Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
5.1.06 21:22

MARTINKO:
Podle prvních pohybů - 18.5. a původní TP - 20.5.
Začala jsem 6.měsíc. Letí to šíleně 8O :wink: Už se nemůžu dočkat, až se mimi narodí - nejraději bych 3.trimestřík přeskočila a hupky dupky na porod a domůůůůů. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 21:26

MARTINKO:
už mi ten zrak tak neslouží :oops: :oops: :twisted: Promiň, ptala jsi se KDE budu rodit. Právě jsme na to téma hodily s Myškou řeč..... My ještě nevíme. Myslela jsem v Krči, ale vše se uvidí. Máme toho hodně před sebou - musíme vše stihnout a hlavně zvládnout, ale jestli bude vůle, víra a optimismus, tak se to přece MUSÍ podařit :P :D To by v tom byli rovnou DVA čerti, no néé :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.1.06 21:34

Je holky,vy jste se rozjely…ten metrik Marty je fakt super :D
Vykulila jsem se z vany,tatulda kuka na nejakou kreslenou blbost…tak nevim,jak to bude s tim clovece..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 21:39

MARTINKO:
No, tak to vidíš…to bude pro mě rozhodující dilema - to bysme byly rády - určitě z nás budeš mít radost. :wink: :lol: Jsme přece holky šikovný, no néé :D :D
MYSKO:
Chacha…a já myslela, že jste právě v nejlepším :lol: :lol: :lol: :lol:
Poslala jsem ti SZ - snad se mi to podaříílo ..... :twisted:

SASULKO:
Taky jsem ti k večeru zaslala SZ - stále je v nedoručených - tak snad k tobě mailík dorazí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 21:44

MYSKO:
Já teď mám taky takové koupelové období. 8O :P Většinou nácházím bublinky ještě naproti u sousedů :twisted: :lol: :lol: :lol:

P.S: Na Nově dávají starou kriminálku. Lámu se smíchy, jak byli všichni legrační - o 20 let mladší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.1.06 21:48

VARENKO-zpravicka dosla :D ,uz jsem odepsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.1.06 21:49

No jo,ale ja bych potrebovala bazen.. :lol: :lol: :lol: abych se tam vlezla a mela pohodlicko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.1.06 22:01

MYSKO:
CHACHAA ..... myslíš jako pro velrybku :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol: Ty zase přeháníš, viď - mamulko jedna :D :wink:
Jen si nemysli, čím větší komfort, tím ho člověk míň využívá - alespoň u mě to tak funguje (no, i když já jsem takový ojedinělý případ pro všechno :! :oops: :twisted: :roll: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.1.06 10:26

Dobré ráníčko HOLČINKYYY

přeji vám všem krásný den a hlavně - hodně pohodičky :D

MYSKO:
krásné dopoledne :P . Jak proběhlo testování :?: Doufám, že jste to oba s taťuldou krásně zmákly :P :wink:
Já si od rána hraju a dóle je výsledek :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.1.06 10:29

P.S. Jéééžíííš, promiň mi tu hrúbku :oops: :oops: :! :lol:
MARTINKO:
Krásný den - vidíš, jak jsi mě inspirovala :?: :?: Jsem na sebe docela pyšná, že jsem to zmákla - HOHOHO :lol: :wink: Měj se krásně a zavítej - brzy :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.1.06 10:38

Ahoj holky,
já jsem byla dneska u zubaře. Docela mě zaskočil, myslela jsem, že jako obvykle nic dělat nebude a on se rozhodl vrtat mi zub. No radost jsem z toho teda neměla, ale hlavně, že už to je za mnou. Pak jsem šla na poštu, kde jsem sebou málem sekla (na poprvé), takže trapas. Vždycky se mi začne zatmívat před očima, udělá se mi zle a když si nesednu, tak omdlívám. Napřed jsem myslela, že to je třeba tím, že ráno nejím nebo nepiju, ale dneska jsem si dala záležet, nasnídala jsem se a vypila jsem tak 2 sklínky vody a stejně… No, přežila jsem to :D

Varenko - podle prvních pohybů se taky počítá termín porodu? A jak? To mě fakt zajímá. Já mám někdy pocit, že by to už jako mohlo být ono, ale pak nevím, jestli si to třeba nevymýšlím. Myslíš, že to poznám jistě? Říkám si, abych si těch prvních pohybů všimla, jsem pořád zavrtaná do práce a nemám moc čas se na sebe soustředit. Dneska se mi dokonce zdálo o tom, že už se mimísek hýbe. Tak vidíte, jak mi hrabe! :D

Potvůrko - vítej mezi nás. Tady v této diskuzi je docela dobrá úspěšnost otěhotňování :D :D Na začátku byly těhulky snad jen Myška a Kelinka a vidíš, kolik nás už je!

Mysko - jestli si dobře vzpomínám, tak vy jste svou svatbu měli nějakou neoznámenou a narychlo připravenou, že? Vzpomínám si, že jsem se docela smála, když jsi tu o tom jednou psala :D

Noggie - tak to je hezké, že jste spolu s mužem tak dlouho :D Ale dali jste si se svatbou docela načas, ne? Po deseti letech vztahu, to je docela dlouhá doba. A jak se cítíš jako těhulka?

Jinak jsem holky, zjistila, že těhotenství je strašně zdlouhavá záležitost! :D 8O Když si představím, že musím ještě čekat dvacet týdnů nebo více týdnů, než se mimís narodí, mám pocit, že se snad ani nedočkám. Jsem strašně netrpělivá, takže to je pro mě pěkná škola :D Už se nemůžu dočkat, až bude aspoň květen a budu vědět, že už to bude brzy. Nějak se mi to teď táhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.1.06 10:57

ahojky holčinky, koukám, že jsem pěknej popleta, včera jsem psala, ale nepřihlásila se, joj, musím se polepšit :lol:

Varenko, došla mi tvá zpráva, také jsem ti napsala, ale jednou se mi to smázlo, tak jsem málem rozkopala pc, takovej dlouhej dopis jsem nikdy nenapsala :evil:

Holčinky, jak se všechny máte? Tak šupšup, ať je nás tu co nejvíc a hlavně kulaťoučkých s mimískama :wink: a vy holky těhulinky, nebojte, ono to hoooodně rychle uteče a budou z vás pořádné maminy s uzlíčky v rukou, pak budete nám čekatelkám udílet rady :P

Všem krásný den a suprovoučký víkend!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.1.06 11:07

Ahojky holcinky,
tak uz jsem doma z cukru..bleeeee,jdu se napapat a hnerd jdu za vama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
6.1.06 11:54

ahoj holky !!!
Koukám že jste se nějak rozepsaly 8O Já bohužel můžu momentálně jen tak v rychlosti projet zprávy a možná i stihnu něco napsat.Manžel má na nějaký čas PC v práci a nechce mě sem moc pustit :evil: :cry:
noggie zprávy došly :wink: K té doktorce se objednám,díky moc za tip!!Jo jo,už jsem mohla být v šestém měsíci kdyby se nestalo to co se stalo :( Ale je to už minulost,mám teď další šance as doufám že tento měsíc už to bude ono.. :roll:
Méjte se zatim papa!!!
Haidule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.1.06 12:53

MARKETO:
Definitivně to poznáš - neboj. To je úplně něco jinýho - ale přesně takhle jsem si nebyla jistá. Je to legranda, viď. Nejlepší bude, až si pro to poprvé lehneš večer do postýlky a soustředíš se. Přilož si dlaň na bříško a uvidíš…Pak už to budeš cítit furt i během dne, při pohybu, práci atd. Držím palečky :D
P.S. A nepracuj tolik :! :! :twisted:

MYSKO: VÍTEJ . Tak ses nabumbala, co :?: :twisted: :lol: :lol: :lol: Já se taky hned musela napapkat a vzít si okurku :! :lol:
P.S. To jsme kóči šikovný viď - ještě že tu Marty máme :P :lol: :lol:

SASULKO:
Ahoooj. Děkuju za dopísek. Vím, co to je, když se vše vymaže…já mám vždycky pocit, že zešílím… :) Také jsem ti napsala - zase opět kupa kupizna otázek :oops: :lol:

HAIDULE:
Ahoooj - krásný den. Jak se máš :?: Jaké byly vánoce :?: A co první novoroční týden :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová