Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
17.12.05 15:02

Mám vás moc ráda, holčinky.
Vaše Varenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
17.12.05 15:06

VAREVKO-jsem tak rada,ze jsi se ozvala!!!!! :! :!
Mela jsem opravdu strach.Nemuzu se ted zdrzet na PC manzel neco dela do prace,tak se ozvu za chvilku,pocitam tak 1-2hodky.
VARENKO-
hlavu vzhuru :! Neber to prosim,ted jako frazi,ale nemuzu se rozepisovat,uz me tatka vyhani.. :? Jen k tem telefonum,ja jsem na prijmu porad a kdykoliv mi muzes zavolat,nebo napsat :! :! :!
Omlouvam se,ale uz musim a urcite se dnes ozvu :! Ani nevis,jakou mam radost,ze jsi tady :D :! :D :! :D :D
MYSKA
Abych te trosku pobavila,mrkni do fotogalerie Dubnata 2006,je tam me ooooobbbr bricho :lol: :lol: Aspon se trosku zasmejes :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.12.05 15:16

MYSKO:
CHACHA.....jaký oooobrrrr :twisted: :?: :lol: Ve 24tt budu já dvojtá, fakt :twisted: :oops: :lol: :lol:
Ten váš taťka je teda kutil…já tady s takový srdceryvným příběhem na draka a on si přijde zrovna se šroubovákem :wink: :lol: :lol:

P.S. Třeba z nás ještě bude zamilovaný pár :?: 8O :cry: :twisted:
Ba ne, není to (doufám) netvor - třeba to vše v něm vzbudila má nedůvěra, hádky atd. atd.
Je to propletenec…a pořádný :oops: :cry: :?

HOLČINKYYY, kdybyste viděly, jak tady u nás nádherně sněží 8O :D :P - to vypadá, že jsou opravdu za humny vánocičky vánoce :twisted: :cry: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
17.12.05 19:30

Varenko,
to me moc mrzi co te potkalo :cry: Ach ti chlapi, ach ty vztahy… viď

Soustřeď se teď na miminko, ať je mu dobře. Je dobré, že máš kam jít (rodiče). Všechno bude dobré, uvidíš. Přeju Ti, abys pod stromeček dostala pořádnou porci štěstíčka :D nejlépe dvojitou :D Moc držím palečky Tobě i mimískovi :) :) :)

Tady taky krásně sněží, ráno jsem se proháněla s chlupatkou (můj jezevčík) :D po lese, náááádhera. On je strašně legrační, jak blbne ve sněhu a na tlapky se mu nabalujou kuličky sněhu, tak je pak jak vánoční stromeček. A vůbec nejlepší je, když zmizí v závěji :lol:

Jdu vyrábět ovocný salát, vitamínky pro mimíska. Mňam :D
Mějte krásný zasněžený večer :D Šaryk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
17.12.05 19:31

vždycky zapomenu vložit metřík :oops: http://bd.lilypie.com/mvMWp1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
17.12.05 19:32

jo, to bych to ještě musela umět :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
""http://bd.lilypie.com/mvMWp1/.png:http://bd.lilypie.com/mvMWp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
17.12.05 21:01

Noggie, gratuluju k pozitivnimu testu. Super zpravicka.

Varenko, byla tu po tobe pekna shanka. Mas to moc tezke, ale hlavne, ze jsi v poradku a ze mas takovy optimisticky pristup k zivotu. Soustred se na miminko, to te ted moc potrebuje. A nedelej si zadne vycitky. Pokud jsi partnerovi neduverovala, tak jsi k tomu urcite mela dobry duvod. Myslim, ze dobry duvod je i ten, kdyz mas pocit, ze neco neni v poradku. Ja vim z vlastni zkusenosti, ze si urcite rikas, ze se vsechno vyresi a bude lip, ale bohuzel to vetsinou nefunguje.
Jo, ty me asi neznas, psala jsem jen parkrat. Ja jsem se k vam vetrela, kdyz jsem myslela, ze bych treba mohla byt tehotna, ale byl to jen dlouhy cyklus. Ziju na Floride a uz 4. mesic se snazime o miminko. (Dnes hlidam dva rarasky 2,5 a 1,5 roku. To je neco. Dobra antikoncepce. Ted nastesti spinkaji.)

Holky, nic jsem nepsala, mela jsem hrozne fofry. Vcera jsme tady slavili vanoce a v pondeli odletame do Prahy. Uz se moc tesim na snih. Ted tu sedim na terase a mam jen tricko a kratasy. Takhle je tu cely rok - proste na tricko a kratasy. Docela nuda. Chybi mi ty zmeny rocnich obdobi.

Hezky vikend.
Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.12.05 22:41

Ahoj holky!Můžu se k vám připojit??Já tedy ještě těhulka nejsem ale doufám že už v podstatě jsem :roll: Čekám totiž na tajemství dvou čárek ale nejspíš půjdi k doktorce na HCG,abychom nemuseli čekat na překvapení až po Vánocích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.12.05 22:45

zanet No,když máte na Floridě pořát hezky tak alespoň ušetříš za svetry a kožichy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
17.12.05 22:47

Varenko - to je mi moc líto, co se ti stalo. Musím ti říct, že jsi moc statečná, když jsi dokázala odejít. Hodně ženských by nedokázalo opustit manžela, který je zároveň zaměstnavatel a „živitel“. Samozřejmě do tvého vztahu žádná nevidíme, nebudeme dělat závěry, že jsi něco měla udělat tak nebo jinak… Moc tě obdivuju - jsi silná a určitě tomu mrňouskovi budeš tou nejlepší mámou pod sluncem :wink:
Kdo ví, třeba si při tom odloučení oba uvědomíte, že přece jenom patříte k sobě a nakonec všechno dobře dopadne. Vždycky jsi o manželovi tak hezky psala, určitě to není špatný člověk a snad i on si uvědomí, že momentálně neztratil jen tebe, ale i vaše miminko a že nejlepší pro vás tři bude, když budete spolu…

Moc na tebe myslím, naštěstí z tvých zpráv všechny cítíme, že máš tuhý kořínek a jen tak něco tě neskolí :wink:
Drž se a piš nám - sdílená radost, dvojnásobná radost, sdílená bolest, poloviční bolest!
 NOGGIE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
17.12.05 22:53

Ahoj Haidule, vítej mezi námi. Držíme palečky, aby se to povedlo… :wink:
Mě potkalo štěstí po půl roce, pořád tomu nemůžu uvěřit a stokrát denně se dívám na pozitivní test.
Chtěla bych podpořit všechny snažilky, většinou lékaři radí nemyslet na to, vypustit veškeré myšlenky na otěhotnění a ono to přijde. Já na to myslela ve dne v noci, teď na poslední cyklus jsem investovala dost peněz do ovu testů a VYŠLO TO, takže hlavu vzhůru… 8)

Žanet, ty se máš, že jsi v teple. Já moc zimu nemusím, raději bych pobíhala v tom tričku a kraťasech…

Šaryku, tobě krásně roste metřík… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.12.05 07:08

ahojky!Mám pro vás všechny malý úryvek článku ze stránek www.sexus.cz :wink: Chci-li holčičku, pak k pohlavnímu styku by mělo dojít více než 48 hodin před ovulací. Rychlejší „mužské" spermie sice do vejcovodu dorazí dříve, ale uvolněného vajíčka se nedočkají, protože jejich životnost je pouze dva dny. Třetí den dojde k ovulaci (uvolnění vajíčka) a tou dobou „dorazí i pomalejší, ale ještě „živé holčičí spermie". A nám se tak narodí holčička. No a pokud chceme kluka, potom by k pohlavnímu styku mělo dojít den před, nebo v den ovulace, neboť tím dáme šanci rychlejším „mužským spermiím"
Tak popřemýšlejte a pokud ještě nevíte,co se vám narodí,tak už si to můžete myslet.
Já sama osobně potom uvidím,zda to opravdu tak funguje nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.12.05 10:36

VARENKO-to mi je moc líto,co se ti stalo :( .Nejdřív tu slzim u toho že Noggie bude maminkou,pak za chvíli čtu tvůj příspěvek a slzim zase.Nevim ,co na to napsat,hlavně si vánoce užij a bud veselá,aby i miminko bylo veselý.Ty jsi ale holka statečná,tobě to ani nemusim psát,vid.Kdykoliv budeš potřebovat,přijď se vypovídat,jsme tu pro tebe!!!

NOGGIE-velikááánanááááská gratulace!!!!MaM strašnou radost!!!

SASULKO-taky budeš brzy těhulka,neboj,už nás tu je hodně,co na tebe prská těhu bacily!!!!!A to by bylo,aby se tě to nechytlo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.12.05 17:54

noggie gratuluju!Jaký to je znát tajemství dvou čárek?? :wink: Mě to čeká za chvilku tak doufám,že se taky budu moct radovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.12.05 17:59

varenko Drž se!!!MYsli na toho,koho v sobě nosíš,to je tvoje nová naděje na radost a štěstí.To,co se stalo se muselo stát,osud nezměníš a hlavně..všechno špatné je pro něco dobré.V budoucnu si budeš možná říkat:Ještěže to tenkrát bylo tak jak to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová