Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
19.12.05 17:51

mysko koukám,že jsi z Prahy 8O ..kde úpřesně bydlíš???Já na barrandově Kdo je tady ještě z Prahy?Já tu moc lidí neznám já jsem se sem přivdala :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.12.05 19:07

Ahoj holcinky
jdu vas vsechny v rychlosti pozdravit :D ,manzel mel jeste dnes dovcu,pul dne jsme prolitali po nakupech.. :? :lol: a stejne jsme krome knizky a cepice nic nekoupili :lol: :lol: :lol: A odpoledne jsme se vsichni zapojili do uklidu a ruznych dodelavek.. :roll: :? Uz nemuzu…ale musim jeste pect.Zitra ale budu mit snad vic casu,urcite. :D Ten UTZ, je to zazitek,ale jak jsem psala holkam v Dubnatech,zdalo se mi,ze jemaly nejaky deformovany..Tak jsem z toho byla spis vystrasena,ale uz me to preslo :)
HAIDULE- taky nepochazim z Prahy,pristehovali jsme se.Bydlime na Proseku.

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
20.12.05 14:08

Ahoj HOLČINKYYY

mooc jsem se na vás těšila - je mi s váma mooc dobře :wink: .

Děkuju vám všem za příspěvečky. Děkuju za vaše příběhy a povzbuzení - ono opravdu pomáhá, když si uvědomím, že každý to má nebo měl v životě těžké a třeba daleko těžší než já sama.

Včera jsem měla takový radostný den. Výsledky testu, UTZ a pak se mi ozval m. - byl milý, vstřícný, hodný. Strašně mě to potěšilo, ale k večeru už jsem byla zase smutná, protože nevěřím, že je ten náhlý obrat jen kvůli tomu, abychom se k sobě třeba někdy vrátili. Myslím, že důvodem je klidnější cesta k rozvodu nebo strach, že bych mohla podniknout nějaké soudní kroky. Nevím…
Dnes je mi trošičku těžko - ptám se sebe…proč tu musím být a zůstat, proč nepřijede, kde bude na vánoce (no, myslím, že tuším kde…a hlavně asi s kým..) - proč dnes nezavolá, proč je to všechno TAKHLE… :cry:
Obávám se, že pravda je taková, že o nás opravdu nestojí a nikdy zřejmě nestál..... ALE FUJ FUJ , nezlobte se - to jsou jen hloupé nářky jedné ustrašené Varenky (pryč s tím, no nééé :twisted: :wink: ).

Holčinky, dneska jsem byla u zubaře :! :! (Nebudu psát po kolika letech :! :oops: :? ). Normálnímu člověku by už dávno vypadaly bez řádné péče, no a my s mimís máme zuby jako diamanty :twisted: :lol: :lol: Tak se mi fakt ulevilo… :P
Taky jsem si dneska objednala prádýlko z mého milovaného Tveretu pod stromeček. (Trošinku na mě dnes doléhá nezvyklost bydleníčka na venkově, ale mohlo by být hůř a tak se s tím musím poprat). Bylo to tak příjemné a i nostalgické. Paní mě tam všechny znají a tak na mě dýchly staré „dobré i špatné“ časy… :cry: :) :wink:

Holčinečky.....moc vás všechny zdravím. Přeji vám, ať vás dnes všeeechno na světě těší a hlavně - vy skorotehulinky (HAIDULE - to platí obzvlášť pro tebe :twisted: :P ), ať už brzy uvidíte vytoužené //.

Vaše Varenka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.12.05 05:09

varenko no já už se nemůžu dočkat!!Doufám,že se mimísko projeví na testu akorát 24.12.,to by byl ten nej nej dárek :D
Mám kamarádku v šumperku,která se akorát rozvedla.Chodila s klukem strašně dlouho a najednou i přes HA zjistila v 5tt že je těhotná.On ji utěšoval a sliboval,že to takhle hcce,že se o ty dva postará…Jo,houby,vzali se a on si pak našel milenku a od rodiny odešel.Ona si myslela že asi dělá něco špatně tak se snažila manželství zachránit(erotické prádélko atd)..Bohužel to nezachránila.Potom dokonce zjistila že on si ji vodilk sobě domu a milence tvrdil,že se hcudák musí starat o to dítě,že jeho manželka je neschopná(prostě jí hrál na city)..což mojí kamarádce dost hlo žlučí.Jak jsem řekla,je rozvedená a je opravdu šťastná,když vyloučíme smutek kvůli lásce k manželovi,ale na druhou stranu on ji neustále buzeroval a přitom nehnul brvou..Teď si našla nového kluka,je strašně moc fajn,ba naopak,je moc super a ona sama je moc šťastná,protože jí údajně dává to,co její manžel nebyl schopen(cit,lásku,něhu,starostlivost o ni,zájem o ni..).Sice po špatné zkušenosti tvrdí,že se přesto už vdávat nechce,ale kdo ví.
Takže Varenuško nevěš hlavu a mysli na budoucnost,ono to bude fajn a my ti k tomu pomůžeme :wink:
Já teď tak přemýšlím nad tím,jak jsem schopná radit a přitom se sama trápím…Snad to bude časem dobré,což věřím že určitě ano,miminko by nám mělo přinést jiskru do našeho života… :roll:
Ty se každopádně drž!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
21.12.05 09:58

Ahojky všem těhulkám i čekatelkám a prostě všem :) .
Jsem tady přihlášená poprvé, ale čtu si vás už pár dní. Mám takový problémek a doufám, že by mi některá z vás mohla poradit. V sobotu jsem měla dostat M, max v neděli, ale teď je středa a pořád nic :?: .M mám jinak pravidelnou, vždy se dostavila o víkendu a jen jednou v pondělí a to už jsem byla pořádně nevózní. Včera jsem si dělala těhotenský test Best - 2 a byl negativní, ale pořád jsem to nedostala. Sice jsem měla malinkaté „špinění“ :oops: , ale to se M nedá nazvat. Teď nevím, co mám dělat, jestli si udělat test znova třeba zítra nebo co? Budu vám moc vděčná za vaše rady a názory. Moc děkuju. :wink: Maartik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 10:04

Ahoj Maartiku :wink:
Určitě si test udělej zítra nebo pozítří, mohla jsi otěhotnět později a hladina HCG ještě není dost vysoká, aby se projevila na testu. Mooooc držíme palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
21.12.05 10:27

Díky Noggie :)
Pro nás by obě varianty měly něco do sebe. S přítelem chystáme svatbu na červenec a já dělám na konci května státnice na Bc. Kdybych byla těhotná, tak bych asi měla hodně stresů kvůli škole a museli bychom posouvat svatbu. Ale zase kdybych byla těhu, aspoň by se vyřešily ty naše věčné diskuze, kdy mimi mít. Jestli po svatbě, během školy nebo po škole. Já chci totiž ještě dva roky dálkově pokračovat ve studiu na Ing. A přítel se na mimčo taky moc těší, takže tady taky není problém…
Obě možnosti by tedy byly dobré, navíc já děti miluju, a když jsem před týdnem viděla 6 měsíční dítě známé, chtěla jsem si ho vzít domů. :D Teď bych ale hlavně chtěla s jistotou vědět, jak na tom jsem, abych na sebe případně dávala pozor a stihli jsme zajistit dřívější termín svatby atd. Zajímavé je, že co si vás tu čtu, mám snad všechny těhotenské příznaky, co jsem tu našla :) Dokonce mě dneska začalo píchat v tom podbřišku :lol: Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.12.05 12:27

Ahoj holky.
MOOOOC vás všechny zdravím!!!

Pár dnů jsem se tady neukázala (už mi z té práce praskne hlava :? ) no a najednou tolik novinek! Tak popořadě:
Noggie - MOOOOC GRATULUJI!!!! Je to super super super :D :D Mimochodem jsem zvědavec, tak se chci zeptat - ty sis taky napsala ten papírek s přáním, jak jsem to tady jednou radila Darii? Jestli jo, tak mám radost dvojnásobnou, protože to je ověření, že moje metoda funguje :D :D Jestli tvůj dr.příští týden ordinuje, tak už by mohl něco vidět na UTZ, ale když tak počkej do nového roku. To vypadá na Srpnové miminko, že? Budeme spolu chodit s kočárkem :D (i když teda nevím, z které části Moravskoslezského kraje jsi - já z Havířova).

Varenko - Musím říct, že mě trochu zarazila tvoje situace. Opravdu to není jednoduché. Nicméně do vašeho vztahu nevidím, ani vás neznám, takže ti asi nic moc neporadím. Tuším, že jste asi s manželem oba pěkní cholerici. A ti jednají s horkou hlavou a často potom litují. Možná byste si měli s manželem sednout a promluvit a nečekat na to, až ten druhý zavolá. Slíbili jste si přece, že spolu budete v dobrém i ve zlém . No a teď je období toho zlého, ale zase bude lépe. Možná. A možná ne. Ale promluvit byste si měli, nebo třeba zajít do manželské poradny. Přece se jen tak nevzdáte. Kromě toho budete mít společné dítě… Otázkou je, jestli by manžel do poradny šel, jestli si myslíš, že to bude mít cenu, jestli to byla krátkodobá záležitost, nebo se to táhne už roky… To už si asi musíš promyslet sama. Ale je to těžká situace a řešením ovlivníš život svůj i svého dítěte.

Maartik - Pokud jsi těhotná, tak školu neřeš - dítě se nenarodí dřív, než koncem srpna, takže nevidím důvod, proč bys v květnu nemohla dělat státnice. Já jsem měla dělat státnice 8.6., no ale 1.6. se narodí naše miminko, takže škola odložena na neurčito. Ale stojí to za to! :D

Ostatní holky - moc vás zdravím. Zase musím letět zpátky pracovat. Tak se mějte.

Jo a Varenko! Tak už nás nenapínej a řekni, co to je! Já se to dozvím za dva týdny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 12:31

:lol: :lol: :lol: jsi stejná jako já… taky jsem tady hltala každý příspěvek a měla syndromy každý měsíc… :wink: Na mimi nejsi podle mě připravená nikdy, vždycky tě to tak trochu zaskočí, ale myslím, že když podvědomě po miminku toužíš, tak se během pár dnů se vším smíříš a začneš se šíleně těšit. Já jsem našla pozitivní test minulý týden a ten první den jsem byla strašně zmatená, honily se mi hlavou myšlenky o zodpovědnosti, neodvolatelnosti toho co se stalo atd… Dneska jsem strašně pyšná na to, že (doufám!!!!) dám život novému človíčku a těším se jak blázen… :wink:
Pokud máš možnost, zkus si koupit test Clear Blue, je dost drahý (asi 120 Kč) ale měla by to být absolutní špička na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 12:35

Markétko , díky za gratulace! :wink: Papírek jsem si nakonec nenapsala, ale každé ráno jsem intenzivně myslela na to, že to chci do vánoc . Pak na prohlídce mi můj gyndr řekl, že konečně objevil folikul, takže jsem jenom řekla manžílkovi „ukaž co umíš“ :lol: no a ten můj chlap se FAKT hecnul… :lol:
Pokud vše půjde dobře (MUSÍ !!!!!) tak to bude srpňátko…
Jinak já jsem z Dětmarovic - jestli tušíš - u Karviné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
21.12.05 12:36

Noggie a kolikátý den po vynechání MS byl tvůj tes pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 12:43

Já jsem nevydržela a udělala si ho 2 dny před očekávanou MS. Měli jsme ten den firemní večírek, tak jsem chtěla vědět na čem jsem. Byl to 31 den cyklu, mám totiž cykly tak 33 dní a více (ovu dle Dr. a ovulačních testů byla 18 den). Koupila jsem si citlivý test, tak to asi stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.12.05 12:52

Noggie - mám za tebe velkou radost :D Kde jsou Dětmarovice, vím, tak se koncem léta sejdem s kočárkama někde na půli cesty, třeba v Orlové :D
Mimochodem bavili jste se tu o 3D ultrazvuku, že nevíš, jestli na Ostravsku je - no, můj doktor ho má v ordinaci. Objednávají se k němu ženy z celého kraje, tak ti pak dám třeba číslo. Chodí se tam tak kolem 17tt. Já na to ale nejdu, ty miminka na 3d UTZ mi připadají jako marťánci :D Přijde mi to takové divné. Radši si počkám, až ho uvidím na vlastní oči.

Maartik - Já jsem testovala týden po vynechání MS a obě čárky byly pěkně zřetelné. Je možné, že když testuješ třeba v den předpokládané MS, tak nic, ani třeba dva tři dny poté. Kromě toho můžeš mít nepravidelný cyklus, třeba co 32dnů, takže pak testuj třeba až 35 den. Na fertilityfriend.com doporučují testovat 18 den po ovulaci.
Držím ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.12.05 16:36

maartik Ahojky! Uvidíš,test si uděláš později :wink: Alespoň jak píšeš,že byste miminko chtěli,horší by bylo,pokud byste ho nechtěli a studovat,navíc dálkově,se dá i s miminkem.U nás na střední kdysi studovala jedna holka denní i s miminkem a zvládla to.No,vidíš,ty máš starosti že se nedostavila MS a já mám zase starosti,zda budu mít //,je to legrační :lol: Každopádně ať to dopadne jakkoli,přeji ti(vám)abyste byli šťastní.

• Citovat
  • Upravit
764
21.12.05 16:37

jéé,ten anonym jsem byla já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová