Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé HOLČINKY,
přeji vám krásný večer a hlavně krásný víkendíček ![]()
Dneska jsem příjemně znavena - byl to fičák - cvíčko, návštěva, nákup a teď čekám manžílka
![]()
MYSKO:
Přeji vám šťastnou cestu a hlavně šťastný návrat domů. Krásně si o užijte a v pondělí nám pošli zprávičku
papa budu se tu na tebe mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc těšit
![]()
MARKETO:
K zítřejšímu NEJKRÁSNÉJŠÍMU (neboj, ono jich ještě budee
) ti všechny přejeme nekonečně moooooc štěstí a hlavně radosti a lásečky - budu na tebe strašně moc myslet a vzpomínat. KRÁSNÝ SVATEBNÍ DEN
![]()
ZANET:
To znám - my s manželem taky pracujeme spolu - je to moooc fajn. Ale vše na světě má své plusy i minusy. Přeji ti krásný víkendíček plný floridského sluníčka
![]()
SASULKO:
kráasný víkendíček i tobě a slyšela jsi Myšku - koukej se na příští týden polepšit, abys s náma pěkně rozjela naši emiminovskou SHOW - UUHAAAA
![]()
ahojky holčinky, přeji vám super nádherný večer a krásný víkend!!! Ať máte jen a jen sluníčko a krásně na dušičce…No a co dál? No zítra už tu budeme mít novomanželku, hurráááá!! Tak budu držet palečky a myslet na tebe!!!! Ozvi se nám pak, jak všechno bylo a vypadalo a tak…Ach jo, vzpomínám taky na svou svatbu, bylo to hezkýýýý!!! Tak všechno nej, nej, nej…
Holky, krásný večer a super víkendíček!!!!
Ahojda holčinky
Píšu vám v tuto pro mě straaaašně pozdní hodinu, neboť od šesti večer chrním a teď jsem se probudila tak akorát na umytí.
Markétce přeju, ať se jim všechno podaří, počasí ať nezlobí a co nejdřív se nám ozvi se zážitky!
Myško dejte pozor na cestě, taťulda ať jede pomalu… ![]()
Varenko tak manžílek přijde
Noooo, nechci nic zakřiknout, ale vypadá to všechno ne-li pozitivně, tak aspoň hooooodně nadějně, co říkáš
Sašenka má asi na tatínka dobrý vliv
![]()
Všem přeju hezký večer a odpočinkový víkend
![]()
Jsem moc ráda, že vás „znám“
![]()
MARKETO_ ** Vse nejlepsi do svazku manzelskeho,hlavne hodne tolerance a porozumeni!Uzij si krasne svatebni den
![]()
Holky,mejte se tu o vikendu moooc hezky a neflakejte to a piste!! ![]()
V pondeli se ozvu
**
VELIKÉ OBŘÍ GRATULACE NAŠÍ MARKÉTCE
![]()
Přidávám se k Myšce a všem ostatním a přeji ti, aby dnešním dnem začala tvá životní pohádka
![]()
P.S:: HOHO…A hlavně - krásnou a láskyplnou svatební noc
![]()
MYSKO:
Myslím na tebe a věřím, že už si užíváte naplno víkendíčku na Moravěnce
Vzpomínám na tebe a těším se, až se nám v pondělí ozveš
![]()
NOGGIE:
Ahoj těhulinko … děkuju…snad ANO ANO…snad vše dobře dopadne a začne
Ale pssst…to ukáže život
Už aby tu princezna byla – stejně z nás tří bezkonkurečně vede
![]()
HOLČINKYYY, moc vás všechny zdravím a přeji vám krásný večer a nejšťastnjší dobrou noc. Já dnes papkala a papkala a tak už se musím natáhnout nebo se z té židle vznesu
![]()
Vzpomínám na vás - vaše věrná Varenka
Ahoj holky,
tak už jsem vdaná paní ![]()
Nemám moc času, tak teď jen stručně - svatba byla skvělá, strašně moc jsme si to užili a jsem z toho celá nějak naměkko ![]()
Hezký nedělní večer a ahoj zítra
MARKETKO:
MOC MOC gratuluji - je to nádhera a těším se na podrobnůstky
![]()
Markétko182 , gratuluji!!! Přijď napsat i k nám do červňátek.
Přeji pěkný den!
Ahoj holky!!!
Moc a moc vás zdravím,i když moc nevím jak se máte,jelikož nemám čas si to pročítat
Ale asi zajdu do net kavárny a tam si to všecičko hezky pročtu ![]()
mysko varenko Napsala jsem vám zprávičku tak se mrkněte ![]()
noggie Tak co,tlouštíku
Všechny nakyneme ![]()
papa
KRÁSNÉ PONDĚLÍČKO A CELÝ TÝDEN VŠEM
AHOJ HOLČINKY, věřím, že jste se měly o víkendu fanfárově
(my jsme si to mužíkem opravdu hezky užili
) a HLAVNĚ - že jste plny nasazení vstoupily do nového pracovního týdne - neb BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE a upřímně - někdo na nás tehu-flákandy vydělávat musí, no nééé
![]()
CHICHI…
![]()
MYSKO:
jak bylo na Moravěnce ![]()
Napsala jsem Haidulce, že se určo domluvíme…snad vás uvidím i dříve než v březnu
![]()
MARKETO:
Holka, holka ta svatební nocička tě nějak zmohla - kdepak tě máme, co
![]()
NOGGIE, SASULKO, ZANET, POTVURKO a všechny ostatní holčinky - těším se tu na vás
![]()
ahojte holčičky, tak kde vás všechny máme? No neflákat a jít si psát, šupšup!!! Nepracujte pořád a taky trochu lenožte!!!
Jak tak na to koukám, tak podle Varenky tu všichni na ní pracujeme na těhulindu naší ![]()
Holčinky mějte se krásně a přeji krásný celý týden a ať nám už ten pracovní uteče a máme zas víkendík ![]()
Ahoooooj všem! ![]()
Haidule ty jedna hubeňouro
že na tebe pošlu těhu přibírací bacil aby tě bacil!!!
![]()
Náááhodou, ještě pořád zapnu asi čtvery kalhoty, takže neházím flintu do žita
Volné tepláky v pase na gumu plánuju tak od března, budu se v nich krááásně vyjímat v práci
![]()
nepřihlášená NOGGIE
AHOOOJ HOLČINKYYY,
když jste tak u těch rozměru - hlásím, že jsem si právě pošušňala na 2 musli tyčkách
MŇAM ![]()
Zdraví vás Varenka v pytli od brambor (větší velikost neměli)
![]()
Ahoj holcinky,
jen v rychlosti zdravim
Dorazili jsme pred chvili…hruza cestovani…Zitra se ozvu,mooooc vas vsechny zdrvim
Nevim,ale v kolik se dostanui na net,mam tady mamku,ale urcite prijdu
,uz mi bylo po vas smutecko
![]()
myska
Krásné RÁNÍČKO HOLČINKYY
moc vás všechny zdravím a přeji vám krásný den. ![]()
MYSKO: HURAAAAAAAAAA - to jsme rády, že už jsi zase mezi náma - povídálkama
![]()
Těším se na žhavé novinky…
P.S. Jak se cítíš, mamulko
![]()
SASULKO, MARKETO, NOGGIE, ZANET, POTVURKO, MARTINO, HAIDULE, a všechny holčinky - těším se na vás
Jak se máte ![]()