Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aladino, vůbec se ti nedivím, že tě to tak vzalo. Ono to člověku klidu nepřidá, když je nervózní, nevyspalý a utahaný jako kotě. Jestli to vyjde a ty jsi znovu těhulka, uvidíš, že nakonec budeš ráda, že máš děti krátce po sobě a že si spolu budou hrát a rozumět si. Přečti si pár diskuzí tady na emimču, jak maminky popisují, jaké to je mít 2 děti brzo po sobě. Většinou to taky nemohly rozdýchat a dnes jsou šťastné a zvládají to na jedničku
![]()
Myško , gratuluju k chlapečkovi, ať je to fešáček a vůbec supr chlap! Už máte vybrané jméno? (jsem baba zvědavá, viď
)
Varenko , taky gratuluju k prvotřídnímu UTZ, tobě ještě neřekli, jestli to bude princeznička nebo dědic rodu? (jsem takový neználek, od kdy se to vlastně pozná
)
Do Prahy se shodou okolností chystám v sobotu, ale máme naplánovaný jen jednodenní výlet a bude to asi v trysku. Můj manžílek vybral na dopoledne nějaké obr mořské akvárium v Holešovicích, pak něco málo pracovních povinností a odpoledne nějaký 3D film v Imaxu. Pak zase hurá na vlak a šupem zpátky. Doufám, že bude aspoň trochu času oběhat nějaké obchůdky, než si vyřídí ty svoje pracovní otravnosti…
Budu na vás, pražandy, aspoň intenzivně myslet, tak kdybyste v sobotu škytaly ostošest, tak to je moje vina!
Sasulko, Dario vy moje spolubojovnice na stejné lodi, doufejme, že už ty maminy budem brzo následovat, strašně bych už taky s vámi chtěla probírat nejnovější modely těhu kalhot a kolikpak ten náš mrňous měří od hlavy až po patičky. ![]()
Mějte se moc krásně, zas se ozvu.
papa. NOGGIE ![]()
Dobrý večíííír,
ALČO
Tak to je přesně ten správný přístup - obojí bude dobré, nech to na přírodě. ![]()
NOGGIE
Vítej, jak jsi na tom? Dlouho jsi se neozvala. Který DC jsi?
![]()
MYSKO
Tak ty jsi zkušená hééérečka to tě obdivuji, určitě to musela být fajn zkušenost, zahrát si ve filmu.
![]()
A gratuluji ke klučíkovi
![]()
BEBET
Louise Hay já zbožňuji, mám už od ní dost knížek, a tu svou nejoblíbenější už jsem přečetla třikrát tento rok. ![]()
A jak jsi přišla na tu moji „propojenost psychiky a fyziky"?
Asi jsem to nepochopila. Psychologie mě vždycky zajímala, chtěla jsem ji i studovat, ale nakonec jsem šla na VŠ elektro. ![]()
VARENKO
To je fajn, že můžeš cvičit, važ si toho
. Já budu asi po zkušenosti se samovolným potratem opatrná
, ale po 12tt určitě nějaká ta sportovní aktivitka bude.
![]()
Do lázní odjíždím zítra, nevím, kdy se zase ohlásím, ani nevím, na jak dlouho tam jedu
, v pozvánce je pouze den příjezdu
. Nechám se překvapit a ani to nijak neřeším, prostě balím a jedu.
![]()
Pa pa, ![]()
Daria
![]()
NOGGIE
Koukám, že jsi mě zase o pár vteřin předběhla, dneska už podruhé
to je ale náhodička
![]()
Měj se krásně,
Daria ![]()
Tak si užij lázně, Dario … ![]()
Dnes jsem 10 DC, vezmu asi útokem lékárnu a koupím si ovu testy. Doufám, že se tělíčko umoudřilo a bude zase vyrábět folikuly.
Holky, četly jste příspěvek „SURNE POMOZTE“? - myslím, že je to podvodník ale to co napsal, je fakt síla. Nepochybuju, že to mohl někdo zažít…
Brrrrrr........
![]()
Ahoj holcinky,
dekuju vam za gratulace
![]()
Nasla jsem uzasne postylky,ale nevim,kde koupit…No,tak aspon mrknete,ja se na ne taky budu chodit jen koukat…
![]()
http://www.amazon.com/…6332-6557669?…
http://www.amazon.com/…6332-6557669?… _
Aladinko, tak co, napínáš nás, jak ti dopadly výsledky? Určitě se ozvi, držím ti palečky, ať to vyjde jen tak, jak si sama přeješ!
Noggie, no už aby to bylo a my byly těhulky co, to si piš že pak nebudem mluvit o ničem jiném než o tom, jak jsou ti naši baculkové velcí a tak, no už se sama nemůžu dočkat. Přeji ti, abys měla tu ovu a dopadlo dobře snaženíčko. Jinak příspěvek o kterém jsi psala jsem nečetla, nevím kde je.
Mysko, tedy ty máš ale typy, fakt hezký kočárky pak zase tak nádherný postýlky, kde ty to ženská bereš
Jen by mě zajímalo, jestli se to dá sehnat v Čechách a jestli jsou ty postýlky vhodný i pak na větší mimi, batolata a tak..No každopádně hezky se kochej a vybírej.
Sasulo- u nas jsem tyhle postylky nenasla
a v tech zahranicnich e-schopech zase k nam neposilaji,tak mi asi nezbyva,nez jen koukat
![]()
MYSKA
Ahoj holky, ja si budu volat pro ty vysledky mezi 16:00-17:00. Take jsem napnuta.
Koukam, ze Myska si to zacina ale poradne uzivat:-) To je spravne.
My si ted zase uzivame vyber darku, ktere jsme sami driv chteli. Takze ja vybrala houpaciho kohouta a pritel tatrovku:-) Po par dnech ale vzdycky vedou kastoly, uterky, koste a odpadky:-)
Aladino- drzim mooooc pesticky
![]()
mas pravdu,pekne si toho uzivam i s manzilkem,vymyslime oba…
![]()
![]()
Mám hroznou radost. ![]()
U nás je ještě brzy, ale já od počátku cítím, že to bude princeznička ![]()
Tedy Myško ty jedeš jako ďábel
Uahou, takové supr lóóže. No, v tom by se mi taky lebedilo a co teprve ti naši mimscí, co
Ale ty ceny ti řeknu … no, ale kochat se musíme, to je fakt
![]()
NOGGIE:
Ahooooj. Děkuji moc za gratulace
My ještě nevíme pohlavíčko, ale možná že za dva týdny, už bychom něco vidět mohli. Když on je ten nás mimís nějaký hyperaktivka…strašně se tam mele. Doktorka se docela zapotila, aby vše poměřila, jak se patří ![]()
MOOOOC ti držím palečky na OVU a super tuleníčko (a propos: rovnou bych přikoupila i TT
)
Holčinky, raději rozdělím příspěvek, abych o něj zase nepřišla. Občas mi totiž kolabuje PC. ![]()
VARENKO- dekuju za gratulaci
![]()
Ty postylky jsou nadherne,ale u nas nejsou,nevim zda by se daly objednat nekde ze zahranici pres net???Snazim se neco najit,ale nedari se… ![]()
Holčinky, nejprve se omlouvám za ty překlepy a hrubky v minulém příspěvku
![]()
SASULO:
MOOOOOC ti děkuji za krásné gratulace. To je dobře, že jsi použila Matkétčinu metodu - podívej na ni, jak to fanfárovsky funguje
![]()
Věřím, že úkol BUDE SPLNĚN. ![]()
DARIO:
Máš pravdu. Nechci to přehnat a musím cvičit s mírou. Navíc jsem ještě večer včera pročítala moudré knihy a ženám, které dříve potratily ( myslím v pozdějších týden cca od 7tt) se ani nějaké cvičení moc nedoporučuje, ale zase asi je to individuální, viď…
Ty lázničky ti fakt závidím - docela bych taky někam zamířila
Vzpomínám na tebe ![]()
MARKETO:
Zapomněla jsem ti včera odpovědět - bříško moc velké nemám, ale přesto už jsem nakoupila to tehu oblečeníčko. Sice jsem dnes zase měla své hysterománie, že mi jsou krátké kalhoty, ale pak mě uklidnila paní prodavačka, které jsem volala, že mám ty nejdelší. Alespoň vidíš, že jsem vážně magor
(chudák dítě
).
Hlavně ale to spodní prádlo si nemůžu vynachválit. Fakt je strašně důležitý, aby ty prsa držely pěkně pevně
Nehledě na to, že mám i lepší pocit obecně
. Četla jsem, že od 4.týdne už by mělo bříško růst, tak doufám, že to tak bude.
HOLČINKY, ještě vám musím povědět zážitky z včerejšího 1.tehu-cvíčka - TAMTADADÁ .
Jsem fakt nadšená. Jedná se o hodinku - hlavně protažení, mírňounké posilování partií, které žena potřebuje při porodu a pak po tom (když zdvihá dítě apod). Příjemná hudba, pohoda, fantastická instruktorka. Jen jsem měla nejmenší bříško. No, po pravdě řečeno…při cvičení instuktorka řekla, že mám menší bříško než ona-netehu
![]()
Ale říkám si, že to přijde
![]()
(Myško, jestli bys měla chuť a jestli vůbec můžeš malinko cvičit, co myslíš - zlákám tě
)
Všechny tehulky měly krásná bříška a když jsme se měnily se skupinou, která šla po nás na aerobik, byla jsem pyšná na to, jak skvěle vypadáme = HOHO
.
Oprava:
MARKETO:
moooooooc se omlouvám, pochopitelně jsem myslela: „…od 4.měsíce roste bříško…“
MYSKO:
já o internetu vůůůůbec nic nevím, ale manžílek ten nakupuje IT věci přes net jedna radost. Tak asi to možné je.
![]()
Držím palečky, ať máš úspěch.
Ale řeknu ti, to vaše princátko se bude mít
No, tvůj mužíček je kabrňák - to já pochybuju, že bych toho svého přemluvila i na jenom kochání. Je pověrčivý… aaaž běda
![]()
VARENKO- manzel taky nakupuje z netu z tech zahranicnich e-schopu,ale chtel tu postylku objednat a napsali nam,ze tohle zbozi se k nam neposila..
Rikal,ze se na to jeste mrkne…
MYSKO:
tak to jooo…
To bude mimísek stejný šikula jako tatínek, viď
A co na tu krásnou zprávičku tvůj mužíček - byl s tebou
Musí být asi nadšený, že budete mít chlapečka, viď
A co dcerka - už vybrala jméno pro bratříčka
Myško, ty letíš - 21tt.
![]()