Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
17.11.05 20:23

Ahojky všem virtuálním kamarádkám… :D :!
Dneska jsme trošku oslavovali jedny narozeniny, tak jsem se dostala k psaní až teď. Podle množství příspěvků vidím, že jste se činily! :wink:
Tak trošku jsem doufala, že ty dnešní oslavy budou dvojité (kvůli té „nastartované“ ovulaci), ale bohužel mě včera po 5 dnech zpoždění dostihla MS, takže nebylo co rodině oznamovat. Ale nějak strašně to neprožívám, je fajn, že se člověk může těšit na nějaké „příště“ :wink:
Stáhla jsem si z netu cviky podle L. Mojžíšové, chtěla bych s tím začít. Možná, že to pomůže (mám zaměstnání u PC, někdy večer musím brát tablety, jak mi třeští hlava od páteře). Všechny cviky by měly páteř v celé délce odblokovat a prý se doporučuje i při potížích s otěhotněním.

Sasulko, moc ti držím palce, rozhodně to nevzdávej, protože zázraky se i v dnešním přechemizovaném a přetechnizovaném světě dějou…

Dario, přeju ti ať si v lázních odpočineš a ať pomůžou!

Všechny ostatní holčinky - hezký večer!

Papa. NOGGIE :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.11.05 08:16

Dobre ranko holcinky,
to jsem se zase vyspinkala… :lol: Jen me v noci vzbudila bolest na prave strane v podbrisku az jsem se lekla.Bylo to takove jednorazove bodnuti,ale bylo to hned pryc.Co mi dela ale velke starosti,jsou pohyby,uz jsem je citila a ted uz dlouho nic.Zacinam mit strach,jestli mimis vubec zije.Snazim se ho ruzne postouchat,at se aspon pohne,ale nic.No uz at je streda,jdu na UTZ,to budou ale nervy.
Vcera jsme s manzelem byli v jednom velkem obchudku s kocarky,no teda tech je…Ale nejak jsem si nevybrala,na kazdem jsem neco nasla :roll: tak mi zase zbyl muj favorit JANE.Meli ho tam taky,tak jsme si ho s manzilkem vyzkouseli,ale ta cena…19 200,–kc.Zda se mi to docela dost,vzhledem k tomu,ze uz asi dalsi ditko mit nebudem.Kdybych planovala dalsi,tak se nerozmyslim.Manzilkovi se taky libi,i penizky mi na nej odlozil,ale ja si porad rikam,ze za ty prachy bych mohla mit celou vybavu.No je jeste fura casu,muzu premyslet…

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.11.05 08:27

DARIO- ja jsem ani vcera nezahalela pekne si nacpala brisko… :oops: :lol: Vecer jsem zbodla Sopsky salat,pak jahudky na to jeste puding s piskotama a ovocem… :oops: Aaaa jak mi chutnalo… :lol: :lol:

NOGIE-je fajn,ze to takhle beres :! Ty cviky L.Mojzisove,jsou pry opravdu moc dobre.Ja osobne jsem jsem je nezkousela,ale mam 3 kamaradky,ktere se tomu poctive venovaly a vsechny maji kluka :lol: Tak ti drzim palecky :! :! :!

VARENKO- budicek!!!!ale ty si vlastne dnes uzivas volna,tak to se hezky vyspinkej :D

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.11.05 09:14

DOBRE RANICKO HOLCINKY

Tak už jsem otevřela očka, manžílek v čudu (jel do prácičky 8) - tak mají myši prqqq :lol: ), turban na kebulce a v indiánském image (maska HLOUBKOVE CISTICI - HOHO :lol: 8O ) dávám si do nosu - dobrounkou snídanku. :D Pohodička…jééé :D .

DARIO:
Moooc tě zdravím a děkuju za pozvbuzující slova ohledně těch mých obav. Ještě že vás holčinky mám - vždycky mi tak pomůžete a mě spadne veliký balvan ze srdíčka :wink:
P.S. Děkuju taky za zprávičku.

MYSKO:
AHOOOOOOOJ. Tedy ty jsi křepelka.
Moc ráda bych tě uklidnila, že je tvůj mimísek URCITE v pohodičce. :wink: Já myslím, že bude spíše takový pohodový lenoušek (že by po mamince :?: :twisted: :lol: :wink: ) a určitě ráááád a dlouho spinká a pochrupuje. :P Třeba je nejaktivnější právě v noci, když všechno spí…To já necítím vůbec nic. Furt se bříška dotýkám a nic.

Budu pokračovat za chvilinku - zlobí mě PC, tak ho restartuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.11.05 09:18

Ahojky Dario, děkuji ti za zprávu, jsem ráda, že jsi mi napsala, moc mi to pomáhá a pomohlo!!! Děkuji, já totiž nevím o nikom, kdo by měl takovýto problémy a nebo třeba jen s MS. Tak jsem ráda, že tedy je možné i když je to tak nepravidelné a třeba i jen po injekcích, otěhotnět. U mě to není jen kvůli MS, ale kvůli hormonům, které samozřejmě mají za následek pak tu MS, no já jen doufám, že se dám už do kupy. Děkuji ti tedy znovu za povzbuzení!!
Noggie, včera jsem četla nějaký příspěvek už ani nevím na které stránce a tam psaly holky o tom, že měly také něco podobného a některé i stejné jako já a taky se jim nakonec podařilo otěhotnět. Nejprve všichni řekli, že nemají šanci, jen po darovaném vajíčku a pak najednou ovu proběhla, no tak uvidíme, třeba ten zázrak bude i u nás a doufám tedy, že nějaká ta šnace je! Každopádně na zázraky musíme věřit! S tou MS si moc nedělej /já vím jaké to je, když se to pořád nedaří/, ono to vyjde, neboj, buď ráda, že jsi celkem v pořádku a tak ono se to podaří, neboj!!!!Věř si také, já se také budu snažit, slibuji!!! Budeme věřit obě! :lol:
Mysko, psala jsi o svém těhu a o kočárcích, no my s manžílkem se také jeli dívat na kočárky i když to u nás není aktuální, no ale pro to potěšení proč ne že jo. Podívej, pokud se ti líbí právě ten, o kterém jsi psala, tak proč ne, pokud u vás nehrají penízky tak velkou roli a nemusíte obracet každou korunku, proč by sis to nemohla proboha dobřát?!!! Takže jestli se ti líbí, tak do toho!!! Hlavně si hezky užívej a ve středu ti budu držet všechno co mám, aby ti suprově dopal UTZ!!! Neboj, všechno dobře dopadne, hold je mu asi moooc dobře a nechce se mu zrovna „lítat“ v bříšku, asi máš lenouška a pořád ti spinká, tak klídek, protože on to ucítí že je mamina nervní a bude taky a to nechceme ne?!!!!! Tak klíííd a myslím na tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.11.05 09:35

SASULO- dekuju za povzbuzeni,treba je to opravdu lenoch…urcite po tatkovi :lol: :lol: :lol: S tim kocarkem si to porad rozmyslim,ale znam se,zase budu setrna a poridim si nejaky levnejsi a pak budu nadavat a manzel taky.. :lol: No jeste popremyslim ale zase na druhou stranu si rikam,proc si nedoprat :lol: Asi si dnes napisu dopis Jeziskovi :lol:

VARENKO- ty budes nebezpecne krasna,po te ranni ocistne kure… :lol: :lol: To ja jsem se ted koukla do zrcadla a musela jsem se zacit smat… :lol: vytvorila jsem si na hlave neco neidentifikovatelneho…jeste ze jsem sama doma

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.11.05 09:37

Tak už snad budu moci pokračovati… :wink:

MYSKO:
Já mám ohledně pohybů nejspíš nějaký pátek čas. Určitě je u tebe vše v pořádku. :D 8)
Jo, já jdu ve středu taky na UTZ - tak to obě poreferujeme, viď? :twisted:
Já už jsem se rozhodla, že bych i zkusila tehu cvičeníčko - tak 1× týdně. Prý je to nenáročné a dobré. Ráda bych i byla mezi tehulkami..a tak. :wink: Ty jsi chodila někdy na tehu-cvíčko :?: Neplánuješ něco :?: :twisted:
Jo, kočárky…to mě zatím vůbec ještě nepotkalo. :oops: 8O
Možná to bude tím, že manžílek hlásá, že vše připraví a nakoupí a přichystá až budu v porodnici (jako všechno - pokojíček, hračky, oblečky, kočárek, vaničku…a vše vše). No, nevím. 8O :lol: Zatím se s ním raději nepřu, ale dost dobře si to neumím představit. :twisted:
I když vím, že se na něj můžu spolehnout, protože je schopný to udělat úplně nejlíp a do punítku. No uvidíme. :lol: Času je zatím fůra. 8)

SASULO a NOGGIE:
Ono se to jednoho dne ZLOMÍ a pak to PŘIJDE, ale to bude FIČÁK :D :D :twisted: :! :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.11.05 09:51

VARENKO- ja jsem na tehu cviceni nechodila,tak nevim.Manzilek mi ted poridil skakaci mic,k tomu mu dali brozuru na cviceni pro tehotne,tak se snazim. :lol:
S tou vybavickou a kocarkem,taky jsme se dohodli,ze vse se koupi az budu v porodnici,jen si chci vybrat aby tatulda vedel :lol: Stejne jsem zvedava,jak to zvladne :lol: ,sikovny on je dost,to nemam strach,ale casove…Mimisek by se mel narodit mezi 11.-14.4.,manzel ma 23.4. narozeniny 30let,a jak slysim tu nasi sousedskou particku,tak se to chystaji oslavit najednou a to jak se male narodi.To jsem zvedava!!! :lol: Jeste do toho starost o nasi malou slecnu,ja budu mit asi nerviky.Sousedka me utesuje,ze si malou hned vezme k sobe,(ma taky holku a jsou s nasi spoluzacky)at ma tatka dost casu na vse.Jeee to bude legrace.Jen si tak vzpominam,ze vecer pred svatbou sel prave s tou nasi partickou slavit jeste posledni hodiny svobody,a vratili se ve 3 rano a my meli byt 9.30hod na Kladne.Ale tztulda to zvladl,dokonce sam ridil… :lol: :lol: :lol: :lol:

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.11.05 09:59

MYSKO:
NO…CHACHA…s tou krásou nevím nevím. Většinou to dopadá tak, že tady poletuju v županu půl dne a nejsem schopná se ani nijak „vyšperkovat“, na tož něco kutit…víš, jako ta Žena-Ž (ideál) :lol: :oops: :lol: :twisted:
Právě koukám na vzpomínkové klipy z 60.let - je to sranda, jak byli všichni mladí. :cry: Musela to být svým způsobem prima doba.
No, Myško, ani se tě nebudu ptát, co budeš vařit :oops: :wink:
Já se musím překonat, dát se do „gala“ a začít uklízet…už si na oči dávám pomalu černý brejlčiky, abych neviděla tu špínu :! :oops: :lol:

HOLĆINKYYYYYYYYYYYYYYYYY, kde jsteeeeeee :?: :?: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.11.05 10:09

MYSKO:
Jééé, tak to máte super. Určitě neměj strach…oni to všechno všichni zvládnou a poradí si. Uvidíš. :wink:
Míč je prý super věc - to je tvůj mužíček poklad :P To je legranda - my máme termín 20.5. a já mám 30 let 12.6. :twisted:
Jen škoda, že my nemáme žádnou partičku nebo sousedy s dětmi a tak… :cry: Máme vždycky jen nějakého kamaráda, nebo já mám kamarádku, ale všichni žijí mimo Prahu. A když už máme kamarády (pár), kteří užuž by mohli taky mít rodinu…tak se rozvádějí. Jojo, život je někdy zajímavý.
Já bych byla moc ráda, kdyby jsme měli přátele s dětmi, partičku…Někdy mi to moc chybí. Musí to být parádička. Někdy přemýšlím, jaké to bude, když budu mít miminko doma a ani nebudu nikoho znát, kdo má taky děti a tak. Ale uvidíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.11.05 10:25

VARENKO- taky se mi do niceho nechce…ted jsi me dostala s tim varenim :lol: ,ja jsem uplne zapomela…Od vcera zbyla jeste rajska polivka,tak ta se doji a kdyz budou mit hlad tak udelam chleby a hotovo.Varit budu zitra,ale co,to teda nevim :roll: A ted me napadlo,privezla jsem si z Moravy velkou kedlubnu,tak z ni udelam zeli a kousek duseneho masika a je to.
VARENKO,co takhle zajit nekdy na kafco,nebo na neco moooc dobreho.Nechci se vnucovat,ale rada bych te poznala a myslim si,ze bychom si mely o cem povidat.Co rikas??

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.11.05 10:57

MYSKO:
já jsem se překonala a šla pověsit prádlo. Ale do toho úklidu se ne a ne odhodlat :oops: - čekám, že to každou chvilku přijde :lol: :twisted:
Teď jsem si dala do nosu: šunku a sýr…hmmmmm, mňam mňam :P
S tím kafíčkem by to bylo supeer. Budu mooc ráda. :D
P.S. Joo, a jestli jdeš ve středu na Bulovku, možná se tam potkáme na UTZ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.11.05 13:17

Ahoj holky,
teda vy jste pokročily od středy…

Mysko - jak jsi psala o tom sexování, tak u nás teda pořád probíhá totální sexuální lenora :D Co jsem těhotná, tak jsme spolu s přítelem spali dvakrát! A co je nejhorší - ani mi to nevadí. No, prý se v 2.trimestru navrací chuť na sex, tak jsem zvědavá :twisted: . Jinak držím palečky, ať je vše v pořádku. Já si to ještě nedokážu představit, jaké to je, cítit pohyby, ale asi moc krásné.

Varenko - Co se týče toho stresu v těhotenství, tak já jsem o tom taky četla pár článků, ale otázka je, jak velký stres už je „hodně“. Vem si, že třeba ženy čekaly děti za války, nebo jim třeba někdo umře a tak. To bude asi míněno tím „velkým stresem“. Teda doufám, protože i já mám docela hektický život a stresu se prostě nevyhnu. Kamarádka mi teď půjčila knížku o těhotenské józe, tak asi začnu cvičit, abychom byli já i mimís klidní a taky jsem četla, že se má mimísovi zpívat, hrát a pouštět Mozarta :D Já těm různým článkům a knihám věřím tak napůl, vybírám si, co je pro mě přijatelné :D

Sasulo - Můžu ti dát číslo na léčitele ze Zlína, je to náš známý a mě i mamce docela pomohl. Není to žádný šarlatán! Co se týče kartářky, tak to ti moc nedoporučuju, protože někdy to vyjde a někdy ne… Akorát to člověka psychicky rozhodí, když mu řekne něco špatného.

Dario, Noggie a ostatní - moc Vás zdravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.11.05 13:33

Tak vás tady všechny zdravím a hlásím, že zase nic-ach jo :( . No snad to dopadne příští měsíc-to budeme mít výročí snažení 2 roky. No ale budou Vánoce tak to snad nebude tak smutný. Zase se ozvu. Všem držím palce a holky hlavně se držme psychicky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.11.05 13:38

Ja jsem se na chvilku natahla a usla jak mimino…Mam sileny hlad,tak jdu neco zbodnout a hned se ozvu

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová