Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já se taky přidávám, holčinky… Přeju vám všem krásné vánoce, pohodičku v kruhu rodinném (na ničem jiném totiž tak moc nezáleží), snažilkám brzkou radost nad pozitivním testíkem a těhulkám krásná, zdravá miminka. Do Silvestra se určitě ještě „uvidíme“
![]()
Haidule moooooc držím palce, co nejdřív nám dej vědět, jak jsi dopadla.
Varenko doufám, že se to u vás nějak vyvrbí a nedopadne to tak zle jak to vypadá.
Markétko těhu příznaky nic moc, prsa trošku bolí, zvětšovat se snad moc nebudou - za normálního stavu mám č.3 větší nechci…
Špatně mi vůbec není, je pravda, že na jídlo teď moc nemyslím a jím o dost méně, ale když už něco zblajznu tak s chutí…
Trošku mě zlobí vůně a zápachy, dneska jsem měla na sobě vypraný rolák a myslela jsem, že z té aviváže zešílím
![]()
Myško, Dario, Kelinko, Šašulko a všechny ostatní užijte si zítřejší den…
Ahoj holky, zdravim vas vsechny z Moravy. Cesta byla dlouha, ale jsme tu a ted uz odpocivame a uzivame si super vanocni atmosfery. Myslim, ze kvuli cestovani jsme zase prosvihli ovulaci, ale nejak mi to ted nevadi. Proste si uzivam, co je, co mam kolem sebe a nemyslim na nic jineho.
Preju vam krasne vanoce, plne pohody a v novem roce hodne zdravi a lasky.
Haidule, moc drzim pesti, aby to vyslo!!!
Varenko, tobe obzvlast preju krasne vanoce s rodici, s temi, kteri te maji radi a stoji o tebe at se deje, co se deje. A at mas v tom novem roce opravdu trosku vic stesti, abys byla zdrava a miminko taky. A uz se taky tesim, az nam prozdradis, co nosis v brisku. Drzim ti moc pesti a myslim na tebe.
Zanet
Ahoj holky!!!!!!!!!!
Tak jsou tady - vánoce ![]()
Na začátku abych nezapomněla, přeji všem klidné svátky, pohodičku..
V lázních (odpovídám na dotaz) jsem měla koupele, teplé obklady na podbřišek, jednou týdně masáž, a hodně rehabilitačního cvičení - na míčích, v bazénu, a co bylo nejlepší - cvičili jsme Mojžíšovou. Jsem ráda, že mě někdo opravil, i když pravda sama jsem cvičila docela správně, není to nic těžkého. Teď jsem nádherně odblokovaná a uvolněná a dokonce jsem i 1 kg zhubla v těch lázních, tak jsem samozřejmě ráda teď před vánocema, protože já většinou o vánocích zase přibírám a tak nějak už jsem s tím smířená, protože si je chci užít a cukroví MILUJU ![]()
Tákže pohodičku všem, hlavně a nejvíce Varence, ta ji teď potřebuje, a taky vám všem těhulkám a my snažilky si můžeme dát i šampaňské - hurá
Daria
Milé HOLČINKYYY , přeji vám KRÁSNÝ ŠTĚDRÝ DEN - vzpomínám na vás a přeji vám ať vás provází pohodička a láska po celé letošní svátky. ![]()
Vaše Varenka a její holčička (na 99%) ![]()
Blahopřejeme Varenko
![]()
Skvělých ženských není nikdy dost!
![]()
Přeju tobě i tvé DCEŘI mnoho zdraví a štěstí nejen po celý příští rok..
![]()
Má otázka bude stručná,bolí mě hrozně bradavky, muže být i jiná příčina nežli těhotenství, beru antikoncepci TRI-REGOL téměř pravidelně, MS čekám za 14 dní…děkuji za odpověd ![]()
Ahoj Susi, jestli čekáš MS až za 14 dní, tak v tomto cyklu jsi asi neotěhotněla, to bys tak brzy nepoznala. Já měla v posledním půlroce poruchy cyklu a prsa mě taky příšerně bolely - ale byl to jen silný pre-menstruační syndrom.
To jediné mě napadá. Čauky nepřihlášená NOGGIE
Ahoj holky!
Tak testík je stále negativní ale menzes taky ječtě nedorazil takže zatím tápu.Zkusím test znova zítra nebo pozítří snad už se něco dozvím
doufám,že to bude dobrá zpráva.Vzhledem k tomu že začínám mít problémy s prsama a bříškem tak snad ve mě je.
Zatím se mějte krásně!! čauky
Haidule myslela jsem na tebe…
Držím palce, ať to vyjde!
Ostatní holky - kdepak jste? Užíváte volna? ![]()
Ahoj, zdravim po vanocich. Jsem strasne rada, ze jsme tady a ne na Floride. Vcera napadla spousta snehu a ted zacalo svitit slunicko, no nadhera!!! Nemuzu se vynadivat ![]()
Haidule, nejdriv jsem videla tvuj metrik, ale ten mas nejaky divny, podle toho co pises, jeste je porad nadeje!!! Drzim pesti!!!
Varenko, gratuluju k holcicce! To je super zpravicka. ![]()
Hezkeho Silvestra preju!
Zanet
Holčinky u nás je hotová kalamita (teda na Karvinsku). Kolem baráčku máme asi metrové závěje a pořád sněží a sněží…
Už bych docela ráda, aby to přestalo. Můj jorkšíráček se bojí chodit ven čůrat, protože ho všechny závěje převyšují a on se může pohybovat jen po odhrnutých cestičkách.
Přeju všem hezkého silvestra!
P.S. Tak jak jsem se holedbala, že mi nic není a jsem v té nejlepší kondici, tak to už neplatí.
Začíná mi být pěkně šoufl a asi upadávám do zimního spánku. Včera byl můj rekord - vytuhla jsem v pět odpoledne a chrněla až do rána
![]()
Žanet já zimu moc nemusím, docela bych teď brala pobyt na Floridě…
![]()
Noggie, ja si to naopak uzivam. Jen uz to u nas zacina tat…
Ale kdyz bude hnusne, aspon se zacnu tesit domu na Floridu. Zatim nas mamka pekne vykrmuje, budu muset na:,–(it tvrdou dietu ![]()
Jo, me taky zacalo skrabat v krku a mam hnusnou rymu, ono je to asi tim pocasim. Ach jo. Snad to brzo prejde.
Hezky novy rok, hodne zdravi a stesti vsem maminkam, tehulkam i snazilkam! At se nam dari!
Zanet
Ahojky holčinky,
všem přeji krásný svátky,hodně dárečků pod stromečkem a těm,co čekají na //,ať se jim to co nejdříve vyplní!!!!
Kelinka