Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Mysko,
jak ti tu dlouhou chvli zkratit. No taky si neumim predstavit nekde takhle lezet. Ja dost spatne spim, zvlast nekde mimo natoz v nemocnici. Mas sebou aspon neco ke cteni? Ja bych cetla a cetla a snazila se spat.
Ja osobne jsem priserne nevyspala, co naplat. Me se tyka diskuse:
1. uspavani u kojeni,
2. Samostatny pokoj,
3. Nocni kojeni a nevyspani a dite v posteli.
Syn spi v ohradce v kuchyni, chtela jsem si k nemu lehnout na gauc a taky neco dospat, ale neco na me leze a mam kasel a chodim na zachod, tak ho nechci budit. Jeste ze mame to emimino. Uklizet se mi nechce a to mam co:-)
Vsak to vsechny zname. Koukam na Vyvolene, ale stejne me neavnadil Big Brother na precteni 1984. Docela jsem se zacetla. Jen kdyby nebyla ta unava.
Snad nikomu neublizuju, ze se vypovidavam o takovych starostech. Kdyz by si je mnozi, co procitaji tuhle diskusi, prali. Ja vam je taky preju, teda ty radosti.
Taky proto to tady sleduju, kdy uz konecne budou hlasit vsichni tu dobrou zpravu.
MYSKO:
Uvidíš, že v pátek půjdeš pěkně hupky dupky dom
![]()
NOGGIE:
Zítra ráníčko se dozvím výsledky - věřím, MUSÍM
, že budou dobré ![]()
Holčinky, dnes začal opravdový podzim.
Jojojo. ![]()
Ahoj Alco,
ja jsem taky ospala,ale jak pises ty,spatne se mi usina nekde jinde nez doma.....Jsme 3 na pokoji,z toho ta jedna pani je takova zvlastni,moc toho nanamluvi a kdyz uz tak si stezuje na vsechno.Dnes rano ji Dr,vysetrovala a byla na ni rekla bych az drza.No jo no kazdy jsme nejaky.....Tobe Alco preju at se hezky vyspinkas(ja vim,to se to keca…)a z uklidu si nic nedelej,prace neni zajic -neutece
![]()
MYSKA
VARENKO- jen aby,chtela bych.Treba se slituji a nebudou me tu na vikend chtit
![]()
MYSKA
MYSKO jéééé ty už jsi 11tt tak to máš to nejhorší období už za sebou
Ty se mááášššš
Já až do 10tt budu určitě nervozní, přeci jen když si to člověk už jednou prožije, to zklamání ![]()
Tak to je moc fajn, ať se ti daří co nejlépe a na víkend ať tě pustí domů ![]()
VARENKO vítej zpátky, ty naše „zakladatelko“
už jsi nám tu chyběla ![]()
Včera mi Moravský Muškát „sedl“ a dnes se cítím naprosto skvěle, venku svítí sluníčko a já jsem plná energie
![]()
Včera večer Vyvolení - manžel usnul, já jsem si málem držela silou víčka abych to viděla do konce, nějak mě to chytlo
až teď, minulý týden jsem se ještě nedívala, začla jsem v sobotu. Dřív jsem spíš tak jenom četla něco na netu.
Večer pá pá
![]()
Daria
(jé já jsem se nepřihlásila - sorrky)
Ahojky holčiny,
koukám,že nás je víc,co sledujeme Vyvolený.Já jsem se do toho taky pěkně zažrala.Nejvíc mě štve,že si u toho i pořvu,achjo,ty hormony.
Varenko-já vás většinou čtu,ale někdy jsem tak líná psát
Nevim,co s tou leností udělam. ![]()
Myško-přeji,aby tě brzy pustili domu,věřim,že už tě to tam nebaví.
Dario-koukám,že si dáváš pěkně do nosu
Já jsem si taky občas ráda dala něco dobrýho k televizi,pak jsem byla taková vláčná ![]()
Já tu měla včera kamarádku,tak jsme si pěkně pokecali.Zítra jdu na kontrolu a zase uvidim toho malýho nebo malou prďolku.Jsem zvědavá,o kolik povyrostlo.Naposledy to mělo 1,5cm.
Ahoj holky
tam jsem se tu zas po nějaké době ukázala. Já vím, jsem hrozná, že nestíhám s vámi držet krok, ale mám se stále pracovně
![]()
Myško: Ať ti to tam utíká a už ať tě pustí domů, ať jsi veselejší ![]()
Dario: S tím vínkem s tebou naprosto souhlasím. človíček se aspoň odreaguje. Je třeba si to užít, než z nás budou těhulky, no ne ![]()
Varenko: tak jakpak se vede? a jak se vyvíjí tvé tehu
jsem zvědavka. Posledně jsem psala, že se nebudu zaobírat těmi tehu příznaky, ale stejně mě to otravuje.
Už třetí den mě píchá a pobolívá bříško a cítím prsa. A taková kuriozitka-když jsem stála před zrcadlem, tak jsem si všimla, že mám bílé bradavky (jakoby ta ploška,co je úplně nahoře) Asi se musíte smát,co
![]()
Nemáte některá zkušenost? ![]()
Mějte se krááááásně!!!
Holčinky, johohoho…venku je krásné sluníčko,co
![]()
KELINKO:
Budu na tebe mooc myslet. Řeknu ti, ale ty máš cvaldu
Jojo, to já pravděpodobně nemám ještě ani hrášek
.
Napiš míry - budeme se těšit. ![]()
DARIO:
Jéééžíííš, a to si představ, kolik mně doma leží echtovního pitíčka.
Co já s tím teď
No, za rok už budou skoooro archivní
![]()
![]()
Teda holčiny, vy mě snad na konec udoláte kouknout na VyVoleni (že bych se tentokrát překonala na 5 min
)
MINNIE:
Víííítej, tulačko. ![]()
Haha, holky vy mě bavíte s těma plošinkama.
![]()
No, ale musím říct, že TOTOOOO vypadá hoooodně slibněěě
![]()
Musíš nás informovat o příznacích a hlavně TT
. A ne že na nás na 9 měsíců zapomeneš, oukydouky
![]()
MYSKO:
Pátek to jistí, uvidíš ![]()
MOOOC na tebe myslím. Až tě pustí, musíš to řááádně oslaviti - mlíčko, piškůtky, krupicová kašička…mňam mňam…papáníčko
![]()
MINNIE:
P.S. Děkuju za otázečku
- mám se strašně skvěle. Až nemůžu věřit, že jsem tehulinka
.
Jsem zvědavá (a pravda, trochu nervozní
) na zítřejší výsledky krve
![]()
TEHULKO:
Holka, že ty si užíváš MANZELSKE EROTIKY
![]()
Myslím mooc na tebe a koukej se ozvat, JAKÉ TO BYLO
![]()
Ahoj holky.
mam obrovskou radost
zitra me pusti
Mluvila jsem s Dr.ze manzel jde na operaci a mame doma dceru,tak rikala,ze vypadam v poradku,ze me teda pusti
![]()
Uz se nemuzu dockat… ![]()
MYSKA
Ahoj holky,
včera jsem se už neozvala, měla jsem toho hodně. Teď se cítím po ránu taková nesvá, protože mě z ničeho nic nateklo levé víčko, tak nevím, jestli se to spraví samo nebo budu muset k očnímu
tam jsem nebyla už hooodně dlouho
![]()
K tomu včerejšku: odpoledne jsem navštívila „svého“ fyzioterapeuta, je to takový léčitel nebo jak ho mám nazvat, prostě má svou nestátní zdravot.ogranizaci. Já už jsem zkoušela těch „léčitelů“ víc a nemám zrovna dobré zkušenosti, ale tohohle mi doporučila moje mamka, jí prý pomohl.
No byla jsem tam týden po svatbě (ještě v euforii
), že mi nic není, jsem zdravá jako řípa
akorád už rok se snažíme otěhotnět
. Ještě než jsem mu to samozřejmě řekla, tak mě pomocí jakýchsi čísel, které vzal z datumu narození a tak, a pomocí takového kyvadélka, co ukazuje energii, tak mi řekl: vy máte problémy s pravým vaječníkem, je tak nějak divně natočený
a ptal se, jestli nemám nějaké problémy s mentr. cyklem. No a pak jsem mu řekla o tom svém problému s otěhotněním. Tak mě namasíroval a odstranil blokády, hlavně v pánevní oblasti (moc tomu nerozumím), tam to teda zachrastilo pěkně! A doporučil mi cvičit cviky podle Mojžíšové.
No zkrátím to: od té doby jsem u něho byla ještě 3× na to odblokování a masáž, cvičím doma poctivě takové protahovací a posilovací cviky, podle Mojžíšové, ale necvičím je všechny (jsem líná)
![]()
A včera už to bylo skoro dobré, ani už mi nic „neluplo“, to cvičení fakt pomáhá
No snad se mi už brzy podaří otěhotnět
![]()
Ještě pak napíšu, co mi poradil a řekl
teď musím pracovat ![]()
Daria ![]()
VARENKO už máš výsledky? Roste HCG
Moc ti držím palce!
Já jsem se teď začetla do „naší“ diskuze od začátku a skončila jsem na 17.stránce, a uběhla hodina
![]()
Pořád mám to nateklé víčko, a tak se na to snažím nemyslet. Nemůžu ani pracovat, snad už to brzy bude O.K.
Včera mi po té masáži ten pán sdělil:
No doporučil zůstat v pohodě, počkat si prostě až to přijde, zajet si někam na kratší dovolenou a odpočívat
No to se mu to radí, když jsme se vrátili před 3 týdny z Chorvatska, já plná nadějí a konec znáte.
Holky snad vás moc neotravuji, mě to neuvěřitelně moc pomáhá
já se vždycky vypíšu a cítím se naprosto skvěle, plná optimismu, akorád asi budu mít z vás všech nejmladší miminko, ale to vůbec nevadí
![]()
Mějte sluníčkový den
![]()
Darjuška ![]()
DOBRÉ RÁNÍČKO HOLKYYY
a spoustu sluníčkových parpsků na všechny bříška ![]()
DARJUŠKO:
Holka, tak tebe čeká ČERVŇÁTKO
![]()
Já tomu věřím. ![]()
S tím víčkem…možná je to z nervíků, víš. Všechno to očekávání a tak. Chce to klídeček, pravidelně užívat meducínku a bude to dobré. Snaž se na to nemyslet a ono se to uklidní, uvidíš
. Držím palečky.
HOLČINKY…tak jsem si ráníčko stoupla na slunko naproti mé šťastné Jindřišské věži a zavolala mému milounkém Dr.
První slova: JE TO VÝBORNÉ
Jednotky přes 1000hCG.
![]()
Řekl, ať na Bulovku zítra nejezdím, že je stále brzy a že mě za 14dnů osobně telefónkem objedná. Žádný sport a ještě týden vydržať bez milováníčka
![]()
HOLČINKY, neexistuje nádhernější zpráva
Jak se cítím skvěle, bez jakýchkoli příznaků (kromě drobně začínajích melounků
), tak jsem se začala bát, že snad tehu ani nejsem
![]()
JSEM TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ŠŤASTNÁ.
![]()
Tak mi spadl BALVAN ze srdce
![]()
KELINKO, MYSKO, TEHULKO, MINNIE, NOGGIE, ALUSO a všechny ostatní
Přeji vám krásňoučký den ![]()