Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
6.10.05 11:28

Ahoj Marketo- sikovna holka s metrikem :lol: Tak ti zacinaji nevolnosti :? ,hlavne at nejsou moc zle a brzy skonci.Ja doufam,ze ty moje se mi uz nevrati :! :! :D Nevim proc,ale myslim si,ze je to kluk,tak nejak me ani nenapada,holka.Neni to tim,ze bych si prala kluka,spis mozna holku,ale nekolikrat jsem se pristihla,ze mluvim o klukovi :lol: Je mi to uuuuplneee jedno,hlavne at jsme zdravi :! :! :! :D :D :D
Koukam,ze Varenka nam asi zaspala :wink:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.10.05 11:59

Mysko - tak jednu holku už máš, tak by se kluk hodil :D I když moje mamka si u obou dětí myslela, že to budou určitě kluci a obě jsme holky :D :D Jinak mě bylo zle určitě proto, že jsem se nenasnídala, protože hned jak jsem se potom (asi za půl hoďky) najedla, tak už mi bylo dobře. Ovšem teď už zase začínám mít hlad jako vlk a nějak nemám chuť na to, co jsem si na oběd donesla. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.10.05 12:09

Marketo- ty chute…vzdycky dostanu chut na to co zrovna nemam a kdyz mi to manzilek prinese,tak uz to nemusim :? :lol: Nekdy je to ala silene,nemam chut na nic,ale uz je mi zle z hladu.Tepla jidla a maso,to mi taky moc nejede,ale snazim se.A vcera jsem se snazila hec,uvarila jsem fazolovou omacku,kterou u nas nikdo neji :lol: ale dobre jim tak,nevi o co prichazi :lol: Ted jsem si ji dala s bramborem,no ja si teda posmakla :! :! :lol: :lol: Nakonec jeste ze ji nikdo neji,na me zbylo malo :lol: :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.10.05 12:16

Mysko, já to mám úplně stejně. Mám chuť na to, co zrovna není k mání, ale to, co je, tak na to chuť vůbec nemám. Včera jsem se ale překonala a nakoupila jsem spoustu ovoce, abychom měli nějaké vitamínky. No, samozřejmě jsem na to vůbec neměla chuť, ale nakonec jsem se překonala a dokonce mi to i chutnalo.
Já mám teď takový hlad, když se bavíme o tom jídle. A vůbec se mi dneska nechce pracovat. Nejradši bych se odebrala domů, zavrtala pod poeřinu a spala a spala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.10.05 12:22

Marketo- tak s tim zachumlanim ti to verim,ja bych byla zachumlana snad porad :lol: Kolem druhe si dam odpoledniho chrupika,to je muj cas :lol: nekdy chodim hned ve 12 :lol: telo si rekne samo,kdyz se mi chce jdu a hotovo :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.10.05 13:54

Teda tady je dneska mrtvo… Kdepak holky všechny jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.10.05 15:43

Ahoj holkííííí,
teda to je dneska nádhera, venku je na tričko, prý má počasíčko vydržet až do půlky příštího týdne, to se budeme mít :) .

Noggie - holky mají pravdu neztrácej naději!!! Kolikátý den cyklu Ti dělal Dr. to vyšetření??? Třeba je v tom právě zakopaný pes.

Dario - vzpomínám na Tebe s burčáčkem, příští týden jedeme na Moravu, tak si hodlám demižonek přivézt :lol:

Holky, včera mi bylo 25 a tak mám nějak pocit, že mi ujíždí vlak… Já vím, jsem asi praštěná, ale zrovna dnes mi další moje spolužačka oznámila, že čeká mimi. Vloni jsem jí byla na svatbě. Já jí to hrozně přeju, ale už bych chtěla taky :cry: . Prosím, nemějte mě za závistivku!!!

Varenko, Myško, Markéto - přeju krásné podzimní těhulkovství :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.10.05 18:06

LENKO- blahopreju k narozeninam :! :D Je ted jsem si vzpomela,jak jsem slavila 25narozeniny…to byla akcicka :lol: Ver,ze to super obdobi teprve prijde :D Ale ja mela taky takove pocity,ikdyz uz jsem mela malou.Neboj ony se rychle ztrati :! :lol: Ja mam pocit,ze cim jsem starsi,tim se citim na min :lol: :lol: Ono to s tema myma zlatickama ani jinak nejde,rikam si ze jsme v puberte vsichni :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.10.05 21:39

Ahoooj HOLČINKYYY

Mooc vás všechny zdravím :wink: :D .
Dneska jsem měla hooodně prácičky a odpoledne jsem se sešla se svou kamarádkou a seděly jsme na kafíčku - o to dýl jsem musela posedět v práci, takže jsem teprve před hoďkou dorazila domů 8O :wink:

No, protože mi určitě všechny čučinkujete na reáálity shów 8O :twisted: , zahajuji svou noční frekvenci :twisted: :lol: :

MYSKO:
Jééééé, to je nááádhera :P - tak ty už máš takového capartíka :P :P :D A co tvůj zub :?: Myslela jsem na tebe, že se doma fakt nenudíte 8O :wink: A co dcerka - už jí polevily ty opary a co ručička :?: Přeji ti i rodince krásnou dobrou noc a sladké hvězdičkové sny :P :D

NOGGIE:
Mooooc tě zdravím :D :wink:
Neboooj, však ono to hupkydupky vyjde - musí :wink: :D A když néé zrovna hnedka přírodička, tak Hughík to určitě jistí :! .
Krásně si užívej podzim a nezapomeň, že SLUNÍČKO chrání a léčí. :P :wink:

MARKETO:
Mně teď dva dny po ránku bylo také trošku šoufl, ale vždy to zachrání snídaňka :wink: :D
Také ti přeji fanfárové startovní tehu-týdny a určitě musíš dát vědět, až uvdiíš poprvé prďouska :D
Děkuju za ty info o pohlaví. Včera jsem se dočetla, že snad od 13tt by mohl lékař rozeznat pohlaví, ale jasně, že čím později, tím přesnější je zpráva. :wink: 8)
No, ale všechny se rozhodně shodneme na tom, že hlavně, abychom byli zdraví :wink: :D :P

LENKO, KELINKO, DARIO, MINNIE, SASULO, TEHULE a všechny
kde vás všechny máme, tehulky a skoro-tehulky :?: :?: :P
Moooc se na vás těším/těšíme :D :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.10.05 21:41

LENKO:
Přidávám se ke gratulantům: VŠE NEEEJ NEEEJ a ten nejkrásnější dáreček pro tento měsíc a 9 měsíců příštích :P :D :P

MARKETO:
P.S: Málem bych zapomněla - mooooooooooc gratuluji k mětřííííku - je báječnej :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.10.05 22:59

Ahoj holky,
tak jsem dokoukala Vyvolený a nic mě nepřekvapilo.Čekala jsem,že to bude Michal.

Markétko-já kdybych se po ránu nenajedla,tak nevim jak by to dopadlo.Já vstávam a už mi kručí v břiše :lol: A přes den taky pořád něco zobu,ale jen po troškách,protože ted prostě nemůžu mít prázdnej žaludek.Naštěstí jsem nepřibrala ani deko,jsem pořád na svý váze.

Varenko-zdravim mamču.To jsi si zase pěkně podrbala s kamarádkou,co? :wink: To já taky znám,když se sejdeme s kámoškama,nám ty pusy taky jedou :oops: :lol:

Lenko-véééééééééééliká gratulace k narozeninám.Máš krásnej věk

Tak se jdu vykoupat a spinkat.Všechny nejmenované zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.10.05 05:42

Dobre ranko holcinky,
tak uz zase vstavam s prvnima ptackama… :lol: dnes ve 4.30 :? Jsem unavena,ale nemuzu usnout :evil: VARENKO- tak ty ses nam vcera toulala :lol: ,ja mela strach,ze se neco stalo,uz jsem to probirala s tatkou,kde ses jako stratila..Uklidnoval me,ze ne kazdy je tak postizeny emiminem :lol: :lol: :lol: Je potreba poklafat,ja uz taky nekam sla,ale nemam zatim vychazky.Mala uz chodi do skoly,opary se zacinaji hojit,uz ma jen jeden,ale poradny.Rucka vypada taky dobre,tak doufam,ze uz bude vse v poho :D :D
Zitra mam slibeno od tatuldy,ze zajedem na to Petrske namesti,na nejake to tehu obleceni,uz se tesim.Snad tam budou mit neco i na prtave kulicky… :lol: :lol: Tatulda vcera vecer poslouchal naseho maleho drakouse v brisku,no nevim,jestli neco slysel… :lol: :lol: Zapomela bych na zoubek :D ,to je paradicka,muzu se konecne i bezbolestne najist :! :lol: :lol:
Varenko,tak dnes te tu ocekavam,zadna absence :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.10.05 07:17

Tak jsem to zase zakrikla,mala se vzbudila a ma zase teplotu,tak ficime k doktorovi :evil: :evil: :evil:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
7.10.05 07:39

Leni , taky moc blahopřeju k narozeninám… :D . Krev na zjištění progesteronu mi brali 22 DC a hodnoty jsou minimální. Je pravda, že poslední 2 měsíce se mi cyklus nějak „natáhnul“, mívala jsem ho 31-32 dnů a minulý měsíc to bylo 40 dní.
Na radu všech tady ještě nezahazuju flintu do žita, budu věřit do poslední chvíle… :wink: :D
A kdyby nic, tak co, však ještě není konec světa, no ne? :lol:
Ať vám ten pracovní pátek tryskově uběhne, holčinky!

Myško , u vás je pořád veselo, doufám, že tvoje holčička má jen nějaké menší nachlazení.

Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.10.05 08:04

Ahoj holky,
pááááááááááááteeeeeeeeeeeeeeek, to je nádhera, hned se mi líp vstávalo (ale stejně to žádná sláva nebyla) :?
Na víkend by to chtělo naplánovat nějaké venkovní aktivity, nemyslíte? Třeba je to poslední hezké počasí tenhle podzim.

Díky za gratulace, dnes už je ta depka o poznání menší, díky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová