Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny!
Varenko jména ještě upřesněná nejsou, pro holčičku se mi móóóc libí GÁBINKA ale u klučíka nevím. Všechny „hezké české“ jména už někdo v rodině dal, tak nevím, co na nás zbyde…
![]()
Varenko, kolik u vás stojí to bělení zubů? Já se ptala u nás v Karviné, chtějí za každou kůru 2000 Kč, vybělí to vždy jen o 2 odstíny a prý to má efekt tak na tři měsíce. To mi připadá docela dost drahá sranda… ![]()
Haidule moc moc moc ti držím palce! teď to budeš mít skoro vědecky podchyceno, tak hurá do toho… ![]()
Trošku na mě leze rýma - poradíte co s tím? Kapky do nosu asi ne-e, co? ![]()
Ahoj holcinky,
vsechny vas moc zdravim,je mi dnes na nic,unavena,malatna,boli me nohy,no asi to chce zpet do postylky.
Noggie- uplne super mi zabira Bioparox,muze se v tehu,je to takove prirodni antibitika,muze se pouzit jak do krku,tak i do nosu,jsou tam nadstavce.Prodava se i bez receptu.Ja jsem pred vanocema mela silenou rymu a stacilo pres den parkrat striknout a bylo po ni.Stoji kolem 160,–kc,mozna nekde i min.
MYSKA
AHOOJ HOLČINKYYY
moc vás všechny zdravím a přeji vám krásňočké odpoledko. ![]()
MARTINKO: OBROVITÁNSKÁ gratulace k Patrískovým narozeninám - koukám, že už je z něj velikej chlap
![]()
Patrísek má taky krásné měřítečko ![]()
No, už se na tu naši princeznu moc těším - nejradši bych přeskočila zbytek měsíců a hupky dupky na porod
![]()
Jinak se máme skvělě - cítím se parádně, tak snad to tak bude i dál ![]()
A co ty
Musím ti ještě jednou za nás všechny tehulky a skorotehulky poděkovat za fanfárovskou inspiraci - založily jsme klub GlitterMakerů
A daří se ![]()
NOGGIE:
Gábinka je krásné jméno - opravdu
No, s chlapečkem si pěkně ještě polámejte hlavinky a pak nám prozradíš to sladké tajemství, ju ![]()
Já mám bělení zadarmiko
Chodím k našemu rodinnému lékaři - jsem protekční dítě a navíc asi tím, že je to na malém městě. No, už minule jsem se ptala a dr.mávnul rukou…tak mu chci přístě přinést nějaký prezentík
![]()
MYSKO:
AHOOOOOOOJ, mamulko
Hajáme, hajáme
Napiš nám, na co se máme těšit ve 3.trimestříku - zatím mám z toho trochu vítr
![]()
A propos: princezna se má nejspíš k světu, neb mi začíná vykukovat pěkně bříško ![]()
Já měla noc..... po deváté jsem umřela a probudila jsem se ve čtyři ráno…a ne a ne zabrat (zase myšlenky atd
). Pak se jen zadařilo a probrala jsem se kolem desáté…Tak jsem vyhupsla, vše poklidila, dala věci do pračky a vyběhla na zimní vzdoušek a pak na ranní kapučínko. Bylo to moooc fajn
![]()
Co dnes chystáš, Myško
Já moc nápadů nemám - měla bych žehlit
.
VARENKO- ty jsi holka sikovna
Ja jsem dnes neudelala nic
a jak to tak vidim,asi ani neudelam.Je mi soufl.Na co se tesit ve 3 trimestru?Ani nevim,snad uz jen na porod
Nejsou zadne zmeny,krome rostouciho briska a silnejsich kopanecku.A z tech mene prijemnych,alespon u me bolesti zad a nohou,neschopnost se sama obout,tak aby mi to netrvalo hodinu a nefunela jsem u toho,jak lokomotiva ![]()
Spatne myslenky musime zahnat
Ja mam ted taky problemek,ktery me s…,a porad mi bezi v hlave,ale musim ho hodit za hlavu
,nebudu a nedovolim si kazit poslednich per mesicu.Ostatne ho stejne nevyresim,zivot by mi na nej nestacil,tak je skoda ztracet cas.
Marne premyslim,co uvarit tem hladovym krkum
,ale jsem naprosto bez inspirace.Budu ale muset…
MYSKA
MYSKO:
Neboj…můj největší pracovní úkon bylo - vyložení vypraného a vložení nevypraného prádýlka do pračky. CHACHA - toť vše
![]()
To žehlení vidím černě - nesnáším to. Radši se přinutím na zimní procházku ![]()
K obídku mám inspiraci: bramborová kašička a kuřecí řízečky (já to chystám na dnešní podvečer jako obídko-véču
).
No, máš pravdu, že stav ala lokomotiva čeká zřejmě každou z nás
- na druhou stranu, co mě vždycky v životě pomáhalo, si musíme říkat - však ono to JEDNOU skončí
![]()
P.S. Nechceš mi písnout SZ
- třeba i mně se uleví a nakopne, když uvidím, že má někdo skutečný důvod mít hlavinku v pejru
![]()
VARENKO- diky
Mas pravdu ![]()
Tak moje mala princezna je uz doma doma,trosku zklamana ze skoly,ze dostala z matematickeho testu za 3.Je to skoda,protoze matika ji docela jde,az na ty slovni ulohy,tam obcas zaskobrtne,ale co,zase to neni zadna hruza ![]()
MYSKO:
Tak už si holky budete dneska jen užívat, co ![]()
No, já když si vzpomenu na znění matematických slovních úloh, jde mi mráz po zádech…Vždycky si vzpomenu na seriál My všichni školou povinní - jak tam Vladyka kreslil při inspekci ty pytle na tabuli
![]()
Mám pocit, že jdu do spršky (od rána je to pokrok
)
Ahoj,
tak jsem to hlidani prezila
Bylo to docela v pohode, holcicka byla hodna, hned bych takovou brala. Dnes mam desne prace, ale chtela jsem vas aspon pozdravit
Takze ahoj, mejte se hezky.
Zanet
ZANET:
Děkujeme za pozdrávek ![]()
Měj se krásně a brzy se ozvi ![]()
Holčičky - řízeček s brambůrkovou kašičkou - ŇAM ŇAM
![]()
Ahojky VARENKO-tak jsem se odpoledne krasne vyspinkala..
Ale bolela me silene hlava,vzala jsem si paralen.Ted jsem se opet nechutne nacpala tousty,zapijim pomerancovym dzusem a je mi fajn…
mysko ahojky!!
Jak to vidíš na to kafíčko???Mohli bychom se někde sejít a popovídat…ráda bych tě poznala ![]()
varenko kdy že máš být v té Praze???Nebo už jste tu byli?? Napadlo mě že bychom se mohly všechny sejít i s myskou…co říkáš mysko ???
Já jsem právě zrovna pročítala co jste sem hezkého napsali jelikož mám chvíli čas ![]()
Dobre ranko holcinky,
hezky jsem se vyspinkala ![]()
Haidule- ja jsem pro.VARENKO-co tomu rikas?Byla by legrace.
Dobré ráníčko HOLČINKY. ![]()
MYSKO a HAIDULE:
moc vás obě zdravím. No to kafíčko zní oopravdu lákavě - jen nevím, kdy přesně se vrátím do PH. Zatím jsme ve fázi hledání bytu a předběžně jsme stanovili stěhování na březen…takže zatím to budete muset rozjet bez mé krásné-HOHOHO
maličkosti
![]()
Ale pak: pak bude pravé čóro-móro, OK
![]()