Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je já jsem zase anonymní, takže samozřejmě
tetka snažilka DARIA
![]()
No holčinky, kde jste
![]()
nakonec tady zůstanu sama
![]()
Dneska budu mít celé odpoledne zabité, a příští dny taky. pracujeme, abychom stihli zakázku, zatím to nevypadá moc dobře. Chtěli bychom jet ve středu nebo čtvrtek na pár dní do Alp. Ale zatím to spíše vypadá, že nikam nepojedeme. V pondělí se to rozsekne. Strašně ráda bych jela, a začala se konečně těšit, jenže teď nemám ani čas, a ta nejistota je hrozná.
Ale zase tak moc o nic nejde
Prostě buď pojedeme nebo ne.
Včera k mé radosti zůstal ve vile Vladko, bylo mi ho moc líto..má už dost nepřátel..ale jak už jsem jednou psala, je homosexuál a hodně lidí ho proto nesnese. Je to osobnost, už jenom proto, že to měl v životě těžké, tak mu fandím.
Pěknou neděličku, včera jsem neměla vínečko, dneska to možná napravím.
Speciálně pro Varenku - RYZLINK VLAŠSKÝ dnes si připiju opět na zdraví všech těhulek a na pevné nervy pro snažilky
![]()
Ahoj holčinky
moc vás všechny zdravím. Snad jste na mne nezapomněly
MINNIE-no to je parááááááááááááááááááda,moc moc gratuluji!!!!Co na to tvůj partner,jak jste to oslavili?
Minnie: No kočko jedna, ty se nezdáš
Tak ať to vyjde i ostatní dny a máš už jen tu dálnici ![]()
Zdravím všechny těhulky, přeji jim krásná bříška a v nich miminka! Všem snažilkám přeji krásné snažení a ať už za tu práci to stojí za to a jsou tam také pořádné tlusťošky //
Já tu od pátku nebyla, nějak nebyl čásek, ale už jsem zase tady. Volala jsem na gyndu, zítra jdu na ultrazvuk, budu ve 12. DC, tak aby se zjsitilo, jestli je ovu a kdy bude čásek na IUI, předpokládám, že pokud bude vše ok jako minulý měsíc tak by to mohlo klapnout tak ve čtvrtek, no uvidíme, už se těším na výlet do Plzně, kam jezdíme na kliniku
Už aby to konečně vyšlo, no ale my se holky nedáme že jo a budeme to štěstíčko pokoušet tak dlouho, dokud také na nás nedojde že jo ![]()
Tak držím všem palečky, těhulkám k dobré náladě a aby byly plné zdravíčka, skoro těhulinkám, aby už byly konečně pořádné těhulindy a vůbec všem krásný celý den a týden, ať nám uteče a máme zase víkend, protože ten je nejkrásnější ![]()
Ahoj Minnie, strasne moc gratuluju. Ja uz sem ani nepisu. I kdyz tuhle diskusi sleduju, protoze jsem na ta vase mimca zvedava. Tak dalsi. No to se to pekne rozrusta. Jen tak dal. At vam to vyjde a at jsou ty pristi dny hezci a hezci a brisko vetsi a vetsi a prileti brzo klokan.
A Tobe Sasulo, at to ted ve ctvrtek vyjde. Ma byt moc hezky den. Pry az 20st. Tak to vas a mimco urcite pozitivne naladi:-)
Ahoj holky,
tak jaký byl víkend? U nás lenošivý
Konečně jsem mohla po celém týdnu nic nedělat
(nepočítám-li do toho uklízení a vaření).
Minnie - moooooooooc gratuluju! ![]()
Ostatní - já si vždycky naplánuju, co komu odepíšu, ale je toho tolik, že nakonec vždycky zapomenu, co jsem komu chtěla napsat! Já jsem skleróza ![]()
Ahojda holčinky,
tak jsem tady po dloooouhe absenci, jsem teď nějaká naměkko a tak trošku smutná. Kamarádky těhotní jedna radost a já se potácím od vyšetření k vyšetření. Dneska mi držte palce, jdu na další folikulometrii a pokud zase nic nedozrálo, najedu od příštího měsíce na léky. Ufff…
ale aspoň se něco pro mimíska děje…
Minnie , mooooooc ti gratuluju. Myslím, že je to bez debat…
![]()
Přeju všem hezký den!
Papa. Noggie
Ahoj holcinky,
vsechny vas moc zdravim
MINII-obrrrr gratulace
![]()
Byli jsme od ctvrtku na Morave,tak jsem se k PC nedostala.To byl taky vylet…Ja nemuzu mit tyden,aby bylo vse v klidu…
Uz kdyz jsme prijeli,zacaly me pobolivat moje dva zoubky,ktere mi Dr bude davat dohromady az pristi tyden.Zacala jsem mit tuseni,ze to neprejde..a tak se i stalo.Vydrzela jsem do soboty,ale to uz jsem myslela,ze zblaznim.Sli jsme na pohotovost,zanet.Vycistili mi to,dali vlozku a dnes jsem nabehla ke svemu zubari na provizorni plombu.Ten mel radost…asi stejnou,jako ja..
Uz at je mam vsechny ty zuby v poradku,nebo ty bolesti jsou priserne.
Jinak to docela jde,je mi dobre,chvilema mi vubec neprijde,ze mam v brisku drobecka
Zitra jdu na krevni testy(vrozene vady..)a na UTZ,tak uvidime.Pres vikend jsem mela depku a bala se,jak to dopadne,ale uz jsem to pustila.Nebudu se nervovat,stejne nic neovlivnim a co ma byt,to bude.
Koukam,ze nase TETKA VARENKA nas pekne odbyva…Kdepak se schovavas?????
Holky,omlouvam se,ze nereaguju jednotlive,ale jeste jsem vse neprelouskala a navic ta moje pamet…Ale slibuju,ze se polepsim
![]()
MYSKA
MYŠKO-držím palečky ať testy dopadnou dobře,já jdu na ně ve čtvrtek,výsledky budou příští čtvrtek a taky mam celkem strach,ikdyž jsem neměla takovou zkušenost jako ty,ale jedna známá taky musela dát mimi v 19tt pryč.Promiň,že se tě na to ptam,jestli nechceš odpovídat,tak nemusíš,ale jen mě zajímá,jestli ti to vzali při umrtvení nebo taky jsi musela porodit jako ta známá?Ale jestli nechceš na to odpovídat,nemusíš,vůbec na to nereaguj.
KELINKO- musela jsem porodit,trvalo to dva a pul dne,des.Nechali me samotnou na pokoji,pry at nerusim ostatni,sestra chodila po hodce merit tlak a pry az porodim,at zazvonim…Dr se stavil rano a vecer.Asi si rikali,ze tam uz o nic nejde a ja to nejak preziju.Jo prezila,8 mesicu na neschopence a v peci psychologa.Kamaradky je mi opravdu moc lito,vim,co to je,ale at se drzi ze vsech sil
Muzu se zeptat co s stalo,ze to takhe dopadlo?
MYSKA
MYŠKO-to musí být strašný,když se něco takovýho stane,já bych taky asi byla „na prášky“.To malý mělo roštěp páteře a snad to ani nemělo mozek.Je to už rok,tu holku moc nevídam,ale když mi o tom vyprávěla,tak mi nebylo dobře.Vyprávěla mi to dost podrobně,byli jsme na diskotéce,ona byla trochu připitá,takže mi to celkem barvitě líčila.Nejhorší bylo,že prej po „porodu“otevřela oči a mimčo viděla.Ona brala ze začátku těhu-než zjistila že je těhotná- prášky na štítnou žlázu,tak to bylo asi tim.
Kelinko- my meli rozstep bricha.Na genetice nic nezjistili.Ten pohled ji opravdu nezavidim.Ja jsem „odrodila a zvonila“byla jsem tam s tim malym,teda malou 10min sama,nez prisel Dr,ale nemela jsem odvahu se podivat.Jeste ze tak!!!I kdyz to se mnou cukalo,ale jsem rada,ze jsem se nepodivala.Nechteli mi rict,ani co to je,ptala jsem se 5krat,az pak v geneticke zprave psali,ze holcicka.
Uz je to za mnou a musim myslet pozitivne,ted to urcite vyjde
![]()
MYSKA
MYŠKO-určitě to vyjde,musíme si řikat,že prostě máme zdravý miminka.Ještě by mě zajímalo,za jak dlouho po odběrech jsi se dozvěděla,že testy nejsou v pořádku?
VARENKO-kdepak jsi?Nějak nás tu zanedbáváš.
Ahoj holky,
měla jsem poslední dobou tolik práce, že jsem až teď po pár dnech, dočetla vaše příspěvečky a chystám se napsat.
Takže co já: ani nevím, kolikátý den cyklu jsem a už to neřeším. Začíná mi to být jedno. Chodím cvičit, docela i pravidelně a musím se pochválit, že jsem i zhubla 1 kg, takže se cítím naprosto skvěle a v pohodě, plná pracovního elánu
a jen tak si užívám svého skvělého manžílka
a burčák mi už došel. Včera jsem měla po delší době (po týdnu) vínko, a dneska jsem zatím na čajíčkách..no uvidíme.
V Duelu asi trošku více fandím Vladkovi, sice má taková nálady, ale aspoň je to takové spestření, myslím, že Rosťa se moc neprojevuje, navíc mi připadá líný a já lenost nesnáším
Vladko je homosexuál a ti to mají u nás v ČR těžké, docela se dokážu vžít do jejich role, dost lidí se jim posmívá a zesměšňuje je, mě je jich líto
takže možná i proto mu fandím.
Mějte krásný večer a ještě hezčí neděli