Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
1.1.06 15:38

Ahoj holky,
zdravím Vás v novém roce.

Všem vám přeji hodně zdravíčka a štěstíčka. Snažilkám brzké // a těhulkám zdravé miminka.

A zítra zase do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.1.06 21:41

Ahoj holcinky,
vsechny vas moc zdravim v novem roce :D :D :D
Svatky uz jsou za nama…a ja musim rict,ze se mi moooc libily.Letos snad poprve jsem si je nalezite uzila :D Nic jsem neresila,nikam jsme nespechali,nikde se netlacili v obchodacich… :lol: Krasna pohodicka… :D :D :D Az je mi skoro lito,ze uz konci :lol:
Manzilek zitra nastupuje do noveho zamestnani,tak doufam,ze se mu bude libit :D Pomalu se nam to tehu blizi ke konci…no,jeste 3 mesice a 11 dni,ale to uz utece,jak voda… :D
Holcinky,vsem vam preju,at se vam v novem roce splni vsechna pranicka a jste stastne :! :D :! :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 09:06

zdravím všechny na tomto föru, a přejí krásný a úspěšný rok 2006. Chtěla jsem vás požádat o radu, a protože vás považuji za zkušené těhulky zvolila jsem vás. S maželem se chystáme někdy v červnu vy:,–(it rášky a snažit se o mimi a tak jsem se chtěla zeptat, zda má význam měřit si bazální teplozu i v době kdy beru prášky a nebo to nebude mít žádnou vypovídající hodnotu? A ještě jeden dotaz ty záznamové arcy na bazální teplotu seženu kde? Děkuji za radu. :lol: Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.1.06 09:16

Ahoj anonymní „Z“ :wink: pokud bereš prášky, tak vlastně neovuluješ, takže mi to měření přijde zbytečné… :lol:
Mě se víc než měření BT osvědčily ovulační testy - fungují stejně jako těhotenské, jakmile se ukážou // je právný čas :wink:
Jinak vím, že holky si BT zaznamenávají na netu přímo do grafů, myslím že na stránce www.fertilityfriend.com :wink:
Když tak se přidej do diskuze „Čekatelky na //“ - holky jsou fakt odbornice a určitě ti poradí.

Držím palce.
nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
764
2.1.06 10:47

Ahoj holky!!
Jsem tu po dlouhé době protože manžel má teď PC v práci ale brzy ho zase přinese domů :roll:
Je to v háji…včera jsem to dostala.Byl to pro mě hrozný šok,protože to bylo po dlouhé době a navíc mě před tím dost rozbolelo břicho tak jsem se stašně moc lekla že jsem zase potratila,ale pak jsem si uvědomila že testy byly negativní..
Do háje,proč to nevyšlo??? :evil: :evil: Teď budeme muset zkoušet znova :? Doufám že už tovyjde a budu se moct radovat s vámi :(
varenko gratuluji k holčičce!!Já si vždy přála roztomilou blondýnku s kudrnatými vlásky..prostě andílka :lol: haha uvidíme,co s manžou splodíme..
Jinak díky moc všem co mi drželi palce,příště už to určitě vyjde.Nesmím asi na to tolik myslet :wink: čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.1.06 17:04

Haidule zkus ovulační testy… :wink: Mě se osvědčily.
Určitě to vyjde příště!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.1.06 13:11

Ahojky holčinky,
všem přeji opožděně krásný rok 2006,snažilkám at se zadaří a těhulinkám krásné zdravé mimísky

Haidule-to mi je líto,že to tak dopadlo.Nevim,jestli jsi to psala,jestli jo,tak jsem to přehlídla,ale jak dlouho se snažíte?

Noggie-jak se máš,holka???Co těhu stavy?Už jsi byla u doktora?

Markétko-už jsi se taky dlouho neozvala,jak se máš ty?Už víte,co budete mít?My si to necháváme jako překvapení,ale jsou to nervy.Chtěla bych vědět.co to bude,ale manža ne.Tak s nim držim basu.Kluka už máme,takby to chtělo holčičku,no ne?! :lol: Ale ne,hlavně at je to zdravý

Varenko,Dario a ostatní holky,kdepak jste????Jak se máte????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.1.06 09:22

Ahoj holky,
tak jsme včera byli u dr. na takovém podrobnějším UTZ. Šli jsme i s přítelem a byl z toho nadšený. Mimís už je docela velký (na to, jak mám malé břicho, mě to docela překvapilo). Doktor řekl, že pytlík nevidí, takže to bude asi holčička, ale že to nemůže říst jistě. Takže vlastně pořád nevíme, co to teda bude. Ale spíš si myslím, že ta holčička…

Mysko - tak ty už to máš opravdu za pár! Já mám ještě skoro pět měsíců čekání… Už se moc těším :D

Noggie - jsem stejně zvědavá jako Kelinka :D Taky mě zajímá, jakpak se cítíš a jestli už jsi byla u Dr. Tak napiš!

Haidule - ber to tak, že máš další celý měsíc na snažení - tj. další šance. Určitě se brzy dočkáš. Moc držím palce!

Anonymní Z.- taky si myslím, že nemá smysl měřit BT, když bereš antikoncepci. S těmi grafy na www.fertilityfriend.com mám docela dobré zkušenosti. Podobné záznamové archy jdou vytisknout i z www.rodina.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.1.06 09:31

Marketo- gratuluju k malemu obrikovi,nebo obrici :D :lol: :D ,myslim,ze je to jedno,co?Hlavne at je to zdrave a jste stestni :! :D Utika to utika…uz jsem se zaregistrovala do porodnice v Podoli,a zacinam mit ze vseho strach.. :? Cim vic se to blizi,tim vic se bojim…Ale na druhou stranu si rikam,ze kdyz to slo dovnitr,tak ven to musi taky :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.1.06 09:38

Tak to si říkám taky :D Ale zatím nějak strach nemám. Asi si to pořádně neuvědomuju. Přítel se po tom včerejším UTZ rozhodl, že se mnou půjde k porodu, tak jsem ráda. Aspoň na to nebudu sama. Měla bych strach, že by v tom stresu se mnou ti doktoři dělali, co by se jim zlíbilo. Pořád tak nějak doufám, že budu jedna z těch šťastnějších a proběhne to lehce a bez komplikací. Moje mamka porodila mě i sestru jako by se nechumelilo, tak doufám, že je to dědičné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.1.06 09:56

Marketo- taky se uklidnuju,ze by to mohlo jit lehce,ale nejak to na me nezabira…asi to necham osudu… :D Manzilek uz by me nenechal jit samotnou do nemocnice ani kdyby mi meli jen ovazat ruku.. :lol: :lol: :lol: Po minulych zkusenostech…K porodu bych rekla,ze i tesi..teda nevim na co????ale urcite na ten konec,na naseho Martaska :! :D :! :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.1.06 10:24

Mysko - no, abych pravdu řekla, tak se zatím na porod taky těším. Jenže ty už víš, do čeho jdeš. Já ne, takže si to maluju růžově :D Ale co, nějak to přežiju, když to přežily milardy matek přede mnou, ne?Ten výsledek stojí za to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.1.06 10:30

Marketo- mas pravdu,musime to vydrzet!!!!Kdyz se mi narodila mala,je to pred 11lety,tak si z toho uz moc nepamatuju,jen,ze to bylo dlouhe a strach jsem taky nemela.Ted po tom nezdarenem v 18tt,to byl otresny zazitek…tak vlastne to vsechno bude [pro me taky nove…Ale doufam,ze vsechno dobre dopadne :! :D :! a hlavne tatulda me neda :D :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.1.06 10:43

Mysko - to věřím, že to byl hrozný zážitek, ani si to nedokážu představit. Ale tentokrát už se blížíš do finále a všechno bude v pohodě. Kromě toho, nejhorší prý je první porod. U těch dalších už si tělo pamatuje, co má dělat a je to prý rychlejší a více v pohodě. Já si vždycky v krizových situacích říkám, že za pár hodin už bude všechno v pohodě, takže to asi budu dělat i u porodu. Prostě si budu představovat, že druhý den už mě to bolet nebude, budu mít u sebe miminko a všechno bude za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.1.06 11:42

noggie a ty testy jsou volně prodejné nebo jsou na předpis??A jak se to dyžtak jmenuje,pamatuješ?Každopádně moc díky za radu :lol:
kelinka no,snažíme se teprve první měsíc ale já bych to chtěla co nejdřív :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová