Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
27.9.05 14:13

LENKO:
chacha…tak to jsme dvě. :twisted: :lol: Já od rána, co se práce týče, neudělala ani čárku :! :oops:
Jéééé, tak to určitě sluníčko přijde 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.9.05 14:26

Sasulo,
já vlastně taky nevím jestli nám ta opatření pomohla. My jsme byli na spermiogramu myslím v dubnu/květnu a od té doby ne.
Možná ta psychika zacloumala s cyklem, to se klidně může stát. Nebo hormony, měla jsi nějako stimulaci před IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 14:27

SASULO:
CHACHA…připomněla jsi mi jeden am. film (sice ho dávali nedávno, ale už si nevzpomínám, jak se jmenoval :oops: ), jak maminka a dcera čekají mimi a tatka kolem nich poletuje :lol: . Takže až zkompletujeme ten náš ČERVŇÁTKOVÝ seznámek, tak si dáme všechny sraz a bříška vyrazejí do ulic :! :P :D
Co říkáš :?: :P :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.9.05 14:37

Nejmenovalo se to „Tatínek nebo dědeček“ nebo tak nějak? To bylo fakt hodně dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 14:38

KELINKO:
Kde tě máme :?: :P
A jak se má Lukášek a mimísek v bříšku :?: :D
Myslím na tebe a hooonem přijď k nám :wink: :D
baby-kecalky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 14:42

CHACHA …jojo. :lol: :lol: A hrála tam Diane Keaton (omlouvám se, jestli jsem nenepsala její jméno správně :oops: :wink: , ale mám ji děsně ráda :D ). Nejvíce se mi líbila scéna, jak tam obě leží v parném létu v obýváku a taťulda běhá kolem v zimácích a nosí jim ledové nápoje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.9.05 14:50

Holčičky, tedy vy mi dáváte :P Doktorka ještě pořád nemá výsledky, tak jí zase budu volat za půl hoďky, teď už končím v práci, tak se přesunu směr domů a odtud se zase přihlásím a pak vám napíšu co a jak, i když ono to je jasný že…Jinak na otázku, zda jsem měla někdy stimulaci před IUI, tak to jsem nikdy neměla, nikdy jsem žádnou stimulaci neměla, žádné léky a ani injekce…no tak uvidíme teď…

Tak vás beru za slovo a chci od vás všech slib, že se všichni sejdeme v tom příštím roce v červnu!!! To tu porodnost ale vytrhnem co?

No ale ten film, ten byl fakt úžasnej, fakt super, taky se mi líbilo, jak tam ti chlapi lítali a ženský tam ležely na gaučích a funěly :o

Tak se hezky snažte drahé těhulky čekatelky a já se zase ozvu a chci od vás také slyšet nějaké nové a hlavně super zprávičky!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 14:59

SASULO:
ty jdeš už domůůůů :?: :?: :P - já ciii takyyy :cry: :D :lol: :lol: :lol:
Tak hupkydupky dom a napiš nám, co a jak ..... tfuj tfuj :wink: :D
Zítra dávají strašnou spoustu krásný filmečků a pohádek - tak už se mi sbíhají televizní sliny :! :twisted: I když plánujeme nějakou skvělou procházku buď u nás a nebo ve městě, uvidíme, jak to nakonec bude :wink: :D :D
A co plánuješ ty na volňáska :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.9.05 15:27

Holčinky, tak pro dnešek a zítřek končím. Doma nemáme net.
Mějte se krásně a užijte si volno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.9.05 15:44

Varenka: Tak to dopadlo blbě, je to negativní, takže ve čtvrtek jdu na vyvolávačku a pak budu čekat až přijde návštěva, pak půjdu na krev - test na hormony - a pak zase budu čekat na ovulaci a proběhne vše jako tento měsíc. No ještě se pak zeptám na klinice na ty injekce a léky na podporu těhotenství, protože jako vždy by mi nic nedali :cry: No uvidíme, díky ti moc za podporu a flusance :lol: , jsem celá mokrá :D

Tak přeji krásný zítřejší den, ať se daří úplně ve všem a krásnou procházku a sledování pohádek. Hezky si to užij a hlavně hezky odpočívej v postýlce s taťkou čekatelem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 16:22

SASULO:
Hmmm…takže potvůrky spermijky stávkujou :?: :evil: - no podíváme se jim tentokrát na zoubky :! :oops: :lol: a něco vymyslíme :wink:
Mooooc ti děkuju za krásné přáníčko (holka, vždyť já se dívám i na Králíky z klobouku :! :oops: 8O - tak nevím, jestli to je JEŠTĚ infantilitka a nebo spíše - UUUŽŽ :! :?: :twisted: :idea: :lol: :lol: ).
Pozdravení taťuldovi-čekatelovi MOOOOOOOOOOC RÁÁDA vyřídím - už vidím, jak se celý rozzáří, až to uslyší :P :D
I tobě přeji krásného volňáska a hooodně moooooooooooc nej nej fanfárové pohodičky. :wink:
P.S. A kdyby tě náááhodou zlomila snažilenkovská lenoorka a dala páánům doktorům valé, tak nezapomeň, že tady na emiminu máme skvělé echt-tehu radičky, které za ručeně zabírají :! :twisted: :wink: :lol:

LENKO25:
Přeji ti nááádhernou pohodičku a hodné legrandy na celý večer i zítřejší volňáskový den :P papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
27.9.05 16:31

Ahoj holciny, nakukuju a skoro se pridavam, jsem takova na hranici…tp podle ms 27/5, taaaakze klidne i cervenatko…budete mit denicek?

anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 16:46

ANINO:
Ahooojky a mooooc vítej mezi námi a hlavně GRATULUJIIIIIIIIII k tvému krásňoučkému tehulkovství - je to paráda :wink: :P :D
S deníčkem jsem na štýru - musíš mi poradit, jak to vlastně funguje :idea: :oops: :wink:
Uvidíme, co ostatní naše holčiny na to :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 16:48

P.S. Málem bych zapomněla: gratulujijijijiji k tomu nádhernému metříkuuu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
27.9.05 18:24

Varenko: to bylo mooooc mile privitani, dekuju! Denicky se radi podle tematu do Snazilkovskych, Tehulkovskych a tak dal…seznam najdes vlevo na liste. Me se zdaji prehlednejsi. Nekdo vzdy napise denicek a pod nej se pridavaji komentare. Ja si myslim ze je to prehlednejsi.

Jinak koukam ze jsme na tom skoro stejne.....tak taky gratulujuuuuuuuu! Kdy jsi to zjistila?

anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová