Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
27.9.05 08:37

Ahoj děvčátka,
tak už jsem dlouuuuho nepsala, ale čtu vás poctivě denně.
Varenko, moc gratuluji k nebeským výšinám HCG :lol: Teď už bude všechno fajn, budeš vařit polívečky a omáčky a za 9 měsíců budeš extra kuchárka :P
Minie, my máme trošku jiný ale podobný problém, máme spermijky normálně rychlé, ale máme jich zase málo… Takže nás čeká také inseminace, ale snažíme se zatím půl roku, ještě půl roku tomu dáme čas a pak půjdeme na to. Tak vám přeju, ať se co nejrychleji zadaří a jdeš mi krásným příkladem :D
Holky, taky u vás leje jako u nás v Hradci? To je hrůůůza 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.9.05 08:52

Daria+Varenka: holčičky nevím, nevím…ale když včera byla krev negativní a to jsem byla už v 37DC a 24 dní po IUI, tak je jasné, že se z toho asi nic nevyklube. Možné by to bylo, kdybych byla týden po IUI, ale takhle po 3 týdnech, to už by tam mělo být hodně vysoké číslo :-(( No nic, budeme se snažit dál, že…Dám samozřejmě vědět co mi řekne dr., budu jí volat odpoledne.

Dario, přeji ti ať se všechno vydaří tak jak má a na zdraví při burčáku!!

Varenko, děkuji za přáníčka a za to, že na mě myslíš, já také na vás všechny moc myslím a jen co se něco dozvím, písknu sem…

Děkuji vám moooooooooooc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.9.05 08:55

Varenko- mooooc velikaaaanskaaaa gratulace,to jsem rada,ze je vse jak ma byt :D :D :D Ale nezapominej na slova pana Dr.setrit se :! :! :! :!
No ja jsem to vcera s tim varenim pekne zazdila,na gulas jsem se vykaslala a udelala jsem k veceri bramboraky.Ale dnes to musim tem mym brouckum vynahradit. :D :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
27.9.05 09:13

Ahoj holky!
O víkendu jsem nějak neměla čas sem písnout (to víte - plodné období… :oops: :oops: :wink: :lol: ) a včera jsem se školila.
Minnie - to je supr, že vám tu inseminaci udělají hned, to už můžeš začít stříhat metr :D
Varenko - teda tooooooolik jednotek HCG??? 8O 8O 8O 8O To je fičák! :wink:
Holky, doufám, že to tento měsíc vyjde, už nejsem tak hysterická jako minule, kdy jsem od prvního tulení vzorně abstinovala, pozorovala se a přivolávala si ranní nevolnosti snad už od první minuty. Vesele si pocucávám víno - vzala jsem si Varenčinu radu k srdci (že jako ty spermijky oblbnu alkoholem a ony se pak zdrží na mejdanu a zabloudí i k vajíčku). Tak se držte a pravidelně na nás snažilky prskejte :! :! :!
Papa. Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.9.05 09:17

HOlky,
tak to nás tu bude už s inseminací víc, to jsem si oddechla že v tom nejsem sama. Člověku je hned líp, když si může s někým „popovídat“ i když je to takhle přes internet.
Sasulo, neztrácej naději, já si pořád říkám, že inseminací můžeš mít za rok 6 a to by bylo, aby se to do roka nepovedlo. Když se to tak vezme, tak to zas tak dlouhá doba není, rok uteče jako voda…
Je to asi chábá útěcha, ale na mě platí, za ten rok si všechno srovnám a připravím pro mimi, aby to bylo všechno OK, až to přijde, a to že to přijde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.9.05 09:24

Ahoj holky,

je tezke zapamatovat si vsechny jmena a pribehy. Ale super, ze se to vsude vyvyji dobrou cestou.
Noggie- to je skvele, ze jste sli na vysetreni. Ted uz tomu nebudete muset davat cas… a cekat, co bude. To by bylo super, kdyby se to povedlo hned.
Holky na tebe nejake ty tehotenske bacilky urcite poslou.

Varenko- moc a moc gratuluju a uzivej si to.

Ostatnim preju, at se to taky tak hezky posouva k lepsimu a mimco vzjde treba pri pristim pokuse, at tu mame neco hezkeho k pocteni.
No a zdravim vsechny mamci a jejich mimca atu uz venkovni nebo vnitrni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 09:36

HOOLČÍÍÍNKYYY..vy jste se rozjely :twisted: 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:
Nestíhám nestíhááááám ...... 8O 8O :lol: :lol:
Za chvilku juknu 8O a písnu :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
27.9.05 09:50

MINNIE

Myslím, že si můžeš gratulovat, máš skvělého Dr a jeho postup se mi líbí. Můj Dr je v okolí vyhlášený, má tak plno že se k němu musí objednávat, proto od něj nechci odejít.
My jsme podnikli taky nějaká vyšetření, manžel byl na spermiogramu,výsledky nic suprového, ale 50% spermijek jsou pohyblivé, já tomu vůbec nerozumím, nějaké číslo 35mil. nebo co a můj Dr řekl, že pokud to je přes 20 (což je), takže to na „normální“ oplození stačí. A příští měsíc mě zvedne dávku Clostilbegytu, tudíž manžel je asi v pořádku a problém vidí ve mě! Ale já mám ovulaci, jen asi málo kvalitní nebo co.

Tak trošku ti závidím, že u vás se už něco děje, my stále máme doporučení čekat a trpělivost, neboť u nás to jde přirozenou cestou, což je sice fajn, ale trvá to dlouho :cry: :) :lol: a já bych chtěla všechno hned :twisted:

No nic, aspoň se potrénuji v trpělivosti a získám možná BOBŘÍKA TRPĚLIVOSTI jestli nějaký takový řád existuje :D :lol: :lol: :lol:

Já už si ze všeho dělám srandu.

Držím palce, ať co nejdřív zahlásíš // a napiš, jak probíhá ta inseminace.

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.9.05 09:51

Takze se omlouvam. Rikam, ze se mi ty pribehy pletou. K vysetreni jsem gratulovala Minnie:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
27.9.05 10:01

Táááák a dočetla jsem vše, včera byl nějaký „plodný“ den na příspěvečky, to je moooc dobře :lol:

U nás od ráda svítí sluníčko, vypadá to na další supppeeer den se sluníčkem, ho ho ho :! :lol: :lol:

Včera jak jsem skončila s prací, bylo půl 4 :twisted: ani ta siesta mi nevyšla, byl docela fičák :evil: :x :x ale páááák: vzala jsem si lehátko na zahrádku a lehla si na sluníčko - to byla pohodička :! :lol: :lol: :lol:

Dneska si to doufám zopakuji, jen ať neprší :!

Jinak nevím, kdo už tady psal, že má muž pomalé spermijky, ale u nás to možná taky bude trošku problémek, protože nevěřím, že by byl problém jen ve mě :twisted: :twisted: takže co poradíte :?: Já myslím, že tuleníčko tulení každodenní taky asi není zcela nejlepší na početí mimíska, ty spermijky asi nemají čas dozrát, takže tento týden se trošku krotíme :lol: :lol: :lol: Minulé plodné období jsme „na tom leželi“ (= pracovali) každý den, někdy i 2×, měli jsme dovču - svatební cestu, tak jsme plně plnili manželské povinnosti :lol: :lol: :lol:
Doufám, že vám nevadí, že zde píšu takové chlípné věci :lol: :lol: :lol: a ještě není po desáte večer 8) :D :) :lol: :lol:
No už mi „haraší“ i v práci - chjo :cry: :) :D :D

Přeji všem úspěšný den a zítra máme VVVVOOOOLLLLNNNNOOOO - hurá hurá hurá :lol: :! :! :!

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.9.05 10:15

Lenka 25: Leni, já vím, já z toho nedělám také nějaké závěry, ale už jsme se fakt moc těšili. Ne, že bych se kvůli tomu věšela, ale smutná jsem. Víš, my už se snažíme přes 3 roky, teď jsme to tedy zkusili poprvé přes doktory, ale toho čekání se mi zdá opravdu už hodně. Vím, že mám 6 pokusů od pojišťovny na IUI, také toho využiji, takže až budu volat na kliniku, tak jim řeknu, že to chci ještě zkoušet přes IUI, na IVF si myslím, že je času dost. Přeci jen se to musí jednou povést!!! Víš, je to zlé, když čekáš přes 3 roky a nemůžeš pomalu ani pořádně žít se vším všudy…Díky ti však moc za podporu a budu ráda, když budeš psát jak jsi na tom, tak ať to všechno vyjde suprově!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.9.05 10:16

Ahojky holky, můžu se k vám přidat? Já většinou píšu do deníčků, ale samozřejmě, jako všechny ostatní nakukuju i do jiných pokecáníček.
Mám stejný problém - jako většina z nás/vás. Snaženíčko je u nás už 13 měsíců a pořád se nedaří. Už uvažujeme o návštěvě CAR - na spermiogram a horm. krevní test … Jak ráda bych to už příště nedostala… Ale dnes jsem teprve 11 DC :( , teplotu měřím, ale teprve krátce a moc moudrá z toho nejsem… Nezbývá než se tulit a čekat. Souhlasím ale s názorem, že tulení každý den nebo i vícekrát denně moc nepomůže - navíc by měly spermijky vydržet dva dny…

Jo - ještě k tomu číslu ze spermiogramu… včera jsem pročítala net a tam psali, že normální stav je:
1,5 - 5 ml (množství), 2 0 mil spermií na 1 ml,
60 % pohyblivých a
60 % s normálním tvarem …

Toť z chytrých stránek…

Mějte se pěkně, Pajinkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.9.05 11:18

Sasulo - to já úplně chápu, vím co to je… Tři roky, to už je přece jenom nějaká doba. Ale až teď jste zkusili IUI a nějaký z dalších pokusů jistě vyjde, já tomu pevně věřím, i když první den cyklu je víra na bodu mrazu a říkám si, tenhle cyklus nic nesleduju, kašlu na to, přijde to samo. Ale jak se začne blížit ovulace, už jsem jako na trní, pak zase deset dní klid a když se blíží konec cyklu, na nic jinýho takřka nemyslím…
Na IVF já nemyslím vůbec. Pokud u Tebe bude probíhat ovulace a spermijky se ještě dají použít, zkoušela bych inseminaci, to mám stejný názor jako Ty. Moc Ti držím palce!!!! A zjistili proč máš tentokrát tak opožděnou MS?? Nejsou v tom nějaké hormony nebo tak něco? Aby Ti to případně do příště srovnali.

Někdo tu říkal, že se tulí každý den s méně kvalitníma spermijkama. To není dobré. Všude se doporučuje nejvíc obden. Pokud má někdo super spermiogram, toho se to samo netýká. Ale pokud má někdo horší, měl by si zásobičku šetřit :D . Pomáhá vitamín E, selen, zinek a sprchování vlažnou vodou, volné trenky… Můj přítel toto všechno praktikuje, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít kýžený efekt, ale snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 11:40

SASULO:
Nejprve ti děkujiiiiiii mooooooc za krásné přáníčko :D . Jsi hodňoučká a já už si tě píšu na příští měsíc na seznam nových tehulinek, kterým budu na oplátku gratulovati já :P :wink:
Uvidíš, co řekne zítra dr., protože jim ty laboratoře dávají přesné info, zatímco obyčejným smrtelníčkům řeknou jen pozitivní/negativní.
MOOOC ti držím palečky a na dnešek doporučuju podniknout něco suprbupr bláznivého :P :wink: :D Myslím mooc na tebe.

MARTINO:
Jéé, tak to k vám určitě nakouknu a moooc děkuju za pozváníčko - už teď se těším a hlavně na fóóta :P Krásný den.

MYSKO: Úplně tě chápu…já kdybych pupustila uzdu, tak se strachy nehnu :! :oops: Já to řeším tak, že když cítím, že to na mě jde - musím nutně něco podniknout - cokoli 8O :lol: (většinou něco dost bláznivýho :lol: ).
Tak dneska gulášek, joo :?: Mě se stále drží neoblomná chuť na polívčičku…tak musím na tom zapracovat :wink: :lol:
Ale máš pravdu, o víkendu jak jsem se fakt bála, jsem byla najednou nervní a pochopila jsem, že to je z těch strachů. Tak jsem to „hodila za hlavu“ - to byla úlevička :P :lol:

LENKO:
Moooooc držím palečky a moc děkujuuuu za krásné gratulace :P :D :D Jsem sice taková babka kořenářka, ale věřím, že ty správné tehu-oučinky jsou právě v pohodičce, užíváníčku a rezignující strategii „nu což, ono to jednou přijde“ :wink: … já vím, já vím, je to táááák těžkééé. Vždyť jenom to vaše půl roční snaženíčko si zaslouží pořádnou tehu-odměnu, ale uvidíš, že pravý podzimek zaklepe na vrátka a ty nám budeš hlásit ČERVŇÁTKA :P
P.S: Že by mi emimino pomohlo objevit můj skrytý básnický talentík :?: :twisted: HOHOHO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.9.05 11:51

MYSKO:
stráááááááně mooooooooooooc ti děkuju za přáníčko a gratulaci. :P Psala jsi, že kontrola dnes odpadla :?: - A zůstaneš už doma :?: :D To by byla parááádička - nominujeme tě už teď na SUPR-přispěvovatelku :twisted: :wink: :lol:
Holka, s těma bramborákama jsi mi dala brouka do hlavy :! :twisted:
P.S. To jsme dopadly, místo sklípka si nakonec otevřeme tehu -vývařovnu „MYŠVAR“ - CHACHA :?: :twisted: :lol:

NOGGIE:
AHOOJKYYY ...... CHACHA…no, jo - taky se směju, jak mě 450 jednotek znělo předminulý týden astronomicky… :! :lol: :lol:
Jéééjéééé, moc tě chválím a dědulka nahoře se taky spokojeně usmívá jak sluníčko, takže píšu si, píšu si … NOGGIE - ČERVŇÁTKO (nebo ČERVŇÁTKA :?: :twisted: :P :lol: ).
P.S:My jsme s manžílkem o víkendu hodili řeč na téma dvoj- a více-čátka - tak jsem zjistila, jak by byl šťastný, kdybychom měli ALESPOŇ 8O 8O 8O dvojčátka :P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová