Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,
daria, mne je skoro 26 a pry uz nie som taka mlada na to ze as nedari… ale u nas je problem vo mne. inac niec nedas za uvodnu prehliadku. mne dr. povedal aky je postup a doslo mi ze skor ako za rok to nebude. a teraz si uvedomujem ake je to depresivne… no ale tiez to neberiem tragicky
. mam skolu na 2 roky.
DANCUL tak to já mám o rok víc
27 a můj manžílek 26
Jinak Dr mě vyšetřoval, prý je vše O.K. musíme čekat a VADRŽAŤ ![]()
MYSKA hlavně tobě - VYDRŽAŤ
A jak dlouho si tě tam chtějí nechat ![]()
Teda Darjo, ja nevim. Moje doktorka krome gynekologie pracuje i v centru umeleho oplodneni, takze se na vec diva jinak. Ja planovala otehotnet, kdyz mi bylo 27. No a ona mi rekla, ze tomu nechame pul roku volny prubeh a kdyby nic, zacneme to nejak resit. Myslim, ze kdyz mate zajem, mate na to i pravo. Nenechala bych se odbyt. Neprocitala jsem pozorne diskusi a nevim, jak dlouho se snazite, ale psalas, ze rok a pul? Ono to neni zas tak dlouho, ale ja bych s tim neco delat chtela.
At je Ti Mysko brzo dobre.
Ahoj Alčo,
tak jo, já už s tím chci něco dělat, i když můj Dr je přesvědčený, že se nám podaří otěhotnět přirozenou cestou. Zkoušela jsem Clostilbegyt na vyvolání ovulace, injekce Pregnylu, vím přesně, kdy bude OVU, samozřejmě tuleníčko je den před i v den OVU a přesto nic
nechápu to ![]()
Ale snažím se zůstat v pohodě, jsem velká optimistka a tady MYSKA bojovnice se třeba taky snažila dlouho a po 2 letech (
) se to povedlo.
Mysko, jak bojuješ? Máš se fajn? Dobře že tam máš kolegyňku těhulku, aspoň ti to uteče.
Já jsem spokojeně ležící u televize, popíjím burčák
a těším se na nový český seriál.
Dneska byl krásný, i když chladný den
byla jsem večer na aerobiku
a cítím se skvěle
![]()
Hezký večer všem
přeje Daria
![]()
KRÁSNÝ VEČER, HOLKYYYY
MYSKO:
Jooo…no má to někdo zařízené
, živinky přímo a bez nákupů
![]()
Ba ne, Mysko, moooc na tebe myslím. Nejdříve jsi mě trošku vystrašila, ale pak mi došlo, že je to kvůli tomu jídlu. Bude to určitě dobré a je dobře, že takhle mimísečka pěkně vykrmí.
![]()
Notebook měj pěkně ONLINE
a ty z nás, co nebudou moci spát (jsem v 1. linii
), ti budeme dělat společnost.
![]()
Jen napiš, kdy tě pustí a jestli už máš tehu-průkazečku ![]()
DARIO:
Holka, ty mi dáváš s tím sportíkem - přestaň mě týrati, ok
![]()
No, o ovíněných večerech AANII nemluvím
![]()
Já svého času učila od 10letých dětiček po 55 a více dospěláky ![]()
A můžu se zeptat, co jsi vystudovala
Stále plánuješ učitelovat
Můžu vřele doporučit, opravdu. ![]()
Tak mooooc tobě i DANCUL přeji, aby se co možná nejdřííííve zadařilo. ![]()
MOC MOC MOC MOC z celého srdíčka.
NOGGIE:
Moje sestra měla fenku - takový mazílek miláček. Při obou dětech úplně bez problémů. Spíše bych řekla, že pak děti jsou nebezpečné pro ty zvířátka, která chudinky instiktivně vědí, že nemůžou ublížit a tak si nechají dělat cokoli od dětiček
![]()
My chceme po narození mimísečka mít kocourka. Oba s manžílkem jsme vyrůstali s koucourkama. ![]()
Ahoj holky,
tak mam 3 putlik s infuzi,boli me cela ruka,doufam,ze to nebudu mit na noc
Zacina me bolet hlava,budu se snazit usnout.Jeste ze mi tatulda prinesl ten notebook,muzu si s vama popovidat.Myslim,ze jsem tatku s emiminem taky nakazila,uz se me pta co se tady deje
jak ktera na tom jsme
Nemuzu z postele,jen na zachod,tak neuvidim vyvolene,ale manzilek je sikovny a zaplatil mi on line sledovani,je to nic moc,ale aspon se mam cim bavit.Nevim jak dlouho me tu chcou nechat,sestra dnes rikala neco tydnu,ale ja doufam,ze driv.
Vsechny vas moc zdravim
![]()
MYSKA
Dobre ranko,
kde se vsechny toulate?? ![]()
Tady nas budili uz v 6h s teplomerama,a porad tady neco sudli
Dostala jsem dalsi infuzi,je mi uz lip,uz me to tak nebere na zvraceni.Uvidime,jak dlouho si me tu nechaji,ty moje dve zlaticka jsou z toho nejaci nesvi,ze jsou sami doma
Ale ja si myslim,ze jeste zitra a pusti me,pokud mi nebude zle.
![]()
MYSKA
MYSKO Vydržať
Myslím na tebe, nemáš to holka lehké, ale pomáhá to mimískovi,že. S těmi Vyvolenými jsi o moc nepřišla, já se včera dívala, začal to sledovat i manžílek a přitom zpočátku nad tím ohrnoval nos, a včera mě ani nenechal kouknout na nový seriál na ČT1 a už jsme oba závisláci na Vyvolených
![]()
VARENKO já mám VŠ elektro, zrovna ve 2.roč když jsem toho chtěla nechat a přejít na pedagog., tak jsem začala chodit s manželem, moc mi pomáhal, měřili jsme spolu, dělali po večerech na kolejích protokoly, a za 5 let jsme spolu odpromovali, teď už spolu bydlíme a když jsme slavili 6 let výročí, tak jsme se zasnoubili a letos v červenci vzali
![]()
Ale o mimčo se snažíme už dlouho, bylo mi 25, a po necelém roce to vyšlo, ale brzo jsem o to přišla, asi nebylo vše Ok, takže je to tak lepší. Horší je, že už se další rok a půl snažíme o nového mimíse a pořád k nám nechce přijít, prďolka jeden (nebo že by rovnou přišli 2?) ![]()
No já bych brala i dvojčata, při jednom porodu a jednom 6nedělí hned 2 prcci, to by bylo super
![]()
Jinak burčáku už jsem docela přepitá, je dost sladký a už mám 2 kg navíc
nevím, jestli z toho, ale dost jsem zajídala depku po negativním testu a taky po příchodu MS
však to znáte, pořád jsem ještě taková nafouklá ![]()
Přeji hezký den, Mysko, myslím na tebe a určitě zase písni, ať ti to rychleji utíká. Vy jste taky dlouho čekali na to zlatíčko, co v sobě nosíš, nemám pravdu? To čekání pořád je strašné, ale na druhou stranu trénujeme trpělivost a taky mě to s manželem-miláčkem stmeluje a posiluje náš vztah ![]()
Daria
![]()
Tak, holky, a právě jsem se naštvala… ![]()
Ráno jsem byla na té folikulometrii, můj Hugh G. je tento týden zaneprázdněn a tak mě napsal ke kolegyni, která ordinuje v jiné dny. Šmátrala a šmátrala, měřila a přeměřovala a dostalo se mi tohoto sdělení : „No snad ano, ten pravý vaječník vypadá jako že snad jóóó… Zřejmě se už do toho můžete pustit…“
Kašlu na celou lékařskou vědu, už jsem volala mému drahému a upozornila ho, že ode dneška mu začínají galeje…
a to bych se na to podívala, aby za dva týdny nebyly na TT snad rovnou čárky tři!!!
![]()
Tak, už je mi líp a jdu zase pracovat…
![]()
Holky, kde jste ![]()
Mysko, vše Ok? Máš u sebe ten notebook
![]()
Varenko, ty celý den nic
![]()
Je mi tu smutno
![]()
Noggie: no to je suppperrrr zpráva
tak na to vlítněte. Taky jsem chodila na ultrazvuk pozorovat svoje vaječníky a Dr zavelel: TEĎ - a pak přesto nic
já už vážně nevím, kde je chyba. Ale asi ještě nenastal ten správný den. Tobě moooc držím palce.
Holky, loučím se dnes, jdu si pro svou dávku, co mi předepsala Dr Varenka - dneska máme Moravský Muškát
po delší době vínko, burčák už mi nejede
je moc sladký ![]()
Tož tak.
Daria ![]()
Dobre ranko holky,
tak vcera jsem byla tak unavena,ze jsem prospala cely den.Chtela jsem koukat na VV a neslo to spanek byl silnejsi
Dnes jsem se ptala,jak dlouho si me tu chcou nechat,tak pry tyden,to se tady zblaznim.......
Koukam,ze se nam ztratila Varenka
![]()
MYSKA
Dobré ráníčko, HOLKYYYY
jako „strejda Pepin“ - HLÁSÍM SE ZPĚT.
NOGGIE:
Máš recht - je to má nej strategie - „naštvat se“ v tom nejlepším slova smyslu a pak jde všechno
.
Držím palečky na ///
![]()
MYSKO:
Ufff…tak to se budeme muset jooo snažit, abychom ti to pěkně spestřily - nebo se za tebou můžu v pátek mrknout, jestli se na Bulovku odhodlám jet, co ty na to
![]()
Moc na tebe všechny myslíme, oukydouky
![]()
DARIO:
Chválím, chválím
..... naordinuj si pěkně správné meducínky, jak jen si tělíčko řekne a uvidíš, že to bude ten nej nej „lék“ na tehu
.
KELINKO:
AHOJKY: kdepak tě máme
Venku už je pěknej mrazejček. Ještě furt chodíte na procházky
Vzpomínám na tebe. Napiš, jak se máš a jak se cítíš. ![]()
HOLČINKY, oba dva dny byly VELE úspěšné. Takže zaplaťpanbůh za to
.
Dnes ráno jsem skočila za mým milovaný Dr.Čisťounkým, porozprávěli jsme, vzali mi krev a zítra budou výsledky. Řekl, že to špinění může být ještě z toho minulého nezdařeného tehu
. Řekl klid a dokonce se ptal, jestli nechci zůstat doma. Řekla jsem, že vůbec. Cítím se naprosto skvěle a málem jako bych zapomněla, že jsem tehu
. Tak uvidíme. Říkal, že pokud budou výsledky dobré (už kolem 1000 jednotek hCG), nebudu na Bulovku muset jezdit. Uvidíme.....VYDRŽAŤ - hohoho.
![]()
Pravda je, že oba dva dny mi bylo skvěle, žádné špinění, ani bolesti v podbříšku. Včera večer až zase malé špiněníčko
.
Uvidíme.
Hočinky, přeju vám krááááásný sluníčkový den a koukejte psát, ať mám co číst
![]()
Holky, Varenka měla mít tu veeelkou akci v práci… Zřejmě ji auditoři uauditovali nebo co…
![]()
Nejspíš to asi ještě rozdýchává ![]()
Hezký den všem!
Noggie
Jéééje, Varenko, o minutu jsi mě předběhla
![]()
Jak to šlo? Všechno klaplo?
Holky,ja uz tady kvetu
jak ja to tu vydrzim,az do pondeli,tak to opravdu nevim
No budu se snazit to ukecat na patek,je mi uz fajn.Prece jen doma je doma.Navic manzel musi v patek taky do nemocnice,je objednany na mensi chir.zakrok,tak musime zavolat na Moravu,at prijedou man.rodice a pohlidaji holku.Jsme s manzilkem oba pacienti
Varenko- preju ti aby ti vysledky dopadly dobre a na Bulovku jsi nemusela,ale na navstevu klidne prijd,ta by me potesila
![]()
MYSKA