Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ANINO:
víš, já jsem se dnes snažila juknout do deníčků
a moc jsem z toho moudrá nebyla - ovšem jsem si jistá, že problém není v deníčkách
![]()
Taky jsem koukala, že jsme o pár dní - já mám TP 22.5., ale to je ještě neoficiální. ![]()
13.9.byl ten šťastný den, kdy mi sestřička z laborky nahlásila POZITIVNÍ
.
A co ty? A čekáš první mimi, že
![]()
Co plánuješ na zítřejší volňáskový den
![]()
HOLČINKYY,
copaa dělááte
![]()
My jsme doopravdy jeli na polívčičku
v chlebíku a na to jsme si dali rundu echt českého papáníčka (knedlo-zelo
)- to byla ňááámina jako od maminky
![]()
Holky dobré rááno
(zív zív) ![]()
Včera jsme začali naši minipididovolenou - doma, udělali jsme si ohýnek a zabékali s kytarou, vínečko
![]()
Dneska vyrážíme na houby, je VOLNO a to je super
![]()
Takže všechny povinně UŽÍVAT SI A UŽÍVAT dnešního dne
![]()
Jdu chystat manžílkovi (a sobě) snídani, už se mi tu vrtí v posteli, já si ho tak rozmazluju, ale až bude mimísek, tak ho taky budu rozmazlovat ![]()
Hezoučký den a ozvu se nejdříve večer ![]()
Daria ![]()
Varenka: Ano, cekam prvni. K dr. jdu v patek, uz se nemuzu dockat, pochopitelne… ![]()
Daria: Juuuu to ti zavidim, na houby, ja byla s mamou letos jen dvakrat…achjo. Snad to jeste vyjde. Urcite nahlas, jak jste v lese poridili!
Ja dnes jedu s manzilkem a jeho rodici na vylet…mnooo, ja se tesim, je s nimi vzdycky prca a navim od doby, co se dozvedeli, ze cekame mimi, me jeste nevideli…tak jsem zvedava, jestli to budou komentovat hned jak se potkame, nebo az u obeda… ![]()
![]()
![]()
Preju vsem krasny den!
anina
Dobré ránko
VARENKO: Moooooc ti děkuju za gratulaci k tomu našemu malému krůčku vpřed
Jsem nedočkavka a těším se. Průběžně budu dávat vědět,ju? Teď se tu bohužel až do neděle neukážu, protože od zítřka jsem na služební cestě. Tak v neděli dopoledne si přijdu počíst
![]()
A ještě jednou děkuju všem za ty milé zprávičky
přeji všem krásné volno a hezčí počasí než je u nás ![]()
Ahoooooj
Dobrý večír ![]()
Dneska byl tak nádherný den, byli jsme na houbách, sice jsme našli jen 2 praváky, ale nádherně jsme se prošli a byli jsme na trojmezí - úplně nejvýchodnější cíp naší krásné republiky
![]()
Pěkný den jsme nyní ukončili královskou večeří - hovězí a já si právě nalila červené vínko značky MERLOT
![]()
Přeji všem pohodový večírek a zítra hurá do práce
![]()
Daria ![]()
Ahoj holčinky,
to je teda ráno, co?
Škoda, že to volno není až do neděle, to by byla teprv paráda
.
Tak Sasulo, vzhůru do dalších pokusů!!!! Přeju hooooodně štěstíčka!!!! Budete vlastně na tom s Minnie podobně (a se mnou zanedlouho taky), tak si o té lékařské vědě aspoň tady můžeme popovídat ![]()
Dobré ranko,
dneska rychle a stručně - píšu z cizího PC.
Ráno nic moc, sluníčko nikde, ještě spím, včera ten volný den přišel vhod, ale člověk si pak moc zvykne a nechce se mu pracovat - tak je to aspoň u mě. ![]()
Jak se daří těhulkám
Ono to na tom metříku tak pěkně naskakujou, ta číselka, a čas utíká. Mě to připadá, že mě jakožto snažilce se to docela táhne, protože pořád jaksi chybí výsledek ![]()
Končím, určitě se ještě ozvu ![]()
Daria ![]()
Ahooooj holčinkyyyy,
přeji vám krásné dobré rááníčkko ![]()
Jak se všechny máte a jak jste si užili volňásek
![]()
My skvěle - byli jsme na slavnostním obídku, procházce a pak už jen lehárko doma u telky. Večer jsme si zalezla do pelíšku a četla bulvární drby
![]()
HOLČINKY, přeji vám náááádherný den a tenhle podzimní deštík má nááhodou něco do sebe …
![]()
zatím papa Varenka
P.S: Taky jste dnes málem nevstali
![]()
Dobre ranko holcinky,
vcera se mi ani nechtelo na PC,jsem nejaka nervozni z toho dnesniho vysetreni.Jdeme na tu genetiku.Zdaly se mi silene sny,tak doufam,ze to nevesti nic spatneho
Jdeme tam na 14h,tak mi drzte pesticky.Jeste chceme s manzilkem vyridit nejake veci na uradech,tak vyrazime asi za hodku,pak nejaky obidek,at jdu s plnym briskem
Manzilek me jeste premlouva na tulenicko
,aspon prestanu myslet na spatne veci
![]()
Zatim se mejte krasne a hned jak se vratim,tak pisnu. ![]()
MYSKA
MYSKO:
Jééé, mooc držím palečky. Určitě napiš podrobnosti - já vůbe netuším, o čem to je
![]()
Hiiiiii…já se chci takyyyy tuuuuliiiiiit
![]()
Holčinky, u nás vyjuklo sluníčko a to je moooooooooc dobře - a proto MYSKO ničeho se neboj - SLUNÍČKO chrání
![]()
p.s. MYSKO - jéééééééééééé, ty už máš 1.TRIMESTR za sebouuu. To chce ŘÁDNOU OSLAVIĆKUUUUUUU
- moooooooooooc GRATULUJIIIII tobě i mimísečkovi ![]()
P.S. Jéééžíííš, já už bych si zase dala polííívčičku …
![]()
MINNIE:
jak dopadla tvá služební cesta
A kdy máte další posezeníčko s lékařem
Uuuurčitě dej vědět - moooc na tebe myslím a vzpomínám. ![]()
DARJUŠKO:
Jéééé…ty houbičky ti opravdu závidím.
Ono ve výsledku ani nejde o to, kolik hub člověk nasbírá, jako o tu procházku lesem a vůbec je to prostě parádní atmosféra, která patří k podzimu. Nám se letos bohužel nepodařilo zajet k nám do lesíka
a to jsme opravdu vášnivíí houbaři
![]()
Holčinky, venkuuu je mooc krásně. Jdu si udělat pauzu - zalezu si do suprbupr knihkupectví, po:,–(ím se tam a budu se probírat tehu-knižečkami, než nějakou zvolím. Tak se těěěšííím - bude to pro mě krásňoučká relaxace ![]()
Achoooj holčinky ![]()
Už jsem se „rozjela“ a makám o106
![]()
MYSKO
Budu na tebe myslet, ve 14.00 zatnu pěstičky, ať vše vyjde dooobře, mooooc si to zasloužíte
![]()
VARENKO
Ano ano, přesně jako ty, i my se v lese nabíjíme energií, bylo krásně, vzdoušek lesní a sluníčko dělají divy, odpoledne nějaké to pííívečko (já ne, já až večer vínko, za 1. jsem byla řidič a za 2. mě pivo nechutná, jen to vínečko
).
Včera mi manžílek koupil MERLOT, měli jsme hodně masíčka, hovězí s rýží na večeři a na obídek vepřo-knedlo-zelo
já normálně maso moc nemusím, ale když jsme měli ten výlet, tak jsem si holt popustila uzdu a pořádně se nadlábla
a navíc si myslím, že nějaké ty masové vitamínky taky potřebuji ![]()
U nás pro změnu začalo poprchávat, ráno bylo ještě krásně, ale teď se to nějak kazí
![]()
No aspoň takové to krásné podzimní počasí úplně se nabízející k podzimnímu lenošení u televize ![]()
Mějte se krásně, a pište a pište a piště
![]()
Daria ![]()
ahojky holčičky, tak hlásím, že zanedlouho začneme dalšími pokusy na cestě k mimískovi a nebo mimískům ![]()
Varenka: Ahojík mamino, tak doufám, že pozdrávky pro taťuldu dorazily
Hmm, ta polívka, dala bych si taky, ale já ještě nemám nárok, až si to zasloužím
Byla jsem před hoďkou na gyndě. Tak neví, proč mě pořád bolí v tom podbřišku, nic tam nemám, zjistila, že mi ovu proběhla. Už na mě letěla s injekcí, tak jsem jí řekla, že ještě nechci, že už cítím, že asi potvora přijde. Měřila jsem si dnes teplůtku a po 3 týdnech potvora klesla, takže to je jasný, brzy to přijde. Budu radši bez injekce, myslím, že pokud o víkendu dorazí, budu ráda, že to jde přírodně, než aby do mě něco rvala. Zase půjdu 3. den cyklu na krev (FSH,LH) a pak čekat na ovu a pokud dorazí, tak rychle poberu taťku a vrčíme do Plzně. Ptala jsem se jí taky, proč neberu nějakou stimulaci, tak řekla, že u IUI není třeba, že u mě před ovu všechno super velký a po výkonu taky není třeba, tak nevím, zeptám se pak ještě na klinice. Já totiž taky měla problém s pojišťovnou, byla jsem na té klinice ještě v době, kdy jsem měla ZP MV a s tou nemají smlouvu, ale udělali mi to…teď už jsem u VZP a tak nebude žádný problém.
Přeji krásný den a budu ráda, když se zase ozveš a sdělíš novinky o tvém mimískovi ![]()
Lenka 25: tak střemhlav do dalších pokusů
Já už teď budu čekat jen na mrchu a pak očekávanou ovu (snad bude) a pak zase výlet do Plzně, ale už se těším ![]()
Držím palečky a třeba se sejdeme na těhulkovských stránkách ![]()