Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYŠKO- tak jsi nic nesehnala,jo?Neřekla bych,že máš špatnou postavu podle těch fotek,co jsi vkládala do galerky.Ale neházej flintu do žita,v Praze určitě něco seženeš.Tam mají hadříků!!To u nás většinou seženu prd.
VARENKO-u nás to s tim tulenim taky nebylo slavný.Neměla jsem vůbec chuť a manžel to respektoval,ani mě nepřemlouval
.Já stejně lehla a spala,chtěla jsem pořád spát.Teď už je to lepší,už mam i na to chuť ![]()
Ahoj holky,
to víte že jsem bojovnice, včera byl NÁÁÁDHERNÝÝÝ den. Dopoledne jsem se vypotila na cvíčku, vybila jsem tu negativní energii a bylo mi tak krásně pak
![]()
Odpoledne plaváníčko na bazénku..pak saunička-pára
a zrelaxovaná jsem pak sledovala manžílka, jak sportuje (hráli zápas nohejbalu).
Dneska budu on-line, tak písnu určitě a doštu si vaše příspěvky za včerejšek. Už se těším ![]()
Daria ![]()
ahoj daria,
rok a pol akurat vhodna doba na car. nie je to nic strasneho a mozno k ivf ani nedojde.
. ja sa pomaly zmierujem s tym ze tak daleko to asi zajde, ,ale mam nadej kedze som este mlada ze to vyjde na 1. pokus. no je to este daleko. a ked uz tam pojdes, nerataj s tym ze tak skoro sa dopracujes k tomuto zakroku. chce to trpezlivost, pre mna cudzie slovo ![]()
sport je dobry liek
ja hram volejbal a obcas kuknem do posilky a co ty?
danka
DOBRÉ RÁNÍČKO HOLKYYY
CHACHAAAA…tak koukám, že jsme nakonec všechny ranní ptačice
Já opět od 7h - kukadla
jako vrata
![]()
HOLČINKY, tady u nás je tak náááááááááááááádherné ráníčko - byla jsem si dýchnout před baráčkem a koukala do sluníčka a cítíla podzimní chládeček (no, spíš zimu jako v morně
) - TO BYLA POHÁDKA
MYSKO:
Já myslím, že musíš vlézti do správnýho krámku…jak trefíš, zkoupíš oblečky jedna radost.
Mám s tím svoje zkušenosti. Do některých obchodů vůbec nelezu, protože mám pocit, že švadleny šijí buď na děti a nazývají to ženskou hit módou, a nebo že bych musela být z nějaké planety obryň
![]()
P.S: Vy jste tedy supr-tulidla
- tak doufám, že nás to také čeká ![]()
KELINKO:
Ahojky. Dneska to vidím na suprbupr procházečku - jak je u vás
![]()
HOLKY,
S tím tuleníčkem…já to mám spíše naopak. Škemrám, škemrám…nevím, co bych roupama a manžílek se mě snaží zabavit, abych nějak vypudila tu energii. Já dříve měla právě sport a nebo sexíček - jedna radost, protože jinak jsem jak papiňák
.
Ale dokud špiním, máme strach.
Taky jsem rozhodla, že na tu Bulovku nepojdeme a příští týden zajdu ke svému podovolenkovému Dr.Čisťounkému.
Myslím, že by mi totiž zase nic nenašli
(budu příští pátek 4tt) a strašně by mě vystresovali.
![]()
Jinak přemýšlím o hejbáníčku…Už mě začíná „chytat“ páteř. Ale mám strach jakékoli cviky provozovat - i třeba jen doma. Zatím se šetřím.
Vím, že nejlíp je se vůbec nepozorovat
, ale po minulé zkušenosti a když trošku špiním…bojím se riskovat
.
DARIO:
Ahojky online děvče - jsi DOBRÁ
Mám hrozitanánánánskou radost, že jsi to tak skvěle zvládla - a ten sportík ti FAKT záááávidím
![]()
Jojo, tak bych skákla na nějaký přístrojík v posilovně nebo nejlíp…na manžílka
![]()
Mám moc velkou radost.
P.S. Ještě nezapomeň na jednu věc a sice doplňovat všechny aktivity tou správnou MEDUCÍNKOU…pamatuješ, co jsem psala: vínko-užívati
![]()
DANCULO:
AHOOOJ. Musím se omluvit......včera ve mně hrklo, protože jsem si uvědomila, že jsem vůbec neodpověděla na tvůj předešlý příspěvek
![]()
Mooooc děkuju za ty odkazy - s metříkem raději ještě počkám, ale uuuž teď se nemůžu dočkat, až něco pěkného vyberu
.
Takže ty jsi taky sportovkyně?
A chápu, že je to první snaženíčko
MOOOC držím palečky. ![]()
HOLKYYYYYYYYYYY, koukáte na Pana Tau
Je to naše dětství, co
To je sranda
![]()
Ahoj Mysko,
díky za povzbudivá slova, nějak jsi mě uklidnila
že nejsem jediná,kdo se tak DLOUHO snaží
![]()
ale ono to jednou vyjít musí.
Zase napíšu, musím opustit PC
Dobre slunickove ranicko, ![]()
to jsme teda ciperky
no.ja se znam,pocitam ze jeste tak dve hodky a budu pokukovat po postylce
Varenko- s tim tulenickem,asi bych do toho taky nesla,kdybych spinila,prece jen,nikdy nevis..Ja myslim,ze si to pak hezky vynahradite
![]()
Premyslim,co varit..Copak chystas ty dobreho???Trochu inspirace… ![]()
KELINKO-diky,zvedla jsi mi sebevedomi(za tu postavu na foto)
Ale mam pocit,ze vsechny svatebni saty umi asi carovat
![]()
MYSKA
MYSKO:
my máme prázdnou lednici, ale po nákupu to u nás vidím na:
salátek, vepřové/rybičku (manžílek/já) a toť vše.
No netvrdím, že o nedělích hýřím nějakou velikou fantazií
![]()
P.S. Máš pravdičku…snad už brzy přestanu špinit a pak.......HOHO
![]()
Zrovna jsem si vzpomněla na nějaký film a včerejší naší debatu s manžílkem, který říkal, že by byl tak vystresovaný, že bychom ten jeho „boží dar“
museli hledat
![]()
Varenko- ja po prozkoumani nasi lednicky,jsem se rozhodla,ze budou spagety a je tam nejaka omacka panzani
Ja stejne temer nic nejim,ze vseho je mi bleee,jedine,co muzu je mleko,z toho ted ziju.Vim,ze to nebude to nejlepsi,ze bych neco jict mela,ale pak ty stavy…Zitra si jdu pro prukazku a na odber krve do poradny,tak se tam zeptam,co s tim.Hlad mam,ale po vsem jsem silene nafoukla,tezky zaludek,no proste blee
MYSKA
MYSKO:
To zní dobře: špagetóny-fanfaróny. ![]()
Hmm
..tak snad už se to zlepší a ty se budeš moci brzy nadlábinkovat
.
Já minulý týden taky nějak málo jedla, ale včera jsem si to vynahradila
. No, dneska už je to zase slabší, ale snažím se jíst, tak jak organismus říká, tak uvidíme…
![]()
Jooo, CHACHA…vítej do klubu mlíkařek
(Jsi čestný 2.člen).
My jsme se před chvílí vrátili z náááádherné dloouhé procházečky. To sluníčko, stromy a příroda = je to jako balzám na mojí tehu dušičku
.
Takže od zítřka už budeš mít průkazku
- musíš pak napsat, co bylo na prohlídce a co říkal Dr, ok
![]()
Já mám zítra a v úterý tu akci…řekla jsem si, že si to užiju a nebudu to brát jako zátěž. Tak uvidíme. ![]()
Zdravím čerstvě po obídku při odpolední kávičce!
![]()
Dancul: díky za info, já už myslím tu trpělivost „trénuji" dost dlouho
a možná se to lepší
, ale ty už máš nějaké zkušenosti (třeba i od cizích holek, nemyslím vlastní zkušenost) z CAR? Trvá to dlouho, než se něco bude dít? Ať vím trošku, na co se připravit. ![]()
Varenko: na záda je dobré cvičení na fitbalu, můžeš si ho koupit domů, my ho máme a občas se na něm protáhnu, nebo hopsám při televizi
. Fakt to pomáhá. Nebo alespoň si kup malý míček overball, i s tím se dá dobře cvičit.
Já právě cvičím Pilates, už dlouho, každý den se snažím půl hoďky a někdy když mám chuť (jako zrovna včera) přidám ještě půl hoďky až 45min aerobního posilování - výpady, squoty, do toho zapojím paže a tak. Samozřejmě cvičím doma. Krom toho - dvakrát týdně chodím na aerobik. ![]()
S tím vínkem mě nemusíš vůůůbec nutit - mňam!
Momentálně mám burčákový týden - každý večer u televize, to se to pak usíná..
![]()
Mysko: hlavně papkej vitamínky - zeleninku a tak. A bílkoviny - mléko jestli ti chutná, je super. Mě bohužel nechutná
- dělám si občas sojové z prášku ,to můžu, jím ale hodně jogurty a taky syrovátku.
Holky, chystám se ven, asi sednu na zahradu, dám si vařenou kukuřici a budu si užívat neděli. ![]()
Večer nebo ještě odpoledne nakouknu, to se tak hezoučky čte, ty vaše příspěvky, člověk hned ztratí depku a je mu líp.
![]()
Vaše Daria ![]()
Tady už nikdo není
![]()
No jo - neděle..
taky mám ještě práci. Dneska bylo krásně,akorád šílený vítr
Zkoušeli jsme s manžílkem hrát tenis, ale nešlo to. Ale aspoň jsme pobyli chvilku na čerstvém vzduchu. ![]()
Jdu ještě na chvíli pracovat a večer si naleju burčák
![]()
Mám čerstvý z jižní Moravy ![]()
Pohodový večer přeje
Daria ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se donutila umyt lednicku a vytrit podlahu
Chce se mi porad tak strasne spat.Ale uz to bude asi i tim,ze nechodim ven.Mam strach,aby na me neprisla kontrola,vychazky nemam.Jak tak chodim kukat k Zarijnatkum,tam se to uz tak hezky mnozi
Ja chci uz taky
Ale to utece jak voda…aspon doufam.
![]()
Dario- ty mi delas teda pekne chute s tim burcakem
Kdepak ze to bydlis,ze bych se pozvala
?
Varenko- kdepak ses ty,jak se citis?
MYSKA
DARIO:
Děkuju mooc za radičku
Jsem si jistá, že to nějak vymyslíme
= do starýho železa se ještě nechystám, takže jakmile přestanu špinit…hupky dupky na něco akčního .........JUHUUHUUU
![]()
P.S. No to mi nedělej…vínečko na mě kouká ode všad.....uff, tak já si jdu pro mlíčko. Mňam mňam
![]()
MYSKO:
Ty jsi tedy šikula šikovná. Jak to že nespíš
Já jsem se natáhla a začala na mě padat tak mrtvolná únava, bolest hlavy…blabla…Tak jsem se zvedla jak střela hbitá a začala po lehoučku něco dělat - kropit kytičky, uklízet prádlo. Teď jsem nachystaná na Létajícího Čestmíra
a pak ještě možná hodíme procházečku. ![]()
Holčinky, přeju vám krásný večer.
Tehulinkám krásné chutě, zakulaťující se bříška a snažilečkám - hooodně krásného tuleníčka s // na konci měsíce.
papa a kdybych to holkyyy náhodou zalomila, tak mi prosím držte na zítřek pěsti. ![]()