Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYSKO:
AHOOOOOOOOOOOOOOOJ......jojojo, takové babské pokecáníčko dělá zázraky
![]()
CHACHA
…no řeknu ti - to není vůbec špatný nápad…a ani nemusí chodit hluboko do kapsy - stačí kyblíček, NO, a je to…
![]()
MYSKO:
![]()
NO, ale Myško uznej, že je to fakt praktický
.....a ani tě nemusí nikam poponášet
![]()
CHACHA…to je idylka, panečku
![]()
Sasulko tu pitomost, že se budu sledovat podle testů jsem přísahám udělala naposled v životě… Jen to stresuje a vůůůůůbec to není spolehlivé! Můj gyndr mi stejně tak trošku vynadal, když jsem mu řekla, že mám nakoupeno ovu testů pro příští pětiletku - prej se mám snad tulit z lásky a když jsme oba při chuti a ne podle kalendáře
(…se mu to mluví, chlapovi jednomu…
)
Varenko , no úplně si představuju Myšku ležící-spící s notebookem na fešáckém stolečku jak v pravidelných intervalech sahá pod lůžko pro kyblíček…
![]()
Hezký večer maminky, skoromaminky a snažilečky!
Noggie
Holky, omlouvam se, ze jsem k vam tak vtrhla, ale mam dotaz. Stalo se vam nektere (vidim, ze tehulek je tu dost), ze byste nemela zadne typicke tehotenske priznaky
Snazilka Zaneta
Zanet- U prvniho tehu bych nevedela vubec,ze jsem v tom…jedinym priznakem bylo,ze jsem nedostala MS.Necitila jsem jsem zadne zmeny,nebylo mi spatne,mohla jsem cokoli…Za to tohle tehu se hlasilo,hned od zacatku
![]()
MYSKA
Ahoj holkyyyy,
kde pak jste se schovaly
Urcite si uzivate 2 Adventni nedelicku
To je fajn ![]()
My jsme konecne domalovali
tak ted to davame pomalu dohromady,ale jde to.Ja se moc neprepinam,tvrdne mi bricho,tak pomaloucku.
Hezky si uzijte vecera
![]()
MYSKA
Ahojky holky,
v sobotu jsme slavili manželovo 30-tiny takže byl celkem náročný víkend,slavilo se u našich(mají rod.dům s garáží,kde se dá řádit),takže celou sobotu přípravy a v neděli zase uklízení.Uf,uf,naštěstí je to už za námi.
Myško-ani nevim jestli ti někdo odpověděl,chtěla jsi recept myslim na vaječňák.Já mam recept na Bejlís,ale je to hodně podobný vaječňáku.Tak kdyby jsi ho chtěla,písni a já ti ho opíšu.
Tak jdu spinkat,dobrou noc kočky
Mysko, diky za odpoved. Docela jsi me potesila. Takze zitra se uvidi, budto MS anebo test
Zanet
Dobre ranko holcinky,
tak tu mame Mikulase
,mala ta nemohla dospat,je z toho vzdy uplne mimo
.Uz jsme ji rekli,ze jsou to masky a ze takhle se uctiva tradice,ale nezabira…Jsem zvedava na vecer.
Kelinko- manzilkovi gratulace ke kulatinam
S tim receptikem budu rada,kdyz mi ho napises,dekuju.
Zanet- drzim pesticky a urcite dej vedet
![]()
MYSKA
VARENKO- kdepak ses nam ztratila na cely vikend?????Urcite sis hezky uzivala,co
Tak to ma byt
Ale uz je pondeli a navic Mikulas,tak pekne hupsky za nama,se podelit o zazitky
![]()
MYSKA
MYŠKO-tady je ten receptík na BEJLÍS
2 Salka vařit 2 hodiny v plechovce
1/2 l mléka na mandlový pudink
1 mandlový pudink
1/2 l Rumu
Uvařit mandlový pudink a smíchat s rumem a Salkem šlehačem,poté nechat 1 den odstát
Kelinko- mnamky
moc dekuju,jsi hodna
Uz mam na nej chut ted..
![]()
MYSKA
Ahoj holky,
zdravím vás při mikulášském pondělku. Dneska jsem byla na kontrole. Mimís už je docela veliký, pěkně se tam vrtěl, bylo to krásné. Akorát mi trohcu zkazilo radost, že tam byl dneska na záskok nějaký jiný doktor a ten mi ani mimíse nezměřil, ani mi nedal fotku
No nic, příště jdu 2.1. Příští týden mi budou brát krev na ty tripl testy, ale myslím, že to bude v pohodě.
Kelinko - to je dobrý, že jste v sobotu slavili manželovy třicetiny
My jsme totiž slavili přítelovy devětadvacetiny ![]()
Zanet - já jsem taky neměla žádné příznaky, dělala jsem si test až týden po vynechání MS a příznaky přišly až tak další týden. Tak hodně štěstí!
Mysko - doufám, že už jsi zdravá!
Ostatní - jakpak se máte?
Marketo- to je dobre,ze jste v poradku gratuluju
a s tou foteckou nebud smutna,ja se posledne na ni tak tesila a dostala jsem za 100kc kus papiru s nejakym neidentifikovatelnym flekem,tak jsem byla jeste nastvana…
Me uz je dobre,o vikendu jsme konecne domalovali a ted uklizim,a docela me to i bavi…
![]()
MYSKA