Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
13.1.06 20:00

Milé HOLČINKY,
přeji vám krásný večer a hlavně krásný víkendíček :twisted:

Dneska jsem příjemně znavena - byl to fičák - cvíčko, návštěva, nákup a teď čekám manžílka :twisted: :wink:
MYSKO:
Přeji vám šťastnou cestu a hlavně šťastný návrat domů. Krásně si o užijte a v pondělí nám pošli zprávičku :D :wink: papa budu se tu na tebe mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc těšit :wink: :P

MARKETO:
K zítřejšímu NEJKRÁSNÉJŠÍMU (neboj, ono jich ještě budee :wink: :twisted: :lol: ) ti všechny přejeme nekonečně moooooc štěstí a hlavně radosti a lásečky - budu na tebe strašně moc myslet a vzpomínat. KRÁSNÝ SVATEBNÍ DEN :P :P :D

ZANET:
To znám - my s manželem taky pracujeme spolu - je to moooc fajn. Ale vše na světě má své plusy i minusy. Přeji ti krásný víkendíček plný floridského sluníčka :D :D

SASULKO:
kráasný víkendíček i tobě a slyšela jsi Myšku - koukej se na příští týden polepšit, abys s náma pěkně rozjela naši emiminovskou SHOW - UUHAAAA :twisted: :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.1.06 21:24

ahojky holčinky, přeji vám super nádherný večer a krásný víkend!!! Ať máte jen a jen sluníčko a krásně na dušičce…No a co dál? No zítra už tu budeme mít novomanželku, hurráááá!! Tak budu držet palečky a myslet na tebe!!!! Ozvi se nám pak, jak všechno bylo a vypadalo a tak…Ach jo, vzpomínám taky na svou svatbu, bylo to hezkýýýý!!! Tak všechno nej, nej, nej…

Holky, krásný večer a super víkendíček!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.1.06 22:07

Ahojda holčinky :! Píšu vám v tuto pro mě straaaašně pozdní hodinu, neboť od šesti večer chrním a teď jsem se probudila tak akorát na umytí.
Markétce přeju, ať se jim všechno podaří, počasí ať nezlobí a co nejdřív se nám ozvi se zážitky!
Myško dejte pozor na cestě, taťulda ať jede pomalu… :wink:
Varenko tak manžílek přijde :o Noooo, nechci nic zakřiknout, ale vypadá to všechno ne-li pozitivně, tak aspoň hooooodně nadějně, co říkáš :?: :wink: :wink: :wink: Sašenka má asi na tatínka dobrý vliv :D :lol: :D :lol:

Všem přeju hezký večer a odpočinkový víkend :! :! :!
Jsem moc ráda, že vás „znám“ :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.1.06 00:19

MARKETO_ ** Vse nejlepsi do svazku manzelskeho,hlavne hodne tolerance a porozumeni!Uzij si krasne svatebni den :! :D

Holky,mejte se tu o vikendu moooc hezky a neflakejte to a piste!! :lol:
V pondeli se ozvu :! :D :lol:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.1.06 19:39

VELIKÉ OBŘÍ GRATULACE NAŠÍ MARKÉTCE :D :D :D
Přidávám se k Myšce a všem ostatním a přeji ti, aby dnešním dnem začala tvá životní pohádka :D :D :D :P
P.S:: HOHO…A hlavně - krásnou a láskyplnou svatební noc :twisted: :P
MYSKO:
Myslím na tebe a věřím, že už si užíváte naplno víkendíčku na Moravěnce :P :D Vzpomínám na tebe a těším se, až se nám v pondělí ozveš :wink: :D

NOGGIE:
Ahoj těhulinko … děkuju…snad ANO ANO…snad vše dobře dopadne a začne :P :D :D :D Ale pssst…to ukáže život :wink: Už aby tu princezna byla – stejně z nás tří bezkonkurečně vede :twisted: :D :D

HOLČINKYYY, moc vás všechny zdravím a přeji vám krásný večer a nejšťastnjší dobrou noc. Já dnes papkala a papkala a tak už se musím natáhnout nebo se z té židle vznesu :twisted: :oops: :lol:

Vzpomínám na vás - vaše věrná Varenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
15.1.06 17:59

Ahoj holky,
tak už jsem vdaná paní :D

Nemám moc času, tak teď jen stručně - svatba byla skvělá, strašně moc jsme si to užili a jsem z toho celá nějak naměkko :D

Hezký nedělní večer a ahoj zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.1.06 18:08

MARKETKO:
MOC MOC gratuluji - je to nádhera a těším se na podrobnůstky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
15.1.06 18:45

Markétko182 , gratuluji!!! Přijď napsat i k nám do červňátek.
Přeji pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
16.1.06 11:51

Ahoj holky!!!

Moc a moc vás zdravím,i když moc nevím jak se máte,jelikož nemám čas si to pročítat :? Ale asi zajdu do net kavárny a tam si to všecičko hezky pročtu :idea:
mysko varenko Napsala jsem vám zprávičku tak se mrkněte :wink:
noggie Tak co,tlouštíku :D Všechny nakyneme :wink:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.1.06 12:25

KRÁSNÉ PONDĚLÍČKO A CELÝ TÝDEN VŠEM

AHOJ HOLČINKY, věřím, že jste se měly o víkendu fanfárově :D (my jsme si to mužíkem opravdu hezky užili :D :P ) a HLAVNĚ - že jste plny nasazení vstoupily do nového pracovního týdne - neb BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE a upřímně - někdo na nás tehu-flákandy vydělávat musí, no nééé :twisted: :twisted: :twisted:
CHICHI… :twisted: :lol: :lol:
MYSKO:
jak bylo na Moravěnce :D
Napsala jsem Haidulce, že se určo domluvíme…snad vás uvidím i dříve než v březnu 8O :wink: :D

MARKETO:
Holka, holka ta svatební nocička tě nějak zmohla - kdepak tě máme, co :?: :twisted: :lol:

NOGGIE, SASULKO, ZANET, POTVURKO a všechny ostatní holčinky - těším se tu na vás :D :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.1.06 13:11

ahojte holčičky, tak kde vás všechny máme? No neflákat a jít si psát, šupšup!!! Nepracujte pořád a taky trochu lenožte!!!

Jak tak na to koukám, tak podle Varenky tu všichni na ní pracujeme na těhulindu naší :D

Holčinky mějte se krásně a přeji krásný celý týden a ať nám už ten pracovní uteče a máme zas víkendík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 13:27

Ahoooooj všem! :wink:

Haidule ty jedna hubeňouro :lol: že na tebe pošlu těhu přibírací bacil aby tě bacil!!! :wink: :D :D :D
Náááhodou, ještě pořád zapnu asi čtvery kalhoty, takže neházím flintu do žita 8) Volné tepláky v pase na gumu plánuju tak od března, budu se v nich krááásně vyjímat v práci :! :D :D :D :D

nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
1160
16.1.06 14:35

AHOOOJ HOLČINKYYY,
když jste tak u těch rozměru - hlásím, že jsem si právě pošušňala na 2 musli tyčkách :lol: :wink: MŇAM :D
Zdraví vás Varenka v pytli od brambor (větší velikost neměli) :twisted: :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
17.1.06 00:07

Ahoj holcinky,
jen v rychlosti zdravim :! :D :! Dorazili jsme pred chvili…hruza cestovani…Zitra se ozvu,mooooc vas vsechny zdrvim :! :! :! :D :D :D Nevim,ale v kolik se dostanui na net,mam tady mamku,ale urcite prijdu :! :! :! ,uz mi bylo po vas smutecko :D :D :D
 myska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.1.06 08:02

Krásné RÁNÍČKO HOLČINKYY

moc vás všechny zdravím a přeji vám krásný den. :D
MYSKO: HURAAAAAAAAAA - to jsme rády, že už jsi zase mezi náma - povídálkama :wink: :twisted: :D
Těším se na žhavé novinky… :twisted: :twisted: 8O :twisted: :D P.S. Jak se cítíš, mamulko :?: :P

SASULKO, MARKETO, NOGGIE, ZANET, POTVURKO, MARTINO, HAIDULE, a všechny holčinky - těším se na vás :wink: :D Jak se máte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová