Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LENKO:
chacha…tak to jsme dvě.
Já od rána, co se práce týče, neudělala ani čárku
![]()
Jéééé, tak to určitě sluníčko přijde
![]()
Sasulo,
já vlastně taky nevím jestli nám ta opatření pomohla. My jsme byli na spermiogramu myslím v dubnu/květnu a od té doby ne.
Možná ta psychika zacloumala s cyklem, to se klidně může stát. Nebo hormony, měla jsi nějako stimulaci před IUI?
SASULO:
CHACHA…připomněla jsi mi jeden am. film (sice ho dávali nedávno, ale už si nevzpomínám, jak se jmenoval
), jak maminka a dcera čekají mimi a tatka kolem nich poletuje
. Takže až zkompletujeme ten náš ČERVŇÁTKOVÝ seznámek, tak si dáme všechny sraz a bříška vyrazejí do ulic
![]()
Co říkáš
![]()
Nejmenovalo se to „Tatínek nebo dědeček“ nebo tak nějak? To bylo fakt hodně dobrý ![]()
KELINKO:
Kde tě máme
![]()
A jak se má Lukášek a mimísek v bříšku
![]()
Myslím na tebe a hooonem přijď k nám
![]()
baby-kecalky
CHACHA …jojo.
A hrála tam Diane Keaton (omlouvám se, jestli jsem nenepsala její jméno správně
, ale mám ji děsně ráda
). Nejvíce se mi líbila scéna, jak tam obě leží v parném létu v obýváku a taťulda běhá kolem v zimácích a nosí jim ledové nápoje
![]()
Holčičky, tedy vy mi dáváte
Doktorka ještě pořád nemá výsledky, tak jí zase budu volat za půl hoďky, teď už končím v práci, tak se přesunu směr domů a odtud se zase přihlásím a pak vám napíšu co a jak, i když ono to je jasný že…Jinak na otázku, zda jsem měla někdy stimulaci před IUI, tak to jsem nikdy neměla, nikdy jsem žádnou stimulaci neměla, žádné léky a ani injekce…no tak uvidíme teď…
Tak vás beru za slovo a chci od vás všech slib, že se všichni sejdeme v tom příštím roce v červnu!!! To tu porodnost ale vytrhnem co?
No ale ten film, ten byl fakt úžasnej, fakt super, taky se mi líbilo, jak tam ti chlapi lítali a ženský tam ležely na gaučích a funěly ![]()
Tak se hezky snažte drahé těhulky čekatelky a já se zase ozvu a chci od vás také slyšet nějaké nové a hlavně super zprávičky!!!!!!!!
SASULO:
ty jdeš už domůůůů
- já ciii takyyy
![]()
Tak hupkydupky dom a napiš nám, co a jak ..... tfuj tfuj
![]()
Zítra dávají strašnou spoustu krásný filmečků a pohádek - tak už se mi sbíhají televizní sliny
I když plánujeme nějakou skvělou procházku buď u nás a nebo ve městě, uvidíme, jak to nakonec bude
![]()
A co plánuješ ty na volňáska
![]()
Holčinky, tak pro dnešek a zítřek končím. Doma nemáme net.
Mějte se krásně a užijte si volno!!!
Varenka: Tak to dopadlo blbě, je to negativní, takže ve čtvrtek jdu na vyvolávačku a pak budu čekat až přijde návštěva, pak půjdu na krev - test na hormony - a pak zase budu čekat na ovulaci a proběhne vše jako tento měsíc. No ještě se pak zeptám na klinice na ty injekce a léky na podporu těhotenství, protože jako vždy by mi nic nedali
No uvidíme, díky ti moc za podporu a flusance
, jsem celá mokrá ![]()
Tak přeji krásný zítřejší den, ať se daří úplně ve všem a krásnou procházku a sledování pohádek. Hezky si to užij a hlavně hezky odpočívej v postýlce s taťkou čekatelem ![]()
SASULO:
Hmmm…takže potvůrky spermijky stávkujou
- no podíváme se jim tentokrát na zoubky
a něco vymyslíme ![]()
Mooooc ti děkuju za krásné přáníčko (holka, vždyť já se dívám i na Králíky z klobouku
- tak nevím, jestli to je JEŠTĚ infantilitka a nebo spíše - UUUŽŽ
).
Pozdravení taťuldovi-čekatelovi MOOOOOOOOOOC RÁÁDA vyřídím - už vidím, jak se celý rozzáří, až to uslyší
![]()
I tobě přeji krásného volňáska a hooodně moooooooooooc nej nej fanfárové pohodičky. ![]()
P.S. A kdyby tě náááhodou zlomila snažilenkovská lenoorka a dala páánům doktorům valé, tak nezapomeň, že tady na emiminu máme skvělé echt-tehu radičky, které za ručeně zabírají
![]()
LENKO25:
Přeji ti nááádhernou pohodičku a hodné legrandy na celý večer i zítřejší volňáskový den
papa
Ahoj holciny, nakukuju a skoro se pridavam, jsem takova na hranici…tp podle ms 27/5, taaaakze klidne i cervenatko…budete mit denicek?
anina
ANINO:
Ahooojky a mooooc vítej mezi námi a hlavně GRATULUJIIIIIIIIII k tvému krásňoučkému tehulkovství - je to paráda
![]()
S deníčkem jsem na štýru - musíš mi poradit, jak to vlastně funguje
![]()
Uvidíme, co ostatní naše holčiny na to
![]()
P.S. Málem bych zapomněla: gratulujijijijiji k tomu nádhernému metříkuuu ![]()
Varenko: to bylo mooooc mile privitani, dekuju! Denicky se radi podle tematu do Snazilkovskych, Tehulkovskych a tak dal…seznam najdes vlevo na liste. Me se zdaji prehlednejsi. Nekdo vzdy napise denicek a pod nej se pridavaji komentare. Ja si myslim ze je to prehlednejsi.
Jinak koukam ze jsme na tom skoro stejne.....tak taky gratulujuuuuuuuu! Kdy jsi to zjistila?
anina