Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
5.1.06 19:30

Varenko já mám takovou radost, že se u vás blýská na lepší časy… :! :lol: Pěkně se s taťuldou domluvte, pusinku na usmířenou a těšte se společně na vaši holčičku… :wink:
Markétko ať se svatba vyvede, já se vdávala 4.10.2003 právě na desáté výročí naší první schůzky (jééje teď si nemyslete, že jsem tak strašně stará :lol: Já toho mého milovaného chlapa potkala v patnácti 8) )
Přeju krásné počasí a ať všechno klapne!

Potvůrko vítej mezi námi, všechny jsme tady začínaly jako snažilky a postupně se z nás klubou těhulky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.1.06 19:33

Noggie,děkuji moc…

Jinak moc přeji,aby se ta svatba povedla.Já takovou zkušenost nemám,naše byla dost nevyvedená.A teď už jsem rozvedená,bohužel,nebo bohudík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.1.06 19:35

POTVURKO- vitej mezi nas :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.1.06 19:39

myško,ahoj a děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.1.06 19:42

Koukala jsem na některé vaše příspěvky…Moc všem přeji,aby těhu proběhlo v poklidu a spokojenosti,to je asi nejdůležitější…
Vše se odráží na mimi,myslete na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 19:57

MYSKO:
Máš pravdu :wink: Neboj..jsem věčně nespokojená fňulka, ale chci se hooodně změnit a díky vám a TOBĚ mám velikou víru, že to dokážu :D
Vidíš to…Zrovna včera se mě m. ptal, kde bych chtěla rodit…Tak to promyslíme - kvůli té registraci.

NOGGIE:
Jsi zlatíčko - DĚKUJU - za nás tři :D
Hodně na tebe vzpomínám a myslím :P Jak se cítíš :?: Psala jsi myslím, že už přece jen nějaké nevolnůstky a únavu pocituješ, vid :?: Ale těš se na 2. trimestřík - to je Redbul hadr - opravdu :D :lol: :wink:

POTVURKO:
Vítej mezi náma :D :D MOCMOC jsme rády, že jsi mezi nás zavítala a přejeme ti, aby už BRZY byly //.
Máš krásný metřík :D
P.S. Máš pravdu, musíme být v pohodě. Ale nestraš…Konkrétně naše princeznička by z nás dvou-rodičů musela mít hlavinku jako šíšu. Musím věřit, že bude optimistka - po tetách emiminkách :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.1.06 20:10

Haidule poslala jsem ti SZ, ale mám je jaksi pořád uložené v „nedoručených“. Došly ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.1.06 20:16

VARENKO- mrkni tady,takhle to vypada v tom Podoli:

http://www.upmd.cz/?…

Na www.porodnice.cz jsou vsechny prazske porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 20:22

MYSKO:
děkuju. :wink: To vypadá jak v pětihvězdičkovém hotýlku, co :?: :! :twisted:
My jsme náhodou natrefili na Krč. Ale vše teď bude záležet na tom, kde budeme bydlet - víš, abysme pak nejezdili přes celou Prahu. Ale možná to ani není důležité nebo je? No, budu muset nad tím řádně hloubat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.1.06 20:25

Jeee to bude super,ze budete v Praze :lol: Doufam,ze ne na opanem konci :lol: :lol: :lol: at to nemame daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 20:35

MYSKO:
přemýšlíme o „hnízdečku-Od Nuly“ :D :D :D :D :D Ale nebudu předbíhat. Však víš… :wink:
V telce je pěkná nudizna, co říkáš :evil: :?: :! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.06 20:38

Varenko, s ničím si hlavu nelam, až se ti bude chtít trochu si zapsat, tak se ozvi, jinak přeji jen štěstí, ale to ty moooc dobře víš, myslím to opravdu upřímně :lol: a ze srdce :wink: Máš teď jiné starosti a víš jak…

No a ostatním? Je tu na blízku jedna svatbička, tak všechno nejj a suprovoučkou svatební nooc :P A ostatním? No suprový krásný kulaťoučký bříška a super broučky v nich, co jiného si přát? Myslím, že to je to nejdůležitější. Užijte si krásný večer a brzký víkend :wink:

• Citovat
  • Upravit
1337
5.1.06 20:38

V telce neni vubec nic!!!!Taky premyslim,co budu delat,spat se mi nechce(coz je divne… :lol: :lol: )pujdu do sprchy a pak hupsnem s tatkou na clovece nezlob se :lol: ,hrajeme ho na PC uz 4 dny,vzdy vecer a je to docela legrace… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 21:01

MYSKO:
CHACHA…a já už viděla tu partičku v barvách :lol: :lol: :lol: :lol: Tak si to člobrdíčkové náááramně užijte :wink: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 21:07

MARTINKO:
Zlatíčko-mamulko AHOOOOOOJ :D :D :D MOOOC ráda tě tu zase vidím. Strašně ti moc děkuji - my obě (tři) :P
Máš překrásný metřík - klobouk dolů :P :D To budu po narození naší princezny k tobě chodit pro IT rady-ať se taky vytáhneme :lol: :lol: :lol: :wink:

Přeji tobě i Patrískovi v novém roce co nejvíce rodinného teplíčka, lásky, zdravíčka a štěstí.
A brzy zase přijď mezi nás :D
papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová