Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Varenko já mám takovou radost, že se u vás blýská na lepší časy…
Pěkně se s taťuldou domluvte, pusinku na usmířenou a těšte se společně na vaši holčičku… ![]()
Markétko ať se svatba vyvede, já se vdávala 4.10.2003 právě na desáté výročí naší první schůzky (jééje teď si nemyslete, že jsem tak strašně stará
Já toho mého milovaného chlapa potkala v patnácti
)
Přeju krásné počasí a ať všechno klapne!
Potvůrko vítej mezi námi, všechny jsme tady začínaly jako snažilky a postupně se z nás klubou těhulky
![]()
Noggie,děkuji moc…
Jinak moc přeji,aby se ta svatba povedla.Já takovou zkušenost nemám,naše byla dost nevyvedená.A teď už jsem rozvedená,bohužel,nebo bohudík?
Koukala jsem na některé vaše příspěvky…Moc všem přeji,aby těhu proběhlo v poklidu a spokojenosti,to je asi nejdůležitější…
Vše se odráží na mimi,myslete na to…
MYSKO:
Máš pravdu
Neboj..jsem věčně nespokojená fňulka, ale chci se hooodně změnit a díky vám a TOBĚ mám velikou víru, že to dokážu ![]()
Vidíš to…Zrovna včera se mě m. ptal, kde bych chtěla rodit…Tak to promyslíme - kvůli té registraci.
NOGGIE:
Jsi zlatíčko - DĚKUJU - za nás tři ![]()
Hodně na tebe vzpomínám a myslím
Jak se cítíš
Psala jsi myslím, že už přece jen nějaké nevolnůstky a únavu pocituješ, vid
Ale těš se na 2. trimestřík - to je Redbul hadr - opravdu
![]()
POTVURKO:
Vítej mezi náma
MOCMOC jsme rády, že jsi mezi nás zavítala a přejeme ti, aby už BRZY byly //.
Máš krásný metřík ![]()
P.S. Máš pravdu, musíme být v pohodě. Ale nestraš…Konkrétně naše princeznička by z nás dvou-rodičů musela mít hlavinku jako šíšu. Musím věřit, že bude optimistka - po tetách emiminkách
![]()
Haidule poslala jsem ti SZ, ale mám je jaksi pořád uložené v „nedoručených“. Došly ti?
VARENKO- mrkni tady,takhle to vypada v tom Podoli:
Na www.porodnice.cz jsou vsechny prazske porodnice.
MYSKO:
děkuju.
To vypadá jak v pětihvězdičkovém hotýlku, co
![]()
My jsme náhodou natrefili na Krč. Ale vše teď bude záležet na tom, kde budeme bydlet - víš, abysme pak nejezdili přes celou Prahu. Ale možná to ani není důležité nebo je? No, budu muset nad tím řádně hloubat.
Jeee to bude super,ze budete v Praze
Doufam,ze ne na opanem konci
at to nemame daleko ![]()
MYSKO:
přemýšlíme o „hnízdečku-Od Nuly“
Ale nebudu předbíhat. Však víš… ![]()
V telce je pěkná nudizna, co říkáš
![]()
Varenko, s ničím si hlavu nelam, až se ti bude chtít trochu si zapsat, tak se ozvi, jinak přeji jen štěstí, ale to ty moooc dobře víš, myslím to opravdu upřímně
a ze srdce
Máš teď jiné starosti a víš jak…
No a ostatním? Je tu na blízku jedna svatbička, tak všechno nejj a suprovoučkou svatební nooc
A ostatním? No suprový krásný kulaťoučký bříška a super broučky v nich, co jiného si přát? Myslím, že to je to nejdůležitější. Užijte si krásný večer a brzký víkend ![]()
V telce neni vubec nic!!!!Taky premyslim,co budu delat,spat se mi nechce(coz je divne…
)pujdu do sprchy a pak hupsnem s tatkou na clovece nezlob se
,hrajeme ho na PC uz 4 dny,vzdy vecer a je to docela legrace…
![]()
MYSKO:
CHACHA…a já už viděla tu partičku v barvách
Tak si to člobrdíčkové náááramně užijte
![]()
MARTINKO:
Zlatíčko-mamulko AHOOOOOOJ
MOOOC ráda tě tu zase vidím. Strašně ti moc děkuji - my obě (tři) ![]()
Máš překrásný metřík - klobouk dolů
To budu po narození naší princezny k tobě chodit pro IT rady-ať se taky vytáhneme
![]()
Přeji tobě i Patrískovi v novém roce co nejvíce rodinného teplíčka, lásky, zdravíčka a štěstí.
A brzy zase přijď mezi nás ![]()
papapapa