Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Marketo- sikovna holka s metrikem
Tak ti zacinaji nevolnosti
,hlavne at nejsou moc zle a brzy skonci.Ja doufam,ze ty moje se mi uz nevrati
Nevim proc,ale myslim si,ze je to kluk,tak nejak me ani nenapada,holka.Neni to tim,ze bych si prala kluka,spis mozna holku,ale nekolikrat jsem se pristihla,ze mluvim o klukovi
Je mi to uuuuplneee jedno,hlavne at jsme zdravi
![]()
Koukam,ze Varenka nam asi zaspala ![]()
MYSKA
Mysko - tak jednu holku už máš, tak by se kluk hodil
I když moje mamka si u obou dětí myslela, že to budou určitě kluci a obě jsme holky
Jinak mě bylo zle určitě proto, že jsem se nenasnídala, protože hned jak jsem se potom (asi za půl hoďky) najedla, tak už mi bylo dobře. Ovšem teď už zase začínám mít hlad jako vlk a nějak nemám chuť na to, co jsem si na oběd donesla. Ach jo.
Marketo- ty chute…vzdycky dostanu chut na to co zrovna nemam a kdyz mi to manzilek prinese,tak uz to nemusim
Nekdy je to ala silene,nemam chut na nic,ale uz je mi zle z hladu.Tepla jidla a maso,to mi taky moc nejede,ale snazim se.A vcera jsem se snazila hec,uvarila jsem fazolovou omacku,kterou u nas nikdo neji
ale dobre jim tak,nevi o co prichazi
Ted jsem si ji dala s bramborem,no ja si teda posmakla
Nakonec jeste ze ji nikdo neji,na me zbylo malo
![]()
MYSKA
Mysko, já to mám úplně stejně. Mám chuť na to, co zrovna není k mání, ale to, co je, tak na to chuť vůbec nemám. Včera jsem se ale překonala a nakoupila jsem spoustu ovoce, abychom měli nějaké vitamínky. No, samozřejmě jsem na to vůbec neměla chuť, ale nakonec jsem se překonala a dokonce mi to i chutnalo.
Já mám teď takový hlad, když se bavíme o tom jídle. A vůbec se mi dneska nechce pracovat. Nejradši bych se odebrala domů, zavrtala pod poeřinu a spala a spala ![]()
Marketo- tak s tim zachumlanim ti to verim,ja bych byla zachumlana snad porad
Kolem druhe si dam odpoledniho chrupika,to je muj cas
nekdy chodim hned ve 12
telo si rekne samo,kdyz se mi chce jdu a hotovo ![]()
MYSKA
Ahoj holkííííí,
teda to je dneska nádhera, venku je na tričko, prý má počasíčko vydržet až do půlky příštího týdne, to se budeme mít
.
Noggie - holky mají pravdu neztrácej naději!!! Kolikátý den cyklu Ti dělal Dr. to vyšetření??? Třeba je v tom právě zakopaný pes.
Dario - vzpomínám na Tebe s burčáčkem, příští týden jedeme na Moravu, tak si hodlám demižonek přivézt ![]()
Holky, včera mi bylo 25 a tak mám nějak pocit, že mi ujíždí vlak… Já vím, jsem asi praštěná, ale zrovna dnes mi další moje spolužačka oznámila, že čeká mimi. Vloni jsem jí byla na svatbě. Já jí to hrozně přeju, ale už bych chtěla taky
. Prosím, nemějte mě za závistivku!!!
Varenko, Myško, Markéto - přeju krásné podzimní těhulkovství
![]()
LENKO- blahopreju k narozeninam
Je ted jsem si vzpomela,jak jsem slavila 25narozeniny…to byla akcicka
Ver,ze to super obdobi teprve prijde
Ale ja mela taky takove pocity,ikdyz uz jsem mela malou.Neboj ony se rychle ztrati
Ja mam pocit,ze cim jsem starsi,tim se citim na min
Ono to s tema myma zlatickama ani jinak nejde,rikam si ze jsme v puberte vsichni
![]()
MYSKA
Ahoooj HOLČINKYYY
Mooc vás všechny zdravím
.
Dneska jsem měla hooodně prácičky a odpoledne jsem se sešla se svou kamarádkou a seděly jsme na kafíčku - o to dýl jsem musela posedět v práci, takže jsem teprve před hoďkou dorazila domů
![]()
No, protože mi určitě všechny čučinkujete na reáálity shów
, zahajuji svou noční frekvenci
:
MYSKO:
Jééééé, to je nááádhera
- tak ty už máš takového capartíka
A co tvůj zub
Myslela jsem na tebe, že se doma fakt nenudíte
A co dcerka - už jí polevily ty opary a co ručička
Přeji ti i rodince krásnou dobrou noc a sladké hvězdičkové sny
![]()
NOGGIE:
Mooooc tě zdravím
![]()
Neboooj, však ono to hupkydupky vyjde - musí
A když néé zrovna hnedka přírodička, tak Hughík to určitě jistí
.
Krásně si užívej podzim a nezapomeň, že SLUNÍČKO chrání a léčí.
![]()
MARKETO:
Mně teď dva dny po ránku bylo také trošku šoufl, ale vždy to zachrání snídaňka
![]()
Také ti přeji fanfárové startovní tehu-týdny a určitě musíš dát vědět, až uvdiíš poprvé prďouska ![]()
Děkuju za ty info o pohlaví. Včera jsem se dočetla, že snad od 13tt by mohl lékař rozeznat pohlaví, ale jasně, že čím později, tím přesnější je zpráva.
![]()
No, ale všechny se rozhodně shodneme na tom, že hlavně, abychom byli zdraví
![]()
LENKO, KELINKO, DARIO, MINNIE, SASULO, TEHULE a všechny
kde vás všechny máme, tehulky a skoro-tehulky
![]()
Moooc se na vás těším/těšíme
![]()
LENKO:
Přidávám se ke gratulantům: VŠE NEEEJ NEEEJ a ten nejkrásnější dáreček pro tento měsíc a 9 měsíců příštích
![]()
MARKETO:
P.S: Málem bych zapomněla - mooooooooooc gratuluji k mětřííííku - je báječnej
![]()
Ahoj holky,
tak jsem dokoukala Vyvolený a nic mě nepřekvapilo.Čekala jsem,že to bude Michal.
Markétko-já kdybych se po ránu nenajedla,tak nevim jak by to dopadlo.Já vstávam a už mi kručí v břiše
A přes den taky pořád něco zobu,ale jen po troškách,protože ted prostě nemůžu mít prázdnej žaludek.Naštěstí jsem nepřibrala ani deko,jsem pořád na svý váze.
Varenko-zdravim mamču.To jsi si zase pěkně podrbala s kamarádkou,co?
To já taky znám,když se sejdeme s kámoškama,nám ty pusy taky jedou
![]()
Lenko-véééééééééééliká gratulace k narozeninám.Máš krásnej věk
Tak se jdu vykoupat a spinkat.Všechny nejmenované zdravim
Dobre ranko holcinky,
tak uz zase vstavam s prvnima ptackama…
dnes ve 4.30
Jsem unavena,ale nemuzu usnout
VARENKO- tak ty ses nam vcera toulala
,ja mela strach,ze se neco stalo,uz jsem to probirala s tatkou,kde ses jako stratila..Uklidnoval me,ze ne kazdy je tak postizeny emiminem
Je potreba poklafat,ja uz taky nekam sla,ale nemam zatim vychazky.Mala uz chodi do skoly,opary se zacinaji hojit,uz ma jen jeden,ale poradny.Rucka vypada taky dobre,tak doufam,ze uz bude vse v poho
![]()
Zitra mam slibeno od tatuldy,ze zajedem na to Petrske namesti,na nejake to tehu obleceni,uz se tesim.Snad tam budou mit neco i na prtave kulicky…
Tatulda vcera vecer poslouchal naseho maleho drakouse v brisku,no nevim,jestli neco slysel…
Zapomela bych na zoubek
,to je paradicka,muzu se konecne i bezbolestne najist
![]()
Varenko,tak dnes te tu ocekavam,zadna absence
![]()
MYSKA
Tak jsem to zase zakrikla,mala se vzbudila a ma zase teplotu,tak ficime k doktorovi
![]()
MYSKA
Leni , taky moc blahopřeju k narozeninám…
. Krev na zjištění progesteronu mi brali 22 DC a hodnoty jsou minimální. Je pravda, že poslední 2 měsíce se mi cyklus nějak „natáhnul“, mívala jsem ho 31-32 dnů a minulý měsíc to bylo 40 dní.
Na radu všech tady ještě nezahazuju flintu do žita, budu věřit do poslední chvíle…
![]()
A kdyby nic, tak co, však ještě není konec světa, no ne? ![]()
Ať vám ten pracovní pátek tryskově uběhne, holčinky!
Myško , u vás je pořád veselo, doufám, že tvoje holčička má jen nějaké menší nachlazení.
Noggie
Ahoj holky,
pááááááááááááteeeeeeeeeeeeeeek, to je nádhera, hned se mi líp vstávalo (ale stejně to žádná sláva nebyla) ![]()
Na víkend by to chtělo naplánovat nějaké venkovní aktivity, nemyslíte? Třeba je to poslední hezké počasí tenhle podzim.
Díky za gratulace, dnes už je ta depka o poznání menší, díky ![]()