Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
23.12.05 13:53

Ahojky holčinky,
všem přeji krásný svátky,hodně dárečků pod stromečkem a těm,co čekají na //,ať se jim to co nejdříve vyplní!!!!
Kelinka

• Citovat
  • Upravit
1667
23.12.05 15:06

Tak já se taky přidávám, holčinky… Přeju vám všem krásné vánoce, pohodičku v kruhu rodinném (na ničem jiném totiž tak moc nezáleží), snažilkám brzkou radost nad pozitivním testíkem a těhulkám krásná, zdravá miminka. Do Silvestra se určitě ještě „uvidíme“ :wink: :lol:
Haidule moooooc držím palce, co nejdřív nám dej vědět, jak jsi dopadla.
Varenko doufám, že se to u vás nějak vyvrbí a nedopadne to tak zle jak to vypadá.
Markétko těhu příznaky nic moc, prsa trošku bolí, zvětšovat se snad moc nebudou - za normálního stavu mám č.3 větší nechci… :roll: Špatně mi vůbec není, je pravda, že na jídlo teď moc nemyslím a jím o dost méně, ale když už něco zblajznu tak s chutí… :lol: Trošku mě zlobí vůně a zápachy, dneska jsem měla na sobě vypraný rolák a myslela jsem, že z té aviváže zešílím :? :lol:
Myško, Dario, Kelinko, Šašulko a všechny ostatní užijte si zítřejší den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.12.05 10:25

Ahoj holky, zdravim vas vsechny z Moravy. Cesta byla dlouha, ale jsme tu a ted uz odpocivame a uzivame si super vanocni atmosfery. Myslim, ze kvuli cestovani jsme zase prosvihli ovulaci, ale nejak mi to ted nevadi. Proste si uzivam, co je, co mam kolem sebe a nemyslim na nic jineho.
Preju vam krasne vanoce, plne pohody a v novem roce hodne zdravi a lasky.
Haidule, moc drzim pesti, aby to vyslo!!!
Varenko, tobe obzvlast preju krasne vanoce s rodici, s temi, kteri te maji radi a stoji o tebe at se deje, co se deje. A at mas v tom novem roce opravdu trosku vic stesti, abys byla zdrava a miminko taky. A uz se taky tesim, az nam prozdradis, co nosis v brisku. Drzim ti moc pesti a myslim na tebe.

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.12.05 10:35

Ahoj holky!!!!!!!!!!

Tak jsou tady - vánoce :)

Na začátku abych nezapomněla, přeji všem klidné svátky, pohodičku..

V lázních (odpovídám na dotaz) jsem měla koupele, teplé obklady na podbřišek, jednou týdně masáž, a hodně rehabilitačního cvičení - na míčích, v bazénu, a co bylo nejlepší - cvičili jsme Mojžíšovou. Jsem ráda, že mě někdo opravil, i když pravda sama jsem cvičila docela správně, není to nic těžkého. Teď jsem nádherně odblokovaná a uvolněná a dokonce jsem i 1 kg zhubla v těch lázních, tak jsem samozřejmě ráda teď před vánocema, protože já většinou o vánocích zase přibírám a tak nějak už jsem s tím smířená, protože si je chci užít a cukroví MILUJU :!

Tákže pohodičku všem, hlavně a nejvíce Varence, ta ji teď potřebuje, a taky vám všem těhulkám a my snažilky si můžeme dát i šampaňské - hurá

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
24.12.05 13:54

Milé HOLČINKYYY , přeji vám KRÁSNÝ ŠTĚDRÝ DEN - vzpomínám na vás a přeji vám ať vás provází pohodička a láska po celé letošní svátky. :D

Vaše Varenka a její holčička (na 99%) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
24.12.05 14:23

Blahopřejeme Varenko :! :! :! :! :!
Skvělých ženských není nikdy dost! :wink: :lol: :lol:
Přeju tobě i tvé DCEŘI mnoho zdraví a štěstí nejen po celý příští rok.. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
27.12.05 08:08

Holčinky, tak jak jste prožily vánoce? Jakpak se máte? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.12.05 10:55

Těhotná?

Má otázka bude stručná,bolí mě hrozně bradavky, muže být i jiná příčina nežli těhotenství, beru antikoncepci TRI-REGOL téměř pravidelně, MS čekám za 14 dní…děkuji za odpověd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.12.05 14:25

Ahoj Susi, jestli čekáš MS až za 14 dní, tak v tomto cyklu jsi asi neotěhotněla, to bys tak brzy nepoznala. Já měla v posledním půlroce poruchy cyklu a prsa mě taky příšerně bolely - ale byl to jen silný pre-menstruační syndrom.

To jediné mě napadá. Čauky nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
764
28.12.05 12:06

Ahoj holky!
Tak testík je stále negativní ale menzes taky ječtě nedorazil takže zatím tápu.Zkusím test znova zítra nebo pozítří snad už se něco dozvím :( doufám,že to bude dobrá zpráva.Vzhledem k tomu že začínám mít problémy s prsama a bříškem tak snad ve mě je.
Zatím se mějte krásně!! čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
28.12.05 14:11

Haidule myslela jsem na tebe… :wink: Držím palce, ať to vyjde!

Ostatní holky - kdepak jste? Užíváte volna? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
29.12.05 10:46

Ahoj, zdravim po vanocich. Jsem strasne rada, ze jsme tady a ne na Floride. Vcera napadla spousta snehu a ted zacalo svitit slunicko, no nadhera!!! Nemuzu se vynadivat :D

Haidule, nejdriv jsem videla tvuj metrik, ale ten mas nejaky divny, podle toho co pises, jeste je porad nadeje!!! Drzim pesti!!!

Varenko, gratuluju k holcicce! To je super zpravicka. :D

Hezkeho Silvestra preju!

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
30.12.05 20:29

Holčinky u nás je hotová kalamita (teda na Karvinsku). Kolem baráčku máme asi metrové závěje a pořád sněží a sněží… :roll: Už bych docela ráda, aby to přestalo. Můj jorkšíráček se bojí chodit ven čůrat, protože ho všechny závěje převyšují a on se může pohybovat jen po odhrnutých cestičkách.
Přeju všem hezkého silvestra!

P.S. Tak jak jsem se holedbala, že mi nic není a jsem v té nejlepší kondici, tak to už neplatí. :wink: Začíná mi být pěkně šoufl a asi upadávám do zimního spánku. Včera byl můj rekord - vytuhla jsem v pět odpoledne a chrněla až do rána 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
30.12.05 20:30

Žanet já zimu moc nemusím, docela bych teď brala pobyt na Floridě… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.1.06 11:49

Noggie, ja si to naopak uzivam. Jen uz to u nas zacina tat… :-( Ale kdyz bude hnusne, aspon se zacnu tesit domu na Floridu. Zatim nas mamka pekne vykrmuje, budu muset na:,–(it tvrdou dietu :-)
Jo, me taky zacalo skrabat v krku a mam hnusnou rymu, ono je to asi tim pocasim. Ach jo. Snad to brzo prejde.

Hezky novy rok, hodne zdravi a stesti vsem maminkam, tehulkam i snazilkam! At se nam dari!

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová