Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
24.9.05 11:10

MINIE- je mi to lito,ale opravdu neztracej hlavu :! :! :! :! ,urcite to prijde :! :! :! :!
PRSK PRSK,prskam na te co nejvic tehu bacilu :! :! :!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
24.9.05 11:34

MYSKO:
Neboooj :wink: - ty už máš vybráno :! a na Bulovku se s mimískem půjdeš maximálně pochlubit, až se narodí :D :wink:
Jůůůůů, koprovka - no, ani nepamatuju, kdy jsem ji jedla naposledy. :oops: :lol: Mňam mňam. :P
My budeme mít salátek, brambory a kuřátko. Říkám si, že budu muset nějak na sobě zapracovat a začít vařit něco více nápaditého :oops: :! :twisted: :idea:
A co plánujete na dnešní den :?: Půjdete ven a nebo budete odpočívat :?: Právě dávají Domácí štěstí - já mám strašně ráda tyhle „seniorský“ pořady :P :lol: Nejraději bych furt něco dělala, kutila, procházela se, ale vím, že se musím ještě nějaký ten den šetřit 8O :roll: :roll: :twisted:

MINNIE:
uffff… :evil: Já vím, já vím :? Hmmm…ale zůstaň s námi, prosím prosím :P Co si tady počneme a kdo nám tady bude dělat vínečkové chutě :?: :idea: = ALE POZOR : NA KAŽDÉHO JEDNOU DOJDE, pravda pravda :! :twisted: :P :wink:
Moc na tebe myslím a prosím prosím zůstaň s námi :D

HOLČINKY, chci se vás zeptat, nemáte některá nebo neznáte někoho, kdo prodává perské koťátko (kluka) :?: :?: :P
My jsme vždy plánovali pořídit si ho, až se nám narodí mimísek. :P Do teď jsme váhali, aby mu nebylo samotnému smutno, protože jsme přijížděli domů večer, ale myslím, že teď už budeme víc a víc doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.9.05 17:04

MINNIE nezoufej, my dvě si asi můžeme podat ruce :D :D :D Já taky čekám na ovu, jestli vůbec bude :oops: :cry: :lol: a pak zase hledám příznaky, a nakonec se na mrcha stejně objeví :twisted: :evil: :evil: no už je to tak, čekáme dlouho :( a podle Dr jsme oba v pořádku, navíc mladí, ještě nám nebylo ani 30 :lol: takže času prý máme dost. Zkus to brát taky tak.

Já když jsem samovolně potratila, tak to byla pro nás velká rána :twisted: :evil: :( :cry: :cry: ale co nejdřív jsme si ojednali superbuper dovču :lol: a vyrazili do Chorvatska. No a od té doby, když to na nás zase přijde - ta touha po miminečku, tak si naplánujeme, kam všude ještě „musíme“ zajet a co všechno prožít. Tak už jsme byli v Alpách, teď zase v Chorvatsku a pro změnu už zase plánujeme ty Alpy :D :lol: :lol: :lol: to aby se člověk měl na co těšit a nežil jen od menstruace k menstruaci. Ono je přeci taky supr, že můžeš dělat spoustu věcí, které bys s mimískem už dělat němohla :?

No zase jsem se rozepsala. Já jen že ty každoměsíční depky moooc dobře znám, ale tady s holkama je mi moc fajn a pomáhají mi, ani nevědí jak :) :) :)

MYSKO tak my se o první mimčo snažili necelý rok, a když už to vyšlo, tak se to zase „ztratilo“ :( ale teď už čekáme na nové miminko skoro rok a půl a pořád nic, asi si ho uděláme pořádně, tak to déle trvá :lol: :lol: :lol: už nám z toho trochu hrabe, ale na druhou stranu snažíme si ještě užívat, cestujeme.. (viz odstavec výše) :lol: :lol: :lol: A já si dávám vínečko a dnes mi manžílek-miláček opět koupil burčák, a to dokonce pořádné zásoby, je to takový sladký moštík a nemá tolik procent alkoholu jako vínko :lol: :lol: :lol: ale asi se po něm tloustne :evil: :cry: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.9.05 17:14

VÁRENKO ty jsi bojovnice, moc tě obdivuji, a ten optimismus s tebou sdílím, já se na to dívám zrovna tak jako ty. Když jsem tehdá už dávno přišla v raném stadiu o mimčo, (asi 5tt), tak jsem to brala jako lepší stránku než kdyby se narodilo postižené a celý život se trápilo. Navíc pak zakrátko jedné známé umřela holčička asi měsíc po porodu, takže na tom byla stokrát hůř než já. Holt takový je život, hlavně lež a buď optimistka. Protože já si pořád říkala, že já určitě potratím, byla jsem „posera“ a taky pak že jo :cry: a od té doby jsem nezlomná optimistka, teď si zaděláváme na nové, silné a zdravé, prostě odolné mimi a proto nám to tak dlouho trvá :lol: a už žádné strachy.

Moc mi pomáhá tato diskuze, jsou zde samé silné osobnosti, co si zažily své.

Dneska píšu pořád o takových negativních věcech, sorrky, omlouvám se.

U nás na Moravě je nádherně. Sluníčko svítí, všude se pije burčák, takový pravý krásný podzimek :lol: :lol: byla jsem na bazéně v Přerově, manžílek hrál zápas v nohejbale. Koupala jsem se napřed v krytém a pak i venku :! Modrá obloha bez mráčků - prostě PARÁDA :! :! :) :D

Včera mi to už nevyšlo přečíst si emimi, pracovali jsme venku, popíjeli po troškách ten burčáček a bylo nám moc fajn. Pak jsme seděli večer venku a plánovali výlety, kam si ještě musíme zajet, než bude mimi, je toho stráášně moc co chceme ještě zažít, ale na druhou stranu se ještě více těším na nové zážitky s mimískem.

Dneska jsem se rozepsala, stává se ze mě spisovatelka.

Ještě upřesňuji, že jsem 9.DC, takže ještě máme relativně čas na tuleníčko, ale už trénujeme :lol: :lol: :lol:

Pěkný sobotní večer, zapomeňte na Vyvolené a večer se sejdeme zde :lol: nebo si zajděte ven, je tam tak KRÁÁÁSNĚĚĚ :lol: :lol: :lol:

Daria :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
24.9.05 18:40

Hned v pondělí si poběžím koupit testík. Bojim, bojim, že to nevyjde. Jinak nejsem vcelku v obraze - co je DC :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.9.05 18:45

To jsou naše zkratky.
DC= den cyklu
1.DC = příchod MS (menstruace), od té se počítá cyklus, průměrně 28 dní.

Budu držet palce, sama to znám, ty nervíky okolo testování.. :?: :! :! :)

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
24.9.05 19:21

DARIO:
AHOOOOJ. Ty sama jsi optimistka jako řemen a burčáček je tomu důkazem :! :twisted: :twisted: :wink: :D :lol:
Jéééé, ten bazének zní náramně. To je vůbec nádhera, že tak krásně vyplňujete čas a cestujete - je to moooc dobře. A mimísek vám to jistě BRZYYYY zatrhne :twisted: :P :wink: Já myslím, že ve všem jediné co rozhoduje, je víra - dokáže zázraky. Jen musí člověk věřit a spolehát na sebe a na to, že vše bude dobré. :wink:
Dneska bylo opravdu nádherně. Sluuuuníííčko. :P

Jéé, holčinky, tak jsme rozhodli, že budeme mít dva kocourky-koťátka a bude jim i nám hooodně veselo. Vypadá to, že jednoho červeného perského už jsme sehnali. Teď sháníme brášku. Zítra se jedeme na klučinu podívat a když se nám bude líbit, příští pondělí si ho odvezeme domů = jůpíííí. :P :P :D :D
Tak to vypadá, že budeme OBŘÍ rodinka :P :lol: :wink: :lol:

NAPOLY:
Hned dej vědět = tfuj tfuj a jak říká MYSKA: prsk prsk zasílám tehu-holky-bacilky :P :twisted: :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
24.9.05 19:41

Jsem já to ale MIMOŇ :lol: :lol: Mělo to být kolem 24. září. Píšu " kolem" protože to mám pravidelně nepravidelné. Kdybych byla doma, tak je to jednodušší. Tam mě píchne „včelička“ a je to 8) Jenže tady ( v Irsku ) je to o něco složitější. Krev ti nevezmou, protože tady jsou jen normální obvodní doktoři a tt nejsou zrovna levnou záležitostí(kolem 20eur) Ale to za to přece STOJÍ :! :! :! Díky. Doufám, že taky budu BACILONOSIČKA :P :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
24.9.05 20:19

Jéžiši, co jsem to zase vypustila z pusy. Myslela jsem 24. srpna. V těch měsících mám naprostej mišmaš :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.9.05 05:10

Dobre ranko,holcinky,
hlasim se do klubu čilých lididicek-rannich ptáčat :lol: :lol: To je silene,pedne 3.30h a ja jsem jak rybka..... :? :? Uz jsem nakazila i manzilka,je taky vzuhuru… :lol: :lol: Ten nas maly drobecek bude asi rani ptace,jak rikal ted manzilek :D :lol: :D
Musim vam napsat,jak jsem se vcera pekne vztekla :evil: :evil: :evil: :evil: Meli jsme navstevu,muj bracha s manzelkou a malou,tak jsme si dali kafco pak sli na prochazku-chlapi si dali pivko.Pak jsme se rozhodli,ze si jeste uzijeme hezky vecer a neco si ugrilujem.Mame takovou vetsi lodzii,a poridili jsme si elektricky gril.Tak jsme si davali do nosu,a asi v 19-20h,na me vola soused nad nama,ze jestli me nenapadlo,ze jim ten gril smrdi!!!!No to me vazne nenepadlo,protoze takhle grilujeme 2 roky,a nikdo nic nerikal.Byl neprijemny. :twisted: Prvne jsem se omluvila a pak jsme to probirali s manzelem,a docela dost se rozcilili.Chapu,ze se ta VUNE asi nesla,ale ta se nese vzdycky,ikdyz jen pecu maso v troube a mam otevrene okno.Nehlede na to,ze ta sousedka denne vyvaruje,a soused kdyz padne 17h,a vrati se z prace je ho plny barak.Jsme s manzelem vytoceni,jeste ted :evil: Prvne jim lezelo v hlave,jak si muzeme dovolit platit tak drahy podnajem(platime temer 13tis.,pak jsme si koupili ojete auto,no a kdyz nam privezli mycku,tak to uz na me zvonila,co to je a ze oni si to teda dovolit nemuzou a to opravdu nekecam!!!!Tak nevim,ta lidska zavist je silena :( :( Jednou jsem poprosila sousedku,ze mi tel.hlasi,ze se nam nekdo snazi otevrit auto,jestli by byla tak hodna a koukla se z okna,co se deje,ze jsme v praci.Ihned mi odpovedela,ze se nic nedeje.S tale mi tel.hlasil,ze to neni v poradku,tak se manzel ihned rozjel domu a jake bylo prekvapeni,kdyz zjistil,ze auto je otevrene a nekdo se ho pokusil vykrast.Stali tam lide a shaneli se po majiteli,ze zlodeje vyrusili.Tak co si mam o tom myslet :?: :?:
Omlouvam se,ale musela jsem se vykecat :oops: :D :oops: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.9.05 09:41

AHOJ HOLKY MOJE ZLATÝ!

Tak mi to nedalo a stejně jsem k vám musela nakouknout 8) :wink: Nějak jste mi přirostly k srdci :! :wink:
Včera jsem z toho byla zničená. Teď už je to lepší.

MYŠKO,VARENKO,DARIO: Moc vám všem děěěěěkuju za ty milé řádky. Ani nevíte, že jste mi tím dodaly hoooodně energie. Jste prostě SUPER. Když to vezmu kolem a kolem, tak si myslím, že jsme správně OVU vystihli až tento měsíc. Četla jsem si teď jednu statistiku a tam bylo, že když se mladý zdravý pár snaží o mimi a správně si naplánuje tulení v době OVU, tak je pravděpodobnost stejně jen 20% :cry: 8)
Takže opravdu nebudu ztrácet hlavičku a budu se také zabývat jinými věcmi. Cestování asi neklapne, kvůli práci, ale zase to rozjedu s posilovnou a sportíkem vůbec.
Co mě ale hoooodně dopálilo, je ten můj nepravidelný cyklus. Minulé 3 měsíce trval 35 dní. Tento měsíc však 30 :( :evil: Fakt už nevím, co od toho čekat. Pravidelně jsem si měřila BT. Ale teď už na to asi budu prdět a necháme tomu volný průběh.
Máme ale v plánu jednu věcičku, abychom mohli být s manžílkem v klidu. Zajdem si na vyšetření. Jen pro ten klid.
DARIO: vy jste byli na nějaké vyšetření, kdromě klasického u gynekologa?
VARENKO: nějak jsem těch posledních pár příspěvků neměla čas přelouskat, ale doufám, že je s tebou vše v poho. Přeju hodně síly a moc moc radosti a sluníčka u tebe v bříšku :roll: :D
Ještě jednou děkuju vám všem.
Zase jsem se rozepsala.....tak vám všem přeji krásnou neděli a já zas určitě napíšu.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.9.05 10:41

AHOOOOJ a DOBRÉ RÁNÍČKO HOLKYYYY MYSKO:
CHACHA…no, Myško, neber to špatně, ale možná by jsi se měla přihlásit na nějakou brigádu: PŘIJMEME NOČNÍHO HLÍDAČE = pokud vím, ty začínají pracovní činnost v deset a končí k ránu … to bys měla tak akorát CHACHA :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak snad se brzy mimísek umodří a pospí si 8) :P
No, s příběhem o sousedských vztazích a české závisti jsi mě opravdu pobavila :) - je to děs. Dala jsem to přečíst manžílkovi a říkal, že tyhle el.grily vůbec cítit nejsou. :idea: Myslím, že sousedi měli vztek, že si debužírujete, tak vám to chtěli alespoň znepříjemnit, když oni měli jen tu tlačenku (vzpomeň na „Zítra to roztočíme, drahoušku!“) :wink: :lol:

MINNIE:
Tooooooo, jsem taaaaaaaaaaaak ráááááááááááda, že je ti líp :D :wink:
Víš, jaká je to parádička = sportík…jééé, tak bych skákla někam pěkně se protáhnout a narovnat kostičky.
Já se cítím tak parádně a přitom jen ležím, protože se bojím něco risknout. Uvidíme v pondělí. :wink:
A co teprve ty další radosti života: vínečko, sexíček :P 8) :lol:
Jojo, to vše je mi nyní na chvíli 8O odepřeno :cry: :wink: :lol:
Počkej, počkej - jak jsem už včera psala: NA KAŽDOU JEDNOU DOJDE :! :twisted: :wink: :lol:

Tak jsme si dneska ráno s manžílkem otevřeli chytrou knížku a ještě chytřejší netík a zjistili, že hlazení mazlíčků, může způsobit toxoplazmozu.....takže kocourci budou, až příští rok, až se miminečko narodí. Budeme klidnější :wink: :wink: Jojo. :)

Dnes ráno jsem měla trošku křeč a pořád trošku špiním…jsou to nervy vám řeknu :? Ale nechci vůůůůůůůůůůůůůbec dovolit strachu, aby mě zbaštil. :! :twisted: Jen mě mrzí, že mám tak obrovskou chuť a energii všechno dělat, kutit, pracovat…a „nemůžu“. Zítra ráno skáknu za milounkým Dr. a možná si raději nechám píchnout injekci. Uvidíme, co poradí. :wink:

Holčinky, mějte fanfárový den a ne že se budete tady tak odbývat jako včera :P :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.9.05 11:04

P.S. MINNIE:
Moooooooooooc ti děkuju za přáníčko - určitě pomůže. Sluníčko musí zahřát bříško a bude vše dobré :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.9.05 12:33

MYSKO lidská závist je mocná.. :twisted: :evil: :evil: no aspoň víte, že je vám co ZÁVIDĚT :D a vykašlete se na sousedy. My bydlíme na vesnici, a máme to samé. Uvedu jeden příklad:
slavíme narozky, je krásný červencový den, sedíme na zahradě a grilujeme, na stole hromada dobrého jídla a pitíčka..a sousedka baba jaga udělá hromadu „něčeho“ (plevel a podobný bordel) přímo nám za plotem a pak to zapálí a vítězně v tom hrábe hráběmi s „milým“ úsměvem :lol: tak jsme vše sbalili a šli slavit domů, v tom smradu se nedalo dýchat, natož sedět :cry: ale stejně jsme se skvěle pobavili :D

VARENKO ano ano, vínečko a sexíček jsou skvělé meducínky, jen si je teď na čas odepři, ono to zase není vždy tak potřebné a nutné :cry: :P :P
No s tou injekcí to po pravdě moc nechápu..ale stejně si myslím, že když už máš HCG nad 1000, tak už jsi za vodou a mimísek se jen zabydluje.
Já když jsem byla tehty asi v 5tt, tak jsem měla pouze něco málo přes 400 HCG..a už se to pak nezvyšovalo. Ale FUJ, už o tom nikdy nebudu mluvit (= psát), protože to bylo dávno v minulosti a už jsem to vymazala. Já jen chtěla říct, že mít 1000 HCG se suprbupr (nebo jak to vždycky tak krásně napíšeš) a já bych se už pomaloučku radovala :) :) :D
A já znám hodně případů, že těhulka měla normální menstruaci až do 3 měsíce těhu, takže vlastně krvácela a mimísek už byl radostně v bříšku a vůbec mu to nevadilo :D

Dnes je krásně, ale musíme pracovat, chceme si v úterý odpoledne a hlavně celou středu vzít volno, tak to musíme nadpracovat :cry: :x :x :P
aspoň nám svítí za oknem sluníčko, tak to se hned lépe pracuje :D

Určitě sem ještě dneska nakouknu..tak pište!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.9.05 12:50

MINNIE TAK to je fajn, že už ti je lépe. Já to fakt moc dobře znám, chodila jsem dokonce na ultrazvuk a Dr mi přesně řekl, jak ty folikuly dozrávají, kdy bude ovulace a uvolní se vajíčko a my pak načasovali tuleníčko, a stejně přesně po 14 dnech od OVU přišla ta mrcha :twisted: :twisted: :twisted: No holt si musíme počkat, až se trefíme do těch 20% :) :D :lol: :lol:

Ptala ses na vyšetření - tááákže:

• samozřejmě u mého gyn.Dr, tak jsem byla pečená vařená každý měsíc na ultrazvuku, teď už to pár měsíců neřeším, ale závěr - plodná jsem :lol: :lol: :lol:
  • odběry krve, vše v normě, vitamínky ani nic jiného nám oběma nechybí :lol:
  • no a pak taková ta běžná vyšetření, jako je tlak a podobně, manžílek je chorobně zdravý

nakonec výsledek - na vině je stres, máme docela náročné povolání - podnikáme :) :lol: 8) 8) takže ty nervíky a stres, no tak plánujeme ty dovolené a tak dále. Protože myslím, vím, a hlavně VĚŘÍM , že TUDY CESTA VEDE 8) :) :D :lol: :lol: :lol:

Měj se krásně a vzhůru do dalšího tuleníčka a snaženíčka, až jednou budou děti, tak na tohle období budeme určitě s láskou vzpomínat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová