Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
27.9.05 21:10

ANINO:
víš, já jsem se dnes snažila juknout do deníčků 8O a moc jsem z toho moudrá nebyla - ovšem jsem si jistá, že problém není v deníčkách :! :twisted: :oops: :oops: :lol:
Taky jsem koukala, že jsme o pár dní - já mám TP 22.5., ale to je ještě neoficiální. :wink:
13.9.byl ten šťastný den, kdy mi sestřička z laborky nahlásila POZITIVNÍ :P .
A co ty? A čekáš první mimi, že :?: :idea: :P
Co plánuješ na zítřejší volňáskový den :?: :D

HOLČINKYY,
copaa dělááte :?: 8)
My jsme doopravdy jeli na polívčičku :P v chlebíku a na to jsme si dali rundu echt českého papáníčka (knedlo-zelo :twisted: )- to byla ňááámina jako od maminky :D :wink: :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.9.05 07:24

Holky dobré rááno :) :! :roll: (zív zív) :roll:

Včera jsme začali naši minipididovolenou - doma, udělali jsme si ohýnek a zabékali s kytarou, vínečko :D :)

Dneska vyrážíme na houby, je VOLNO a to je super :lol: :D

Takže všechny povinně UŽÍVAT SI A UŽÍVAT dnešního dne :! :lol: :lol:

Jdu chystat manžílkovi (a sobě) snídani, už se mi tu vrtí v posteli, já si ho tak rozmazluju, ale až bude mimísek, tak ho taky budu rozmazlovat :)

Hezoučký den a ozvu se nejdříve večer :)

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
28.9.05 07:30

Varenka: Ano, cekam prvni. K dr. jdu v patek, uz se nemuzu dockat, pochopitelne… ;)

Daria: Juuuu to ti zavidim, na houby, ja byla s mamou letos jen dvakrat…achjo. Snad to jeste vyjde. Urcite nahlas, jak jste v lese poridili!

Ja dnes jedu s manzilkem a jeho rodici na vylet…mnooo, ja se tesim, je s nimi vzdycky prca a navim od doby, co se dozvedeli, ze cekame mimi, me jeste nevideli…tak jsem zvedava, jestli to budou komentovat hned jak se potkame, nebo az u obeda… :D:D:D

Preju vsem krasny den!

anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.9.05 10:20

Dobré ránko

VARENKO: Moooooc ti děkuju za gratulaci k tomu našemu malému krůčku vpřed :) :wink: Jsem nedočkavka a těším se. Průběžně budu dávat vědět,ju? Teď se tu bohužel až do neděle neukážu, protože od zítřka jsem na služební cestě. Tak v neděli dopoledne si přijdu počíst :D :)

A ještě jednou děkuju všem za ty milé zprávičky
přeji všem krásné volno a hezčí počasí než je u nás :wink:

Ahoooooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.9.05 19:44

Dobrý večír :)

Dneska byl tak nádherný den, byli jsme na houbách, sice jsme našli jen 2 praváky, ale nádherně jsme se prošli a byli jsme na trojmezí - úplně nejvýchodnější cíp naší krásné republiky :) :) 8) 8)

Pěkný den jsme nyní ukončili královskou večeří - hovězí a já si právě nalila červené vínko značky MERLOT :lol: :lol:

Přeji všem pohodový večírek a zítra hurá do práce :! :evil: :x :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.9.05 08:14

Ahoj holčinky,
to je teda ráno, co? :? Škoda, že to volno není až do neděle, to by byla teprv paráda :) .
Tak Sasulo, vzhůru do dalších pokusů!!!! Přeju hooooodně štěstíčka!!!! Budete vlastně na tom s Minnie podobně (a se mnou zanedlouho taky), tak si o té lékařské vědě aspoň tady můžeme popovídat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.9.05 08:25

Dobré ranko,
dneska rychle a stručně - píšu z cizího PC.

Ráno nic moc, sluníčko nikde, ještě spím, včera ten volný den přišel vhod, ale člověk si pak moc zvykne a nechce se mu pracovat - tak je to aspoň u mě. :(

Jak se daří těhulkám :?: Ono to na tom metříku tak pěkně naskakujou, ta číselka, a čas utíká. Mě to připadá, že mě jakožto snažilce se to docela táhne, protože pořád jaksi chybí výsledek :cry:

Končím, určitě se ještě ozvu :!

• Citovat
  • Upravit
1160
29.9.05 09:11

Ahooooj holčinkyyyy,
přeji vám krásné dobré rááníčkko :P

Jak se všechny máte a jak jste si užili volňásek :?: :wink:
My skvěle - byli jsme na slavnostním obídku, procházce a pak už jen lehárko doma u telky. Večer jsme si zalezla do pelíšku a četla bulvární drby :! :twisted: :oops: :lol:

HOLČINKY, přeji vám náááádherný den a tenhle podzimní deštík má nááhodou něco do sebe … :wink: :D

zatím papa Varenka
P.S: Taky jste dnes málem nevstali :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.9.05 09:45

Dobre ranko holcinky,
vcera se mi ani nechtelo na PC,jsem nejaka nervozni z toho dnesniho vysetreni.Jdeme na tu genetiku.Zdaly se mi silene sny,tak doufam,ze to nevesti nic spatneho :! :! :! :! Jdeme tam na 14h,tak mi drzte pesticky.Jeste chceme s manzilkem vyridit nejake veci na uradech,tak vyrazime asi za hodku,pak nejaky obidek,at jdu s plnym briskem :lol: :lol: :lol: Manzilek me jeste premlouva na tulenicko :lol: ,aspon prestanu myslet na spatne veci :lol: :lol: :lol:
Zatim se mejte krasne a hned jak se vratim,tak pisnu. :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.9.05 10:48

MYSKO:
Jééé, mooc držím palečky. Určitě napiš podrobnosti - já vůbe netuším, o čem to je :?: :oops: :oops: :wink:
Hiiiiii…já se chci takyyyy tuuuuliiiiiit :cry: :cry: :cry: :twisted:

Holčinky, u nás vyjuklo sluníčko a to je moooooooooc dobře - a proto MYSKO ničeho se neboj - SLUNÍČKO chrání :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.9.05 10:51

p.s. MYSKO - jéééééééééééé, ty už máš 1.TRIMESTR za sebouuu. To chce ŘÁDNOU OSLAVIĆKUUUUUUU :P - moooooooooooc GRATULUJIIIII tobě i mimísečkovi :D

P.S. Jéééžíííš, já už bych si zase dala polííívčičku … :cry: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.9.05 11:45

MINNIE:
jak dopadla tvá služební cesta :?: A kdy máte další posezeníčko s lékařem :?: Uuuurčitě dej vědět - moooc na tebe myslím a vzpomínám. :wink:

DARJUŠKO:
Jéééé…ty houbičky ti opravdu závidím. :D Ono ve výsledku ani nejde o to, kolik hub člověk nasbírá, jako o tu procházku lesem a vůbec je to prostě parádní atmosféra, která patří k podzimu. Nám se letos bohužel nepodařilo zajet k nám do lesíka :cry: a to jsme opravdu vášnivíí houbaři :P :D :D

Holčinky, venkuuu je mooc krásně. Jdu si udělat pauzu - zalezu si do suprbupr knihkupectví, po:,–(ím se tam a budu se probírat tehu-knižečkami, než nějakou zvolím. Tak se těěěšííím - bude to pro mě krásňoučká relaxace :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.9.05 12:23

Achoooj holčinky :!

Už jsem se „rozjela“ a makám o106 :) :D :D :twisted:

MYSKO
Budu na tebe myslet, ve 14.00 zatnu pěstičky, ať vše vyjde dooobře, mooooc si to zasloužíte 8) :D :D

VARENKO
Ano ano, přesně jako ty, i my se v lese nabíjíme energií, bylo krásně, vzdoušek lesní a sluníčko dělají divy, odpoledne nějaké to pííívečko (já ne, já až večer vínko, za 1. jsem byla řidič a za 2. mě pivo nechutná, jen to vínečko :lol: ).

Včera mi manžílek koupil MERLOT, měli jsme hodně masíčka, hovězí s rýží na večeři a na obídek vepřo-knedlo-zelo 8O :) :D já normálně maso moc nemusím, ale když jsme měli ten výlet, tak jsem si holt popustila uzdu a pořádně se nadlábla :) a navíc si myslím, že nějaké ty masové vitamínky taky potřebuji :)

U nás pro změnu začalo poprchávat, ráno bylo ještě krásně, ale teď se to nějak kazí :( :oops: :oops:

No aspoň takové to krásné podzimní počasí úplně se nabízející k podzimnímu lenošení u televize :)

Mějte se krásně, a pište a pište a piště :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.9.05 13:22

ahojky holčičky, tak hlásím, že zanedlouho začneme dalšími pokusy na cestě k mimískovi a nebo mimískům :lol:

Varenka: Ahojík mamino, tak doufám, že pozdrávky pro taťuldu dorazily :P Hmm, ta polívka, dala bych si taky, ale já ještě nemám nárok, až si to zasloužím 8O Byla jsem před hoďkou na gyndě. Tak neví, proč mě pořád bolí v tom podbřišku, nic tam nemám, zjistila, že mi ovu proběhla. Už na mě letěla s injekcí, tak jsem jí řekla, že ještě nechci, že už cítím, že asi potvora přijde. Měřila jsem si dnes teplůtku a po 3 týdnech potvora klesla, takže to je jasný, brzy to přijde. Budu radši bez injekce, myslím, že pokud o víkendu dorazí, budu ráda, že to jde přírodně, než aby do mě něco rvala. Zase půjdu 3. den cyklu na krev (FSH,LH) a pak čekat na ovu a pokud dorazí, tak rychle poberu taťku a vrčíme do Plzně. Ptala jsem se jí taky, proč neberu nějakou stimulaci, tak řekla, že u IUI není třeba, že u mě před ovu všechno super velký a po výkonu taky není třeba, tak nevím, zeptám se pak ještě na klinice. Já totiž taky měla problém s pojišťovnou, byla jsem na té klinice ještě v době, kdy jsem měla ZP MV a s tou nemají smlouvu, ale udělali mi to…teď už jsem u VZP a tak nebude žádný problém.
Přeji krásný den a budu ráda, když se zase ozveš a sdělíš novinky o tvém mimískovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.9.05 13:24

Lenka 25: tak střemhlav do dalších pokusů :lol: Já už teď budu čekat jen na mrchu a pak očekávanou ovu (snad bude) a pak zase výlet do Plzně, ale už se těším :oops:

Držím palečky a třeba se sejdeme na těhulkovských stránkách 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová