Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
13.10.05 20:29

P.S.2:
Holčiiinky, mooooc se omlouvám, že jsem nestihla odpovědět vám všem…moc se bojím, aby mi to v tom nejlepším nezmizelo :? :lol: a tak si druhou várečku shovám buď ještě na dnešek a nebo zítřek ráníčko, oukydouky :?: :twisted:

Myslím na vás všeechny. papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
14.10.05 09:40

Ahoj všem,
tak už tady máme zase pátek. Jsem strašně ráda, protože jsem tak unavená, že se těším, jak budu zítra celý den spát. Ze začátku týdne jsem byla unavená jenom večer, dneska jsem unavená už od rána. Tak doufám, že to o víkendu nějak spravím.

Varenko - to je dost, že si se ukázala. S tím pracovním vytížením tě plně chápu. My máme taky docela fofr, takže celý týden lítám jako hadr na holi. I když dneska ne. V pátky je tu vždy docela klídek.

Sasulo - tak jak dopadlo testování? Docela nás napínáš. Prý když 14 dnů po vyvolávačce nepřijde MS, tak by to mohlo být těhu. Ovšem u mě to jednou dopadlo podobně jako u Darii, půl roku jsem to nedostala, ani po všemožných vyvolávačkách, a to jsem chodila ve finále na ty injekce denně! Musím říct, že mi to už po tom půl roce lezlo na mozek a strašně jsem si přála, ať už to dostanu (to mi bylo 17, takže to jsem samozřejmě těhotná být nechtěla). Ale u mě to asi bylo způsobeno tím, že jsem strašně rychle zhubla asi 16kg a tělo to nějak nezvládlo. Takže to určitě nebude tvůj případ. Spíš to vidím na další červňátko :D

Dario - to je náhoda, že se snažíte o nové mimi stejně dlouho, jako my. Tak když to klaplo nám, tak by mohlo i vám, ne? :D My jsme to u doktora vůbec nechtěli řešit, chtěli jsme tomu nechat volný průběh. Bylo nám totiž jasné, že to není nějakou neplodností, ale spíš leností :D S naší frekvencí tulení 1× týdně bylo velice těžké se strefit do těch 2-3 plodných dnů. Hlavně když ty plodné dny nebyly jednou za 28 dní, ale jednou za 40-45 dní. No a nakonec jsme se strefili :D . Ale ty lázně bych si taky nechala líbit :D Na jak dlouho tam jedeš?

Lenka25 - tak jak se daří pejskovi? Se zvířaty je to vždycky smutné, když jsou nemocné, protože se jich ani člověk nemůže zeptat, co je bolí, nebo co jim je. Tak ať se brzy uzdraví. A ať vám dopadne dobře ten spermiogram :D

Lindi - gratuluji k těhotenství, tak to budeš mít TP tak týden po mně! :D Tvoje pocity jsou úplně normální, já jsem taky chodila pořád na WC a pobolíval mě podbřišek. Teď už to ustalo, ale zase jsem utahaná jako štěně a nic mi nechutná. Jsem zvědavá, jaké další příznaky mě čekají příští týden :D Jestli jdeš na kontrolu 18.10., tak to už Dr. určitě na UTZ něco uvidí :D Já jsem byla v úterý a byl to fakt krásný pocit, vidět na ultrazvuku tu miniaturní fazolku, které bilo srdíčko a vědět, že z toho 14mm mrňouse bude za pár měsíců naše dítě a jednou třeba pořádný chlap (nebo ženská) :D :D

Ostatní holky - přeji krásný pátek a nadcházející víkend.
To jsem se ale rozesala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.10.05 12:39

Ahoj holky,
tak k tomu našemu pejskovi…
Jmenuje se Beníček a je mu 8 let. Je to anlickej kokřík. Zatím to vypadá, že má epilepsii. Volala jsem veterináři, protože prý nemá cenu ho tam zatím vozit, jestli je teď OK. Měl první záchvat v životě. Prý je to u psů hodně časté, někdy mají jenom jeden záchvat a už nikdy, někdy bohužel je to projev nemoci nějakého orgánu… Jdeme s ním v pondělí, to ho veterinář prohlídne.
Našli jsme ho ležícího úplně bezvládně na zahradě, u pusy pěnu, celej pozvracenej (omlouvám se za popis), tak jsem ho zvedla, strašně se motal a třásl. Vzala jsem ho domů, tam chvilku ležel a vypadalo to, že spí. Pak začal chodit a vypadal mnohem líp. Pak ale večer šel spát a normálně se ve spánku několikrát počůral, což nikdy neudělal (teda jen když byl malinkej), vypadalo to, jako by o tom ani nevěděl. Takže jsem pořád čistila koberec a lítala s hadrem. No ale pak už se to v noci nestalo a ráno vypadal už normálně i měl hlad. To mě právě mátlo, tak jsem volala k doktorovi jestli ho máme dovézt, on si to celý vyposlechl, že to vypadá na tu epilepsii a máme s ním dojet až v pondělí. Že nezbývá ho sledovat, jestli se to bude opakovat, abychom přišli na to z čeho to má. Jenže sledujte psa, který je přes den na zahradě, vy v práci a doma ho máme jen přes noc a když je zima tak teda i ve dne. Takže doufám, že to byl první a poslední náznak téhle nemoci, protože vidět ho znova v takovým stavu, to už bych asi nepřežila, fakt to bylo děsný. Tak nám na pondělí držte palečky a díky moc za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.05 14:20

Čaute holky,
je mi moc líto, ale vůbec v práci nestíhám. Nemám vůbec přečteno, co se tady za posledních 14 dní stalo. Doufám, že těhulkám se daří dobře a přibylo další!!! :P :lol:
Já už jsem v 17 tt, mám už trochu břicho, dneska si jedu do Brna koupit nějaké kalhoty, protože i bederky už mě tlačí. Za 3 týdny budu mít i výsledky krevních testů, tak snad budeme v pořádku. :roll: :lol:
Mějte se moc krásně, nezlobte se, že vás zanedbávám, ale fakt to nestíhám. Přeju krásný víkend a pohlaďte si bříška!!! 8) :D

• Citovat
  • Upravit
324
14.10.05 20:21

Dobrý večír, holčinky :lol: :lol: :lol:

Hlásí se opět a zase Daria, výjimečně se skkleničkou dobrého moku :lol: :lol: :lol: MORAVSKÝ MUŠKÁT jméno mé - hhahaha (jméno mé lahvinky).

To je má první (a možná stejně jako včera i poslední) sklénka, mě se pak chce táák spááát. Když jsem na nějaké akci, tak se ani nemůžu pořádně opít, protože dříve usnu. Na mě má to vínko tlumící účinky, což mi teda vůbec nevadí :D

Do lázní jedu na ???? dnů, vůbec netuším, na jak dlouho, a nechávám se překvapit. Doufám jen, že se tam nebudu nudit, a že tam najdu nějakou spřízněnou duši, nevím proč ale mám takovou představu o lázních, že tam budou samé dámy v letech, tak snad se mýlím :? 8)

Přeji všem pohodičkový večer, víkend je před náma a my bohužel budeme zase pracovat. Tak aspoň ty večery s vínkem na e-miminu…

Dobrou noc,
Daria :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.10.05 17:26

hojte holčičky moje, omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale stala se u nás smutná věc a tak jsem se z toho doteď vyhrabávala a pořád nejsem ok…A co se stalo? Ve středu zemřel náš pejsek, bylo mu 8 a prostě náhle, z čista jasna přestal papkat a tak jsme šli k doktoru, protože pořád polehával, dr., že prý je v pořádku, no a druhý den se to zhoršilo, tak jsme tam šli zase a už jsme se vrátili bez něj, tedy s ním, ale bez jeho dušičky :cry: Tam se to tak zhoršilo, že nakonec jen co byly testy tak to nevydržel a umřel nám v náručí :( Dr. říkal, že to byla leukémie, ale my to pořád nechápeme, vždyť žádné náznaky, no prostě nic… byl to náš mazlíček, který s námi dělal úplně všechno. Asi to některé znáte, no prostě naše mimi, no prostě pořád brečíme…
Abych vás tu ale nezatěžovala a neobtěžovala svými věcmi a věnovala se trochu tématu, tak v pátek jsem dostala mrchu (bez jakéhokoli příznaku) a bylo to po 12 dnech po vyvolávačce a 55 DC. Ale jsem ráda, mám to alespoň za sebou, akorát za poslední 4 měsíce těchto nerovností a problémů s cyklem jsem už přibrala 10 kilo a nevím co s tím, protože jím pořád stejně :x Teď už se tedy těším na další IUI!!!!

Holčičky, přeji hodně štěstí a ať nemáte tak smutno jako je u nás a už na vás všechny koukají // a kdo je už viděl, tak ať se mu hezky kulatí bříško

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.05 18:40

Ahojky Sasulo
Mě se stalo něco podobného, ale s kočičkou. Celou dobu polehávala, ale to bylo u ní celkem normální. Jednou šla k misce, skoro všechno spapkala a chtěla se vrátit do pelíšku, jenže už tam chuděrka nedošla!!! Vůbec jsme nevěděli proč :?: :cry: Doktor říkal, že se jí zastavilo srdíčko. Byly jsme z toho taky všichni hrozně smutní - teda hlavně taťulda. Ale teď máme kočenky dvě a už je to zase lepší. Ale hrozně se bojím toho, až nás zase opustí! Jen doufám, že to bude za hóóóóóódně dlouho!!!!
Tak doufám, že to za chvilku bude lepší a že to společně nějak zvládnete. Papa nepřihlášená NAPOLY

• Citovat
  • Upravit
221
16.10.05 18:47

ahojky Napoly, no pro nás to byla také strašná rána! Pejsci se mají dožívat tak kolem 13 let, náš starší, který umřel loni, tak tomu právě bylo 13 a zemřel stářím a tak jsme to první den obrečeli, ale za něj jsme byli rádi, že se už netrápil, zemřel bez cizí pomoci a úplně přirozeně v noci, takže jsme o tom nevěděli, byl už ale nemocný a tak to bylo vysvobození. No ale tento byl nejhodnější na světě, takového mazlíčka jsem nikdy neviděla a navíc bylo mu teprve 8 let, to i dr. žasl, že to prý nikdy neviděl. Proto nás to trápí o to víc, že to bylo zbytečné a tak brzy :cry:

Děkuji za útěchu, chce to čas, jako všechno, ale i tak, je to velká rána, která se jen tak nezahojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.10.05 19:49

Ahoj Sasulko, to je mi moc líto, co se stalo… :cry:
Já mám teprve dvouletého mrňouse ale dokážu si představit, jak ti je…
Kdo neměl pejska jako člena rodiny, nepochopí… :cry:
Nejlepší lék je prý pořídit si nového - tak snad až to trošku přebolí.
Papa.
 Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.10.05 08:15

Ahoj Sasulo,
to je strašný, ale chápu Tě, protože asi den předem jsem tady popisovala naše trápení s pejskem. Hrozně mě to vzalo a to to byl vlastně jen příznak nemoci. Je to strašný, pejsci jsou tak milí zvířata, vždycky se na Tebe těší a vítají…tomu našemu je taky necelých osm let.
Přeji Ti hrozně moc síly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.10.05 08:49

ahojky holčičky, děkuji vám moc za podporu, i když sem toto téma nepatří. Je to opravdu moc smutné a člověk, který nemá pejska, tak nepochopí. Je to smutné, 15 let jsme měli 2 pejsky a teď ani jednoho, to je strašný, když člověk přijde domů a nic, nikdo ho nečeká, nikdo ho nevítá, s nikým se nemůže tak mazlit a hlavně, na toho pejska se člověk může člověk 100% spolehnout, nikdo není tak spolehlivý jako on, nikomu nemůžeš věřit na 100%, pejsek tě nikdy nezklame a je ti věrný. To právě nejvíc bolí, že tak hodná a čistá tvář tu už není a nemůžu se s tím pořád vyrovnat a hlavně pochopit. Až to přebolí tak si přivedeme dalšího kamaráda, ale musí to přebolet a stejně nikdy nezapomenu!

Jinak k tématu, dnes jsem ráno byla na krvi - test na hormony, tak jsem zvědavá jak dopadne, asi ale blbě, když mám pořád nepravidelnou mrchu, no uvidíme, ale každopádně hlavně že přišla, když už měla přijít a teď budu čekat na ovu a těšit se do Plzně na kliniku a na IUI, strašně moc se těším!

Tak držím palečky všem těhulkám, snažilkám a čekatelkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.10.05 12:24

Holky, tak dneska mi zkončila mrcha, takže tento měsíc bude pro přítelíčka hóóóódně náročný :lol: :oops: :oops: :lol: Snad budeme šikuly a co nevidět vám tady vykouzlím dvě óóóbrovský dálnice :lol: :P A doufám, že nebudu SAMA a že se to všem, co chtějí malinký prcky v bříšku,POVEDE :! :! Juchůůůůůůůů, já se tak těěěěěěěěěšíííím :P :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.10.05 12:26

Jéééééééééé už nejsem NOVÁČEK SERVERU.JUPÍÍÍ :lol: :lol: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.10.05 14:41

Ahoj POVÍDÁLKO NAPOLY
vidíš jak jsi holka šikovná :D a nezanedbáváš psaní na e-mimčo :) :D :D jen tak dál :)
jo a tvá pozitivní nálada se mi líbí. Já už jsem po ovulaci, tak čekám, co bude, ale jelikož manžílek nemá kvalitní spermie, tak spíše už spoléháme na IVF.

SASULKO
s tím pejskem to je smutné, taky jsme měli pejska a konec byl hooodně podobný, akorád těsně před smrtí dost hodně pokousal mou mamku, celý život byl tak hodný a pak se nějak „zbláznil“, asi byl taky nemocný a něco ho bolelo :( ona ho chtěla pohladit a on po ní skočil. Život jde ale dál, třeba už brzy se dočkáš mimíska..moc bych ti to přála.

VARENKO
jak je? Už ses tu dlouho neukázala. Ani nevím, jak ti „porostl metřík“ :D :D :D

OSTATNÍ
kdo se chystá testovat :?:

Všechny srdečně zdraví
tetka Daria :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
17.10.05 15:27

Ahoj Napoly , taky mi dnes skončila mrcha a taktéž plánujeme s manžílkem velké výkony… :wink:
Doufám, že bude mít pro mě příští pondělí můj fešácký doktor příznivé zprávy, protože teď, když se mi cyklus natáhnul, ovulace neprobíhá. Pevně věřím, že to byl jen dvouměsíční výpadek a tělo se vrací do normálu :evil:
Dario , držím palce - třeba se manžílkovi nějaká přebornice spermijka vytvořila a pěkně se v klídečku promrskala až k cíli :lol: :wink: :D

Zdravím všechny!
Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová