhej …ůůůůůůůů
![]()
MINNIE:
TO JE FOOOFR, TO JE FOOOFR…už za tu vaši statečnost to tentokrát vyjde
, jsem o tom stopro přesvědčená
![]()
(Chacha…teď jsem si vzpomněla, že když jsme před 3 měsíci rozhodli o miminku a úplně první měs.to nevyšlo, manžílek-andílek usoudil, že má pomalé spermijky, takže přestává chlastat…CHACHA. No, na nás by opravdu lékáři neměli být z čeho živi
Tenkrát jsem hned po tuleníčku lítala a běhala, a proto ten další měsíc jsme poleželi a bylo to
- no, já jsem to ještě podpořila douškem dobrého Savignonku
…jojo to byly časy
).
PRSK PRSK (dle Myščiny metody
)......zasílám ti, jak říká Daria, nebeskou výši holek-háácéégéééček
. A třeba si to tento měsíc střihnete právě s leženíčkem a třeba šampáánííčkem u postýlek - k tomu ještě hejno andílků a čápíků nad střechou…a na konci měsíce MIMI jako vyšité…jupííííí
![]()
Dobre rano holcinky,
dnes jsem spala az do 7.30h hehec
Asi to bude tim pocasim…Mela jsem jit dnes na kontrolu,ale ted jsem mluvila s Dr.a rikal,ze az 5.10.,ale stejne musim na Bulovku,s malou na kontrolu s ruckou.A 29.9. jdeme na genetiku,tak uz se tesim,at je to za nama a vime,jak to vsechno vypada.Od vcera na me lezou nejake depky,jestli je vse v poradku,jestli mimisek bude zdravy a jestli to vsechno vubec zvladnu…
Dost me bere ta upoutavka ve vyvolenych na ten tyden s Kapkou nadeje,kdyz vidim ty deti…
Jeste ze manzilek je takove zlaticko,opravdu musim rict,ze ho to moje tehu dost zmenilo.Nevim mozna,nevim jak to spravne nazvat,hodny,vsimavy byl vzdycky,ale ted je v tom neco,porad usmev beha kolem me,na veci ktere by jiste pred tim reagoval jinak,dnes s usmevem prejde… ![]()
Tehule- obr gratulace ke svatbe
![]()
Minie- je super,ze vam to vysetreni udelali takhle rychle,my jsme na nej nejaky cas cekali.Z niceho si nic nedelej a opravdu,jak rika Varenka vira je vsemocna
Uvidis,ze za chvili budeme vsecny cist pres celou obrazovku, ZE SE TO POVEDLO ,z celeho srdce ti to preju a PRSK PRSK
MYSKA
Ahojte holčiny!

, než to všechno přelouskám, bude zase víkend. 
Na ten UTZ se těš, uvidíš tam spoustu zajímavých věcí. A jestli budeš moct, určitě vem manžílka sebou!

Teď už začínáme 15. týden a dokonce jsem od svatby přibrala 1kg. 

Tak vás všechny moc zdravím - už jako vdaná paní.
Moc jste mě potěšili, tolik nových stránek
Varenko, mám z tebe velikánskou radost!!! Vzpomínala jsem na tebe, jak se vám daří a jestli je vše v pořádku. Člověk jak nemá chvilku PC, tak je skoro nemocný.
My jsme byly na UTZ 16.9. a měli jsme 6,5cm!
Teď mám zase spousty práce, uvažuje o neschopence, protože jsem pořád unavená, ale ještě uvidím. Mějte se moc krásně a hlaďte si bříška!!!