Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
15.11.05 09:38

Ahoj holky,
u nás je krásné podzimní počasíčko. My máme tento týden „týden pravdy“ :D Oznamujeme rodině, že čekáme mimčo a že bude svatba, tak je to docela veselé. Pro některé trochu šoky, ale jinak zatím v pohodě :D

Dario - já jsem kdysi držívala půst při každém úplňku a novoluní (pila jsem jen ovocné šťávy). Pročišťující to asi bylo, ale taky docela vyčerpávající. Dneska už bych to nezvládla. Jinak hodně štěstí v lázních, ať ti to pomůže! Ještě ti doporučím jednu knížku, která je o tom, že má člověk věřit svým snům a jít si za nimi - Paulo Coelho: Alchymista.

Varenko - Gratuluji ke vkročení do 2. trimestru :D Jsem zvědavá, jestli tě opustí lenora a jestli se teda mám na co těšit :D Kdy máš podle dr. termín?

Ostatní holky - moc vás zdravím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.11.05 14:08

Ahoj HOLČINKYYYY ,

mooooooooooc vás zdravím v dnešní den a přeji vám, ať je ten nej nej.

MARTY:
Ahoooj mamulko. Vítej zase jednou mezi náma. Jsem moc ráda, že jsi se ozvala. Jak se máš a co Patrísek :?: :D Vlastně mám k tobě nějaké otázečky: Měla jsi nějaké představy o tom, jaké to bude, až porodíš :?: Přemýšlela jsi o tom :?: Pokud ano, liší se nějak :?: Změnilo tě mateřství :?: Vlastně ptám se z toho důvodu, že na tyhle věci často myslím a právě včera jsem četla zajímavý rozhovor s jednou ze známých maminek. Jinak děkuji za přivitání k 2.trimestru :D :P Příští týden jdu na UTZ - už jsem mimi neviděla snad sto let, tak doufám, že je vše OK :) . Přeji ti krásný den a hodně legrandy i pohodičky v mateřství a určitě k nám zase přijď :wink: - budeme moc rády :D .

DARIO: Jééééééééééééééééééééé - já mám radost. No, to je parádička s těmi lázněmi. Strašně ti blahopřeji. To bude jistě báječné jak pro tělíčko tak i dušičku, mám pravdu :?: :twisted:
Taky jsem držela půsty v úplňku i mimo něj, ale jak řekla Markéta: je to fajn, jen vyčerpávající a většinou 2.den jsem si vše nadmíru vynahradila :! :oops:
Už bych asi úmyslný půst nedržela - ne kvůli tomu, že bych to fyzicky nevydržela, ale protože pročištění myslím, že teď chápu, jako zbavení se všech pseudo-problémů, věcí, které mě zbytečně tíží apod. Jestli mi rozumíš. O tohle se v současné době snažím - žít s nadhledem. :wink:
A na jak dlouho odjíždíš do lázní :?: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.11.05 14:17

KELINKO:
Děkuji za gratulaci - jsi zlatíčko :wink: :D Tak čekám a čekám na tu ENERGIIIIIIII :lol: :lol: No, uvidííme. :lol: :wink:
S Lukáškem vás chápu. Těžko má člověk srdce strikně říct: žádný takový a basta … myslím, že to přijde přirozeně a přece jen to chce trošičku více času, co myslíš :?: A jak se cítíš :?: Chodíš ještě na procházky :?: :D

MARKETO:
Jéééžíš, a kdy že je ta svatbička :?: A kdy na tu PRAVDU vlítnete :?: :lol: Budu držet palečky, ať veselím a hodováním a oslavami praskají zdi a prohíbají se stoly :D :P :lol:
Termín mám 20.5.. Uvidíme, jak se trefíme :wink:
Jooo, a kde budete mít tu svatbičku :?: Já jsem zvědavá, viď - promin mi to. :wink: :oops: :D

Holčinky, musím zase popracovat. Večer určitě JUKNUUU. :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.11.05 14:19

P.S. MARKETKO , omlouvám se za tu HRUBKU = „prohýbají se“. (Nebo že by bylo měkkéé…jéžšííííš, holky, já už fakt blbnu :oops: :oops: :lol: :lol: :oops: :cry: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.05 15:16

Dobré odpoledne,

MARKETKO I VARENKO
Já nedržím půst jako že nejím, pouze jím zdravěji a spíše přírodní stravu - hlavně jablka, a když už ten hlad bude nesnesitelný, dám si asi jogurt (nebo rovnou dva :lol: ) - to asi před spaním, protože hladová nemůžu usnout :twisted: Ani vínko dnes večer nemám v plánu :) :( :) :(

Do lázní mám jen napsaný termín nástupu a o délce pobytu tam nepíšou, takže jsem napnutá a nechám se překvapit :lol:

Papapa,
Daria :P

• Citovat
  • Upravit
876
15.11.05 15:38

Varenko - svatbu plánujeme na 14.ledna. Zítra si to jdu objednat na úřad. V lednu se moc lidí nebere, takže jsem s tím nijak nespěchala, ale teď už chci jít zařizovat šaty, prstýnky a takové ty věci. Moc se na to těším. Co se týče oznamování, tak už jsme to řekli oběma budoucím babičkám (tedy mojí a přítelově mamce). Byly rády, i když moje mamka trochu v šoku :D , protože to nečekala. Dneska nás čeká ještě oznámení mému taťkovi, což bude zajímavé. No a už to budeme mít za sebou.
Vy už jste to oznámili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.11.05 17:43

DARIO:
Tak držím palečky ať jsi „čisťounká a blýskáš“ se jedna radost :lol: :lol: :wink:

MARKETO:
Jééé, tak to je parádička. Svatba svatbička. Vlastně už to uteklo, co se naposledy tady vdávala TEHULKA. :D

Tak to si určitě krásně užiješ - prstýnky, šatičky, botičky, hostinka, lidičky… :cry: :D :D :D :D
Držím palce na PRAVDU s tatínky dnes večer.
My jsme to oznámili jen našim a manžílkově babičce - zhruba před měsícem. No, byli nadšení to víš. Vždyť mě táhne na třicítku, takže myslím že se jim ulevilo, že už to KONEČNĚ přišlo :roll: :lol: :lol: :lol:

HOLČINKYYYY, že vy už všechny stavíte HUHULÁÁHA na zahradě, co :?: 8) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.05 18:03

Holky,
docela jsem se přejedla :( honí mě mlsná - oběd nudle s mákem, pak 2 jablka na vytrávení, potom ale rýžová kaše, sýr, a na závěr ryba. Ještě že jdu na cvíčko, zítra ten půst vidím bledě :lol: :lol:

Daria

• Citovat
  • Upravit
19
15.11.05 18:52

ahoj holky,
byly doby,kdy jsem bez pondělního půstu nemohla být. Je to báječné, jen na to nusíš být připravená - duševně. máš mít připraveno 1kg ovoce. Třeba hrušku, švestky, víno, třešně, meruňky. Jiné ne, protože nadýmá, nebo příliš podporuje trávení(jablka), a to nepotřebujeme. A vypít 3l čaje. Ovocný, zelený. Nechci nějak poučovat, ale mám to ověřené sama na sobě i na koleginích z práce. Druhý den ráno se má sníst mrkev (nastrouhaná, nakrájená) a v poledne vařená rýže (do ní se může přidat zelenina). Když jsi na to duševně připravená, tak se cítíš skvěle. Máš spoustu energie. Ještě je dobré si udělat třeba pleťovou masku na obličej a dekolt. Tak hodně štěstí při půstu, asi se přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.11.05 16:57

Varenko a všechny ostatní holčiky, které jste se snažili mi pomoct v mém trápení. Děkuji vám strašně moc, Varenko to co jsi napsala nebylo vůbec tvrdé a já s tím souhlasím. Teď jsem měla nějak dobu, kdy jsem to vzdala, ale musím se zase vzpružit. I když jsem nevěřila nikomu jinému než lékařům, nezbyde mi než se obrátit i na někoho jiného, když ty mě potopili a nechtějí mi pomoct. Zkusím asi nějaké léčitele (bylinky už zkouším). Jestli můžete poraďte mi jaké jsou nejlepší bylinky? Piju teď Rakytníkový čaj, tak uvídím, vyzkouším i nějaké vitamínky, které jsem přestala před pár dny papkat. Doporučíte mi také nějaké? Děkuji vám strašně moc za podporu!!!! Všem vám strašně moc držím palečky, aby vyšlo jen to, co si přejete a to hodně rychle !!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.11.05 17:41

Ahoj holcinky,
moc vas zdravim,pokousim se porazit tu moji lenoru…dnesek jsem totalne prospala :oops: :lol: A ty sny… :! :oops: :lol: Uz jsem psala manzilkovi at si pohne z prace :lol: :oops: :lol: Dostalal jsem takovou chut na tulinkovani,ze si pripadam,jak......Od pocatku tehu me to nebavilo,nemela jsem vubec chut,ze by konecne zmena??? :lol: :lol:

Sasulo- o bylinkach moc nevim,ale mam cislo na jednu skvelou lecitelku.Dal mi ho jeden Dr.kteremu jsem slibila,ze ho neprozradim,videl jak uz jsme nestastni,ze se to nedari.Rikal,ze meli se zenou taky problem s otehotnenim a proto ji navstivil a vyslo to.Je teda z Prahy.Tak kdyz budes mit zajem cislo ti poslu.

VARENKO- jak pak se dari,mamulko?Co palnujete na zitrejsi volno?

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.11.05 17:46

Ahoooj HOLČINKY - moc vás zdravím. :D

SASULO:
Jsi skvělá a běda mi - musím se učit z tvé trpělivosti, vytrvalosti a optimismu :D :wink:
Mám jenom jedinou otázečku: A nechceš zkusit obrátit se na sebe :?: :twisted: :P
(Nezlob se, že jsem tak tvrdohlavá :wink: ). Moc na tebe myslím a VĚŘÍM.
P.S. Ještě tu Markétka radila suprbupr metodu s kouzelným lístkem snů a cílů. Moc tomu fandím. :wink:

DARIO a JENDO:
Chacha…holky, vaše příspěvky jsem si pročítala, když jsem byla v tom nejlepším ..... nad svou bagetkou se sýrem a šunčičkou. No, já při úplňku budu tak maximálně chodit po střeše a nebo výt (vzpomněla jsem si: „…sveřepí šakali zavile vyli na měsíc..“) CHACHA…holčiny, jak je to vlastně gramaticky správně :?: :twisted: :lol: :oops:
Tímto: = VYHLAŠUJI SOUTĚŽ VEČERA :lol: :lol: :lol: :idea: Cena o Nejjazykovější těhulinku a snažilenku emimina .

:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.11.05 17:53

MYSKO: AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

Jééééééžííííííííš, teda je mi lééépe. :! :oops: Holka, vždyť já bych mohla být ode dneška předsedkyně ligy za sexuální půst v pokročilém tehu-stádiu :! Nejhorší na tom je, že jsem jednoduše líná - čekám, kdy mi budou rašit chlupy a stanu se medvědem. :oops: :cry: :lol:
Závidím ti (a můj manžílek nejspíš tomu tvému :! :twisted: :lol: ) CHACHA. :wink:

SASULO:
To, co nabízí Myška zní fakt slibně. :D

Já jsem šílená - na jednu stranu furt mluvím o skálopevném obrácení se do sebe, ale teď ti chci říct, že bych asi ještě zašla za kartářkou :! :twisted:
No, to jsem celá já. Nezlob se prosím, ok :?: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.11.05 18:02

VARENKO- muj manzilek uz to nejak vzdaval…ze zacatku mi vadilo ikdyz se ke me pritulil,pak prislo obdobi vecneho spanku,takze opet marne volani.....No musim te chutecky ihned vyuzit,co kdyz se zase vytrati :lol: :lol:

MYSKA

SASULO-na diskusi RODIME V DUBNU 2006 je holka ktera nam tam vyklada karty.Me ted vylozila a musim rict,ze dost trefne.Jmenuje se VACLAVKA.Tak treba jen pro zajimavost,mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.11.05 18:06

Ahoj všem,
Sasulo je dobře, že nic nevzdáváš. Vím, že je pro otěhot. důležitý vit. C aE. Ty jsou důležité i pro udržení plodu. A naopak není vhodný vit. A. Jo a ještě se nemají jíst vnitřnosti, protože obsahují hodně vit. A.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová