Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
17.9.05 23:05

MYŠKO- tak jsi nic nesehnala,jo?Neřekla bych,že máš špatnou postavu podle těch fotek,co jsi vkládala do galerky.Ale neházej flintu do žita,v Praze určitě něco seženeš.Tam mají hadříků!!To u nás většinou seženu prd.

VARENKO-u nás to s tim tulenim taky nebylo slavný.Neměla jsem vůbec chuť a manžel to respektoval,ani mě nepřemlouval :D .Já stejně lehla a spala,chtěla jsem pořád spát.Teď už je to lepší,už mam i na to chuť :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.9.05 07:27

Ahoj holky,
to víte že jsem bojovnice, včera byl NÁÁÁDHERNÝÝÝ den. Dopoledne jsem se vypotila na cvíčku, vybila jsem tu negativní energii a bylo mi tak krásně pak :lol: :lol: :lol:

Odpoledne plaváníčko na bazénku..pak saunička-pára :) a zrelaxovaná jsem pak sledovala manžílka, jak sportuje (hráli zápas nohejbalu).

Dneska budu on-line, tak písnu určitě a doštu si vaše příspěvky za včerejšek. Už se těším :D

Daria :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.9.05 07:52

ahoj daria,

rok a pol akurat vhodna doba na car. nie je to nic strasneho a mozno k ivf ani nedojde. :wink: . ja sa pomaly zmierujem s tym ze tak daleko to asi zajde, ,ale mam nadej kedze som este mlada ze to vyjde na 1. pokus. no je to este daleko. a ked uz tam pojdes, nerataj s tym ze tak skoro sa dopracujes k tomuto zakroku. chce to trpezlivost, pre mna cudzie slovo :D
sport je dobry liek :D ja hram volejbal a obcas kuknem do posilky a co ty?
 danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.9.05 08:40

DOBRÉ RÁNÍČKO HOLKYYY

CHACHAAAA…tak koukám, že jsme nakonec všechny ranní ptačice :lol: :lol: Já opět od 7h - kukadla 8O jako vrata :P :lol:

HOLČINKY, tady u nás je tak náááááááááááááádherné ráníčko - byla jsem si dýchnout před baráčkem a koukala do sluníčka a cítíla podzimní chládeček (no, spíš zimu jako v morně :wink: :lol: :lol: ) - TO BYLA POHÁDKA

MYSKO:
Já myslím, že musíš vlézti do správnýho krámku…jak trefíš, zkoupíš oblečky jedna radost. :P Mám s tím svoje zkušenosti. Do některých obchodů vůbec nelezu, protože mám pocit, že švadleny šijí buď na děti a nazývají to ženskou hit módou, a nebo že bych musela být z nějaké planety obryň :?: :idea: 8O :twisted: :wink: :wink: :lol:

P.S: Vy jste tedy supr-tulidla :P :lol: :lol: - tak doufám, že nás to také čeká :wink:

KELINKO:
Ahojky. Dneska to vidím na suprbupr procházečku - jak je u vás :?: :P

HOLKY,
S tím tuleníčkem…já to mám spíše naopak. Škemrám, škemrám…nevím, co bych roupama a manžílek se mě snaží zabavit, abych nějak vypudila tu energii. Já dříve měla právě sport a nebo sexíček - jedna radost, protože jinak jsem jak papiňák :twisted: :lol: .
Ale dokud špiním, máme strach.
Taky jsem rozhodla, že na tu Bulovku nepojdeme a příští týden zajdu ke svému podovolenkovému Dr.Čisťounkému. :) Myslím, že by mi totiž zase nic nenašli 8O (budu příští pátek 4tt) a strašně by mě vystresovali. :evil: :lol:

Jinak přemýšlím o hejbáníčku…Už mě začíná „chytat“ páteř. Ale mám strach jakékoli cviky provozovat - i třeba jen doma. Zatím se šetřím.

Vím, že nejlíp je se vůbec nepozorovat :! , ale po minulé zkušenosti a když trošku špiním…bojím se riskovat 8O .

DARIO:
Ahojky online děvče - jsi DOBRÁ :P Mám hrozitanánánánskou radost, že jsi to tak skvěle zvládla - a ten sportík ti FAKT záááávidím :P :D :cry: :wink:
Jojo, tak bych skákla na nějaký přístrojík v posilovně nebo nejlíp…na manžílka :oops: :lol: :lol: :oops: :wink: :P :wink: :wink:
Mám moc velkou radost.
P.S. Ještě nezapomeň na jednu věc a sice doplňovat všechny aktivity tou správnou MEDUCÍNKOU…pamatuješ, co jsem psala: vínko-užívati :P :lol: :lol: :wink:

DANCULO:
AHOOOJ. Musím se omluvit......včera ve mně hrklo, protože jsem si uvědomila, že jsem vůbec neodpověděla na tvůj předešlý příspěvek :oops: 8O :oops: :wink:
Mooooc děkuju za ty odkazy - s metříkem raději ještě počkám, ale uuuž teď se nemůžu dočkat, až něco pěkného vyberu :twisted: :D .
Takže ty jsi taky sportovkyně? :P A chápu, že je to první snaženíčko :?: :wink: MOOOC držím palečky. :P

HOLKYYYYYYYYYYY, koukáte na Pana Tau :?: Je to naše dětství, co :?: :wink: To je sranda :! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.9.05 08:47

Ahoj Mysko,
díky za povzbudivá slova, nějak jsi mě uklidnila :) že nejsem jediná,kdo se tak DLOUHO snaží :? :) :D
ale ono to jednou vyjít musí.
Zase napíšu, musím opustit PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.9.05 08:55

Dobre slunickove ranicko, :lol:
to jsme teda ciperky :D no.ja se znam,pocitam ze jeste tak dve hodky a budu pokukovat po postylce :lol: :lol: :lol: Varenko- s tim tulenickem,asi bych do toho taky nesla,kdybych spinila,prece jen,nikdy nevis..Ja myslim,ze si to pak hezky vynahradite :lol: :lol: :lol:
Premyslim,co varit..Copak chystas ty dobreho???Trochu inspirace… :D
KELINKO-diky,zvedla jsi mi sebevedomi(za tu postavu na foto) :lol: :lol: :lol: Ale mam pocit,ze vsechny svatebni saty umi asi carovat :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.9.05 09:02

MYSKO:
my máme prázdnou lednici, ale po nákupu to u nás vidím na:
salátek, vepřové/rybičku (manžílek/já) a toť vše.
No netvrdím, že o nedělích hýřím nějakou velikou fantazií :! :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :lol:
P.S. Máš pravdičku…snad už brzy přestanu špinit a pak.......HOHO :P :lol:
Zrovna jsem si vzpomněla na nějaký film a včerejší naší debatu s manžílkem, který říkal, že by byl tak vystresovaný, že bychom ten jeho „boží dar“ :! :twisted: :lol: :lol: :lol: museli hledat :! :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.9.05 09:09

Varenko- ja po prozkoumani nasi lednicky,jsem se rozhodla,ze budou spagety a je tam nejaka omacka panzani :lol: Ja stejne temer nic nejim,ze vseho je mi bleee,jedine,co muzu je mleko,z toho ted ziju.Vim,ze to nebude to nejlepsi,ze bych neco jict mela,ale pak ty stavy…Zitra si jdu pro prukazku a na odber krve do poradny,tak se tam zeptam,co s tim.Hlad mam,ale po vsem jsem silene nafoukla,tezky zaludek,no proste blee
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.9.05 12:04

MYSKO:
To zní dobře: špagetóny-fanfaróny. :twisted:
Hmm 8O ..tak snad už se to zlepší a ty se budeš moci brzy nadlábinkovat :wink: .
Já minulý týden taky nějak málo jedla, ale včera jsem si to vynahradila :P 8) 8) . No, dneska už je to zase slabší, ale snažím se jíst, tak jak organismus říká, tak uvidíme… :P :)
Jooo, CHACHA…vítej do klubu mlíkařek :! :twisted: (Jsi čestný 2.člen).

My jsme se před chvílí vrátili z náááádherné dloouhé procházečky. To sluníčko, stromy a příroda = je to jako balzám na mojí tehu dušičku :P .

Takže od zítřka už budeš mít průkazku :D :P - musíš pak napsat, co bylo na prohlídce a co říkal Dr, ok :?: :wink:

Já mám zítra a v úterý tu akci…řekla jsem si, že si to užiju a nebudu to brát jako zátěž. Tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.9.05 12:30

Zdravím čerstvě po obídku při odpolední kávičce! :D :D :D

Dancul: díky za info, já už myslím tu trpělivost „trénuji" dost dlouho :D a možná se to lepší :? , ale ty už máš nějaké zkušenosti (třeba i od cizích holek, nemyslím vlastní zkušenost) z CAR? Trvá to dlouho, než se něco bude dít? Ať vím trošku, na co se připravit. :roll:

Varenko: na záda je dobré cvičení na fitbalu, můžeš si ho koupit domů, my ho máme a občas se na něm protáhnu, nebo hopsám při televizi :P . Fakt to pomáhá. Nebo alespoň si kup malý míček overball, i s tím se dá dobře cvičit. :) Já právě cvičím Pilates, už dlouho, každý den se snažím půl hoďky a někdy když mám chuť (jako zrovna včera) přidám ještě půl hoďky až 45min aerobního posilování - výpady, squoty, do toho zapojím paže a tak. Samozřejmě cvičím doma. Krom toho - dvakrát týdně chodím na aerobik. :lol:

S tím vínkem mě nemusíš vůůůbec nutit - mňam! :D :lol: :lol: :wink: Momentálně mám burčákový týden - každý večer u televize, to se to pak usíná.. 8) :lol:

Mysko: hlavně papkej vitamínky - zeleninku a tak. A bílkoviny - mléko jestli ti chutná, je super. Mě bohužel nechutná :roll: - dělám si občas sojové z prášku ,to můžu, jím ale hodně jogurty a taky syrovátku.

Holky, chystám se ven, asi sednu na zahradu, dám si vařenou kukuřici a budu si užívat neděli. :)
Večer nebo ještě odpoledne nakouknu, to se tak hezoučky čte, ty vaše příspěvky, člověk hned ztratí depku a je mu líp. :lol: :D :) :P

Vaše Daria :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.9.05 17:47

Tady už nikdo není :?: :twisted: :oops: :?

No jo - neděle.. :) taky mám ještě práci. Dneska bylo krásně,akorád šílený vítr :! :) Zkoušeli jsme s manžílkem hrát tenis, ale nešlo to. Ale aspoň jsme pobyli chvilku na čerstvém vzduchu. :)

Jdu ještě na chvíli pracovat a večer si naleju burčák :D :lol: :lol: :lol:
Mám čerstvý z jižní Moravy :D

Pohodový večer přeje
Daria :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.9.05 17:55

Ahoj holky,
tak jsem se donutila umyt lednicku a vytrit podlahu :? :D Chce se mi porad tak strasne spat.Ale uz to bude asi i tim,ze nechodim ven.Mam strach,aby na me neprisla kontrola,vychazky nemam.Jak tak chodim kukat k Zarijnatkum,tam se to uz tak hezky mnozi :D :D Ja chci uz taky :! Ale to utece jak voda…aspon doufam. :lol: :lol:
Dario- ty mi delas teda pekne chute s tim burcakem :lol: Kdepak ze to bydlis,ze bych se pozvala :lol: :lol: :lol: :lol: ?
Varenko- kdepak ses ty,jak se citis?
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.9.05 18:09

DARIO:
Děkuju mooc za radičku :wink: Jsem si jistá, že to nějak vymyslíme :P = do starýho železa se ještě nechystám, takže jakmile přestanu špinit…hupky dupky na něco akčního .........JUHUUHUUU 8O 8) :lol:
P.S. No to mi nedělej…vínečko na mě kouká ode všad.....uff, tak já si jdu pro mlíčko. Mňam mňam 8O :lol:
MYSKO:
Ty jsi tedy šikula šikovná. Jak to že nespíš :?: :lol: Já jsem se natáhla a začala na mě padat tak mrtvolná únava, bolest hlavy…blabla…Tak jsem se zvedla jak střela hbitá a začala po lehoučku něco dělat - kropit kytičky, uklízet prádlo. Teď jsem nachystaná na Létajícího Čestmíra :P a pak ještě možná hodíme procházečku. :D

Holčinky, přeju vám krásný večer.
Tehulinkám krásné chutě, zakulaťující se bříška a snažilečkám - hooodně krásného tuleníčka s // na konci měsíce.

papa a kdybych to holkyyy náhodou zalomila, tak mi prosím držte na zítřek pěsti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.9.05 18:57

HOLKYY, testujuuuuuuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.9.05 19:02

Varenko- super!!!metrik,ty jsi holka sikovna :D :lol: :D :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová