Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
12.12.05 16:51

Mala dnes prisla ze skoly,ze podala navrh smiru :lol: a holky se usmirily :D :lol: :D Kacenka si pry vzala nejakou dobu na rozmyslenou a pak teda rekla,ze to jeste jednou s nasi Vercou zkusi.....
Holky copak je s tou nasi VARENKOU :?: :?: :?: Naposled se ozvala 5.12.,ze by tak zlobila a odnesl si ji cert s Mikulasem :lol: :?: :lol: Doufam,ze je v poradku :! :! :!

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.12.05 22:44

Myško to je fajn, že to tak dopadlo… :wink: Není nad to, když si to holky vyříkají mezi sebou :lol:

Varenko kdepak jsi? Moc nám tu chybíš… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
13.12.05 17:04

Ahoj holky,
mám spoustu pracovních starostí, ale dneska už to v práci balím, tak jen nakukuju.

Mysko - to je dobře, že si to holky spolu nakonec nějak vyřídily! :D

Jinak - moc vás všechny zdravím. Bohužel teď nemám moc času na přispívání. Taky by mě zajímalo, copak je s naší Varenkou. Snad je vše v pořádku. Třeba je taky zavalená pracovními starostmi, jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.12.05 08:22

Ahojky holcinky,
moc vas vsechny zdravim :! :D :! Nevim,co je s VARENKOU ,psala jsem ji i sms,(az tak jsem byla drza-doufam,ze se nezlobi),ale neozvala se.Doufam,ze je v poradku :! :! :!
Ja se dnes chystam na peceni,to bude dilo…mala se tesi,ze mi bude pomahat,tak ji musim udelat radost :D :lol: Ona vi,ze v peceni znacne pokulhavam :oops: :lol: Uvarim cokoli,ale pect…,no nechame se prekvapit :lol:
Holky,opatrujte se a ozvete se :D :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
14.12.05 13:10

Ahoj holky!
Všechny moc zdravím a přeju pohodový předvánoční čas.
Myško taky jsem se pustila do pečení, zatím se tak nějak daří, dneska bych to chtěla dorazit, protože už mi ta sladká vůně všude v kuchyni leze trošku krkem… :wink: :D
Taky doufám, že je Varenka v pořádku, naposled psala, že se trošku poškorpili s manžílkem, tak doufám, že jsou na nějaké sladce usmiřovací dovolené, kde není signál na mobil ani přípoj na net.

Holčinky, mě se blíží testování tak jsem klasicky nervózní a nemyslím prakticky na nic jiného - nevím, jak to hodit za hlavu, asi bychom museli minimálně vyhořet (ťuk ťuk - neee) aby se mi hlavou honilo něco jiného :wink:

Hezký den všem skoromaminkám a snažilenkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.12.05 14:25

Noggie- drzim pesticky :! :! :! :D :D :D Dej urcite vedet :!
S tou VARENKOU mi to vrta hlavou…ale snad je v poradku :! :! :!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.12.05 07:34

Ahoj všechny moje virtuální kamarádky :wink:

Dnes jsem objevila // jsem trošku mimo, musím to rozdýchat… 8O

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.12.05 08:16

**NOGGIE- obrovska gratulace :! :! :! z celeho srdce ti to preju!!!!!Nadherny darecek od Jeziska :D :D :D :D

MYSKA**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.12.05 08:54

Moc děkuju, Myško.. :lol: :lol: :wink: Dneska toho v práci asi moc neudělám, jsem myšlenkama jinde. Ještě že dneska všichni končíme v 10:00, poslechneme si roční rozbory našeho generálního a upalujeme pařit na firemní večírek…
Myško, můžeš mi poradit, kdy asi se vydat na gyndu? Asi ještě chvíli počkat, ať je vůbec na UTZ něco vidět, že? :wink:

Já to dneska asi nerozchodím… :wink: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.12.05 09:00

Noggie- pokud bude vse v poradku A TO ZE BUDE!!!!,tak staci az kolem 6-7-8 tt,v 6tt uz by mohlo byt videt srdicko,ale taky ne,tak at nejsi zbytecne nervozni.Mam radost s tebou :D ,pekne si uzij firemniho ejchuchu a hlavne davej na sebe pozor :! :D :! :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.12.05 09:24

Noggie, no ty holka jedna, no vlastně mamino jedna :lol: strašně moc gratuluju!!!! Strašně moc gratuluju!!!!

Holčinky, všem vám to strašně mooooc přeju!!!! Jen začínám mít nějak depky, všichni v práci těhu, včera jsem se dozvěděla, že i moje švagrová, se kterou mimochodem vůbec nevycházíme dobře a která má půl roku chlapa, tak že otěhotněla a my zase nic a to už se snažíme tolik let, no strašný, já to včera ořvala, bylo mi to tak líto, ne, nikomu nezávidím, protože vím, že my budeme mít taky super miminko a nebo dokonce dvojčátka, ale nějak se nemůžu dočkat a říkám si, proč zrovna my.. :( Zítra začínám brát Duphaston, předevčírem jsem si koupila Hořčík, vitamín E, Pupalku dvouletou a jím kyselinu listovou, snad to pomůže a taky se nám to podaří, i když nedoufám. Ale teď budeme mít o víkendu plodné dny, tak uvidíme, jestli se to podaří, ale myslím že ne, když přes 3 roky pořád nic, tak proč by zrovna teď že jo.

No Noggi, tak šupšup, házej nám sem info o tobě, jestli už to ví tatínek, jak jsi mu to řekla, jak ti je, jak to všechno prožíváš, i když asi vím jak, to je eufórie viď, strašně ti to přeju!!!! Tak mi taky pošli trochu těhulkovství ať mě nakazíš, teď budu na řadě já :lol: Tak super víkend, krásný den a suprově si to oslavte!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.12.05 11:57

NOGGIE - VELIKANANANANANANÁNSKÁ GRATULACE!!!!

Ještě mám v živé paměti svoje stavy, když jsem objevila 2 proužky :-) Protože jsem nedočkavka, tak jsem testovala 2 dny před očekávanou MS a proužek se mi zobrazil jen slaboulililince, takž jsem se na testík koukala každé 2 vteřiny, jestli nezmizel :lol: No a lozila jsem pořád po netu, co, kdo, jak, kdy a pořád jsem tomu nevěřila. No až nakonec 4 den po očekávané MS a během dne! se mi ukázaly obě čáry tlusťošky, takže jsem s klepajícíma se rukama došla do kanceláře a práce…to bylo to poslední, na co jsem myslela. :? Zato teď to doháním, ach jo :(

Takže jdu makat a Tobě ještě jednou moc a moc gratuluju a z vlastní zkušenosti vím, že moc nemá smysl chodit k doktorovi dřív jak v 7 týdnu, byla jsem v 5 a zbytečně mě vyplašil, protože pořádně není nic vidět, takže samé dohady…a to je lepší žít v klidu a těšit se :)

Takže pa holčiny a všem hlavně hodně zdravíčka a SASULO, Tobe moc drzim palecky a preju Ti, aby se pokus zdaril. To by bylo,aby nebylo. Vis, ze se rika, ze kdyz si neco moc prejeme, splni se to. Mne se to nekolikrat vyplnilo, ale to je zase na dalsi povidani.

Krasny den! :D Šaryk

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.12.05 12:13

Tak ještě čekáme na firemní bus, který nás odveze do Ostravy, tak mám ještě trochu času… :wink:
Holky, moc vám všem děkuju za gratulace, doufám, že se nic zlého nestane. Šašulko , tatínkovi jsem SMSkovala hned ráno, on totiž není žádný romantik, takže kdybych mu koupila botičky a slavnostně mu je předala, tak se asi umlátí smíchy… :evil: Však mi volal, že je moc šťastný a děkuje, že jsem ho ušetřila reklamy na Tchibo (nebo kde to bylo) a nevnucovala mu botky :roll: Zároveň jsem dostala školení o škodlivosti alkoholu a musela přísahat, že na večírku budu u džusu… :lol:
Jinak cítím se všelijak, ráno euforie, teď obavy - pocity jsou smíšené a taky mě přepadá podivný pocit zodpovědnosti. Hormony asi řádí… :roll: :wink:
Už cca 10 dní mě píchalo (bolelo?, tlačilo? - fakt nevím) v podbřišku, nic jiného jsem necítila. Pořád jsem si prohlížela a prohmatávala hrudník, jestli se dějou nějaké změny a nic… :wink: Je to opravdu individuální. Šaši, moc držím palečky na víkend, a PRSK PRSK PRSK PRSK posílám těhu bacily (stejně jako mě před pár měsíci poprskala Myška… :! :! :! :wink:

Ahoj všem, za chvíli jedem…

NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
1160
17.12.05 14:31

Milované HOLČINKYYY

strašně moc a moc se omlouvám. Ale nežli začnu psát, nejprve chci popřát a z celého srdce a se slzičkama, které se mi jako hrachy valí po tváři POGRATULOVAT naší NOGGIE. Je to ten nejkrásnější vánoční dáreček emimina, co říkáte holčinky. :D :D :D :P :D Mám tak obrovskou radost, že se to ani popsat nedá… :cry: :P :D

Holčinky, moc se omlouvám, ale ještě jsem nestihla pročíst do detailíčků všechny vaše příspěvky. ŠÁRYKU , tebe ze srdíčka rozradostněného nad tvým těhu vítám mezi náma. :D :D :wink:

MOOOC mě mrzí, HOLČINKYY, kolik jsem vám přinesla starostí ( MYSKO , moc se ti omlouvám - vše vysvětlím)…
Odskočím, do dalšího příspěvku, aby se mi to nevymazalo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.12.05 14:54

Holčinky, nejprve jsem váhala, jestli vám vůbec napsat, protože jsou vánoce a můj příběh je…zkrátka nehodí se příliš do předvánočního krásného času. Doufám, že vás tím nerozesmutním a hlavně nepokazím vaši náladičku…věřím, že to bude naopak a že si všechny řeknete, kolik radosti (i přes ty starosti :wink: ) v životě každá z vás má. :) Nedalo mi to a přišla jsem mezi vás - každý den jsem na vás vzpomínala a dodávala si sílu vám napsat. Tak se prosím nezlobte :wink: . Předem se vám omlouvám, že to nebude příliš veselé.

Žiju nyní u svých rodičů. Před 14 dny naše spory s manželem se vyhrotily natolik, že jsem musela v noci odjet a tady zůstat. Došlo na psychické týrání, proti kterému jsem se já už před měsíci stala imunní, ale bohužel si tentokrát vzal do pusy naše miminko = že se narodí nemocné, že budu špatná matka, že bych ho vůbec neměla mít a hlavně že se postará o to, abych se ho po porodu ani nedotkla a nikdy ho už neviděla…atd. atd. Pak došlo na mírné fyzické ohrožení a tak už nešlo o mě, ale o bezpečí toho mého chudáčka, co mám (doufám, že v pořádku) v bříšku.
Nyní bohužel se snažím zajistit minimálně finační stránku. Nepsala jsem vám, že jsem manželova zaměstnankyně, ale bohužel jsem zůstala téměř bez koruny (a to doslova).

Nechci psát o všech detailech - pochopitelně i já nesu veliký díl své viny na našem krachu (však jsem vám o tom už psala - strašně mě to trápilo), ale vždy jsem si říkala, že šlo o nás dva a pokud si dokážeme odpustit, stále můžeme vše napravit. Bohužel toto už bylo maximum, které jsem nemohla unést.

Takže to byl důvod, proč jsem vám na tak dlouho utekla…tak se prosím nezlobte.
Je hodně věcí, myšlenek…ale nechci vás tím zatěžovat. Už tak je pro mě těžké vám takové smutné věci psát. Věřte mi.

MYSKO , strašně se omlouvám, mobil, na který jsi mi posílala sms byl zřejmě ten oskarový, ale bohužel, ten mi muž vzal.. Používej ten eurotelový. Moc mě to mrzí, kolik jsi měla kvůli mě starostí a do toho ještě tvá dcerka - mám radost, že už se to trošku zlepšilo. Doufám, že i ten eurotelový budu moci v budoucnu používat (platí ho muž a je na jeho jméno, takže pokud bych ti nepsala, už ho nemám).
P.S. Stokrát jsem ti chtěla napsat, ale neměla jsem odvahu přidělávat ti takové starosti. Nezlob se prosím. :wink:

Stále jsem vinila sebe a věřila, že to bude dobré. Nevím, jak tohle všechno dopadne - nekomunikujeme.
Hodně věcí jsem pokazila, způsobila, ale…nevím, myslím, že věci, které jsem slyšela a které se posledně staly se už nedají vrátit.

HOLČINKYYY, i přesto přese všechno z plných svých sil, chci a MUSÍM říci:
VYDRŽAŤ.
Stále si říkám, že by mohlo být hůř a mám z toho i strach, ale NESMÍM NESMÍM A stokrát NESMÍM mít z ničeho strach.
MOC a MOC na vás myslím a i když se vlastně neznáme, moc pro mě všechny znamenáte.
Přeji vám překrásný předvánoční čas - prožívejte ho s tou největší láskou a pohodou. Myslím na vás každý den. Ať vám/nám hvězdička svítí a až se ukáže ta úplně první s štědrovečerní čas…budeme si všechny něco přát, platí :?: :wink:
NEBOJTE, já se nevzdávám - NESMÍM NESMÍM. VYDRŽAŤ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová