Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYSKO tento měsíc taky zkoušíme vypustit, nic neberu, tak to snad možná i vyjde po takové době. Každopádně váš příklad je pro mě velké povzbuzení, už jsem propadala depresi, že když se rok nedaří, MUSÍ se s tím něco dělat, ale ono to někdy trvá déle. To mi vlastně říká i můj Dr, že jsou období, kdy je žena méně plodná a pak třeba za čas je více plodná. Holt příroda
![]()
Přeji už pohodové těhu bez BLE-stavů ![]()
Daria ![]()
Dobre ranko holky,
zase mame slunicko,to je parada
![]()
Vitam vsechny nove holky
![]()
DARIO- my jsme se poprve snazili 2 roky,a uz se mi zdalo,ze to proste nejde.Asi je to opravdu hodne i o psychice,porad jsem na to myslela,do lekarny pro testy jsem si chodila uz jak pro chleba…
tak hlavu vzhuru,ono se to podari,drzim pesticky a vsem cekatelkam posilam furu tehu bacilu,at vam vsem co nejdrive vyjdou //
Varenko,ty nas ale nejak zanedbavas,ty tehule nase!!!!! MYSKA
Ahoj holky, preju krasne rano Vam i mimcum:-)
Napoly: A jak dlouho bys ted mela byt tehotna? A driv se ti udelaly dve carky na testu? nebo ti delali jen krevni testy? Ja se v tom pocitani nevyznam, ale me se ze zacatku taky dve carky neudelaly, i kdyz jsem byla tehotna. Mela jsem jeste malo toho hormonu.
A objednala jsi se k doktorovi?
Drzim palce a dej vedet.
Varneko: Nepujdes uz taky pomalu na prvni UZ?
HOLČINKY
Dobré a to nejkrásnější ráníčko s nejmagičtější sluníčkem
přeju vám všem (no Myško, já vím, já vím, ono už je zase poledne
)
Holčinky, řeknu vám - ta vaše teta Vááára je něco
![]()
Ani nevíte, co máme od rána s manžílkem-andílkem za nervy.
Nejdříve jsem si říkala, že vám ani dnes nenapíšu, ale jsem asi úplně psychopatický OPTIMISTA, či co…prostě věřím, že snad i vaši andělíčci strážníčci na chvíli zalétnou ke mně, když je pěkně poprosím ![]()
Ráno jsem šla normálně čůrat a slabě krev…No, nemůžu popsat, co se v tu chvíli ve mně odehrávalo.
Vím, že si asi budete klepat na hlavu, že už dávno neležím na Bulovce. Pochopitelně to byla naše první myšlenka, ale pak jsme si na chvíli lehli, uklidnili se trochu a zamysleli se.
Holčinky, jsem doma, ležím…volala jsem Dr. Řekla jsem mu, že na Bulovku nejedu, protože jim nevěřím a jestli to má špatně dopadnout, tak to tak dopadne, ale že věřím sobě, miminku a hlavně přírodě. Řekl dobře, zkuste,jestli vám dají v lékarně kapičky - manžílek už mi je posílá kurýrem (normálně jsou na předpis, ale on je prostě andílek
).
Zeptala jsem se Dr., jestli mám vůbec ještě šanci, když hormony jsou fajn a přišlo tohle, řekl, že URČITĚ.
Manžílek si na netu našel hodně článků, kde popisují, že se toto může stát, když se vajíčko stále uhnizďuje. Důležité je, že nemám křeče.
Trošku mě bolí v podbříšku, ale křeče to nejsou.
Holčinky, co říct.....JÁ VĚŘÍM a je to to jediné ČEMU VĚŘÍM - jen my a naše víra.
Možná jsem blázen, ale bojuju
Jestli miminko zůstane, vydrží všechno, ať v bříšku a nebo později v životě a bude SKÁLY LÁMAT, za to dám ruku do ohně. ![]()
Holčinky, věřím, věřím, věřím.
Moc na vás myslím, vzpomínám a přeji vám jen a jen Z CELÉHO SRDÍČKA klidňoučké tehulinkovství
a krááááásné tuleníčkovství pro naše snažilenky.
Jdu si honem lehnout. papapa Určitě juknu.
![]()
P.S. A MOOOC VÍTÁM VŠECHNY NOVÉ HOLČINKY - mooc vám držím palečky.
Určitě napíšu každé zvlášť, až si trošku „odfrknu“
.
Prozatím na vás budu moooc myslet.
![]()
Holka, drž se… ![]()
Moc na tebe všechny myslíme, bylo by strašně nespravedlivé, aby takový člověk jako ty, který všechny tady nabíjí pozitivní energií, zažil tolik negativního.
Odpočívej a jestli to i tvůj Dr. vidí aspoň trochu optimisticky, snad všechno dobře dopadne…
![]()
Jak se říká u nás : „…bo kurňa taki pech to zas byť němože…“
Noggie
NOGGIE: děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
Jsi zlatíčko…
VYDRŽAŤ a tisíííííckráááát VYDRŽAŤ
![]()
Už jsem klidná a s dobrou náladičkou - věřím věřím věřím ![]()
P.S. To víš, nejlepší meducínka je úplně jiná…ale tu si právě teď raději ještě 8-9 měsíců odpustím
![]()
Až přijede manžílek, přiveze mi laptop, tak budu moci ležet a napsat každé z vás…mám toho toooooooooooooooolik na srdííííčkuuu
- už se na to těším. ![]()
Holčinky, ještě jedna suprbupr MEDUCÍNKA - SLUNÍČKO - dělá divy a zázraky, fakt
![]()
P.S. Jen tak pro zasmání:
tak si tak ležím a najednou vyhrává místní rozhlas (my jsme tu jak na venkově - sakumprdum i s hlásnou troubou
) a hlášení znělo:
„........u požárnice našla se růžová dětská bunda a je uložena k vyzvednutí na úřadě…“
No, není to pohááádka
…mě to tak rozesmálo
![]()
VENKU JE TAAAAAAAAAAAAAK NADHERNE.
Holčinky napiště, co děláte, jak se máte.
MYSKO, jsi doma ![]()
Myslím na vás a na VyVolení zapomeňte - tady je větší VZRUUUUŠO, no néééé
(firma Vaaarenka & Spol. s r.o.
)
Ahoj holčičky,
tak mi dneska odebrali 2 ampulky krve,trošku se mi po tom motala hlava,cestou domu jsem si zašla k do cukrárny,dala si kafíčko a čerstvý koláček a bylo mi hned líp.
Varenko-holka jedna bojovná,to MUSÍ vyjít!!!Ještě,že jsi optimistka a bojuješ.
A co ostatní snažilky,kolik dní vám chybí do testíkování?Moc moc přeju //!
Mějte se krásně,užívejte sluníčka dokud je
Pa Kelinka
Byla jsem jen na krevních testech. Dr jsem se nějak nezdála. A problém je v tom, že já nejsem na dovče ( i když bych ji už potřebovala ) a tady to s doktorama není vůbec jednoduché. Jsou tu jen obvodní lékaři a ti testy nedělají. Řekl, že mám šest týdnů počkat a pak se prý uvidí. Jenže během toho jsem začala slabě krvácet. Taky víc věřím krevním testům. Budu muset zjistit, jakou jsem měla hladinu Hcg. Jinak díky za odepsání. Je fajn, když ti někdo zvadne náladu. A vy těhulky se o sebe starejte
![]()
Ahoj holky,
no to je hruza,ja vubec nemuzu spat,jsem vzhuru uz od 3.30h a ne a ne usnout
Varenko- copak se to s tebou deje???Ja jsem mela vcera trochu rozlitany den,musela jsem si vyridit par veci,a pak jsem usla,jak mimino.Jak ti je???Doufam,ze uz je lip a vsechno je v poradku
Vubec se ti nedivim,s tou Bulovkou,a vubec s nemocnici.Bydlim kousek od Bulovky,tak to mam nejbliz,ale ja si tam zazila svoje…Jen kdyz si vzpomenu,tak mi beha mraz po zadech,tenkrat si manzel i ztezoval.Proto jsem se te ptala na ty lekare.....Musim ale uznat,ze oproti min.nucenemu pobytu,jsou sestricky o 100%milejsi,tak alespon jedno pozitivum,hlavne jsou tam nektere nove a maji lidsky pristup
Ty hlavne odpocivej davej na sebe a mimiska obrovsky pozor
A dej o sobe vedet,moc na tebe myslim a drzim palecky i s manzilkem.On si obcas ke me sedne a procitame spolu,hlavne ja mu vzdycky zvestuju vsechny novinky
MOOOOC SE OPATRUJ!!!!!!!!!!!!!
MYSKA
DOBRÉ RÁNÍČKO VŠEM
přeji vám holkyyyyyyyyyyyyyyyy nááááááááááááááádhernou sobotěnku…tralala…gloglo (ahoooj snažilenkám)......lalalala
VENKU začíná prokukovat nááááááááááááááramně suprbupr fanfárové SLUNÍČKO a to dělá divy, a proto všem těhulinkám i snažilenkám dnes ordinuji jedno krásné kouknutí do sluníčka - projede vámi JAKO STŘELA lééééčebná meducínka plnaá sluníčkové energie - s lééééčebnými OUČINKY
![]()
MYSKO:
CHACHA.....tak si tak říkám, že se nám za chvíli nevyplatí chodit spát, no nemám pravdu
My s manžílkem lelkujem už od půl sedmé
![]()
Holčinky, tak už je to DOBRÉ, věřím, že už to bude dobré.
Od včerejšího rána už žádná krev (pravda jen slabounké špinění po čůrááníčku
), ale to bude dobré.
Jak jedna moje kamaráka, ta vždycky říkala: když máš problém nebo tě něco bolí, trápí a pak přijde ještě něco…výhoda je, že ta původní potíž tě přestává trápit
![]()
Mysko, jsem ráda, že jsi mi s tou Bulovkou dala za pravdu.
Víš, u mě vždycky hraje roli psychika - jestli jsem tam v pohodě, zvládnu vše - MUSÍME - vždyť jsme nějaké bojovnice, no nééé
![]()
Holčinky, dneska je mi lépe, tak hezky odpovím každé z vás - pokud se mi to opět nevymaže
![]()
KELINKO:
MOOC děkuju za energičku - věřím, že už vše bude OK. ![]()
Dneska je nááádherně a ještě má být celý týden.
Musím ještě dnes vydržet být v klidu, aby se vše uklidnilo a pak v neděli DOUFÁM si budu moci střihnout malinkou procházku.
Pro mě bylo ležení vždycky nejhorší - ale ted musím - doufám, že z toho našeho mimča pak nebude žádný lenivec.
Ještě ti napíšu, to jen, že jsem včera neodpověděla.
![]()
Holkkyyy, kde vás mám
![]()
MINNIE:
Ty příznaky vypadají hoooooooooooooooodně nadějně
Testovala jsi
Ozvi se nám - už si začínám ničit svojí suprbupr manikýru
MOOOC držím palečky. A kolikátý DC máš ![]()
DARJUŠKO:
Moooc tě zdravím
S vínečkem děláš moooc dobře, uvidíš
Já myslím, že spermijky byly v mém tělíčku tak spokojené v tom ovíněném prostředí, že se jim nechtělo ven, až se hupkydupky usídlily
![]()
Já se cítím naprosto fantasticky = asi milionkrát lépe než netehu
Příznaky nemám vůbec žádné - jen trošilililnku citlivé bradavky, ale jinak nic.
![]()
Ano, máš pravdu = byl to náš 2.pokus. ![]()
Copak máš dnes v plánu
A kdepak jsi byla celé dva dny
![]()
My dneska s manžílkem odpočíváme. Já mám pocit, že on má andílek všechny tehu příznaky místo mě
![]()
ALUSO:
Ahooojky. Můj Dr.minulý týden řekl, že mě osobně objedná za týden na UTZ na Bulovku. Takže to už snad něco uvidíme a bude hlavně vše v pořádku = DOUFÁM ![]()
Tak ty jsi naše maminka = a máš holčičku nebo chlapečka a jak se jmenuje
Nooo, a co takhle nějaké CERVNATKO 2006
![]()
SASULO:
AHOOOJKYY. No, jak psala Noggie = už jenom za to snaženíčko si zasloužíte mimísečka jako BUK
![]()
Takže teď vyčkáváš na výsledky, chápu to dobře
A testovala jsi a kolikátý máš DC
Z celého srdíčka přeju moooooc štěstíčka
![]()
NAPOLY:
Ahooojky a moooc tě vítám mezi námi. Chci ti říci = z vlastní zkušenosti
- skutečně můžeš slabě krvácet, špinit a být tehulinka. Důležité jsou výsledky krve. Napiš, jaký máš DC
![]()
Strašně moooc ti přeji, aby to vyšlo a minimálně jsi dnes či zítra, uviděla //. HOOOOOOODNĚ štěstíčka a napiš, jak to vypadá. ![]()
KELINKO:
Jak se dnes máš
Kdepak jsi ![]()
MYSKO: že ty jsi to zase zalomila, viď
Jen se nám přiznej, tehulinko
![]()
Napiš - je mi tu smuuutno ![]()
Ahojky,
mas pravdu Varenko,zalomila jsem v 6.30 a ted jsem se vzbudila.Nemuzu rict,ze zrovna s dobrou naladou,ale dam na tvou radu,pujdu kouknout do slunicka
![]()
Jsem rada,ze je ti lip,ono se vyplati poslouchat ten svuj druhy hlas.Ja se uplne desim,kdyby melo neco prijit a nebylo by vychodisko,ze tam pujdu zpet
Ale nesmim myslet negativne
![]()
Copak varis dobreho?Ja koprovku,mam z moravy ze zahradky kopr,tak si dame do nosu.Me je po ni teda vzdycky tezko,ale neodolam ![]()
MYSKA
Ahoj holky
tak včera jako blesk z čistého nebe, o pět dní dřív než měla
dorazila ta červená mrcha
![]()
Jsem hrozně moc naštvaná a mám depku. Takže se tu asi nějakou dobu neobjevím, abych Vám nekazila náladu svými stavy. Asi zajdem s manžílkem na vyšetření, abychom věděli, jestli se snažit v klídku dál a čekat. Nechci jen čekat a čekat a každý měsíc být zklamaná. Takže až budu vědět nějaké nové info a lepší zprávičky, ozvu se.
Jste všechny moc príma. Hrozně všem fandím. Ťěhulkám ať se zvětšují bříška a snažilkám ať se objeví dvě dálnice.//
![]()
Mějt se krááááásně
Vaše Minnie ![]()