Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
9.1.06 17:31

POTVURKO:
Ahoooooj-jak se máš a co je u tebe nového :?: Koukám, že už se ti to měřítečko krásně chýlí, viď :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.1.06 18:16

VARENKO- no krasne jsme si to vysperkovali :lol: :D
Ja jsem ted byla s manzelem na urade,resit nejakou zalezitost a jsem tak nasr…,ze se musim prvne uklidnit :evil: Ti urednici me dozenou jednou k silenstvi :evil: :evil: :evil:
Dam si papanicko a snad me to uklidni a dam si dnes dvojitou vecu a hotovo :! :lol: :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
9.1.06 18:55

Ahoj holky! :lol:
U nás na Moravě je pravá Sibiř, dneska jsem musela hodit své autíčko k mamce na baráček, má vnitřní vytápěnou garáž. Včera jsem se už prostě do mého milého vozítka nedostala, kompletně mi zamrzly všechny zámky a rozmrazovač se u nás jaksi nevyskytuje. Lezla jsem kufrem :roll:

Varenko ty máš vymyšleno krááásnéé jméno :wink: Sašenka se mi moc líbí :! I od Myšky Martínek je supr, u nás v rodině už jich ale pár máme, tak se asi nedostane do užšího výběrového kola :lol: :lol: :lol:

Zanet docela ti tu Floridu závidím, fakt! :wink:

Šašulko, Haidule, Markétko a ostatní přijďte na kus řeči! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.1.06 19:16

MYSKO:
S tou véčou jsme na tom dneska stejně :lol: :lol: (a ani jsem k tomu nepotřebovala české úřednice :twisted: :lol: :lol: )
A propos: co jsi si dala dobrounkého :?:
To chce to dnešní odpoledne s taťuldou nějak suprácky oslavit - co takhle partička člobrda :?: :! :lol: :lol:

NOGGIE:
CHACHA.....holka, ty toho vašeho mrňouska tedy navádíš k věcem…lezt kufrem do vozítka :! :twisted: :lol: :lol: :lol: Odpusť mi mou škodolibost - to bude hormónama :lol: :lol: :lol:

Holčinky, já si právě dávám kafíčko s mlíčkem…nějak jsem klimbala a kamarádka mě chce kolem osmé vytáhnou na tehu-prochajdu…tak se musím dát do kupy. UAAAAHHH 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.1.06 21:34

Tak jsem se nadlabla… :oops: :lol: prvni chod bylo kuratko s bramborovou kasi(nestihla jsem ho snist k obedu :lol: ) a pak jsme si s malou daly sladke testoviny s oriskama,maselkem a cukrem.. :lol: :lol: :oops: :lol: juuu to jsme si dali do nosu…
S tatkou jsme si dnes nedali particku clovece nezlob se,ale tulinkovaci lekci :lol: :D :lol:
Tak novou matraci,To si budes Varenko pekne hajat :D a mala slecinka v brisku taky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
9.1.06 21:58

No holky, tady se to teda blyska :D Nestacim se divit, pokazde kdyz sem prijdu, tak pribude neco noveho. Nejdriv od Varenky „Majove mimi“ a ted uz Alexandra. To je supr. To jmeno se mi taky libi, ale mozna jeste vic kratsi Alex. Varenko, ja chci taky holcicku!!! :-)
Tady uz je zase krasne, posilam vam trosku slunicka a tepla. Ted ve ctyri odpoledne mame takovych 25 stupnu. Rano je ale vzdycky pekna kosa :?

Potvurko, dobry den. :-)

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.1.06 10:17

KRÁSNÉ SLUNÍČKOVÉ RÁNÍČKO

Mé milé holčinkyyy, moc vás zdravím…právě se snažím probudit…sice jsem byla JIŽ u svého zubárka - bělí mi fešák zoubky, abych je do porodu měla jako perličky :-) .

MYSKO:
Krásné ránko i tobě, mamulko :twisted: :D
Tak jste si daly ňaminku, vid :wink: Jééééé, ale jak nám se hajalo - v nebíčku na obláčkách se nespí lépe :P - jsem si jistá… :twisted: Málem jsem nevstala :lol: :twisted:
Co budeš dneska dělati, Myško :?: :D Já teď skočím do městečka, pak návštěvička, obídek, nějaká práce…a pak to roztočím - nějaký tehu-mejdánek :?: :?: :twisted:

ZANET:
Hoooolka, vždyť ty si za vodou 8) :lol: - víš, kolik dnes u nás máme :?: :?: Skoro -20 :! 8O :lol: Jůůůů, a napiš nám jestli se čachtáš v oušnu, ju :wink: :lol: :lol:
Nebooooooj, už brzyyy se určitě dočkáš - prosím tě, v takovém klimatu se musí ploditi mimísci jedna radost, no néé :?: To mi nevymluvíš :wink: :lol: :lol: Krásný den i tobě … počkej, teď musí být u vás tma tmoucí, nemám pravdu :?: :twisted: :lol: (Dyk furt říkám, že ti Amíci jsou nějaký vopožděný :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: :twisted: …néééboooj, to já jen tak, že je takové pěkné sluníčko, víš :wink: :D )

NOGGIE:
MOOOOOOOC tě zdravím. Já hlava děravá jsem včera zaklapla PC a pak jsem si vzpomněla, že jsem se tě chtěla zeptat, jestli už také máte vybraná jména :wink: Tak napiš..určitě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
10.1.06 10:42

VARENKO-ty jsi ciperka :D Ja jsem dnes rano nemusela k male vstavat,nachystala si vse sama,snidani i svacinu,je to moje sikulka :D :D :D A tatka ji odvezl do skoly,tak jsem vstala az v 8h,dala jsem si snidani a klafala jsem hodku s mamkou.Ted ma T-mobile nejakou akci,ze plati za hodinu 11kc,tak jsme aspon poradne poklabosily :lol: :lol: :lol:
Ted se premlouvam k uklidu :? a nejak mi to nejde :roll: Ale musim,vcera jsme neudelali mycku,byli jsme tak lini,ze jsme to nadobi do ni ani nedali :oops: :oops: :oops: ,a potrebuju vyprat a uklidit a protridit male skrin.Doufam,ze se donutim ke vsemu :lol: :lol: Vecer ma prijet znamy od nas z Moravy,tak jsme si rikali,ze bychom mohli zajit na kafco.
Z tebe bude koooca,zoubky jak bile, jak perlicky :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.1.06 10:49

MYSKO:
No, koukám, že máš doma opravdová zlatíčka :D :P :D
S tím úklidem tě úúplně chápu - to přemáhání mi vždycky zabere nejvíce času :oops: :lol:
Tak to budete mít prímový večer (i když to včerejší tuleníčko nemuselo být taky vůůůůůbec špatné, co :?: :oops: :lol: :wink: )
Já jsem si teď dala výborný jogurtek a pustím se trochu do práce na PC, ať jen nezahálím. :?
No uvidíme…žel mám zoubky dost křivé :oops: :oops: :evil: , ale za to zdravé…HOHOHO Jen když jsem přišla od zubaře, přišly mi míň bílé než předtím…tak doufám, že je to jen počáteční efekt :twisted: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
10.1.06 10:56

VARENKO- vecer byl skvely… :D ikdyz bylo jen tulenicko,bez sexu,(me to pres to bricho totiz nejde,a je mi to srasne k smichu… :oops: :lol: :oops: )ale bylo to mooooc hezky.
Na zoubky se musis divat za svetla,ne se zatazenyma zaluzkama :lol: :lol: :lol: :lol: ,pak zjistis,ze jsou jak padly snih :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.1.06 12:49

ahoj holky!!
tak jsem tady na chviličku hodit nějaký ten příspěvek :D Manžečl šel zrovna kouřit tak mě sem pustil ale až se vrátí tak mě zasejc vyhodí :( Už abysme měli PC doma..
zanet asi mě to nemyslí ale co jsi myslela tím kolikátý DC???
noggie ahoja!!Moc moc děkuju,už to dorazilo!!!!Já jsem se ptala v lékárně a tam mi řekli že mají pouze asi 6bal za 400kc :roll: Tak jsem moc ráda za ty tvé příspěvky!!Doufám že tentokrát to vyjde,měřím si i baz.teplotu ale bude odhadovka protože poslední menzes jsem měla až 34.den.což se mi nikdy nestalo tak nevím kdy mám odhadnout tu ovulaci,mršku jednu :?: :?: Ale snad to zvládnem… 8) Jinak všechny moc zdravím a omlouvám se že tu teď moc nejsem ale doufám že se to už brzy změní!!

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
10.1.06 13:19

Haidule- taky te zdravim a uvidis ono to vyjde,budu drzet pesticky :! :D :!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.1.06 18:36

Ahoj holky, Varenko, ty mas dnes obzvlast dobrou naladu, to je dobre. A ja vlastne taky. Uz je tady zase hezky teplo - 21 stupnu - pohoda. Ale na koupani to pro nas „Floridany“ neni. My se v zime nekoupeme :D :roll: :roll: :D Ja vim, klima by melo byt vyborne pro vyrobu deti, ale to by manzel nesmel tak moc pracovat, ale to se snad letos zlepsi. Uz je na case.
Dnes budu hlidat male dite, 1,5 roku, tak se tesim. Treba se na me nejake miminkovske bacily prilepi. :-)
 Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.1.06 18:38

Haidule, promin, myslela jsem kolikaty den cyklu (DC) jsi? Ja sesty, teplota klesa, ale jeste je brzo… Ale trenovat bysme meli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.1.06 19:13

MYSKO: CHACHAAAA :lol: :lol: :lol: to jsi mě zase rozesmála, jak s mými :-) tak i tím vaším tehu-tuleníčkem :lol: :lol: :lol: :D Na druhou stranu, kdybych ti měla povídat já…myslím, že v řádu jeptišek bych se stala Generálem :evil: :cry: :cry: :roll: Jojo…kríza si žádá své :)
Já už jsem doma a chystám se na koupeĺovou seanci a pak hupky dupky do postýlky :P V telce nic moc… :? No, uvidíme-však ono se něco vyvrbí :P :wink:

HAIDULE:
Moc tě zdravím a přidávám se do klubu držících palečků :wink: :D

ZANET:
Ahoooooj. Tak to budeš mít pestré odpolko, vid :wink: Hezky si to užij. :P My už se tady zase pomalinku ukládáme ke spánku - na to vaše teplíčko se moooc těším, ale to si ještě pár měsíců počkáme :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová