Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
12.1.06 11:41

MYSKO:
Jůůůů…teda tobě se to krátí - hned bych si na ten metřík hupsla k tobě :twisted: :lol: :lol: Záviděníčko, závidění :twisted: :P

NOGGIE:
AHOOOOJ. Karvinou znám - byla jsem tam JEDNOU :wink: :D Jak se máš, tehulinko :?: Co bříško - roste, roste :?: Já už se pomalu řadím mezi opravdová tehu-bříška :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.1.06 11:47

VARENKO- krati,taky obcas cucim,ale stejne je to jeste doba…
Co dnes budes mit dobreho k obidku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.1.06 12:03

MYSKO:
Zbyl mi ze včerejška kuřecí řízeček a troška brambůrků, takže to dnes padne - jen později, neb jsem si před chvilkou dala snídaňku a jako nášup kousek musli tyčky :twisted: :lol:
A co ty, kuchtinko naše :?: :wink:
P.S. Já už bych chtěla těhle 3-4 měsíce přeskáknout :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.1.06 12:22

Holky hrůza, dneska jsem nedopla kostýmkové kalhoty… :roll: Kdybych se hecla, asi bych to zvládla, ale nedělá mi to moc dobře. Když mám stáhnuté břicho, tak je mi docela šoufl. No ale v devátém týdnu nezapnout gatě 8O jestli to tak půjde dál, tak budu jak dělová koule… :? :roll:
Myško do Vsetína je to malililičko z ruky… :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.1.06 12:43

NOGGIE:
Nebooooj, to je úplně normální. V tvém týdnu jsem odhodila celý původní šatník. :wink: To jsou ty počáteční nárůsty a pak se to na chvíli zase trošku zastaví.

1. Mně nejvíce děsí prsa - vůbec nejsem zvyklá na takové dudy ( :oops: :oops: :oops: strašlivě se omlouvám, ale jinak to trefně popsat nešlo :lol: :oops: :twisted: :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.1.06 12:58

Je,ten zacatek je legracni :lol: :lol: :lol: Jak jsem uz psala,mela jsem pocit,ze budu vazne konkurovat Haline Pawlovske :lol: .Prsa jsem mela jak melouny,bricho zacalo taky brzy..ale jak pise Varenka,ono se to pak zastavi.Ted se mi zda,ze mi prsa nejdou videt,a brisko uz neni tak kulate,ale jde jen do predu.
VARENKO- ty si budes davat.. :D Ja jsem si ted vbehla vedle do vchodu do pekarnicky a koupila jsem si Moravsky kolac s jahodama,udelala jsem si granko a dlabu… :lol: Na veceri budu delat hrachovou kasi a opranceny parek a okurku.Manzel neji maso,jen kureci,mlete a parky :? A hrachovou kasi ma rad :lol: Rizecky budu delat asi zitra a udelam jich vic,vemem si na cestu.Pojedeme na Moravu,mame tam nejake vyrizovani,rovnou odvezem postylku a matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.1.06 13:37

MYSKO:
No fakt Myško - je to děs. Někdy mám chuť si je nějak nadnášet, aby se mi nedotýkaly bříška - uff…je to něco. 8O Zlatá plochá dráha, kterou jsem kdysi za mých mladých čilých let mívala. :lol: :lol: :lol:
No, Myško - svačinka ala koláček - řeknu ti - máš fakt vkus, to se musí nechat :lol: :wink: :D
A ta véča také nezní vůůůbec špatně - jenom tu hrachovku bych asi nepozřela. Mám k ní doslova odpor ještě z dob školních jídelen, kdy nad náma stály učitelky s bičem a kdo jí nedojedl, bylo zle…brr… :? :lol:
Tak vy jecháte na Moravěnku - jupíííí…to se máte - to bude žůžo :D
No, já mám furt pocit, že se rozšiřuju tak nějak celkově a bříško teprve začíná. Takže dnes při úklidu jsem začala vyměřovat, jestli za chvíli projdu futříkama :twisted: :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.1.06 13:48

HOLČINKY, brouzdám po netu a tady popis tehu a mimi v každém týdnu:

RADEJI ODSTRANUJI - JE TO NEJAKY ZVLASTNI PROVIDER 8O :evil:

OMLOUVAM SE. Varenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.1.06 13:52

Holčinky, ted na mě na té stránce, jejíž odkaz jsem vám zasílala vykoukl rámeček, že kopírováním se dopouštím ilegální duševní újmy. Tak tam raději nechoďte 8O :roll: 8O :evil: Proto jsem ho raději odstranila z předchozí stránky…To jsem ještě neviděla 8O :x :evil: 8O

Jojo ---- zvědavka Vára :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.1.06 13:54

VARENKO- skvela stranecka :! :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.06 14:01

Varenko já už tam taky dnes byla… Ta poznámka mě rozesmála, hlavně ta část věty " upozorňujeme čtenářky emimina, že… bla bla bla… se dopouští krádeže duševního majetku… či co :lol:
No smála jsem se jak blázen :wink:

Noggie

• Citovat
  • Upravit
1160
12.1.06 14:03

MYSKO:
Uteč odtamtud - skvělá stránka to určitě je, ale nepochopila jsem business tamních spráců. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.06 14:05

Varenko pozor! Můžeš si tam číst, ale jen v duchu… Jakmile budeš někomu předčítat nahlas, dopouštíš se krádeže… :D :D :D :D
To je fakt mazec! Držte mě… :D

Noggie

• Citovat
  • Upravit
1160
12.1.06 14:06

NOGGIE:
Tak to mě těší, že nejenom mně u takovýchto věcí rozum stojí - přiznám se, že jsem tohle ještě neviděla.

Myslím, že by si autoři emimina měli příště rozmyslet, komu pro-dají možnost reklamy na svých stránkách. No, opravdu mě to pobavilo :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.1.06 14:07

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to je teda narez.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová