Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Haidule ovulační testy jsou zcela volně prodejné (já jsem jen v lékárně řekla, že chci ovulační test a hned mi ho dali). Nevýhoda je, že docela lezou do peněz, jeden stojí 50 Kč. Já jsem si hned koupila 5 na celý týden ať to můžu pečlivě sledovat. Byla jsem ale na folikulometrii, stihla jsem vypotřebovat jen 3 a už se na nich ukázaly // Když tak mi pošli SZ s tvou adresou, hodím ti je v práci do nepromokavé obálky a pošlu poštou
Mě přinesly štěstí, ráda ti je pošlu ![]()
Jinak děvčátka, byla jsem konečně na prohlídce, mám doma první fotečku s velice roztomilým rozmazaným bílým flekem v černé dutince… ![]()
Vše je prý v pořádku, otěhotněla jsem ale později, takže můj gyndr zatím viděl žloutkový váček ale srdce ještě nebilo. Jsem znovu objednaná 19.1., tak doufám, že už uvidím srdce jako zvon
Špatně mi moc nebývá, ráno mi stačí slupnout 4 piškoty a jsem v pohodě. Zato asi upadám do zimního spánku, dneska je můj rekord, obyčejně chrním už v osm večer. Manžílek brblá, že to snad není ani možné… ![]()
Nemám vůbec chuť na sladké (což je s podivem, jsem jinak čokomaniak), ale spíš mě rajcujou jogurty, tvarohy a sýry. Minulý týden jsem myslela, že umřu jestli okamžitě nesním celé balení tvarůžek… ![]()
Mějte se všechny!
Ahojky holcinky,
vsechny vas moc zdravim
VARENKO- uz tu na tebe cekam
![]()
MYSKA
Milé milounké HOLČINKYYY
nejprve vám chci popřát to NEJ NEJ NEJ a ještě jednou NEJ v tomto novém roce. Buďte hoooooooodně moooooooooc šťastňouké - tehulinkám přeji krásná a zdravá miminka a snažilenkám - // OBŘICE a brzy kulatá bříška.
Holčinky-spisovatelky, letmo jsem prolétla vaše příspěvečky. Mám u sebe v bytečku PC a net - tak už budu moci být s váma. A moc se na to těším.
Ráda bych se s vámi podělila o dobré zprávičky = je jich hooodně.
Nejprve:
MYSKO:
Ahooooooooooooooooooooooooooooj. Jakpa jsi se vyhajala
Já byla po tom dnešním ránu jak zfetovaná. Taky jsi pila ty sladké blivajzy
To bylo něco…
![]()
Ahoj holky!
Varenko - Moc držím palce, ať to s manželem překonáte! Krize přichází v každém vztahu a lidé musí být silní a překonat to, hlavně když už nejde jen o ně, ale i o někoho maličkého, kdo se na své rodiče těší v břísku. Tak hodně sil a dobré vůle!
Jinak Varenko, já taky žádné příško pořád nějak nemám
Asi by mi nikdo cizí nevěřil, že jsem v pátém měsíci. Ale když jsem nahá, tak už se klube a je docela vidět, v oblečení nic… No, však se dočkáme!
Chci se tě zeptat, jestli už cítíš nějaké pohyby??? Od 20tt (který dnes začínám) by už se měly pomalu objevovat. No u mě nic, tak jsem zvědavá, kdy to příjde. Snad se brzy dočkám. Co ty?
Ostatní holky - moc vás zdravím a neflákejte se s tím psaním příspěvků! ![]()
MARKETKO:
děkujuuu za palečky - budeme je hodně potřebovat! ![]()
Já také nic necítila a najednou to přišlo. Myslím v tom období kolem 19-20tt. Čekej to každou chvilinku
![]()
Je to hodně velká švanda. Ležím a najednou takové bubnování a hejbání a nadouvání v podbříšku. No, kdybychom nečekali holčičku, řeknu si, že se nám klube nějaký vášnivý čutálista. Ve spánku mám problém spát na boku - to se princezničce nelíbí - hned mě strašně začínají bolet jakési všechny vnitřní orgány…
![]()
Já mám vyslečená a hlavně večer - taky pěkný pupíček. Ale jak říkáš - v oblečení by to nikdo netušil. Včera jsem odhodila tehu oblečení a náhodou sehnala suprácký normální džínsy (normální vel. 40
= hohoho) a sportovní košilenku a připadám si jako šesnáctka, co jede trampovat. (No, tak snad mi ta náladička a náboj chvíli vydrží
)
DARIO, KELINKO, NOGGIE, MINNIE, ZANET, HAIDULE a všechny holčinkyyy…kdepak se schováváte
A jak se vlastně všechny máte
Pište, pište… ![]()
SASULKO:
Děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za mailíček. Chci si ho ještě pěkně znovu prostudovat a ještě dnes určitě odepíšu. Chci si na to udělat hezkou siestičku.
![]()
MYSKO: HALOOOOOOOOOOOOOOOOOO -........že ty jsi nám mamulko zase někde ulehla
![]()
VARENKO- mas pravdu,opet jsem zalehla…dnes je nejaky divny den..
Musim si dat kafco,treba to prejde.
Jsem rada,ze uz jsi zase mezi nama a s dobrou naladou
Mooooc ti to preju
![]()
Jdu si postavit na to kafe,at nebouchnu celem do klavesnice..
![]()
Ale za chvilinku jsem zpet ![]()
Varenko - To víš, já se pořád něčím musím nenápadně stresovat. Každá fáze těhotenství s sebou něco nese, takže do tohoto pondělka byl můj hlavní zájem koncentrován na velký ultrazvuk, na který jsme šli, měla jsem strach, aby byl mimís v pohodě a zdravý. To už mám za sebou, takže teď zase mám strach, že třeba žádné pohyby nebudu cítit a bude nějaký problém. Jsem magor, co?
Nicméně nestresuju se tím nějak moc, spíš mě to sem tam napadne.
Holky, za 9 dní se vdávám! To to uteklo! Ještě nedávno jsme nad svatbou jen tak uvažovali a už je to tady! Docela se těším, sice nic moc nepopiju, ale to doženu třeba za rok, až nebudu kojit ![]()
Jakpak vy vzpomínáte na svou svatbu?
MYSKO:
chacha - to jsme na tom podobně. Já už kávičku do sebe nalila a ještě to pojistila přísunem sladkého, protože jsem ten hrnek málem neuzvedla.
Tak hupky-dupky, at jsi u nás
![]()
MARKETKO:
Jééžíííš, holka - to nám to ulítlo! Jsem to hlava děravá (no, spíše sobecká - myslím jen na své problémky
) = vždyť ty se nám VDÁVÁŠ - JUPIIIII
![]()
To je krása
To budeme na tebe moc myslet.
My máme 5.února dvouleté výročí
Tak snad se do té doby nic nestane
![]()
S těmi obavami si vůbec hlavu nedělej - myslím, že jsme na tom všechny stejně a procházíme úlně stejnými pocity. Ono snad ani jinak nejde
. Ale určitě všechno je a hlavně bude v pořádku, uvidíš
![]()
Je MARKETO,tak to mas uz za par…
My se brali 10.6.2005 a vzpominam na to rada,byla to legrace
.My jsme s manzilkem oba trosku ujeti..
tak mam pocit,ze nam to snad jeste ani nedoslo,ze jsme manzele…
Video ze svatby jsme snad jeste ani poradne nevideli…vzdycky po kouskach,protoze se u toho strasne smejem
Byl to moooc hezky zazitek. VARENKO- kaficko jsem si dala,sla jsem se vyvetrat na balkon,aby me taky trosku ofouklo,a pevne verim,ze se mi nebudou zavirat ocka..Ja mam jit na ten glukozovy test zitra,ale jeste uvidim,manzel ma jit rezat zub,tak by chtel abych sla s nim.Chlapi-hrdinove…
Tak uvidim.
MYSKO:
chudák váš taťka
Jestli přece jen půjdeš na ten testík, budu na tebe mooc myslet - je to švanda!
Doporučuji s sebou:
Na mě ze všech stran kouká úklid a žehlení atd…ale dnes to vidím více než černě.
![]()
No na me toho couha..vytrt podlahu,vyprat…radeji si to ani nebudu pripominat..kazdopadne to nic z toho dnes delat urcite nebudu
Mala ted aspon zametla,sikulka moje.Prace neni zajic -neutece
![]()
Jeste ze na ten test jdu k nam na polikliniku,bydlim kousek od ni,predstava dlouheho cestovani,je silena…Nevim,jestli jsem ti rikala,ale zaregistrovala jsem se do Podoli k porodu,tak jsem zvedava…
MYSKO:
ty myslíš na vše - to já ani nevím, že se musím registrovat. No, ještě mám snad čas…tak to musím promyslet, co a jak a kde a kdy…
![]()
Dnes je trošku zvláštní den - takový unavený, viď. Navíc se přiznám, že je mi trošičku smutno - musím si zase zvyknout, že jsem tu sama ![]()
VARENKO- ted uz musis myslet na same krasne veci
zadne spatne myslenky
ZAKAZUJU TI TO
Jsem strasne rada,ze je vse na dobre ceste.Nesmis se uzirat myslenkama,co kdyby…atd.mimisek potrebuje mit maminku v pohode!!!
Do toho Podoli se musi zaregistrovat brzo,maji tam narvano a bez registrace te nevemou.
Ahojky všem,i když jsem zatím jen snažilkou,mohu se mezi vás přidat?