Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VARENKO- polivecka byla supr,rizoto nakonec nechteli.Zahrali jsme si vsichni clovece nezlob se,pokazde jsem vyhrala
Ted se dohadujem kvuli blbostem,chce se mi z toho zase smat
,tak si pujdu lehnout k tv,at neprovokuju…
MYSKO:
Já měla taky polívčičku
Už vás vidím, jak se s taťuldou škorpíte - chacha
Já už lebedím a čučinkuju na telku… ![]()
P.S. A přemýšlím o tom, že si dám kakao ![]()
ahojky holčinky, tak jsem taky konečně dorazila, jak se všechny máte? Kdepak všechny jste? Já už se nemůžu dočkat, až příští týden zase začnu brát hormony a od února už snad konečně na povzbuzení ovu, hurá!!! No uvidíme
Varenko, došlo všechno, neboj, máš tam dopísek taky ![]()
Přeji všem krásný večer a super víkendík
Ahoj holky, sledujete ten čas, kdy vám píšu???
To je rekord, co? Dnes jsme byli u kamarádky na narozeninách, před chvílí jsme dorazili, tak ještě honem nakukuju.
Dario moc moc moc ti držíme palce, určitě se to povede! Až to budeš mít za sebou, ozvi se nám…
Chce se mi straaaašně spááááát… Dobrou noc!
Dobre ranko holcinky,
tak jsem se vyhajala do ruzova
,no jeste aby ne,kdyz jsem vcera prospala temer cely den…
Vecer prisel bracha,chtel neco na PC,a obe netere,tak jsme meli veselo.Mala neter chtela u nas zustat,tak mame veselo…
Dala jsem varit polivku a za chvili strcim do trouby kure a bude uvareno ![]()
MYSKA
Dobré ráníčko HOLČINKY
krásnou nedeličku vám Všem. Vypadá to na krásný sluníčkový den.
NOGGIE:
I ty flamendře
Už se těšíme, až vstoupíš do 2.trimestříku a budeš se účastnit našich nočních SHOW
![]()
MYSKO , MARKETO, SASULKO, KELINKO, POTVURKO, HAIDULE - zkrátka vy všechny holčinky - těším se tu na vás
![]()
VARENKO- koukam,ze taky ranni ciperka
.No teda vy se mate mate,ze se u vas klube slunicko,tady je sedivo
a na slunicko to urco nevypada ![]()
MYSKO:
Ty naše kuchtinko
Tak to jste se pěkně rozrostli
Hmmmm…kuřátko. Jojo, to si dáte do nosánků
Já právě koukám na Pana Tau.
![]()
MYSKO:
Ještě jednou dobré ráníčko
To víš - my jsme tu jako v pravých horách - takové malé zimní království
Asi tam bude pěěěkné kosiště
![]()
Ahoj holciny,
zdravim opet z Floridy. Dorazili jsme v patek vecer. Jeste jsem docela unavena, taky proto, ze jsem byla nemocna nebo mozna jeste jsem. Doktorka rikala, ze to vypada na zapal plic, tak doufam, ze ne. Dostala jsem antibiotika. Nastesti pak dorazila MS, to jsem byla az rada, nechtela bych byt nemocna s mimi v brisku. Takze ted se lecim a nabiram sily na dalsi snazeni
Jo a jak jsem si myslela, ze se tady ohreju, tak nic. Dnes rano bylo -1 stupen, to jsem tu snad jeste nezazila. Ale sviti krasne slunicko, toho jsme si na Morave moc neuzili.
To je sranda, jestli to tak opravdu funguje, ze v kazdem trimestru jsou jine spaci zvyky. ![]()
Dario, budu ti moc drzet pesti, aby IVF vyslo! Pak dej urcite vedet.
Haidule, ktery jsi DC?
Sasulo, budu moc drzet pesti a povzbuzovat, aby te ty hormony krasne povzbudily ![]()
Varenko, na tebe taky myslim, at se vam (holkam) dari.
Mysko, tebe bych doma potrebovala, mne se dnes vubec varit nechce. Taky ani jeste neni z ceho. Budu muset vyjet na nakup, ale nejdriv dokoncit uklid.
Zanet
Krasne dobre ranko holcinky,
tak jaky byl vikend?U nas docela v klidku…sobota nic moc,v nedeli jsem i konecne uvarila
delala jsem pecene chili kuratko a bramborovou kasi,mnamky,jeste mam dnes k obedu ![]()
Vcera jsme byli kouknout v Tescu a meli tam docela velke slevy.Koupila jsem si svetrik H.I.S. z 990,– slevneny na 195,–kc
Veronice rifle z 650,– na 70,– tak jsme vzali dvoje,kazde trosku jine a tatka tricko.Jen me stve,ze uz jsme nestihli veci na mimi,meli taky obr slevy,body,dupacky za 40,–kc,kdyz jsme prisli,tak uz nemeli ani kousek ![]()
Mame tedy v Praze peknou zimu,jeste ze nikam nemusim
,uz jsem si nachystala bohatou snidani a jdu si naplnit brisko
![]()
MYSKA
Mé milé holčinky - přeji vám krásné pondělní odpoledko
ZANET:
Přeji ti krásný nový rok - splnění všech tajných i netajných
snů a přání. Hlavně, at jsi brzy fit, abys nám co nevidět mohla nahlásit // a přidala se k nám GlitterMakerům
![]()
MYSKO: AHOOOOOOOOOOOOOOOJ Holka, tebe za chvíli začneme budit kanónkem
Z tebe je uplně Šípková
![]()
Koukejte to s MARTASKEM tady parádně rozjet
![]()
HOLČINKY, poslušně hlásím - naše prdelka je opravdu HOLČIČKA
![]()
MYSKO:
Děkujuuuuuuuuuu
![]()
Ale že jsme si ty podpísky vyšperkovaly, co
![]()
A co jsi dnes dělala
A jak se vlastně cítíš
![]()
Já byla na cvíčku a koupila jsem si novou peřinku a polštář (novou matraci) - to se nám to bude od dneška chrupkat - třeba tě doženeme - chacha
![]()
HOLČINKYYYY - kde vás všechny máme
![]()