Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MINIIE- obr gratulace k potvrzeni tehu
Ten metrik je moooc hezky. ![]()
Tak jsem byla vcera na UTZ,mimisek uz ma 20cm a vypada to na kluka
Zatim to vypada v poradku,tak jsem rada.Chci se ale na pristi tyden objednat na ten 4D UTZ,tak uz se tesim.Dnes jsem byla opwt ranni ptace,vstavala jsem ve 4h
uz se mi nechtelo spat,to to budu dohanet urcite pres den ![]()
MARKETO- s tou nasi rychlou svatbou
,nebyl ani duvod proc takhle rychle
Sli jsme proste jednou na pivko a tam nas to napadlo a tak jsme to provedli…
Rodice mame 350km daleko a jsou uz vsichni v duchodu,tak jsme si rekli,ze je tim nebudeme ani zatezovat.No je pravda,ze koukali,ale myslim si,ze to tak bylo nejlepsi.
MYSKA
Mysko - ty jsi teda ranní ptáče!
V kolik chodíš spát? Já poslední dobou nemůžu vylézt z postele ani o půl osmé ráno! Včera jsem svému příteli vysvětlovala, že jsem unavená, už když se vzbudím. Tak mi tvrdil, že je to blbost, že přece nemůžu být unavená už od rána, ale já fakt jsem! Potřebovala bych spát tak 10-12hodin denně. Jinak gratuluju ke klukovi
. Ten už je velký! Už na tobě jde poznat, že jsi těhulka?
Minnie - já jsem tady taky předtím chvíli nebyla a pak jsem se po pár týdnech objevila jako těhulka, přesně jako teď ty
Akorát mi nějak nesedí, že je na tvém metříku 2+5tt, k těhotenství se totiž počítají ještě dva týdny před ovulací a jde určit až ve 4tt (takže dva týdny po oplození), takže bych tipla, že jsi 4+5tt, protože 2+5tt by znamenalo, že jsi teprve pět dní těhotná!
no Minnie, tedy ty nám dáváš takové napětí, posílám strašně mooooc gratulací k potvrzení těhu a přeji ti jen a jen to nej, nej a nej, teď jsi určo mooooc šťastná, to je správné a jen tak dál, ať se nám hezky brzy zakulatíš. Tady je vidět, že se nemá ztrácet naděje!
Všem holčičkám držím palečky, aby dopadlo všechno suprově, těhulkám, ať mají pořádná zdravá miminečka a čekatelkám, ať už moc nečekají a všichni se sejdeme příští rok v létě také v porodnici!!! To samo přeji i sobě ![]()
Včera jsem byla u dr. na gynekologii, měla jsem ultrazvuk (12.DC), ale bohužel mám malou sliznici a folíky také nikde, tak tam jdu ještě zítra a pokud nic, což si myslím, že během 2 dnů se nic moc nestane, tak budu volat na kliniku a je nutná hormonální stimulace. Mám už 1. IUI za sebou, ale to bylo bez stimulace, protože folíky a sliznice byla ukázková a tak to prý nebylo třeba…no nevím…, ani žádnou injekci na uhnízdění po výkonu jsem nedostala… Doufám tedy, že teď budu mít nějaké ty hormony a bude alespoň lepší šance na otěhotnění. Chtěli bychom ještě vyzkoušet párkrát IUI a až pak umělé..Holčičky můžete mi, která to již prodělala, poradit co se dává za hormony při IUI a kolik tak stojí? Nikdo mě o ničem neinformoval
Díky vám všem a těším se už moooc na další IUI ![]()
Přeji vám všem nádherný den a ať už máme čtvrtek odpoledne, protože to bude před prodlouženým víkendem a bude pohodička!! ![]()
Sasula - držím palce, ať už to vyjde! Bohužel ti s tím IUI neporadím, ale myslím, že je o tom nějaká diskuze v rubrice Neplodnost, tak se zkus zeptat tam. Moje kamarádka byla na umělém opl. (myslím, že zkratka je IVF?) a povedlo se hned na poprvé, takže tam je možná ta šance vyšší. Slyšela jsem, že to 2× hradí stát, ale když to chceš v nějakém lepším centru, tak to asi platíš sama. Prý to stojí pár desítek tisíc! Tak nevím, co je na tom pravdy. Nejlepší budeš mít, když zajdeš do nějakého CAR nebo něčeho podobného a oni ti tam určitě všechno řeknou. Na doktory v nemocnici bych moc nespoléhala, je jim to jedno.
Mimochodem, tady je dneska nějak mrtvo. Kde všechny jste?
Ahojky všechny těhulky a snažilky, mám takový problém. Dva dny mám spoždění a těhot.testy mi ukázali slabou druhou čárku. Jaká je šance,že bych mohla být těhu? Zítra bych měla jít k doktorovi. Bolí mě v zádech a v podbříšku,jako bych to měla dostat. Jaňula
Ahoj Jaňulo,
já když jsem si dělala test, tak ta čárka byla taky hodně slabá a bylo mi dost špatně, jako bych to měla dostat. Teď jsem ve 14tt a jsem moc šťastná. Držím palečky, aby Ti to taky vyšlo.
Moc ti děkuji za uklidnění. S manželem se snažíme už rok a byla by to ta nejkrásnější věc v životě. Pořád mám strach,že jsem si tu čárku vsugerovala. Je zajímave,že z ranní moče byla čárka slabší jak přes den.
Pěkný den přeji všem Jaňulka
Janulko-jestli se ti tam druhá čárka ukázala,i když hodně slabá,znamená to,že jsi těhulka!Pro jistotu si vyzkoušej ještě jeden test třeba za 2dny,čárka by měla být silnější
Jaňulko - já jsem si dělala test až 4 dny po předpokládané MS (podle UTZ až 6 dní) a druhá čárka byla skoro jako ta první, ale myslím, že kdybych si to dělala dva dny po očekávané MS, tak by taky byla slabší. Jestli jdeš k Dr., tak budeš vědět jistě podle krve a testík si zkus udělat tak za dva dny. Držím palce, ale myslím, že když už tam jsou //, tak ti můžu rovnou gratulovat
. Jinak já jsem měla ještě tak týden pocit, že jsem si tu druhou čárku vsugerovala (nemohla jsem tomu uvěřit), tak jsme ten test dali na ledničku, abych tomu uvěřila rychleji
Ale došlo mi to pořádně, až když jsem viděla mimíse na UTZ, což bylo skoro 14 dnů po testování.
Já fakt nevím,pořád si říkám,že to není možné! Tak ráda bych měla tu nejistotu za sebou. Nevím,jak zítra dopadnu u doktora. Nejsem objednaná,je to primář a ordinuje jen hodinu a půl týdně.Má tam pořád plno. Snad mě nepošle domů. Asi bych se zbláznila. Děkuji,že se tady můžu trochu vypovídat. Mimčo by se narodilo na naše výročí svatby. Bylo by to super!!!!!!!!!!!Janula
Ahojky Myško,Marketo,Sasulo :
moc vám děkuji za gratulaci. Market ,díky za upozornění k tomu těhu metříku.Já jsem si to laicky odpočítala. Jen nechápu,že se počítá jako těhu 2 týdny před skutečným otěhotněním? No ještě,že jdu zítra k Dr,tak se poptám. Děkuju
Myško: gratuluju ke krásnému UTZ
Mimochodem, metřík jsem zatím zrušila, než si zjistím, jak to přesně je s tím počítáním těhu.....
To víš už už chci mít metříček, je to takovej prima pocit
![]()
Sasulo: ona ta cestička je trnitá, ale jednou to vyjde.
Moc ti držím palečky
Ahoj vsem,
mooc vam gratuluji k miminkum, je to ten nejkrasnejsi pocit, jak zjistite,ze cekate mimi a potom toho clovicka vidite na UTZ. Nam se zadarilo uz podruhe, tak se nemuzeme dockat na toho naseho drobecka.
Kdepak holky dneska všechny jste? A kde je Varenka? O té už jsem neslyšela tak tři dny!