Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
19.9.05 15:41

ahoj,

daria, mne je skoro 26 a pry uz nie som taka mlada na to ze as nedari… ale u nas je problem vo mne. inac niec nedas za uvodnu prehliadku. mne dr. povedal aky je postup a doslo mi ze skor ako za rok to nebude. a teraz si uvedomujem ake je to depresivne… no ale tiez to neberiem tragicky 8). mam skolu na 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.9.05 17:34

DANCUL tak to já mám o rok víc :D :D 27 a můj manžílek 26 :D :D :D Jinak Dr mě vyšetřoval, prý je vše O.K. musíme čekat a VADRŽAŤ :!

MYSKA hlavně tobě - VYDRŽAŤ :! A jak dlouho si tě tam chtějí nechat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
19.9.05 19:40

Teda Darjo, ja nevim. Moje doktorka krome gynekologie pracuje i v centru umeleho oplodneni, takze se na vec diva jinak. Ja planovala otehotnet, kdyz mi bylo 27. No a ona mi rekla, ze tomu nechame pul roku volny prubeh a kdyby nic, zacneme to nejak resit. Myslim, ze kdyz mate zajem, mate na to i pravo. Nenechala bych se odbyt. Neprocitala jsem pozorne diskusi a nevim, jak dlouho se snazite, ale psalas, ze rok a pul? Ono to neni zas tak dlouho, ale ja bych s tim neco delat chtela.

At je Ti Mysko brzo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.9.05 19:59

Ahoj Alčo,
tak jo, já už s tím chci něco dělat, i když můj Dr je přesvědčený, že se nám podaří otěhotnět přirozenou cestou. Zkoušela jsem Clostilbegyt na vyvolání ovulace, injekce Pregnylu, vím přesně, kdy bude OVU, samozřejmě tuleníčko je den před i v den OVU a přesto nic :?: :! :twisted: :twisted: :twisted: nechápu to :!
Ale snažím se zůstat v pohodě, jsem velká optimistka a tady MYSKA bojovnice se třeba taky snažila dlouho a po 2 letech ( :! ) se to povedlo.

Mysko, jak bojuješ? Máš se fajn? Dobře že tam máš kolegyňku těhulku, aspoň ti to uteče.

Já jsem spokojeně ležící u televize, popíjím burčák :D :D :D a těším se na nový český seriál.

Dneska byl krásný, i když chladný den :? :D byla jsem večer na aerobiku :lol: a cítím se skvěle 8) :lol:

Hezký večer všem
přeje Daria :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.9.05 20:26

KRÁSNÝ VEČER, HOLKYYYY

MYSKO:
Jooo…no má to někdo zařízené :! :twisted: , živinky přímo a bez nákupů :! :twisted: :lol: :lol: :wink:

Ba ne, Mysko, moooc na tebe myslím. Nejdříve jsi mě trošku vystrašila, ale pak mi došlo, že je to kvůli tomu jídlu. Bude to určitě dobré a je dobře, že takhle mimísečka pěkně vykrmí. :P :wink:

Notebook měj pěkně ONLINE :P a ty z nás, co nebudou moci spát (jsem v 1. linii 8O :! :twisted: :roll: :lol: ), ti budeme dělat společnost. :wink: :lol:
Jen napiš, kdy tě pustí a jestli už máš tehu-průkazečku :wink:
DARIO:
Holka, ty mi dáváš s tím sportíkem - přestaň mě týrati, ok :?: :twisted: :lol: :wink:
No, o ovíněných večerech AANII nemluvím :lol: :wink:

Já svého času učila od 10letých dětiček po 55 a více dospěláky :wink:
A můžu se zeptat, co jsi vystudovala :?: Stále plánuješ učitelovat :?: :wink: Můžu vřele doporučit, opravdu. :wink:

Tak mooooc tobě i DANCUL přeji, aby se co možná nejdřííííve zadařilo. :P
MOC MOC MOC MOC z celého srdíčka.

NOGGIE:
Moje sestra měla fenku - takový mazílek miláček. Při obou dětech úplně bez problémů. Spíše bych řekla, že pak děti jsou nebezpečné pro ty zvířátka, která chudinky instiktivně vědí, že nemůžou ublížit a tak si nechají dělat cokoli od dětiček :roll: :wink: :)
My chceme po narození mimísečka mít kocourka. Oba s manžílkem jsme vyrůstali s koucourkama. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.9.05 21:40

Ahoj holky,
tak mam 3 putlik s infuzi,boli me cela ruka,doufam,ze to nebudu mit na noc :twisted: Zacina me bolet hlava,budu se snazit usnout.Jeste ze mi tatulda prinesl ten notebook,muzu si s vama popovidat.Myslim,ze jsem tatku s emiminem taky nakazila,uz se me pta co se tady deje :lol: jak ktera na tom jsme :lol: Nemuzu z postele,jen na zachod,tak neuvidim vyvolene,ale manzilek je sikovny a zaplatil mi on line sledovani,je to nic moc,ale aspon se mam cim bavit.Nevim jak dlouho me tu chcou nechat,sestra dnes rikala neco tydnu,ale ja doufam,ze driv.
Vsechny vas moc zdravim :D :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
20.9.05 08:39

Dobre ranko,
kde se vsechny toulate?? :D
Tady nas budili uz v 6h s teplomerama,a porad tady neco sudli :roll: Dostala jsem dalsi infuzi,je mi uz lip,uz me to tak nebere na zvraceni.Uvidime,jak dlouho si me tu nechaji,ty moje dve zlaticka jsou z toho nejaci nesvi,ze jsou sami doma :( Ale ja si myslim,ze jeste zitra a pusti me,pokud mi nebude zle. :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
20.9.05 09:33

MYSKO Vydržať :! :! :! Myslím na tebe, nemáš to holka lehké, ale pomáhá to mimískovi,že. S těmi Vyvolenými jsi o moc nepřišla, já se včera dívala, začal to sledovat i manžílek a přitom zpočátku nad tím ohrnoval nos, a včera mě ani nenechal kouknout na nový seriál na ČT1 a už jsme oba závisláci na Vyvolených :D :D :D

VARENKO já mám VŠ elektro, zrovna ve 2.roč když jsem toho chtěla nechat a přejít na pedagog., tak jsem začala chodit s manželem, moc mi pomáhal, měřili jsme spolu, dělali po večerech na kolejích protokoly, a za 5 let jsme spolu odpromovali, teď už spolu bydlíme a když jsme slavili 6 let výročí, tak jsme se zasnoubili a letos v červenci vzali :P :) :D :lol:

Ale o mimčo se snažíme už dlouho, bylo mi 25, a po necelém roce to vyšlo, ale brzo jsem o to přišla, asi nebylo vše Ok, takže je to tak lepší. Horší je, že už se další rok a půl snažíme o nového mimíse a pořád k nám nechce přijít, prďolka jeden (nebo že by rovnou přišli 2?) :)

No já bych brala i dvojčata, při jednom porodu a jednom 6nedělí hned 2 prcci, to by bylo super :! :P :! :P :!

Jinak burčáku už jsem docela přepitá, je dost sladký a už mám 2 kg navíc :twisted: :x :wink: nevím, jestli z toho, ale dost jsem zajídala depku po negativním testu a taky po příchodu MS :cry: však to znáte, pořád jsem ještě taková nafouklá :(

Přeji hezký den, Mysko, myslím na tebe a určitě zase písni, ať ti to rychleji utíká. Vy jste taky dlouho čekali na to zlatíčko, co v sobě nosíš, nemám pravdu? To čekání pořád je strašné, ale na druhou stranu trénujeme trpělivost a taky mě to s manželem-miláčkem stmeluje a posiluje náš vztah :)

Daria :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
20.9.05 09:44

Tak, holky, a právě jsem se naštvala… :twisted:
Ráno jsem byla na té folikulometrii, můj Hugh G. je tento týden zaneprázdněn a tak mě napsal ke kolegyni, která ordinuje v jiné dny. Šmátrala a šmátrala, měřila a přeměřovala a dostalo se mi tohoto sdělení : „No snad ano, ten pravý vaječník vypadá jako že snad jóóó… Zřejmě se už do toho můžete pustit…“
Kašlu na celou lékařskou vědu, už jsem volala mému drahému a upozornila ho, že ode dneška mu začínají galeje… :wink: :lol: 8O a to bych se na to podívala, aby za dva týdny nebyly na TT snad rovnou čárky tři!!! :twisted: :D :lol:
Tak, už je mi líp a jdu zase pracovat… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
20.9.05 19:29

Holky, kde jste :?:

Mysko, vše Ok? Máš u sebe ten notebook :?: :)

Varenko, ty celý den nic :?: :(

Je mi tu smutno :cry: :(

Noggie: no to je suppperrrr zpráva :D tak na to vlítněte. Taky jsem chodila na ultrazvuk pozorovat svoje vaječníky a Dr zavelel: TEĎ - a pak přesto nic :twisted: já už vážně nevím, kde je chyba. Ale asi ještě nenastal ten správný den. Tobě moooc držím palce.

Holky, loučím se dnes, jdu si pro svou dávku, co mi předepsala Dr Varenka - dneska máme Moravský Muškát :lol: po delší době vínko, burčák už mi nejede :cry: je moc sladký :?

Tož tak.

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
21.9.05 08:18

Dobre ranko holky,
tak vcera jsem byla tak unavena,ze jsem prospala cely den.Chtela jsem koukat na VV a neslo to spanek byl silnejsi :lol: :lol: Dnes jsem se ptala,jak dlouho si me tu chcou nechat,tak pry tyden,to se tady zblaznim....... :twisted: :evil: :evil: Koukam,ze se nam ztratila Varenka :! :?:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.9.05 09:48

Dobré ráníčko, HOLKYYYY

jako „strejda Pepin“ - HLÁSÍM SE ZPĚT.

NOGGIE:
Máš recht - je to má nej strategie - „naštvat se“ v tom nejlepším slova smyslu a pak jde všechno :wink: :lol: .
Držím palečky na /// :! :twisted:

MYSKO:
Ufff…tak to se budeme muset jooo snažit, abychom ti to pěkně spestřily - nebo se za tebou můžu v pátek mrknout, jestli se na Bulovku odhodlám jet, co ty na to :?: :twisted: :D :wink:
Moc na tebe všechny myslíme, oukydouky :?: 8) :wink:

DARIO:
Chválím, chválím :P ..... naordinuj si pěkně správné meducínky, jak jen si tělíčko řekne a uvidíš, že to bude ten nej nej „lék“ na tehu :twisted: :lol: .

KELINKO:
AHOJKY: kdepak tě máme :?: :wink: Venku už je pěknej mrazejček. Ještě furt chodíte na procházky :?: Vzpomínám na tebe. Napiš, jak se máš a jak se cítíš. :P

HOLČINKY, oba dva dny byly VELE úspěšné. Takže zaplaťpanbůh za to :P .
Dnes ráno jsem skočila za mým milovaný Dr.Čisťounkým, porozprávěli jsme, vzali mi krev a zítra budou výsledky. Řekl, že to špinění může být ještě z toho minulého nezdařeného tehu :roll: . Řekl klid a dokonce se ptal, jestli nechci zůstat doma. Řekla jsem, že vůbec. Cítím se naprosto skvěle a málem jako bych zapomněla, že jsem tehu :oops: :oops: :wink: :lol: . Tak uvidíme. Říkal, že pokud budou výsledky dobré (už kolem 1000 jednotek hCG), nebudu na Bulovku muset jezdit. Uvidíme.....VYDRŽAŤ - hohoho. :D :lol:
Pravda je, že oba dva dny mi bylo skvěle, žádné špinění, ani bolesti v podbříšku. Včera večer až zase malé špiněníčko 8O :? .
Uvidíme.

Hočinky, přeju vám krááááásný sluníčkový den a koukejte psát, ať mám co číst :! :twisted: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.9.05 09:49

Holky, Varenka měla mít tu veeelkou akci v práci… Zřejmě ji auditoři uauditovali nebo co… :wink: :lol: :D
Nejspíš to asi ještě rozdýchává :D

Hezký den všem!
Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.9.05 09:52

Jéééje, Varenko, o minutu jsi mě předběhla :P :D :lol: :wink:
Jak to šlo? Všechno klaplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
21.9.05 10:13

Holky,ja uz tady kvetu :evil: :evil: jak ja to tu vydrzim,az do pondeli,tak to opravdu nevim :evil: :evil: :evil: No budu se snazit to ukecat na patek,je mi uz fajn.Prece jen doma je doma.Navic manzel musi v patek taky do nemocnice,je objednany na mensi chir.zakrok,tak musime zavolat na Moravu,at prijedou man.rodice a pohlidaji holku.Jsme s manzilkem oba pacienti :lol: :lol: :lol: Varenko- preju ti aby ti vysledky dopadly dobre a na Bulovku jsi nemusela,ale na navstevu klidne prijd,ta by me potesila :D :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová