Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
25.11.05 12:36

Holčinky, už funguje nová fotogalerie! Tak šup šup nějaké fotečky! :wink: :D (bříška, UTZ, cokoliv). Koukla jsem na svatební foto od Darie - a mám takový pocit, že už jsem ji, snažilku jednu šikovnou, někde viděla… 8O
Dario , nemáš čistě nááááááhodou nějakou příbuznou/známou v Dětmarovicích u Karviné? :?: :idea: :wink:

NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
1160
25.11.05 12:59

NOGGIE a DARIO:
kde jsou fotečky…holky, vy mě trápíte - oči si můžu vykoukat a ne a ne to najít :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 13:25

MYSKO:
vy jste to tedy se sousedkou rozjely - CHACHA :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 13:40

Varenko- to vis stara klafna :lol: :lol: :lol: Uz jsem doma,ale jeste neco resime s tatuldou…S tou stredou souhlasim..Za chvilicku budu zase tady :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 13:48

MYSKO:
paráda :wink: Můžeme se potkat třeba před Zarou, co ty na to :?:
Tak až to s taťuldou dořešíte :twisted: , koukej pěkně posedět s náma. :wink:
(Mám dneska příšerně ukecanou náladu :oops: :twisted: :lol:
Myslím, že tu brzy začnou varovat před „VETŘELCEM-OTRAPOU“ emimina :! :twisted: :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 14:07

Tak uz jsem tady :lol: Zara je jak byl byvaly Detsky dum?Ja do stredu moc nechodim,vyznam se v okoli Kotvy.. :oops: ale urco to najdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 14:10

MYSKO:
je to na Příkopech a na proti je McDonalds.
P.S: V nejhorším zaboduje pomeranč v ruce :twisted: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
25.11.05 14:13

Ahojda Varenko,
do fotogalerií mrkneš tak, že vlevo na obrazovce ve sloupcích a odkazech (pod nápisem „Hlavní Menu“) klikneš na „Nová Fotogalerie“ a tam jsou oddíly : bříška, ultrazvuky, snažilky, miminka …atd. no a Dariu jsem i s manžílkem našla v sekci „nové snažilky“ už ale nevím, na které stránce - trošku se proklikej, pod každou fotečkou je většinou nějaký komentář. Myšku jsem tam už taky někdy někde zahlédla, ale nepamatuju si kde… :oops:
Delší dobu nefungovala, ale už se to rozjíždí. Taky tam časem hodím nějaké své foto… 8) (až teda pochopím, jak se vkládá :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 14:14

:lol: :lol: :lol: to je dobry :lol: Uz vim kde.A ten pomeranc ma byt velky nebo maly??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 14:25

NOGGIE:
Ahooojky. Děkujuuu, že máš se mnou SVATOU trpělivost. Tak jsem se tam krůček po krůčku dopídila.
Je to ta fotečka: DARIA a JOSEF :?: (Jééžíš, počkej, až k nám Daria přijde - ta bude koukat, kam jsme se dopídily :lol: ).
Jestli jsem se trefila, tak musím říct, že jim to opravdu MOOOOOOOC sluší :D :P .

MYSKO: :twisted: :lol: na tom nezáleží - hlavně aby nebyl zelenej..... ale naopak - pěkně vyzrálounkej :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 14:27

Varenko poslala jsem ti SZ prisla ti?Ja jsem dnes nejaka popletena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 14:58

MYSKO:
Neboj, přišla. Máš tam i odpověď - alespoň doufám, jsem věčný IT popleta 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 15:00

Uz jsem cetla,jsme my to holky sikovny :D :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 15:08

MYSKO:
CHACHA…to jó, to máš pravdu :lol:

Myško, s manžílkem se večer chystáme na tu bundu-Aljašku. :) :lol: Nevíš, kde sehnat nějaký pěkný kousek :?: (Něco abych nevypadala jako eskymácká babička 8O :twisted: :?: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 15:15

Tak v tom ti neporadim,napada me Alpin sport.Ja jsem si ted kupovala bundu pro tlustosky,protoze je ze me pekna koule :lol: :oops: a jelikoz planuju po tehu co nejdrive zhubnout(HA HA ) :lol: ,tak jsem sla k tamanum,protoze jsem opravdu nechtela utracet zbytecne.Ale ty jsi jak proutek s tou velikosti 36,tak na tebe je vyber veliky. :D
Jeste me napadlo Cracer(nevim jestli to pisu spravne)ten je v Kotve,tam jsem jako hubena moc rada nakupovala a 4YOU,tam si nakupuje manzilek,ale maji tam i damske,ten je taky v Kotve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová