Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ČÁST II.
DARIO:
Holčinko, asi jsem vážně nějaká cvaknutá, ale já furt mám nějaký vnitřní pocit, že nakonec // budou
![]()
Nechci ti pochopitelně dávát falešné naděje, ale já mám takový vnitřní pocit, víš
![]()
Kolikátý, že jsi DC
A dělala jsi si dneska TT
A to krvácení, které popisuješ, je to skutečně krev a nebo jen špinění, nebo jen narůžovělá krev ![]()
Nevím, ale jak tak čtu, tak holky také radí vyčkat
Opravdu
![]()
Jééééžíííš, jak já ti přeju // - právě ta KVETNATKOVA
![]()
Věřím, věřím.
![]()
MINNIE:
Děkuji ti moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc
za to krásné přáníčko. Jestli tam ten náš kulihrášek už bude vidět, zvěčníme ho - to by byla nááádhera
![]()
Na příznaky opravdu nedej - leda bys taky cítíla hovínka
![]()
Já až dnes malilililililililnko cítím míííííííírně zvětšená prsa, ale melouny to rozhodně ještě nejsou
![]()
Snad budeš mít o víkendu možnost k nám zavítat - pokud ano, šup sem s tebou
![]()
Krásný víkendíček a hooooooooodně fanfárového tuleníčíčka
![]()
ZUZANICO:
VÍTEJ ![]()
Jsem ti toooooooooooooooooooolik moooooooooooooc vděčná za tvůj příspěvek. Chci se tě zeptat v kolikátém tt uviděli na UTZ tvého mrňouska
Já ted pomalinku končím 3tt ![]()
A hlavně OBROVSKÁ gratulace k pidi-mimísečkovi
![]()
Je to tak nááádherné
Takže to bude KVETNATKO
![]()
Přeji ti nááádherný víkend a určitě s námi ještě pobuď - budu/budeme moooc ráády
Fakt ![]()
P.S: je to tvé první tehu
![]()
ALUSO:
Děkuju
Tvoje/vaše zkušenosti mi opravdu strašně moc pomáhájí a dodavájí hrozitánský velkou sílu a radost a užíváníčko ![]()
Promiň mi prosím
- v koilkátém jsi týdnu ![]()
Takže jak to tak vidím, ti naši prďousci na nás juknou opravdu nejdřívě od toho 6tt
![]()
Přeju ti pohodičkový víkendík a ozvi se mi/nám. ![]()
Dobrý večer všem zde přítomným i nepřítomným,
nalila jsem si sklénku burčáčku a zasedla na emimčo
prostě večerní pohodička
![]()
No já si ráno poplakala, když jsem objevila trošku krve na toal. papíru, a ono to je zatím jen takové špinění..takže DRAMA POKRAČUJE
buď se MS rozjede na plné pecky (podotýkám minulý cyklus to tak bylo a já si jak střelená pořád dělala testy - samo že /, no a pak až3.den MS to bylo jasné
).
Ale bolí mě tak v podbřišku že to asi dostanu. No nic, nezbývá než čekat a jak zní naše heslo - VYDRŽAŤ
![]()
Holky, sledujete Big Brothera nebo Vyvolené? Mě ten Big Brother nějak nechytl, prostě nuda a Vyvolené sleduji spíše na netu, občas si otevřu nějaký ten článek na cetrum.cz, ale jinak v TV u toho taky usínám
![]()
Takže u nás teď vítězí ČT1, občas i ČT2. Hlavně tento týden, když byl fotbal
(manžel sportovec
)
Hezký večer,
Daria
.
Varenko: Ja uz mam prave dnes 10m kluka Vitka. Ted usnul. Tak mam chvili cas. No mam uplne jine starosti nez vy. Spis radosti. Ale toho nevyspani:-) Nebudu Vas strasit:-) No ale je to stesti. Jak jsi tenkrat psala, zes malem zaslzela u pana Taua. Ja zrovna ten kousek take videla. Jak se chystala rodinka na vanoce a moment, kdy byl prostreny stul, me take dostal. Tak nejak byli rodina. Myslim, zes to psala ty. Jeste pred rokem bych se nad sebou pousmala, ted me dojima ale opravdu vsechno. Treba kdyz Vitkovi zpivam:-) No to jsou ty matky a kojici hormony.
Minnie: doufám, že budeš mít pravdu a mé špinění nepřejde na normální MS krvácení. Kéž by! Každopádně děkuji, ještě to nevzdávám ![]()
Varenko: ty jsi taková optimistka
a to se mi moc líbí, já jsem totiž taky. A jestli ty cítíš, že by ty // u mě taky mohly ještě být, tak to by byl v tom
aby to nevyšlo!
Jenže já jsem „trubka“ (taková krásná nadávka z časů základní školy) a dnes jsem si ve městě nekoupila ten test, jak jsem ráno měla v úmyslu. Když jsem začala špinit, sbalila jsem si vložky a měla jiné myšlenky (skoro černé
) ale ty nákupy mě pak zvedly náladu. Naštěstí
![]()
Takže ještě jednou - vydržať!
Klidný večer, jo a holky těhulky co teď pijete (Varenko
) já zatím jen ten burčák, protože nejsou //, ale až budou, tak asi přejdu na..že by kofolu?
Daria
Darjo: ja jsem otehotnela na absolutne nejprvnejsi pokus, spis jsme z toho byli prekvapeni. Takze vubec neznam pocity a takove to opakovane zklamani. Nastesti me to minulo. Ale moc dobre si pamatuju, jak jsem bedlive pozorovala, kdy prijde menstruace. Na nic jineho jsem ani nemyslela. Bricho me pobolivalo asi 14 dni a ja porad myslela, ze uz jsem to dostala a ono nic. Takze boleni bricha jeste nic neznamena. Ale i kdyby to nevyslo, vyjde to priste.
Ja koukam na Vyvoleni a docela pravidelne. Uz se chystam k TV po dnesnim maratonu.
Jeste jednou Darjo, dobre, zes test nekoupila. Treba by ukazal jen jednu carku a treba by kecal. Cim pozdeji ho udelas, tim lepe. Takhle sis to sice nedobrovolne protahla, ale vylsedkem bude vyssi presnost.
DARIO:
To víííš, že ano - legranda musí být za všech (no, skoro všech
) okolností, pravda
![]()
Pokud to tak propočítávám, jsi kolem 33DC, je to tak ![]()
A píšeš, že jen špiníš…no to já taky …
![]()
Třeba si s mužíčkem udělejte suprbupr vstáváníčko a nebo ho někam vyšli pro testík - JISTĚ to pochopí
Nastav mu pěkně budika a šupky-dupky - AAAAAAAAAAAAAAŤ tam jsou // .
No, já doufám, že zůstaneš v mým týmu a přejdeš CO NEVIDĚT na mlééééééééééééko
![]()
Manžílek tento týden přivezl druhou várku (po 6ks) a mám takový pocit, že možná dvě tři krabice se tam krčí strachy v koutku, kdy po nich hrábnu
Vždyť já už si připadám, jak chodící mlékárna
![]()
Dario, budeš na netu o víkendíku
Bylo by to mooooc fajn ![]()
Ahoj holky,
MS se před noc
rozjela na plno, takže mám po nadějích. Včera jsem byla 29.DC a dnes už počítám nanovo
nevadí, aspoň se to tak neprotáhlo jako minulý cyklus - to čekání bylo fakt na nervy (46DC
)
![]()
Takže další víkendík a já už přemýšlím, co podnikneme dále, čekat už mě přestalo bavit i při mém optimismu, už je to rok a půl, takže asi začneme něco dělat - asistovaná reprodukce nebo tak. Aspoň vás budu informovat, jak to probíhá, sama o tomto způsobu výroby miminka nic nevím, takže jsem zvědavá a těším se na další zkušnosti a zážitky
![]()
Těhulkám pohodový den bez nevolností a snažilkám pevné nervy
přeje
Daria
.
Dobre ranko holkyyy, DARIO- je mi to lito
,ale neves hlavu,ono to prijde musi.Ja si vzdycky rikala,co je na otehotneni tak sloziteho(bylo mi tenkrat 22-27).A pak jsem prisla na to,ze to opravdu neni jednoduche.S manzelam jsme se snazili 2 roky a nic,pak to vyslo(bylo to spatne…) a pak rok a pul zase nic,to uz jsme si prosli vsechna vysetreni,ja uz byla mistr v ruznych krkolomnych polohach,vysledky vys.v poho.Po roce a pul se opet zadarilo(zase spatne…)To bylo letos v breznu sestinedeli jsme vydrzeli a pak se to stalo.Snad uz to vyjde!!!!!!Takze ti z celeho srdce preju,at pristi mesic uz jsou //
a kazdopadne VYDRZAT!!!!!!
MYSKA
Dobré ráníčko holkyyyyy a to sluníčko, které tady v Praze vykukuje, posílám vám všem.
DARIO:
Je mi to líto
, ALE ALE: žádné litování - já myslím, že nejlíp je hodit vše za hlavu (když to nepůjde ode dneška, tak od zítřka
) a pak hurrrááá užívat každý den, přestat přemýšlet nad plodnými a neplodnými dny, vinko-užívati
a na konci příštího měsíce se s VELKÝM překvapením hoooodně radovat.
![]()
Přeji ti náááádherný den a zkus se „naštvat“ - mně to vždycky pomůže (třeba včera
). Držím hooodně palečky. Vím, že to musí být těžké. Myslím na tebe. ![]()
MYSKO:
Ahojky. Jak se máš?
Představ si, že jsem vzhůru od 7hod!! To je něco
![]()
Fyzicky se cítím skvěle (psychicky taktéž
) a prozatím žádné projevy. Dnes ráno jsem si dala do nosánku: mlíčko a sýýýr - mňam mňam. Ten náš kulihrášek bude pěkný herkules - krev a mlíko
![]()
Přeji ti krásnou sobotu a hodně sluníčka.
Já se budu snažit dát si šlofíčka. Na úklidy kašlu. Dnes mám préééé - manžílek jel do práce.
MOžná za mnou přijede odpol. má kamarádka. ![]()
Tak papa a fanfárové dopoledníčko.
Ahoj holky,
tak mám dneska trochu víc času, tak jsem si pročetla diskuzi za tu dobu, co jsem tady neměla čas nakukovat. Já jsem tento měsíc ještě ve fázi vínko-snaženíčko (resp. občas lenora, takže nesnaženíčko
). Ale už to beru tak nějak sportovně, však my se jednou strefíme do toho správného dne
![]()
Heslo - Vydržať! ![]()
A co jinak, co chystáte na víkend? Já dneska doháním práci, ale docela mě to baví, takže v klídku. Zítra bude lehárko…
Ahoj holkyy,
ja bych dnes prospala cely den
Varenko- taky vstavam takhle brzy,ale pak prijde ta silena unava.....ted me manzilek vytahl na nakup nejakeho tehu obleceni,protoze rostu silenou rychlosti…
Az se vratim,hned se ozvu
![]()
MYSKA
MYSKO:
Tak co - jak jsi pořídila na nákupech
Doufám, že máš něco suprbupr bombáckého
- určitě úplná tehu-kóča .
![]()
Já dnes celý den byla doma. Před chvílí odjela kamarádka, byly jsme spolu na malé procházce a teď už se jdu natáhnout k telce. Za chvilku dorazí manžílek, tak uuž se těším. No, vlastně ani jsem nějak neměla doopravdu chvilku - den ulítl, ani nevím jak. Počasí úplně podzimní co? ![]()
P.S. Mysko, chci se te zeptat, jak jste to s mužíčkem řešili na počátku tehu (v prvních týdnech) s tuleníčkem
My máme zatím strach. Samozřejmě je možné zvolit variantu bez styku, ale já se zatím (do příštího pátku) bojím i mít orgasmus (i když už je to pomalu cesta hrdinských skutků - hohoho
). Mně totiž vždy v cyklu org.vyvolal MS. No, řekli jsme si, že jsme chrabří a vydržíme.
Spíše o tom přemýšlím já
- manžílek se tím nijak neznepokojuje, pro něj to není vůbec otázka.
Jenom mě to tak zajímá… ![]()
(Jestli je to moc intimčo-otázečka, tak odpusť a vůbec neodpovídej, oukydouky
)
Varenko- tak jsem si nic nekoupila
na takovou nekonfekcni postavu,jakou mam ja, snad ani nic nedelaji
Jsem mala......a urcite ne hubena
Snad ale neco sezenu,jinak nevim…Ale vim jeste o jednom obchudku tusim,ze je to na Petrskem namesti a tam si navrhuji sami a maji i ruzne delky.Tak zabehnu a doufam,ze budou mit i neco na me ![]()
Tulenicko s manzilkem nebylo zadne
ja nemela sebemensi chut,priznam se,delaly mi spatne i dotyky,nejradeji jsem usinala v postylce sama.Manzilek uz to zna,u predchozich tehu,jsme to nekolikrat probirali.Dohodli jsme se na tom,ze to necha na me.Pred 14dny jsem uz zacala skemrat…
![]()
Netulime se zrovna denne,ale obden a musim rict,ze se mi to libi
![]()
MYSKA