Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
6.1.06 16:14

Ahoj holky,
nejak me to vsechno zmohlo a ja jsem usla,jak miminko :lol: VARENKO- moooc hezky jsme si to vyzdobily :lol: ,ja ale nejsem tak sikovna,me to delal tatulda :oops: :lol: :lol: Nemuzu se nejak probrat,udelala jsem si kafco a moc nezabira…Premyslim,co tem mym zlatickam udelam k veceri,bud rizoto,nebo testoviny s tunakem… :roll: to je hruza porad neco vymyslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.1.06 16:28

Varenko - no, já už se tak s rukama na břiše soustředím každý večer u televize, od té pondělní kontroly (na UTZ se mimís hýbal, ale asi je moc malý, že to necítím). Ještě se tě jednou zeptám (asi jsi to přehlídla), jak se podle prvních pohybů vypočítává termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.1.06 18:26

Jéééé…ono se mi to neodeslalo ...... :evil: :oops: 8O
MYSKO:
to jsem si mohla myslet, ze sis nám zase někde pěkně zchrupla :lol:
Přemýšlím, co s načatým večerem… 8O Co u vás :?: :D

MARKETO:
Promíííííň…zapomněla jsem na tvou otázečku. NO, posledně na poradně se mě sestra zeptala, kdy jsem měla poprvé pohyby. Po dlouhém tápání jsme na to společnými silami přišly :oops: :lol: a ona podle kulatého měřítka (podoně jako u určování TP podle poslední menstruace) mi řekla termín 18.5. Tak nevím… 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.1.06 21:42

VARENKO- se mnou je to dnes hrozne…Byla jsem chvili u sousedky a pak znovu zapadla do postele…Chteli jsme jit s tatkou do Tesca,koupit neco k jidlu,ale ja se dnes asi z te postele nedostanu…Pali me zaha a jsem nejaka otravna :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
6.1.06 22:00

Ahojky všem…omluva,že jsem tady až takhle pozdě,ale co nadělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.1.06 22:59

Tak jsem jen tak na mátkou zabrousila zoubky…to jako…kdyby něco…a ono je tu živo :twisted: :lol:

VÍTEJTE NA NOČNÍM MEJDÁNKU :lol: :lol: :lol: MYSKO:
Vždyť ty holka si už pokročila do 3.trimestru - mám pravdu :?: 8O 8O :D :D :D :D Mám pocit, že určitě - a proto OBŘÍ PŔÁNÍČKO , ať si ho užiješ náááááádherněěěěěě :P :D :D :D 8) :D
Není divu, že jsi takový náš medvídek-spící :twisted:
Koukám na fešáka Silvestra - hohoho - ten by stál za hříšek ..... :oops: :oops: :lol: :wink:

POTVURKO:
vítej mezi noční můry :P :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
6.1.06 23:03

Děkuji Vařenko…Nějak vám závidím…Už abych se mohla taky těšit z malého cipíska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.1.06 23:28

POTVURKO:
Neboj, neboj…jak já říkám - na KAŽDOU jednou dojde :P :wink: :wink:
Navíc má být dle pánů astrologů tento rok veeelmi úspěšný :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
6.1.06 23:30

Vařenko ,tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.1.06 23:33

Holčinky, jde na mě jakási úúúnavička. 8O Tákže vám přeji krásnou dobrou noc plnou suprbupr snů :D :D
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
7.1.06 08:24

Jéjej, taky bych se ráda zúčastnila vaší noční show, ale bohužel 20:30 h je nejzasší hranice, kdy urdžím oči otevřené 8O
Začínám mít pocit, že to snad nikdy neskončí a já budu nadosmrti chodit spát se slepicemi… :lol: :lol: :lol:
Tak úspěšný den, děvčátka! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.1.06 09:19

Dobré ráníčko HOLČINKYYY a krásný začátek víkendíčku :D
NOGGIE:
Ahoooooooooj. To byla ŽHAVÁ NOC :twisted: :twisted: :twisted: :lol: Příště se MUSÍŠ rozhodně přidati :twisted: :wink: :D
Jak se máš :?: Co na dnešek plánuješ :?:

MYSKO, DARIO, KELINKO, MARKETO, SASULKO, MINNIE, HAIDULE, ZANET, POTVURKO a všechny.....HOLKYYYYYYYY VSTÁVEJTEEEEE :D :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.1.06 10:57

Dobre ranko holcinky,
dnes uz se mi lip vstavalo,tak doufam,ze to vydrzi i pres den :lol: :lol: VARENKO- dekuji za pranicko :! :! :! Uz se to blizi…ale ten konec bude asi nejdelsi… :?
Nevim,co dnes varit,polivku delam zeleninovou a dalsi,asi to rizoto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.1.06 11:02

Ahoj Varenko,
přeji i tobě dobré ráníčko. :lol:

Holčinky,
tak jsem se přestěhovala do diskuze IVF+ICSI :cry: a tímto se s váma tak trochu loučím. Nevím, jestli budu stíhat číst obě diskuze. Ale musíte mě pochopit.

Jsem po dvou neúspěsných IUI (inseminacích) :( :cry: :cry: :cry: a podle Dr nám nezbývá nic jiného než IVF. Jinak se miminka nedočkáme.
Nechtěla jsem vám psát o svých neúspěších, docela mě to vždycky položilo, když přišla MS, ale zase na druhou stranu mě krásně podržel manžílek, je to fakt andílek a já věřím, že společně zabojujeme a to miminko prostě bude! Akorád nám budou muset pomoct lékaři. A nebudeme první :) určitě.

Jinak bychom mohli čekat klidně další 3 roky (tak dlouho už se snažíme) nebo třeba taky 10 let a ve 40 si pak vyčítat, že jsme neskusili umělé oplodnění, pak by už bylo pozdě.

Takže teď si píchám injekce, beru hormony, jsem hrooozně ospalá, mám strach jak to dopadne.. a potřebuji spoustu informací, kterými vás tady nechci zatěžovat a holky z IVF mi poradí. Pro informaci včera jsem si píchala první injekci a hned se pořezala, nepíchla jsem si ji sama, nedokážu to (zatím). Musím se moooc snažit. Bude to běh na dlouhou trať, ale jak tady neustále opakuje naše zlatá Varenka.

VYDRŽAŤ!!!!

Až budu mít //, tak se samozřejmě pochubím i vám :!

Hezký víkendíček a plno optimismu do života
všem těhulenkám i snažilenkám
přeje Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.1.06 13:40

MYSKO:
Krásné odpoledne. Tak jste si pošmákli :?: :wink: Já se teď chystám ven :D Co vy plánujete - rodinko :D :?: :?:

DARIO:
Mooooc tě tu opět vítám.
Strašně moc ti budu držel palečky a věřím, že už brzy budeš mezi náma - hlásit obřice //.
Určitě ale na nás jukej - budeme stráášně rády.
Moc na tebe myslím a tfuj tfuj - s naší holčičku pliveme na tebe TEHU-HOLKY-BACILKY :D :D

SASULKO:
Moc tě zdravím. Teď jsem v nedoručené poště našla 3 mailíky, které k tobě asi nedorazily. Tak snad se probudí a dofrčí. :P

Holčinky - večer zase JUKNU . Zatím se mějte mooooooc krásně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová