Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JANULKO
G R A T U L U J I
![]()
Já chcíííí takýýýý. Ale ještě si musím počkat. ![]()
[bMARKETKO
Tobě tak krásně přibývá metřík..strašně to utíká. Máš nějaké těhu nevolnosti?
Mě se ten cyklus tak rozhááááhl a jsem už přes 40.DC a MS pořád nikde
budu muset na vyvolávací injekci, protože těhu nejsem.
SASULKO
jak pokračuješ? Kdy jdeš na další UTZ? A co pak? IVF? My se chystáme do centra poprvé, jsem hrozně zvědavá a zároveň se bojím, že budeme čekat dlouho než se půjde na věc
![]()
MYSKO
Tak ty už jsi úplně za vodou, tobě dvojnásobná gratulace, vím, jak to musíš mít těžké, umím si to představit. Teď už si to těhotenství užíváš, ne?
HOLKY NEVÍTE KDE SE NÁM TOULÁ VARENKA
![]()
JANULO-moc moc fratuluji!!!!!!!!!!!!!
VARENKO-kdepak jsi
Naposledy jsi sem psala minulý čtvrtek,to už je doba!!!!Jestli nás čteš,napiš aspoň,že jsi v pořádku.
Téda,tady je mrtvo.Kde jste všichni?Asi odpočíváte při prodlouženém víkendu,co.Tak holky-nabírejte síly.
Dario neboj se ničeho, myslím, že hlavně ženská překoná všechno a i bolest jen za to, aby měla to maličké stvořeníčko v náručí. IUI vůbec nebolí a jediné co je těžké je to čekání, ale to my všechny známe, už jsme si to čekání dost užily! Na UTZ jsem byla ve čtvrtek, dopadlo to blbě, tento cyklus jsem byla bez OVU, jsem objednaná 8.11. do centra, kde se s dr. domluvíme na dalším postupu a na IUI a nebo IVF, záleží co nám doporučí. Manžel má pomalé spermijky a já poslední dobou strašnné problémy s cyklem, takže máme doporučení na hormonální stimulaci. No jsem zvědavá, protož hormony jsem zatím žádné nebrala, ale jsem i ráda, protože tam bude větší šance na úspěch. Dnes jsme to s manžílkem všechno probírali a uvidíme co nám dr. doporučí. Podle toho se zařídíme. Přemýšlíme o tom, že si pořídíme štěňátko. Před 2 týdny nám zemřel náš miláček pejsek na leukémii, byla to strašná rána a pořád se z toho nemůžeme dostat. Někde jsem však četla, že je dobrou cestou k otěhotnění pořídit si štěně, aby ten pár přestal myslet jen na mimi a tím se odreaguje a často se pak stane, že to bez zásahu lékařů najednou jde. Takže přemýšlíme i díky tomu, že jsme vždy pejska měli, že bychom si ho kolem Vánoc pořídili a třeba se nám to také povede…No nic, přeji ti super vstup do vaší léčby a ať vám to brzy klapne!!! Držím palečky!!!!
SASULKO
DĚKUJI za povzbudivá slova. Jsme na tom stejně. Já už jsem hormony brala - Clostilbegyt na vyvolání ovulace, a podle UTZ jsem ovulaci měla, folíky rostly pěkně a MS pak chodila pravidelně, určitě bych i otěhotněla, ale bohužel manžel má pomalé spermijky, takže problém je v něm. Teď když už hormony žádné neberu, tak taky nemám cyklus, vůbec nepřišla MS, už je to skoro 50 dní, testy negativní. Mě ani nevadí, že MS nemám, je to docela pohodlné a „šetřím si vajíčka“ na IVF, protože když stimulace bude, folíky porostou a pak, v případě, že se nezadaří, tak MS přijde vždy přesně 14 dní od OVU. To už mám zjištěné.
Napiš, jak pokračuje vaše léčba, jaké bereš léky, můžeme spolu pokecat, a v případě, že budeš nějaké léky potřebovat a mě třeba zbudou, tak ti je dám a naopak. Vím, že holky to tak dělají, ony ty léky dost hodně stojí.
Držím vám palce, ať spolu zahlásíme// a to co nejdříve!!! ![]()
S tím pejskem máš dobrý nápad, my bohužel máme malinký byt, pouze 1 pokoj, ale až si postavíme svůj baráček, tak pejsek bude taky!!! ![]()
Daria ![]()
Holčinkyyyy
mooooooooooooooc vás zdravím.
JÁ VÍM, jaká jsem šílená ostuda!!!!!
Byla jsem několik dní mimo Prahu a přiznám se, že jsem se babrala opět v nějakých svých hloupostech…stydím se a tak o tom ani nechci moc psát. Tak se prosím na mě nezlobte, že jsem vás taakhle zanedbávala a slibuji, že se polepším
![]()
K Dr.půjdu za 14 dní - doufám, že vše bude v pořádku a že mimíseček je zdravý.
Ale vy jste se rozjely. Strašně rychle jsem si přečetla všechny příspěvečky, ale přiznám se, že ne důkladně, takže k vám všem ještě vrátím zvlášť.
Doufám, že se máte všechny mooooooooooc krásně.
MINNIE - obrovská a ohromnááááááá gratulace k //. Mám takovou radost ![]()
MYSKO a KELINKO - moc vás zdravím, vzpomínám a jsem ráda, že vaši mimísci se mají takto k světu.
Mysko, ani jsem netušila, čím vším jsi musela projít. Stydím se za sebe, že celej život sejčkuju a přitom nemám důvod a ty jsi prošla opravdovou životní zkouškou. ALE - teď je vše v nej nej pořádku a mimíseček se narodí a bude to buď pěkný cvalíček a nebo rovnou princeznička.
DARIO - mooc a moooc tě zdravím a jsem šťastná, že se tak skvěle cítíš a držíš. Držím palečky a později napíšu více. SLIBUJIIIII ![]()
Holčinky, jsem v práci a píšu hoodně narychlo. Ještě se večer k vám vrátím. Přeji vám nádherný sluníčkový den a moc a moc vás zdravím a vzpomínám.
Ahoj Varenko-to jsem ráda,že jsi se ozvala!!!!Už jsem měla o tebe strach ![]()
Ahoj holky,
mám dneska moc práce, tak jen nakukuju a všechny vás moc zdravím!
ahoj, jsem tu nova a nevim jak postupovat. Chtela jsem Vas poprosit o radu. Kdy si mohu udelat tehotensky test nejdrive? musim cekat az do vynechani mestruace? Snazime se o miminko 3 mesice a nedari se .
Dekuji
Morgiana : Ahoj, my jsme se snažili rok a dva měsíce než se zadařilo. Zrovna ve chvíli kdy jsme se s manželem dohodli že zajdem na vyšetření. Spermie a vajíčka se asi lekly a daly si říct. A určitě je spousta miminek které se snažily mnohem dýl
VARENKO NO KONECNE,UZ JSEM MELA STRACH,ZE SE NECO STALO
ja dnes budu taky az vecer na netu,tak doufam,ze pokecame.
MYSKA
MYSKO a KELINKO:
děkujuuuu za přivítáníčko a ještě jednou se omlouvám, že jsem vás nechala ve strachu
![]()
Dneska to v práci balím a budu mít volné odpoledne. Takže večer určitě pokecáme, ok
![]()
Ahojky, tak jsem volala na výsledek. Jsem těhotná!!!!!!! To je fakt super. Nevím,co mám radosti dělat. Měj te se Janula